תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שבוע מאז שטילור שוחרר
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 08:53 
דובראש כתב:
ראצ'ו כתב:
פרוויס, אין בעיה עם ביקורת ובעניין הזה היא גם מוצדקת - הפועל תל אביב חייבת להתחזק אחרת יש סיכוי גבוה שתרד ליגה. ואותך כאוהד לא אמורות לעניין הסיבות. אבל יש גם דרך להביע ביקורת. לכתוב 30 פעם שההתנהלות שכונה, שאנחנו לא רציניים, שההתנהלות בזיונית וכו׳ היא לא ביקורת אלא פריקת תסכול.

לא מסכים איתך.
באזרחות קוראים לזה ביקורת בלתי פורמאלית.תפקידם של אוהדים להמשיך ולהתריע עד שהבעיה תפתר,גם אם עדיין נעשות פעולות בנושא,זה לא אומר שאנשים כמו פרוויס ורדנקו לא צריכים להפסיק לעמוד בשער ולהתריע שוב ושוב ושוב עד שלדעתם ימצא הפתרון הראוי

אמרתי, יש דרך להביע ביקורת. בעיניי זו לא דרך המכבדת את כותביה. בטח בקבוצת אוהדים בה יכול כל אוהד לפנות באופן ישיר לחברי ההנהלה ולקבל תשובה על כל דבר. הביקורת הזו לא מקדמת בכלום והיא לא משנה במאום את הרצון הגדול שלנו להתחזק ואת ההבנה שלנו את מצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שבוע מאז שטילור שוחרר
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 11:41 
אין פה שום דבר אישי. והביקורת היא עניינית לגמרי. ואני חוזר עליה כי היא עדיין רלוונטית
והנה דוגמא: באילת נפצע סקוטי הופסון, אז הם החתימו במקומו, אפילו זמנית, את דיון דאוול
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.137104.html

ולא שדאוול הוא השחקן שהפועל צריכה - אבל העקרון חשוב. נפצע שחקן, מחפשים, מוצאים.
(אגב, דאוול הוא גם לא ממש בתפקיד של הופסון. דאוול פורוורד, הופסון גארד, ועדיין אילת לא מרשה לעצמה להישאר זמן רב בלי זר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 11:46 
את השקיפות כבר לקחו
התקנון הפך להמלצה לא מחייבת
ביקורת (כל בקורת שהיא ) היא פוגענית
ואסורה
מחר גם יבטלו את הבחירות כי זה מיותר
ואז ישארו רק החסידים השוטים
Keep calm and carry on

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 12:15 
פרביס צודק במאה אחוז, אני לא מבין איך אפשר להתווכח עם עובדות. הפועל היא הקבוצה היחידה בליגה שמרשה לעצמה לשחק בלי זרים. בכל קבוצה אחרת אם זר נפצע לתקופה ארוכה או עוזב, תוך גג שבוע יש מחליף וראינו את זה פעם אחר פעם.
מילא אם זה היה כי מישהו באמת מאמין שהזמן הזה עוזר ״לברור״ זרים אבל הוכח פעם אחר פעם שזה לא המקרה, והפועל לא הביאה זר אחד חדש העונה שהשתלב בקבוצה (למעט אלן בחלק מהזמן וגם אז הוא היה שחקן של 20 דקות למשחק). ועם זאת הקבוצה ממשיכה לשחק בחיסרון עצום, להפסיד ולהראות רע מאוד.

המשתמש הוקיץ׳ באמת הפך להיות בדיחה בהתעלמות שלו מעובדות בשם ״ההנהלה רוצה בטובת הקבוצה״ (כאילו מישהו מפקפק בזה) ו״נסתרות דרכי ההנהלה/ארז״. מדובר בגרסת פורום הכדורסל של רומאריו שחושב כנראה שהכל מן ג׳ה ואל לנו בני האנוש לפקפק גם כשהעובדות בשטח מדברות בעד עצמן. למי אכפת מעובדות ומציאות כשיש שפע תירוצים.
כמו כן, בניגוד לכיוון שכמה אנשים מנסים למשוך אליו, זו לא תחרות ״למי יש יותר אינסייד אינפורמיישן״. את העובדות לא מעניין האינסייד אינפורמיישן, וגם לא את שאר הקבוצות בליגת העל שמתגברות מדי יום על מירב המכשולים של האינסייד אינפורמיישן ומשחקות כדורסל תחרותי עם סגל תחרותי, כלומר עם זרים. ובאמת נו אופנס לאף אחד באופן אישי (חוץ מהוקיץ׳ שאני מרשה לעצמי לגחך על הגישה הדוגמטית שלו כמו שאני מגחך על כל גישה דוגמטית).

כרגע הפועל תל אביב ממשיכה להיות חלשה מהסגל שהיה לה בלאומית.
שיהיה לכולנו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שבוע מאז שטילור שוחרר
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אני מבטיח לך שפרביס מבין יותר ממך מה קורה בדיוק.

אני לא יודע מה פרביס מבין או לא מבין, אבל אני כן יודע שהרעל שיוצא לו (ולך) מהמקלדת זה גועל נפש מעורב בהרבה גניבת דעת.

רעל? גניבת דעת? גם אם נניח לרגע בצד מה שאני לא יודע, העובדות ברורות. הקבוצה משחקת כל העונה עם שני זרים ורבע. מאז המשחק נגד ראשון לציון עבר כבר למעלה משבוע ולא הוחתם אף שחקן.
אני חושב שבהנהלה יש אנשים טובים שאוהבים את הקבוצה. והם נתנו ונותנים לה הרבה. אני חושב שבסוגיית הזרים הם נכשלו ובגדול. זה לא אומר שצריך לקרוא להם להתפטר, אבל הם בהחלט ראויים לכל ביקורת. עובדה שלבני הרצליה יש זרים ולחולון יש זרים ולאשקלון יש זרים ולגליל יש זרים ורק להפועל תל אביב יש תירוצים ללמה אין זרים.
והקבוצה משחקת בהרכב מביך שבושי מנצח את עפולה. ולמה שינצח את עפולה? זה הרכב יותר חלש משהיה בליגה השניה.
אז אני לא מבין. בסדר. מבין מי שחושב שלעלות בהרכב הזה למשחקי ליגת העל זו התנהלות רצינית.

אתה מביך, ההרכב בעפולה כלל את ריאטי וגפן ששיחקו מחצית שלמה בערך.
זה שלאילת יש כסף לזרוק ושלחולון לא אכפת להכנס לגרעון שאלוהים יודע מי יכסה. כל זה נחמד, אבל לנו אין פריבילגיה כזו.
בתחילת העונה לא היה כסף, ועכשיו שיש לא ברור איזה זרים פנויים יש בתקציב.
יש לנו שני זרים בלבד לרשום ולרוץ איתם עד סוף העונה . ברור שאם יחתימו שני אפסים אתה תהיה מהקופצים הראשונים לצוואר של ההנהלה. אבל הי, אז יהיה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:07 
אני חבר עמותה. אין לי מידע פנים.
אני עדיין לא מבין מדוע אין חיזוק. אנחנו שבוע לפני חידוש המשחקים. והשלב הבא קריטי. לפי מה שראיתי במגרש בחודש האחרון (ויותר) יהיה קשה מאד מאד להישאר בסגל הקיים.
העובדה שהתקנון שונה ומאפשר כניסת אותם אוהדים, שיודעי ח"ן אמרו שהם רק ממתינים לשינוי התקנון, כדי להזרים כסף לחיזוק, ועדיין אין חיזוק עוד יותר מעוררת תהיהות לגביה"אין חיזוק"

אני פונה כאן לנציגי בהנהת העמותה - שאני מאד מכבד ומעריך. תצאו בהודעה מסודרת. השקיפות חשובה הרבה יותר מכל טקטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
אני עדיין לא מבין מדוע אין חיזוק. אנחנו שבוע לפני חידוש המשחקים. והשלב הבא קריטי. לפי מה שראיתי במגרש בחודש האחרון (ויותר) יהיה קשה מאד מאד להישאר בסגל הקיים.
העובדה שהתקנון שונה ומאפשר כניסת אותם אוהדים, שיודעי ח"ן אמרו שהם רק ממתינים לשינוי התקנון, כדי להזרים כסף לחיזוק, ועדיין אין חיזוק עוד יותר מעוררת תהיהות לגביה"אין חיזוק"

אני פונה כאן לנציגי בהנהת העמותה - שאני מאד מכבד ומעריך. תצאו בהודעה מסודרת. השקיפות חשובה הרבה יותר מכל טקטיקה.

אתם לא נורמלים-"אין לי מידע פנים",
איזה "מידע פנים" יש לי? אין לי שום מקורבים ופיזית אני מרוחק שנות אור.
אני לא מצליח להבין מה הבעיה לפנות לרמי ולקבל תשובה?
זה כל מה שעשיתי. למה? כי הייתי מודאג.
האם אני עדיין מודאג ? כן.
האם ברור לי ש"יש שכונה"? לא.
למה אתם מצפים?
שיפרטו פה את שמות השחקנים על הכוונת? את המחלוקות במו"מ?
מה החסרונות והיתרונות שלהם? את שמות השחקנים שסירבו להצעות?

יש לנו את ההנהלה הנגישה ביקום, מה הסיפור להתקשר\לגשת\ לפתח אשכול בפורום העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:41 
deep red כתב:
אדום ותיק כתב:

אתם לא נורמלים-"אין לי מידע פנים",
איזה "מידע פנים" יש לי? אין לי שום מקורבים ופיזית אני מרוחק שנות אור.
אני לא מצליח להבין מה הבעיה לפנות לרמי ולקבל תשובה?
זה כל מה שעשיתי. למה? כי הייתי מודאג.
האם אני עדיין מודאג ? כן.
האם ברור לי ש"יש שכונה"? לא.
למה אתם מצפים?
שיפרטו פה את שמות השחקנים על הכוונת? את המחלוקות במו"מ?
מה החסרונות והיתרונות שלהם? את שמות השחקנים שסירבו להצעות?

יש לנו את ההנהלה הנגישה ביקום, מה הסיפור להתקשר\לגשת\ לפתח אשכול בפורום העמותה?

ואם אני אדע את שמות השחקנים או אפרט אותם כאן זה משנה משהו? זה משנה מה הסכומים?

זה בדיוק הענין. שזה לא משנה. אתה חושב שאילת החתימו את דאוול כי הוא השחקן שבדיוק מתאים להם?

הענין הוא שהיינו חייבים להיות היום עם ארבעה זרים. גם אם הם פחות מתאימים וגם אם הם לא בדיוק מה שאנחנו צריכים. כי כל זר היה עוזר לך לנצח כמה משחקים שהפסדנו.

ואם אתה לא הבנת עד עכשיו את הטענה הזו, אז אתה באמת מביך מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אני הבנתי את זה מצויין, אני גם הבנתי שהוחתמו שחקנים נפצעו/ארז לא הסתדר איתם. ושלשחקנים אחרים לא היה כסף.
ובעצם לפי מה שאתה אומר, לא משנה מה תהיה תגובת ההנהלה, היא לא תעלה או תוריד.
אז בעצם, אין טעם בתגובה של ההנהלה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:48 
deep red כתב:
אני הבנתי את זה מצויין, אני גם הבנתי שהוחתמו שחקנים נפצעו/ארז לא הסתדר איתם. ושלשחקנים אחרים לא היה כסף.
ובעצם לפי מה שאתה אומר, לא משנה מה תהיה תגובת ההנהלה, היא לא תעלה או תוריד.
אז בעצם, אין טעם בתגובה של ההנהלה, נכון?

רק הערה לסדר על התגובה הקודמת שלך
אין פורום עמותה אז אי אפשר לפתוח שם אשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שבוע מאז שטילור שוחרר
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 20:12 
deep red כתב:
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אני מבטיח לך שפרביס מבין יותר ממך מה קורה בדיוק.

אני לא יודע מה פרביס מבין או לא מבין, אבל אני כן יודע שהרעל שיוצא לו (ולך) מהמקלדת זה גועל נפש מעורב בהרבה גניבת דעת.

רעל? גניבת דעת? גם אם נניח לרגע בצד מה שאני לא יודע, העובדות ברורות. הקבוצה משחקת כל העונה עם שני זרים ורבע. מאז המשחק נגד ראשון לציון עבר כבר למעלה משבוע ולא הוחתם אף שחקן.
אני חושב שבהנהלה יש אנשים טובים שאוהבים את הקבוצה. והם נתנו ונותנים לה הרבה. אני חושב שבסוגיית הזרים הם נכשלו ובגדול. זה לא אומר שצריך לקרוא להם להתפטר, אבל הם בהחלט ראויים לכל ביקורת. עובדה שלבני הרצליה יש זרים ולחולון יש זרים ולאשקלון יש זרים ולגליל יש זרים ורק להפועל תל אביב יש תירוצים ללמה אין זרים.
והקבוצה משחקת בהרכב מביך שבושי מנצח את עפולה. ולמה שינצח את עפולה? זה הרכב יותר חלש משהיה בליגה השניה.
אז אני לא מבין. בסדר. מבין מי שחושב שלעלות בהרכב הזה למשחקי ליגת העל זו התנהלות רצינית.

אתה מביך, ההרכב בעפולה כלל את ריאטי וגפן ששיחקו מחצית שלמה בערך.
זה שלאילת יש כסף לזרוק ושלחולון לא אכפת להכנס לגרעון שאלוהים יודע מי יכסה. כל זה נחמד, אבל לנו אין פריבילגיה כזו.
בתחילת העונה לא היה כסף, ועכשיו שיש לא ברור איזה זרים פנויים יש בתקציב.
יש לנו שני זרים בלבד לרשום ולרוץ איתם עד סוף העונה . ברור שאם יחתימו שני אפסים אתה תהיה מהקופצים הראשונים לצוואר של ההנהלה. אבל הי, אז יהיה כיף.

לפחות אם זרים מחליפים אין אז תירוצים מחליפים יש. פעם זה היה הכסף, עכשיו אין זרים פנויים. בעוד חודש יגידו שמרץ הוא לא חודש של סנטרים. ומשעשעת גם הטענה שיש רק עוד שני זרים להחתים. אני הרי שיחררתי את טיילור, או החתמתי את רמון מור ונתתי לו חמש דקות לפני ששוחרר.
מעניין שלאשדוד ברחו שני זרים בגלל המלחמה, והיא הביאה שני מחליפים, וכשאחד מהם נפצע היא הביאה את פרימן. מעניין שלאילת נפצע הופסון והיא החתימה את דאוול. מעניין שחולון הצליחה להחליף את טיילר סמית, מעניין שהרצליה החליפה פלאסיו בריינולדס וכשריינולדס נפצע הובא מחליף. מעניין שהיא הביאה את קארקטר במקום הרב פופ המאכזב. מעניין שגליל החליפה זרים, מעניין שאשקלון החליפה זרים. ורק להפועל תל אביב יש תירוצים מפה ועד הודעה חדשה. כל חוסר המזל בעולם נחת על הראש של הפועל. רק להפועל נפצעים שחקנים, רק להפועל נגמרים השחקנים. רק להפועל.
תכניס לעצמך את זה לראש. הסגל שהפועל משחקת איתו הוא תוצאה של התנהלות מקצועית מביכה. מאוד מביכה. זה הכול. העובדה שעבר שבוע וחצי מאז המשחק נגד רישון ולא נחתו שני זרים היא מחדל מקצועי חמור. וזה שהפועל משחקת רוב העונה עם סגל חלש מבעונה שעברה זה מביש. זה שאתה חושב שזה גזירה משמיים ולא תוצאה של התנהלות גרועה זו בעיה שלך.
אבל זו לא רק בעיה שלך. זו בעיה של המועדון שעלול לרדת ליגה. וגם אם יישאר בליגה יימכור במקרה הטוב חצי מכמות המנויים בעונה הבאה, כי אנשים כבר מבינים שהם קנו העונה מנוי לקבוצת ליגת על וקיבלו קבוצת לאומית מוחלשת (ואני אומר לך דברים שאני שומע מאוהדים). ואתה תהיה בבעיה. שלא לדבר על הבעיה שתהיה במקרה של ירידה.
אני מקווה שיבואו זרים, שהפועל תישאר והכי חשוב, שיפיקו לקחים מההתנהלות הגרועה העונה. אבל חשבתי שיפיקו לקחים בסיבוב הראשון. טעיתי. עוד מעט הליגה נגמרת והפועל עדיין עם הרכב מביך, שמהווה כמעט ויתור מראש על משחקים.
ואגב, לכבוד המשחק נגד מכבי חיפה אני מבקש ממך לחשב כמה משחקים הפועל ניצחה העונה עם הרכב של שני זרים. אל תחשב. התשובה היא אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 20:30 
פרביס, אמרתי את זה אלף פעם ואני אגיד את זה שוב - לגיטימי להעביר ביקורת אבל יש צורה ודרך. להגיד שהביקורת עניינית זה האמא של החארטות.
99 אחוז מהאנשים שהעבירו פה ביקורת עשו זאת תוך סילוף האמת, התעלמות מהעובדות וניגוח ההנהלה. זה אולי עובד בכדורגל שם יש ריחוק מההנהלה אבל בכדורסל, אותי לפחות, זה דוחה.

פז, אתה מוזמן לגחך ולהתנשא כמה שאתה רוצה אם זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך, דברים טובים זה לא מעיד עליך.
כמובן שתמיד תוכל להצדיק את זה תחת מעטה של "גישה דוגמטית" שהחלטת שיש לי למרות שהדברים שכתבתי בכלל לא נוגעים ליכולות הניהוליות של ההנהלה שלנו אלא יותר לדרך ארץ של האנשים פה (כשאתה בתוכם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 20:56 
אתה מביך את עצמך ויותר מזה את מי שאתה בא להגן עליו
שים לב שאין בפיך שום תשובה ענינית פרט לתלונות על אופן העברת הביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מעניין שלאשדוד ברחו שני זרים בגלל המלחמה, והיא הביאה שני מחליפים, וכשאחד מהם נפצע היא הביאה את פרימן. מעניין שלאילת נפצע הופסון והיא החתימה את דאוול. מעניין שחולון הצליחה להחליף את טיילר סמית, מעניין שהרצליה החליפה פלאסיו בריינולדס וכשריינולדס נפצע הובא מחליף. מעניין שהיא הביאה את קארקטר במקום הרב פופ המאכזב. מעניין שגליל החליפה זרים, מעניין שאשקלון החליפה זרים.

נו, באמת מעניין, אבל זה לא שהפועל לא הביאה זרים, היא הביאה לפחות את אותו מספר זרים:
גארד זר ראשון - לא מתאים לאחר שכבר הגיע ושיחק במשחקי אימון
גארז זר שני - נפצע לאחר 50 שניות (חובה לבחון האם מדובר במעורבות של דרור שמשון)
גארד זר שלישי - בורח מהארץ לאחר שטיל נופל לו ליד הבית, שבוע לאחר שהגיע
גבוה זר ששיחק חצי עונה נפצע בירך
גארד זר רביעי משחק שני משחקים, מושב על הספסל ומחליט להענות להצעה מצויינת שקיבל בסין

כל זה כשהקבוצה מתחילה את העונה עם גרעון שרק גדל עם עונשי איגוד. ובעצם בוחרת מתחתית החבית.
ונכון, לחולון גרעון של 2 מליון שקל, היא במקום אחרון ומועמדת לפירוק,
להרצליה, אשקלון,אשדוד,גליל- עיריות עם כיסים עמוקים.
האם ידעתם שפרימן הוצע להפועל, שהייתה מוכנה לשלם חלק ממשכורתו ואשדוד שילמה הרבה יותר (כיס עמוק, אמרנו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:11 
mkorman1 כתב:
אתה מביך את עצמך ויותר מזה את מי שאתה בא להגן עליו
שים לב שאין בפיך שום תשובה ענינית פרט לתלונות על אופן העברת הביקורת

א. אני מביך את עצמי? וואו, אירוניה במיטבה.
ב. לא הבנתי מה אתה רוצה. אני אמרתי שהבעיה שיש לי היא עם אופן העברת הביקורת ואז אתה אומר שאין לי שום דבר ענייני להגיד חוץ מאופן העברת הביקורת? אתה רציני?
ג. אני חוזר ואומר בפעם האלף, גם לי יש לא מעט בעיות, טענות וספקות לגבי ההתנהלות המקצועית של הקבוצה, ההבדל הוא שאני מצליח להעביר את הדברים ולקבל תשובות גם בלי לרדת לרמה דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:13 
אתה צודק הכל דבש
רק בריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:18 
כן, ואני מביך את עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 22:34 
לא רוצה לחשוב כמה נקבל בחיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 22:41 
ברגר כתב:
לא רוצה לחשוב כמה נקבל בחיפה...

אילת,חיפה ודרבי אנחנו נפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
את השקיפות כבר לקחו
התקנון הפך להמלצה לא מחייבת
ביקורת (כל בקורת שהיא ) היא פוגענית
ואסורה
מחר גם יבטלו את הבחירות כי זה מיותר
ואז ישארו רק החסידים השוטים
Keep calm and carry on

וחשוב מכל אלה,
העקרונות יצאו לחופשת מחלה.

מה שכן, לא חושב שיבטלו את הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:36 
בהנחה שכל הביקורת מוצדקת לחלוטין ויש בעיה חמורה בהתנהלות המקצועית.

מה הייתם עושים עכשיו במקום ההנהלה?

מפטרים את המאמן? את עוזר המאמן? את מנהל הקבוצה?
מתפטרים בעצמכם?
מביאים זרים מעל הראש של המאמן?
יוצאים למלחמת חורמה בקומץ האוהדים שבגללם אנחנו חוטפים קנסות ועונשים שמדלדלים עוד יותר את התקציב?

כל אלה הן אופציות קיימות ורלוונטיות.
מה צריך לעשות?
(אני לא מתריס ולא מתגרה. שואל באמת.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:36 
הוקיץ׳, אתה מזמן איבדת כל רלבנטיות ולדבר איתך (או לקרוא אותך) זה כמו לדבר עם בוט. שאר האנשים פה יודעים וידעו לתת מילה טובה כשצריך ולבקר כשצריך. אתה רובוט דוגמטי עם תכנות קבוע שעבר מלהיות מגוחך למשעמם את השועלים מרוב שאתה צפוי. בקיצור, לא רלבנטי.

אני אגיב לרוח הדברים ולא בשבילך כי אתה בוט, אלא בשביל אחרים.
כל הדיון על דרך ארץ הוא אבסורד. לא היו שום האשמות אישיות ואפילו לא כלליות, כלומר אנשים לא ביקרו לרגע איש ספציפי או אפילו גוף כללי כמו ״ההנהלה״ - מה שביקרו זה את ההתנהלות. לא ביקרו מניעים וכוונות - רק תוצאות. זו ההגדרה של ביקורת שהיא לגיטימית ורלבנטית.
זה שיש פה כמה בוטים שלא מוכנים לשמוע אף ביקורת זה לא אומר שצריך לקיים פעם אחר פעם את הדיון הזה האם הביקורת היא לגיטימית. והשטות הזה של ״תמצא חבר הנהלה תדבר איתו אישית״ - נו באמת. כמו שכשצריך לשבח אני לא ״אמצא חבר הנהלה ואגיד לו אישית״ כך גם פה. מעבר לזה כאמור אין פה שום דבר אישי שצריך להגיד למישהו פרטי באופן אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:

מתפטרים בעצמכם?
יוצאים למלחמת חורמה בקומץ האוהדים שבגללם אנחנו חוטפים קנסות ועונשים שמדלדלים עוד יותר את התקציב?

מה צריך לעשות?

אני הייתי מביא זרים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:45 
גיא ברזל כתב:
red pepper כתב:

מתפטרים בעצמכם?

מה צריך לעשות?

אני הייתי מביא זרים.

יופי ברזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
וזה התפקיד של המאמן וההנהלה. וכן. אם אין זרים עד חיפה צריך לפטר את ארז.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:51 
גיא ברזל כתב:
וזה התפקיד של המאמן וההנהלה. וכן. אם אין זרים עד חיפה צריך לפטר את ארז.

או, סוף סוף תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:53 
את האולטימטום של ״תביא זרים או שנביא לך על הראש״ היו צריכים לעשות לפני אשקלון. אז על אחת כמה וכמה עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:58 
Fez כתב:
הוקיץ׳, אתה מזמן איבדת כל רלבנטיות ולדבר איתך (או לקרוא אותך) זה כמו לדבר עם בוט. שאר האנשים פה יודעים וידעו לתת מילה טובה כשצריך ולבקר כשצריך. אתה רובוט דוגמטי עם תכנות קבוע שעבר מלהיות מגוחך למשעמם את השועלים מרוב שאתה צפוי. בקיצור, לא רלבנטי.

אני אגיב לרוח הדברים ולא בשבילך כי אתה בוט, אלא בשביל אחרים.
כל הדיון על דרך ארץ הוא אבסורד. לא היו שום האשמות אישיות ואפילו לא כלליות, כלומר אנשים לא ביקרו לרגע איש ספציפי או אפילו גוף כללי כמו ״ההנהלה״ - מה שביקרו זה את ההתנהלות. לא ביקרו מניעים וכוונות - רק תוצאות. זו ההגדרה של ביקורת שהיא לגיטימית ורלבנטית.
זה שיש פה כמה בוטים שלא מוכנים לשמוע אף ביקורת זה לא אומר שצריך לקיים פעם אחר פעם את הדיון הזה האם הביקורת היא לגיטימית. והשטות הזה של ״תמצא חבר הנהלה תדבר איתו אישית״ - נו באמת. כמו שכשצריך לשבח אני לא ״אמצא חבר הנהלה ואגיד לו אישית״ כך גם פה. מעבר לזה כאמור אין פה שום דבר אישי שצריך להגיד למישהו פרטי באופן אישי.

אותי לימדו לא להתווכח עם אידיוט מכיוון שהוא יוריד לרמה שלו וינצח אותך בגלל עודף ניסיון. באמת שמבחיל לנהל איתך משהו שדומה לדיון.
במקומך הייתי מתבייש.

לגופה של הודעה, כשמדובר על דרך ארץ מדובר על סגנון הודעה מתלהם, סילוף עובדות והתייחסות רק למה שנוח. לא חייבים לתקוף על רקע אישי כדי שזה יהפוך לתת רמה.
מצד שני, לדבר איתך על דרך ארץ זה כמו לדבר עם יאיר לפיד על צניעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:09 
כאמור אני לא מנהל איתך דיון כי אתה לא רלבנטי.
מעבר לזה אתה גם לא כזה חשוב.

מה שחשוב זה הפועל וכרגע זה אומר שמה שחשוב זה שהפועל תתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:27 
אין לי ספק שאם אפי היה מאמן היו לנו כבר מזמן זרים
מסכים עם ברזל אם ארז לא מסוגל לבחור זרים במסגרת התקציב שיש לו צריך להביא מישהו שמסוגל לעשות את זה
לגבי ביקורת-אני יודע שלחברי ההנהלה יש ביקורת עצמית גבוהה והם רוצים בדיוק כמונו
אין לי ספק בזה
אני גם חושב שבדרך ההתנהלות שלנו כקהל אנחנו צרכים להיות נסבלים. אסור לנו להגיע למצב שאף אחד לא ירצה לקחת על עצמו תפקיד ניהולי בהפועל
מצד שני הזמן עבר,הרבה זמן עבר היה שקט ולמרות כל הניסיונות והעבודה הקשה שנעשתה ונעשית עדין בהתנדבות חשוב לציין התוצאות לא טובות
חובתנו לבקר את ההנהלה אנחנו צרכים להקפיד לעשות את זה בצורה מכובדת
לא חושב שבאשכול הזה נחצה הגבול
צריך גם לזכור שזאת פלטפורמה לפריקת תסכולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: