תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 8/2-9/2
הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 19:52 
iHapoelist כתב:
סאבו בטוח לא יישחק?

סאבו כנראה יתלבש אבל לא יפתח (אני מניח שאבוקסיס מפחד לעלות בהרכב עם שני בלמים שביחד יעשו עד הדרבי 5 אימונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 20:46 
redrony כתב:
Red Nightmare כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אני לא בא בטענות לג'מבה, אני חושב שהוא הבעיה המרכזית של הקבוצה הזאת, שחקן שלא תורם כלום בהתקפה, שכל הליגה כבר הבינה שהוא בכלל לא אופציה ולכן מתרכזים בקשרים שלידו, ההתקפה תקועה בעיקר בגלל סגנון המשחק שלו. וכן, גם בהגנה הוא בסך הכל בסדר, אבל זה כשהוא לא מחלק מתנות להתקפה או גומר את המשחק עם אדום.

הוא רחוק מלהיות הבעיה. אם הפועל היו משחקים משהו שקשור לכדורגל תאמין לי שגם איתו היית מסתדר. יש מאמן שמנחיל (או לא מנחיל) שיטת משחק. כמו שכבר כתבו פה או באשכול אחר, במשחק היחידי שהפועל העונה היו טובים באשדוד הוא היה מספר אחד על המגרש. שעושים לחץ כמו קבוצת כדורגל אמיתית, הכל נראה יותר טוב וכולם יותר טובים.
שמשחקים כדורגל סטטי שמתבסס על ניסים, שחקן כמוהו אכן יכול לגרום נזק מפני שהוא משחק יותר מאחור ולא לעומק (אני לא אומר הוא מושלם, אבל הוא בטח לא הבעיה העיקרית שלך).
אתה רואה את הבעיה בהפועל בעמידה של השחקנים על המגרש, בפערים בין הקישור לחלק ההתקפי בזה שכל כדור שחוזר מההגנות מגיע ליריב. על זה אחראי רק המאמן.

ועדיין אני קורא לא לעשות לחץ.
אין לנו כושר לזה.

עוד איזה מיתוס לא קשור לכלום. איפה ראית שאין כושר לזה?
להפועל אין בעיה של כושר. יש בעיה של מח והבנת משחק

סאות`המפטון לפני שבועיים לחצו את יונייטד בחוץ על כל המגרש ובנס יונייטד ניצחו אותם.עכשיו עם לחץ על כל המגרש הם עושים לסיטי בית-ספר.סיטי שאולי בסוף יוציאו משהו,כל כך לא מסתדרים עם הלחץ של סאות`המפטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 20:48 
nati כתב:
redrony כתב:
Red Nightmare כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אני לא בא בטענות לג'מבה, אני חושב שהוא הבעיה המרכזית של הקבוצה הזאת, שחקן שלא תורם כלום בהתקפה, שכל הליגה כבר הבינה שהוא בכלל לא אופציה ולכן מתרכזים בקשרים שלידו, ההתקפה תקועה בעיקר בגלל סגנון המשחק שלו. וכן, גם בהגנה הוא בסך הכל בסדר, אבל זה כשהוא לא מחלק מתנות להתקפה או גומר את המשחק עם אדום.

הוא רחוק מלהיות הבעיה. אם הפועל היו משחקים משהו שקשור לכדורגל תאמין לי שגם איתו היית מסתדר. יש מאמן שמנחיל (או לא מנחיל) שיטת משחק. כמו שכבר כתבו פה או באשכול אחר, במשחק היחידי שהפועל העונה היו טובים באשדוד הוא היה מספר אחד על המגרש. שעושים לחץ כמו קבוצת כדורגל אמיתית, הכל נראה יותר טוב וכולם יותר טובים.
שמשחקים כדורגל סטטי שמתבסס על ניסים, שחקן כמוהו אכן יכול לגרום נזק מפני שהוא משחק יותר מאחור ולא לעומק (אני לא אומר הוא מושלם, אבל הוא בטח לא הבעיה העיקרית שלך).
אתה רואה את הבעיה בהפועל בעמידה של השחקנים על המגרש, בפערים בין הקישור לחלק ההתקפי בזה שכל כדור שחוזר מההגנות מגיע ליריב. על זה אחראי רק המאמן.

ועדיין אני קורא לא לעשות לחץ.
אין לנו כושר לזה.

עוד איזה מיתוס לא קשור לכלום. איפה ראית שאין כושר לזה?
להפועל אין בעיה של כושר. יש בעיה של מח והבנת משחק

סאות`המפטון לפני שבועיים לחצו את יונייטד בחוץ על כל המגרש ובנס יונייטד ניצחו אותם.עכשיו עם לחץ על כל המגרש הם עושים לסיטי בית-ספר.סיטי שאולי בסוף יוציאו משהו,כל כך לא מסתדרים עם הלחץ של סאות`המפטון.

ברור. שאתה לוחץ אתה מגדיל את הסיכוי שלך לנצח. זה נכון שאתה לא יכול ללחוץ כל קבוצה והאיכויות בסוף מנצחות, אבל אתה ללא ספק מגדיל את הסיכוי לעשות משהו. על אחת כמה וכמה שאתה עם חומר שחקנים שאמור להיות עדיף על רב הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 21:38 
אם אין כושר לעשות לחץ 90 דקות(ולרוב הקבוצות בעולם אין)אז צריך לעשות את מה שסאות`המפטון עשתה.לפתוח כל מחצית בבליץ` לנסות להבקיע כמה שיותר כל עוד הקבוצה היריבה בשוק.להרפות לכמה דקות כדי לעזור כח,וללחוץ שוב ב10 הדקות של כל מחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 21:42 
יש הבדל בין ללחוץ כמה שחקנים לבין לחץ קבוצתי.
תמוז תמיד עושה לחץ והוא מתסוכל כל פעם מחדש למה לא עוזרים לו.
לעומת זאת מכבי עושה לחץ נהדר,כל השחקנים כולל הבלמים עושה לחץ בצורה נכונה על היריבה.
שוב,מכבי לא קבוצה גדולה.. אבל הם מאורגנים יותר מכל קבוצה אחרת ברמה אחת לפחות,ויש לה את עטר שהוא הג'וקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 21:54 
Yalla Hapoel כתב:
יש הבדל בין ללחוץ כמה שחקנים לבין לחץ קבוצתי.
תמוז תמיד עושה לחץ והוא מתסוכל כל פעם מחדש למה לא עוזרים לו.
לעומת זאת מכבי עושה לחץ נהדר,כל השחקנים כולל הבלמים עושה לחץ בצורה נכונה על היריבה.
שוב,מכבי לא קבוצה גדולה.. אבל הם מאורגנים יותר מכל קבוצה אחרת ברמה אחת לפחות,ויש לה את עטר שהוא הג'וקר.

סיטי ידועה בלחץ שלה על כל המגרש.אבל גם לוזרפול וביחוד סאות`המפטון היום שהן קבוצות הרבה יותר נחותות מסיטי,הפתיעו אותה בלחץ שהן עשו עליה על כל המשחק,ושיבשו לה את כל המשחק.
מכבי זה לא סיטי.והבדל בין מכבי להפועל הוא הרבה יותר קטן מההבדל בין סיטי לסאות`המפטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:03 
nati כתב:
אם אין כושר לעשות לחץ 90 דקות(ולרוב הקבוצות בעולם אין)אז צריך לעשות את מה שסאות`המפטון עשתה.לפתוח כל מחצית בבליץ` לנסות להבקיע כמה שיותר כל עוד הקבוצה היריבה בשוק.להרפות לכמה דקות כדי לעזור כח,וללחוץ שוב ב10 הדקות של כל מחצית.

אין דבר כזה לעשות לחץ 90 דקות. יש רק קבוצה אחת בעולם שעושה את זה וגם היא נעזרת בסגנון משחק מאוד מסוים שגורם לכך שהכדור ברגליים שלה רב המשחק.
אני לא מאמין בלעשות בליץ. אני מאמין בשיטת משחק. הנעת כדור נכונה בשילוב תנועה בלי כדור שהכדור אצלך ולחץ בחלק המגרש של היריב כל עוד אתה יכול ואם לא, ללחוץ את הכדור בחלק המגרש שלך. הפועל לא עושים שום דבר מהדברים האלה. מה שמצחיק שהפועל אפילו לעשות בונקר לא יודעים.
אבל גם ההרכב שעולה ביום שני הוא הרכב שיסתמך על פעולות אישיות של החלק ההתקפי. הרכב של שלושה קשרים אחוריים. אני לא ממש מכיר את אלמוג כהן ולא יודע אם הוא משחק לעומק, אבל אם לא תהיה איזו הפתעה מיוחדת, שוב נראה הפועל עם פערים גדולים בין חלקי הקבוצה ובלי שליטה באמצע. זה יכול להשתנות אם המגינים פתאום יהיו אפקטיביים, אבל אופטימי באמת שאי אפשר להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:06 
מה לחץ 90 דקות על מה אתם מדברים תגידו לי?
אם הפועל תעשה לחץ על כל המגרש 5 דקות ראשונות אני יהיה המום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:07 
בשלב זה אני מסתפק בשיטה כלשהי. טובה, גרועה, חכמה יותר או פחות.
רק שתהיה שיטה. דרך, רעיון, משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:35 
אלון נתן הוא אחד המאוסים בהיסטוריה של המועדון הזה (וללא ספק הכי מכוער)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 8/2-9/2
הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

מכביסט מגעיל ודוחה, רק חבל שלא מזכירים לו לאילו הישגים מכבי הגיע בתקופתו. כלום ושום דבר. חוץ מגביע שלקחו בפוקס הם לא היו פקטור בשנות השמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:39 
redrony כתב:

מכביסט טיפוסי.יהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
והנה נמני מחזיר אותנו לדרבי הארור ההוא.
דמעות של כאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:46 
kobster כתב:
דמעות של כאב

מה שמצחיק זה שלאבי נימני שאוהדי הפועל מתעבים (וחוץ מזה שהוא היה סמל גדול של מכבי ושחקן מצוין באמת לא ברור לי למה) אין קשר למכביסטיות הרעה והחולה הזו שמאפיינת את השחצנים האלה כמו אלון נתן, צביקה רוזן, אבי כהן וכל החבורה היהירה הזו. 1:4 זה ההימור של אלון נתן. יכול להיות שזה יקרה, אבל רבאק, מועכים אותכם כבר 15 שנה פחות או יותר, תכבדו את עצמכם, עזבו את הפועל (ונתי, וזה מתחבר להערה שלי אליך אחרי ההפסד של מכבי נגד אשדוד ולכן אמרתי לך שזו הערה מכביסטית. חסרת מודעות עצמית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
באמת הזוי שהוא אמר 4-1..
אני לא רואה את הפועל מגיעה למצב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:48 
אדום נחמד כתב:
באמת הזוי שהוא אמר 4-1..
אני לא רואה את הפועל מגיעה למצב..

צחקתי בקול רם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:49 
תמותו.
איפה נתי, איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תמותו.
איפה נתי, איפה?

יש לו אשכול משלו
הוא לא נכנס לאשכולות התועבה האלה שמנבאים הפסד צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נגד חיפה אבוקסיס עלה עם שיטה: לסגור את יניב קטן.
הבעיה שחטפנו ממקור אחר.

בדרבי הקודם גם הייתה שיטה: לסגור את עטר עם שני מגנים.
בינתיים עושה רושם שזאת לא תהיה השיטה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:13 
IdanTheLittle כתב:
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הבעיה שחטפנו ממקור אחר.

לסגור שחקן אצל היריבה זו לא שיטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:21 
redrony כתב:
kobster כתב:
דמעות של כאב

מה שמצחיק זה שלאבי נימני שאוהדי הפועל מתעבים (וחוץ מזה שהוא היה סמל גדול של מכבי ושחקן מצוין באמת לא ברור לי למה) אין קשר למכביסטיות הרעה והחולה הזו שמאפיינת את השחצנים האלה כמו אלון נתן, צביקה רוזן, אבי כהן וכל החבורה היהירה הזו. 1:4 זה ההימור של אלון נתן. יכול להיות שזה יקרה, אבל רבאק, מועכים אותכם כבר 15 שנה פחות או יותר, תכבדו את עצמכם, עזבו את הפועל (ונתי, וזה מתחבר להערה שלי אליך אחרי ההפסד של מכבי נגד אשדוד ולכן אמרתי לך שזו הערה מכביסטית. חסרת מודעות עצמית).

הליגה עוד לא נגמרה.
לגבי המכביסט,בדיוק מה שחשבתי והרגשתי כשהוא דיבר.אז נכון יכול להיות שממכבי ינצחו ואולי אפילו יביסו אותנו.אבל בחייאת דינאק,15 שנים(בעצם 35 מינוס 5-6 שנים)אנחנו פותחים לכם תתחת.אז קצת כבוד אפילו למכביסט מגעיל ושחצן כמוך לא יזיק.
הוא קצת מזכיר לי את רפי אוסמו לפני המשחק של לאלה בחיפה ב09-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:23 
nati כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
דמעות של כאב

הליגה עוד לא נגמרה.
לגבי המכביסט,בדיוק מה שחשבתי והרגשתי כשהוא דיבר.אז נכון יכול להיות שממכבי ינצחו ואולי אפילו יביסו אותנו.אבל בחייאת דינאק,15 שנים(בעצם 35 מינוס 5-6 שנים)אנחנו פותחים לכם תתחת.אז קצת כבוד אפילו למכביסט מגעיל ושחצן כמוך לא יזיק.

הליגה עוד לא נגמרה, אבל הבנת מה שאמרתי וזה לא משנה אם היא נגמרה או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הבעיה שחטפנו ממקור אחר.

לסגור שחקן אצל היריבה זו לא שיטה

תרשה לו לחלוק עליך:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:29 
redrony כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
דמעות של כאב

הליגה עוד לא נגמרה.

הליגה עוד לא נגמרה, אבל הבנת מה שאמרתי וזה לא משנה אם היא נגמרה או לא

הבנתי מה שאמרת,אבל אני עדיין לא מקבל את דעתך בעניין הזה.אתה יכול לחשוב שזאת הייתה הצהרה מכביסטית.אני לפי העבר הכל כך קרוב(10 שנים האחרונות)האמנתי באותו שלב שבסוף המאבק יהיה בינינו לחיפה.לא הייתה לי שום כוונה להיות שחצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 00:53 
nati כתב:

הבנתי מה שאמרת,אבל אני עדיין לא מקבל את דעתך בעניין הזה.אתה יכול לחשוב שזאת הייתה הצהרה מכביסטית.אני לפי העבר הכל כך קרוב(10 שנים האחרונות)האמנתי באותו שלב שבסוף המאבק יהיה בינינו לחיפה.לא הייתה לי שום כוונה להיות שחצן.

על סמך מה האמנת? העבר לא רלוונטי, רק ההווה. ובהווה הפועל אחת הקבוצות הגרועות בליגה (מבחינת רמת כדורגל). ניצחת 2 משחקים מתוך 9 אחרונים והם היו רמה"ש בבית בדקה 90 וסכנין. זה נכון שהכל עוד יכול לקרות, אבל צריך שהרבה דברים יקרו בשביל שהפועל העונה יעשו משהו (כרגע אנחנו עוד לא בפלייאוף העליון).
האמירה שלך אז היתה חסרת מודעות למצב של הפועל ומה הקבוצה הזו שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 01:10 
redrony כתב:
nati כתב:

על סמך מה האמנת? העבר לא רלוונטי, רק ההווה. ובהווה הפועל אחת הקבוצות הגרועות בליגה (מבחינת רמת כדורגל). ניצחת 2 משחקים מתוך 9 אחרונים והם היו רמה"ש בבית בדקה 90 וסכנין. זה נכון שהכל עוד יכול לקרות, אבל צריך שהרבה דברים יקרו בשביל שהפועל העונה יעשו משהו (כרגע אנחנו עוד לא בפלייאוף העליון).
האמירה שלך אז היתה חסרת מודעות למצב של הפועל ומה הקבוצה הזו שווה.

האמירה שלי הייתה אחרי 2 נצחונות שלנו.2 הפסדי חוץ ותיקו של מכבי,וכשחיפה לא מפסיקה לנצח.
אתה יכול להגיד שהאמירה שלי הייתה טיפשית ומטומטטמת.אתה בחרת להגיד שהיא מכביסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2013, 02:19 
Amit כתב:
ג'ימי טורק בישראל היום:

http://www.israelhayom.co.il/site/newsl ... 08.02.2013

ציטוט:
הוא, משה סיני ואלי כהן הרכיבו את הקישור האימתני של האדומים, וב-1981 הם גם זכו באליפות המדינה.

איך אני שונא כשכתבים שאין להם מושג על העבר קובעים עובדות לא נכונות.
את הקישור האימתני של הפועל ב81 הרכיבו חוץ מג`ימי והבן של אלוהים זיתוני ויחבס.
ב81 אלי כהן היה שחקן ספסל ושיחק בתור מחליף בעמדת המגן השמאלי.
רק ב83-84(כשג`ימי חזר מהשאלה)הוא שיחק בקישור עם הבן של אלוהים אלי ומוריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: