Oleg Neduda כתב:
redrony אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה
בשורה התחתונה ההנהלה העמידה בתחילת העונה את אחד מ3 הסגלים הטובים בליגה, ואחרי הפגרה לדעתי את הסגל הכי טוב בליגה. נפלו עם אבוקסיס, זה נכון, אבל כנראה שאילולא מכת הפציעות ההזויה היינו היום ראש בראש עם מכבי למרות אבוקסיס. אז בכל הנוגע לסגל השחקנים איך אפשר לבוא ברבע טענה להנהלה?
ועל מה אתה מדבר כשאתה כותב חשיבה לטווח ארוך? הפועל תפתח את העונה הבאה עם שחקנים כמו קליימן, פאביצביץ,הרוש,ורמוט,בן חיים, דגמבה, ממן, גורדנה (בהנחה שיחתום),דמארי,אלרואי, טועמה. חוץ מזה מצב הנוער השתפר בצורה קיצונית לעומת שנה שעברה. זה עד כדי כך נוראי?
בוא תפריד.
הפועל הביאו העונה 16 שחקנים חדשים. חצי מהם היו בזבוז של כסף וחמצן.
כל דרך הפעולה היא מהיום למחר. ההעברות נגמרות, אין בלם, מביאים שניים (פטקוביץ ובן יוסף). זוהי דוגמא לקבלת החלטות מדאיגה.
זה נכון שהסגל של הפועל שווה הרבה יותר מרמת הכדורגל שהוא מציג ומהתוצאות שהוא משיג ועל כך האחריות היא כולה על המאמן והביקורת שלי עליו היא גדולה (כמובן שגם פה, האחריות בסופו של יום היא על ההנהלה).
לגבי מה שאתה כותב לעונה הבאה. נכון, יש בסיס טוב. לגבי הנוער אין לי מושג כי לא באמת משלבים את השחקנים בצורה נכונה, אבל בהנחה שיבוא מאמן שיידע להתמודד ולנהל את המערכת הזו, המצב ישתפר.
העניין הוא שכרגע בהפועל תלויים בצוות מקצועי חזק כי מעליו אין אף אחד שיודע לנהל נכון ולא מבין מבחינה מקצועית. במכבי חיפה לדוגמא, יש בעלים שקצת מבין והוא יודע לקבל גם החלטות מקצועיות נכונות והוא לא תלוי במאמן שלו. אם המאמן שלו לא מביא תוצאות (ואני לא מתכוון רק לתוצאות משחקים), אז הוא לא יחתום באמצע העונה לעוד עונה.
במכבי ת"א הבעלים לא צריך להבין כי יש מנהל ספורטיבי שמתווה קו ודרך ומפקח על הצוות המקצועי שם.
בהפועל יש את רמון וליובין. יש להם נכונות אולי, אבל אין להם גרם ידע.