קומוניסים כתב:
על ההתנחלות שלך אני משלם? אתה תשלם על שלי. חוצפן.
כל המדינה הזו היא התנחלות כי קבלנו אותה כנחלה (ירושה) מאבותינו.
המדינה הזו קמה על מנת להקים בית לעם היהודי בארץ ישראל. זה תפקידה. זו מהותה. זה ייעודה.
כאזרח משלם מיסים הייתי רוצה שאחוז גבוה יותר מכספי המיסים שאני משלם ילכו לטובת פיתוח התיישבות בא"י- ביהודה ושומרון, בנגב ובגליל ובכל מרחבי הארץ.
ולגבי החרדים ה"אוכלי חינם האלה" יש לי חדשות בשבילך, גם לחרדים מגיע לחיות וגם להם מגיע להנות מחיי תרבות. זה שאתה נהנה ללכת היום לאצטדיון שנבנה ומשופץ אחת לכמה זמן במאות מליונים, או אחר שהולך לתאטרון ואני משלם על זה, ואבא שלי החרדי משלם על זה, גם אתה תשלם על מה שהם מתוקצבים.
אגב, מי רוצה אתכם בכלל בממשלה? העם בחר ממשלה לאומית-יהודית-ציונית וכזו היא צריכה להיות.
איך בכלל מישהו מעלה על דעתו שתכנסו אחרי כל ההצהרות של יחימוביץ' שהתסכלה לנו בלבן של העיניים, הכריזה והצהירה מפורשות שמפלגת העבודה לא תכנס. אז מה? הכל עבודה בעיניים?
לא הממשלה הזו ולא אף ממשלה בעולם תגיע למה שאתה מכנה "הסדר". אנחנו לא נאפשר לזה לקרות, ויהי מה. לא עכשיו ולא עוד 100 שנה. אנחנו נבנה ונתיישב בכל מקום. זאת הארץ שלנו והמדינה הזאת קמה בדיוק בשבילנו, היהודים. מי שיש לו תסביכי זהות שהוא צריך לפתור עם עצמו לא יביא שואה על כולנו.
העם בחר לא לבחור, הממשלה הבאה תהיה מחושקת מכל כיוון אפשרי
ואיך תמנעו מהממשלה להגיע להסדר, תעשו את מה שעשיתם לרבין?