תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מילה טובה להנהלה
הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 01:31 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
בגדול אתה צודק, אבל דווקא לגבי ההחתמות של ינואר אני לא מסכים איתך.
כל ההחתמות של ינואר נעשו כדי לחזק את הנקודות החלשות של הקבוצה ובמטרה להגיע בסוף העונה למקום שמגיע לאירופה.
מהבחינה הזאת בהחלט אפשר להגיד שיש כאן הצדקה להחתמות ואף מחשבה לטווח ארוך שכן הכסף מאירופה הוא הכרחי לתקציב שלנו בעונות הבאות.

לגבי כל שאר הדברים - מינוי מאמן, דרך מקצועית, חזון ארוך טווח וכו', מסכים עם כל מילה.

אם אנחנו נמשיך לבנות את התקציב שלנו על שלב הבתים באירופה כל שנה, מצבנו יהיה רע. זו בדיוק המחשבה לטווח קצר שאני מדבר עליה.
אם נעבור עליהן אחת אחת, נכון, חוץ מההחתמה ההזויה של ניר נחום הם נראות סבירות (למרות שאלמוג כהן לשלושה חודשים גם לא ממש מובן לי) , אבל הכל נראה חאפרי. מביאים שחקן אחרי יום הוא בהרכב (שוב, יכול להיות שדווקא הפעם בגלל הפציעות זה סביר), מחתימים שחקנים על חוזים לשנה וחצי. לא יודע - לא יושב לי טוב.

אני הייתי משלב שחקנים צעירים שיהיו עתודה לשנה שנתיים הבאות (שעלולות להיות לא קלות) ובמקביל פועל במלוא המרץ לגייס בעל בית אמיתי לקבוצה (והלוואי שעושים את זה מאחורי הקלעים).
כסף של אוהדים זו לא דרך לנהל קבוצת כדורגל וזה לא יעבוד. אם מכבי מצאו, אנחנו גם נמצא. צריך רק נכונות, עקשנות, נחישות וקשרים.

מסכים איתך לחלוטין, אבל העניין הוא שדברים כאלו עושים בקיץ כשיש זמן לעשות את זה באופן מסודר עם שקט יחסי.
אתה לא יכול לבוא בינואר, כשהקבוצה בנפילה חופשית וחצי מהסגל פצוע, ופתאום להחליט לוותר על קשר אחורי כדי לשלב את ניר לקס. זה ויתור מודע על העונה הזאת.

דברים כאלה צריך לעשות כל הזמן. בראייה לטווח ארוך הפציעות האלה ומהמשבר הזה הם רעשים צדדיים. מערכת חזקה ויציבה לא אמורה להגיב בצורה הזו.
מה אני אגיד לך, אני מקווה שזה יעשה שינוי, אבל כמו שאמרתי אני פסימי. ברור ששני המגינים שהביאו לא יכולים להיות גרועים יותר ממה שיש עכשיו. פאביצ'ביץ זה סביר והבלם הספרדי עוד נראה מי הוא.

בשביל שדברים כאלו יעשו כל הזמן צריך בסיס מסוים.
קבוצה על סף ירידה לצורך העניין, לא יכולה להעלות שחקן נוער במקום להביא שני זרים שיצילו אותה. אנחנו כרגע במצב כזה (השאלה היא כמובן איך הגענו למצב הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד להנהלה שהוכיחה שוב שאפשר להחתים בתחילת העונה שחקנים גרועים, לשחרר אותם בינואר, להחתים שחקנים גרועים במקומם ובכך ליצור לקהל תחושה של חיזוק.
מושיק
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 09:09 
האדס כתב:
כל הכבוד להנהלה שהוכיחה שוב שאפשר להחתים בתחילת העונה שחקנים גרועים, לשחרר אותם בינואר, להחתים שחקנים גרועים במקומם ובכך ליצור לקהל תחושה של חיזוק.
מושיק

אתה איש גדול. כמעט משתווה לשלמה מעוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' ורוני, אני מאמין שאתם יכולים להיות "רגועים" לפחות מכיוון העמותה נעשים מאמצים למצוא רוכש.
לגבי המחשבה לעתיד ואירופה כבסיס כלכלי....
בשביל למצוא רוכש בצורה הטובה ביותר צריך לשווק את הקבוצה בצורה הוובה ביותר, ואין שיווק מוצלח יותר ממפגשים מול ליון, סלטיק והמבורג. בשביל שזה יקרה צריך אירופה. עד שזה יקרה צריכים לתפעל את הקבוצה ובשביל זה צריל כסף, שזה גם אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:43 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
בגדול אתה צודק, אבל דווקא לגבי ההחתמות של ינואר אני לא מסכים איתך.
כל ההחתמות של ינואר נעשו כדי לחזק את הנקודות החלשות של הקבוצה ובמטרה להגיע בסוף העונה למקום שמגיע לאירופה.
מהבחינה הזאת בהחלט אפשר להגיד שיש כאן הצדקה להחתמות ואף מחשבה לטווח ארוך שכן הכסף מאירופה הוא הכרחי לתקציב שלנו בעונות הבאות.

לגבי כל שאר הדברים - מינוי מאמן, דרך מקצועית, חזון ארוך טווח וכו', מסכים עם כל מילה.

אם אנחנו נמשיך לבנות את התקציב שלנו על שלב הבתים באירופה כל שנה, מצבנו יהיה רע. זו בדיוק המחשבה לטווח קצר שאני מדבר עליה.
אם נעבור עליהן אחת אחת, נכון, חוץ מההחתמה ההזויה של ניר נחום הם נראות סבירות (למרות שאלמוג כהן לשלושה חודשים גם לא ממש מובן לי) , אבל הכל נראה חאפרי. מביאים שחקן אחרי יום הוא בהרכב (שוב, יכול להיות שדווקא הפעם בגלל הפציעות זה סביר), מחתימים שחקנים על חוזים לשנה וחצי. לא יודע - לא יושב לי טוב.

אני הייתי משלב שחקנים צעירים שיהיו עתודה לשנה שנתיים הבאות (שעלולות להיות לא קלות) ובמקביל פועל במלוא המרץ לגייס בעל בית אמיתי לקבוצה (והלוואי שעושים את זה מאחורי הקלעים).
כסף של אוהדים זו לא דרך לנהל קבוצת כדורגל וזה לא יעבוד. אם מכבי מצאו, אנחנו גם נמצא. צריך רק נכונות, עקשנות, נחישות וקשרים.

מסכים איתך לחלוטין, אבל העניין הוא שדברים כאלו עושים בקיץ כשיש זמן לעשות את זה באופן מסודר עם שקט יחסי.
אתה לא יכול לבוא בינואר, כשהקבוצה בנפילה חופשית וחצי מהסגל פצוע, ופתאום להחליט לוותר על קשר אחורי כדי לשלב את ניר לקס. זה ויתור מודע על העונה הזאת.

דברים כאלה צריך לעשות כל הזמן. בראייה לטווח ארוך הפציעות האלה ומהמשבר הזה הם רעשים צדדיים. מערכת חזקה ויציבה לא אמורה להגיב בצורה הזו.
מה אני אגיד לך, אני מקווה שזה יעשה שינוי, אבל כמו שאמרתי אני פסימי. ברור ששני המגינים שהביאו לא יכולים להיות גרועים יותר ממה שיש עכשיו. פאביצ'ביץ זה סביר והבלם הספרדי עוד נראה מי הוא.

בשביל שדברים כאלו יעשו כל הזמן צריך בסיס מסוים.
קבוצה על סף ירידה לצורך העניין, לא יכולה להעלות שחקן נוער במקום להביא שני זרים שיצילו אותה. אנחנו כרגע במצב כזה (השאלה היא כמובן איך הגענו למצב הזה).

אנחנו קבוצה על סף ירידה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:44 
el dudernio כתב:
הוקיץ' ורוני, אני מאמין שאתם יכולים להיות "רגועים" לפחות מכיוון העמותה נעשים מאמצים למצוא רוכש.
לגבי המחשבה לעתיד ואירופה כבסיס כלכלי....
בשביל למצוא רוכש בצורה הטובה ביותר צריך לשווק את הקבוצה בצורה הוובה ביותר, ואין שיווק מוצלח יותר ממפגשים מול ליון, סלטיק והמבורג. בשביל שזה יקרה צריך אירופה. עד שזה יקרה צריכים לתפעל את הקבוצה ובשביל זה צריל כסף, שזה גם אירופה.

אחד שיודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:49 
16 שחקנים בעונה שווה מילה טובה להנהלה, ומילה רעה מאד לצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חבר עמותה ולא רוצה להיות כרגע ככה שאני לא מקושר לכלום ולא יודע כלום, רק קורא בין שורות ומאמין שמי שעומד בראש העמותה יודע מהטוב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מילה טובה להנהלה
הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 11:57 
kobster כתב:
19 כתב:

זה נכון אך ורק במציאות הניהולית הנוכחית. בכל סיטואציה אחרת זה כשל ניהולי פר סיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אוייייייי אויייי אויייי :BOW: לא שחקנים אנחנו צריכים נשמה אדומה ולב אדום זה מה שחסר קצת אבל בעזרת השם איך אפשר כל כך לאהוב אותך הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מילה טובה להנהלה
הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:02 
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
19 כתב:

למה? היו שני מאמנים העונה, ושניהם קיבלו את התנאים להביא 8 שחקנים בממוצע כל אחד.
הם קיבלו את התנאים להרכיב סגל, כל אחד בזמנו ולא יכולות להיות להם טענות, בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
19 כתב:

כל הביזיון הזה היה נמנע אם היו ממנים ראש מערכת מקצועי, שידע לבנות סגל לטווח ארוך מבחינת חוזים, שידע לבנות סגל לעומק ולא לרוחב, שמפעיל סקאוטים לאיתור שחקנים צעירים עם פוטנציאל, שיחליט על שחרורים ו/או קידום צעירים.
ברגע שאת הפונקציה הזו מילא אחד שכשל בכך טוטאלית בסיבוב הקודם פה, הפקרת את כל התקציב שלך בידי מאמן כושל ומנהל כושל עוד יותר.
עברה חצי שנה ועשית בדיוק את אותו הדבר. שוב מאמן כושל, אותו מנהל כושל, אותה חשיבה לטווח קצר וכיבוי השריפות הידוע.
הרוש ואלמוג כהן בהשאלה, קוסטה ורוצ'לה חתומים רק עד סוף העונה, סאבו ונחום חתומים עד סוף העונה עם אופציה לשנה הבאה.

ואז מה יקרה בקיץ ? נכון מאוד. אותו מאמן כושל, אותו מנהל כושל, אותן טעויות בבנית הסגל. אלא אם מישהו יתעשת ויבין שכדי להיות מועדון גדול צריך מנהל ומאמן שמתאימים למועדון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:16 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
19 כתב:

הם קיבלו את התנאים להרכיב סגל, כל אחד בזמנו ולא יכולות להיות להם טענות, בנושא הזה.

כרגע זה נכון, בקבוצה יציבה צריך לגבש דרך ניהולית. אני לא מאמין ב"קחו תקציב תעשו מה בא לכם". היום המאמן אצלנו מחר במקום אחר. מי שצריך לקבוע מדיניות זה המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: מילה טובה להנהלה
הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:17 
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
19 כתב:

כרגע זה נכון, בקבוצה יציבה צריך לגבש דרך ניהולית. אני לא מאמין ב"קחו תקציב תעשו מה בא לכם". היום המאמן אצלנו מחר במקום אחר. מי שצריך לקבוע מדיניות זה המועדון.

אני מסכים, כשאתה מחליף מאמן זו,סיטואציה קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:25 
19 כתב:

גם אם תחליף 10 מאמנים בעונה וכתוצאה מכך תחתים 30 שחקנים אחרי שכל מאמן יביא את השחקנים שלו המשפט הזה יהיה רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:27 
רדרוני, חשבתי שהביטוי "לצורך העניין" עשה את שלו :)
בכל מקרה, אנחנו לא על סף ירידה אבל אנחנו כן נמצאים במצב שהוא קריטי לטעמי.
אנחנו בפירוש לא יכולים להרשות לעצמנו להיות מחוץ לאירופה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:30 
שחר כתב:
19 כתב:

גם אם תחליף 10 מאמנים בעונה וכתוצאה מכך תחתים 30 שחקנים אחרי שכל מאמן יביא את השחקנים שלו המשפט הזה יהיה רלוונטי?

אם ההנהלה תחליף עשרה מאמנים שנה זה כשלון שלה בנושא הזה.
אם היא תתן לכל אחד מהם כלים להצליח זו הצלחה שלה בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
19 כתב:

לא.
אין ספק שההנהלה עשתה לא מעט טעויות. גם בנושא בחירת המאמנים.
אבל אי אפשר להגיד שלא נעשה מאמץ לתת למאמנים את התנאים הכי טובים על מנת שיוכלו למצות את היכולת שלהם.
ועל זה מגיעה פה מילה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:34 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אבל זו חוכמה הכי קטנה, העניין זה גם לבחור את המאמנים הנכונים וגם לבקר את הרכישות שלהם, במיוחד שהתקציב דליל.
גם אני מפרגן להנהלה ואפילו ציינתי את זה פה, אבל אי אפשר להגיד שהנתונים האלה הן נקודות זכות להנהלה, אפשהו הן גם נקודות חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:37 
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אבל זו חוכמה הכי קטנה, העניין זה גם לבחור את המאמנים הנכונים וגם לבקר את הרכישות שלהם, במיוחד שהתקציב דליל.
גם אני מפרגן להנהלה ואפילו ציינתי את זה פה, אבל אי אפשר להגיד שהנתונים האלה הן נקודות זכות להנהלה, אפשהו הן גם נקודות חובה.

לתת לכל מאמן מה שהוא מבקש,זו חוכמה קטנה?
לא מסכים.

הוא בא עם רשימה, הם צריכים לספק כמה שיותר ממנה.
מקרים יוצאי דופן כמו בן יוסף לא צריכים לקרות, אבל הם בשוליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אני יחזור על מה שאני אומר כל הזמן, יש לנו אחלה הנהלה. עובדת בשקט, בלי חרטות, בלי לחפש פירסומים מיותרים, אפילו נותנת לצוות המקצועי שקט כמו שבאף קבוצה לא היה מקבל.
שוב, הטעויות היחידות שהם עשו השנה זו הראשונה והקריטית יותר, כשהשאירו את שירזי בתפקיד המאמן. שם התחילה כל הבעיה כשהוא בנה סגל עקום להחריד. אם לא היו חושבים על לחסוך את עלויות המאמן, ומביאים את רב"ש כשהיתה אופציה, היינו חוסכים היום המון כסף על שחקנים מיותרים ושיחרורים באמצע העונה.
הטעות השניה ולדעתי הפחות קריטית (עקב אילוצי השוק שהיו באותו הזמן) זה המינוי של אבוקסיס. אבל שוב, אני חושב שגם אם אני הייתי במקומם והיתה לי האפשרות באותו הזמן הייתי הולך עליו. אז זו היתה ניראת האופציה הכי טובה מבחינה מקצועית. אני גם היום לא רואה שום מאמן בשוק שהייתי באמת רוצה לרוץ איתו תקופה ארוכה.

מבחינת הנהלה, הם עשו ועושים את המקסימום. מקווה שלומדים מטעויות. אבל מי שטועה בזמן שהוא מנסה לעשות את הכי טוב שלו במגבלות היכולת, לכעוס עליו זה טיפשי.

תודה להנהלה.
לא לציפיתי לחצי מהרכש הזה בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:39 
הוקיץ' כתב:
רדרוני, חשבתי שהביטוי "לצורך העניין" עשה את שלו :)
בכל מקרה, אנחנו לא על סף ירידה אבל אנחנו כן נמצאים במצב שהוא קריטי לטעמי.
אנחנו בפירוש לא יכולים להרשות לעצמנו להיות מחוץ לאירופה בעונה הבאה.

אז אני לא מסכים וכמו שכבר כתבתי, אם ככה תחיה משנה לשנה, רחוק לא תגיע.
אתה מבין שהמשמעות של הדברים שאתה כותב היא שכל שנה, אנחנו בעצם עד ספטמבר לא נדע מה התקציב ורק אז אפשר להתחיל לבנות קבוצה (או לקחת סיכון שיהיה גרעון גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:42 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
19 כתב:

ההנהלה אחראית לכל דבר שקורה בקבוצה, גם בעניין המקצועי. ההתנהלות השנה היא בוודאי הדוגמא לכך שהנהלה חייבת להיות עם היד על הדופק ולפקח על הצוות המקצועי גם ובעיקר בנושא הרכש.
אין דבר כזה אני נותן למאמן תנאים וצ'ק פתוח בהתאם ליכולות הכלכליות והוא מביא את מי שהוא רוצה. ההנהלה חייבת להכתיב קו ודרך ולא רק לקבל רשימת שחקנים ולהביא את מי שאפשר.
אני כבר לא מדבר על זה ששני המאמנים (בעיקר אבוקסיס בינואר) לא קיבלו צ'ק פתוח להביא את מי שהם רוצים. יש מגבלות כספיות והשחקנים שמביאים הם בהתאם.
אני כמובן לא מגן על אף אחד מהמאמנים. שניהם פישלו ובגדול, אבל חלק מהכשלון שלהם הוא כי לא היה מישהו מלמעלה שיכוון אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:47 
ממש לחיים רמון יש הכשרה וידע לקבוע מי יבוא ומי לא. על סמך מה?
בא לו שירזי ואומר שהוא רוצה את קוטיניו והוא במסגרת התקציב שהוקצב.
איזה כלים יש לרמון וללובין להגיד לו שהוא טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:51 
redrony אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה

בשורה התחתונה ההנהלה העמידה בתחילת העונה את אחד מ3 הסגלים הטובים בליגה, ואחרי הפגרה לדעתי את הסגל הכי טוב בליגה. נפלו עם אבוקסיס, זה נכון, אבל כנראה שאילולא מכת הפציעות ההזויה היינו היום ראש בראש עם מכבי למרות אבוקסיס. אז בכל הנוגע לסגל השחקנים איך אפשר לבוא ברבע טענה להנהלה?

ועל מה אתה מדבר כשאתה כותב חשיבה לטווח ארוך? הפועל תפתח את העונה הבאה עם שחקנים כמו קליימן, פאביצביץ,הרוש,ורמוט,בן חיים, דגמבה, ממן, גורדנה (בהנחה שיחתום),דמארי,אלרואי, טועמה. חוץ מזה מצב הנוער השתפר בצורה קיצונית לעומת שנה שעברה. זה עד כדי כך נוראי?

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 06 פברואר 2013, 12:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:52 
שמחתימים מאמן אז אותו מאמן הופך לסמכות המקצועית הבלעדית, ההנהלה יכולה להמליץ על שחקן כזה או אחר או על שיטה כזו או אחרת אבל אם החתמתה מאמן אז המאמן צריך להחליט.
אם ההנהלה רוצה להתערב גם בדברים המקצועיים אז לא צריך להחתים מאמן.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:53 
19 כתב:

לא צריך להיות איש מקצוע כדי להטיל וטו על החלטה של החתמת בלם כמו בן יוסף לשנתיים.
יש כן כלים שאפשר למדוד אותם בלי להתערב מקצועית כמו גיל השחקן, הערך שלו בשוק ההעברות והרקורד שלו. מנהל לא יכול לקבוע אם מאמן יחתום בלם, או קשר או לבקש לראות את השחקן בפעולה, אבל כן צריכה להיות בקרה של רכש בעזרת מנגנון כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:55 
19 כתב:

הוא לא צריך לקבוע מי יבוא ומי לא.
קודם כל, הוא צריך שיהיה לו מושג. אם אין לו, שיביא מישהו שכן יש לו דוגמת קרויף במכבי.
שנית, יש הגיון, דרך וחזון. הוא צריך להנחות את המאמן לקדם צעירים. אם בהפועל אין פונקציה שתמנע מאבוקסיס להביא שחקן כמו ניר נחום, במקום לקדם שחקן מהנוער אז יש פה בעיה ניהולית.
אם בהפועל הולכים ומחתימים את אלמוג כהן לשלושה חודשים זו בעיה של חזון.
אם בהפועל הולכים ומחתימים שחקן כמו תומר בן יוסף שכולם יודעים בדיוק מי הוא, אפילו שהמאמן מבקש אותו, זו בעיה.
אין שם אף אחד שמסתכל מטר קדימה, אין אף אחד שיודע מה זה לנהל קבוצת כדורגל בתהליך ארוך טווח.
מביאים מאמן ומטילים עליו את כל האחריות. זה אכן מודל ישראלי ברור.
מכבי, אפשר לצחוק עליהם עד מחר, אבל המערכת שהם הקימו שם היא נכונה. אולי היא תיכשל, אבל הכיוון הוא הכיוון הנכון.
בהפועל אין סקאוט, אין קידום שחקנים מהנוער. הכל מהיום למחר, חאפ לאפ. אפשר לתת הקלות להנהלה בגלל המצב שהקבוצה היתה בו בקיץ, אי אפשר להגיד להם כל הכבוד.
נמשיך ככה, נתרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 12:55 
שחר כתב:
19 כתב:

לא צריך להיות איש מקצוע כדי להטיל וטו על החלטה של החתמת בלם כמו בן יוסף לשנתיים.
יש כן כלים שאפשר למדוד אותם בלי להתערב מקצועית כמו גיל השחקן, הערך שלו בשוק ההעברות והרקורד שלו. מנהל לא יכול לקבוע אם מאמן יחתום בלם, או קשר או לבקש לראות את השחקן בפעולה, אבל כן צריכה להיות בקרה של רכש בעזרת מנגנון כלשהו.

אין הנהלה מושלמת וגם לרמון ושות' מותר לטעות. בשורה התחתונה הם בנו קבוצה לאליפות. שוב, בלי מכת הפציעות הבאמת יוצאת דופן הזאת אני מאמין שעוד היינו במאבק האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: