תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מילה טובה להנהלה
הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 18:21 
כל הכבוד
לגבי איכות השחקנים ואיך שהם יראו זה כבר תלוי בהם ובאיך יוסי ישתמש בהם

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 18:30 
הפורום הזה הורג אותי
רק אתמול היו פה קללות לכל אחד במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
מילה טובה אף פעם לא יכולה להזיק.
אז מילה טובה להנהלה ובעיקר לאוהדים שסייעו כספית ביידה, אם סייעו.
מעבר לכך... כל מילה של גביזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
באמת כל הכבוד על הרכש :ROSE:
הפתיעו אותי מאוד.

גם העובדה שמתחילים להעמיד את אבוקסיס במקום מעודדת.

אולי בכל זאת יש תקווה.

ומה שדני אמר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
kobster כתב:

4) אם אפשר, בקשה קטנה מההנהלה - שקט. בלי ספינים, בלי הודעות בומבסטיות, בלי מקורבים, בלי לבקר את המאמן בתקשורת, בלי שחקנים שמתראיינים בעילום שם בגיבוי ההנהלה, פשוט שקט. אני יודע שזה מפתה לשחרר הודעות לאינטרסנטים כאלה ואחרים ששומרים לכם על הגב אבל תנסו לתת כמה שיותר שקט וסביבה סטרילית לקבוצה. רק ככה נצליח.

ההנהלה בתגובה - אם אפשר, בקשה קטנה מהאוהדים. שקט. בלי קללות לכל העולם ואשתו, בלי יללות היסטריות ובכייניות כשנכנסים לתקופה גרועה, בלי להתייחס לכל חבר הנהלה ופעיל בעמותת האוהדים כמכביסט מושתל שמנסה להחריב את המועדון, בלי זיכרון של נמלה ששכחה מה היה בקיץ, ואיך הפועל התנהלה תחת טביב ותאומים והראל כאילו אז בעידן הבעלות הפרטית הנפלא היה גן עדן בלי תקופות של גרעונות רכש בדיחה ומאמנים בינוניים.
תנסו לתת כמה שיותר שקט, ולפתח עמוד שידרה ובגרות, עם הבנה ש500 שקל לעמותה אין פירושם שאפשר להתייחס להנהלה המאמן והשחקנים כאילו הם עובדים אצלכם, אלא להפך - שצריך לגלות עוד יותר אחריות, בגרות וסבלנות עכשיו שאנחנו בשליטה ומבינים ש"או שתעשו מה שנראה לנו או שנשרוף את המועדון" זאת התנהגות דבילית וחסר אחריות מתמיד.

לא משהו אישי כלפיך קובסטר. פשוט כלפי הגישה הכללית של רבים בבלומפילד ופה בפורום.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 01:02 
NARKOTIKA כתב:
ולא תמיד ביקורת. כשמגיע מגיע.

סה"כ הגיעו לכאן 2 בלמים, 2 מגינים, קשר לספסל במקום ברונו (נחום) וחיזוק רציני לקישור- אלמוג כהן.
כל זה שלפחות כמו שנראה, אף אחד מהשחקנים הבכירים לא עוזב. נקווה שהבלם הספרדי באמת ברמה טובה.

בעולם אידיאלי היינו צריכים גם להביא ווינגר ימני אמיתי, ולמנות מאמן.

בכל מקרה
שאפו וזה :ROSE:

כל זה נחמד אבל הדג מסריח מהראש.
ואני מדבר על אבוקסיס....

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מישהו בהנהלה מפנטז על אליפות

nirog כתב:
אלמוג כהן יזכה לשכר חודשי של 125 אלף שקל נטו
מענק אליפות בסך 120 אלף שקל
מענק עלייה לאירופה של 50 אלף שקל
ושכר דירה בסך 7,000 שקל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4340825,00.html

אם יש משהו שאני מבסוט עליו בהנהלה הנוכחית, זה שהיא לא אומרת נואש בנושא אליפות (למרות שבפועל ההשארה של אבוקסיס היא כזאת).
מביאים את אלמוג אחרי שנפתח פער 8, את רוצ'לה ועוד הרבה. אם טביב היה רואה שאליפות אין, במקום לקחת סיכון קטן ולעשות מה שאפשר בשביל אולי להרוויח בגדול, היה מעדיף לצמצם נזקים ומוכר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 07:14 
שאפו גדול להנהלה. :ROSE: וללב שמורגש בפעילותה.

להנהלה אין לה אנרגיה וזמן להתכתש עם האוהדים והמדיה מדוע קבוצת השחקנים שהגיעו שווה לקבוצה יותר מזהבי בהתחשב בסגל ובבעיותיו.
חוץ מזה, כל הכוכבים שסיימו את עונת הדאבל, כולל דה רידר, רשמו מאז עונות בינוניות ומספיק הניסוי בהם. ואגב, יש מצב שזהבי ירשם במכבי כתפוקה בינונית לערך החוזה שלו.

ועדין הערה: מינוי המאמנים השנה בעייתי. וזה מה שהוריד בצורה דרסטית את סיכויי האליפות. שתיקח את תקווה ולא משנה באיזה שם תיקרא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מתגעגע לימים של טביב? שכל החתמה(אם בכלל), היתה לוקחת מספר שבועות של "חתם, סיכם, ברח, חזר, חתם, ברח, סיכם", כשרוב הפעמים זה היה מסתיים בבריחה וריב עם כל העולם ואשתו. הכל בשביל להוריד את העיסקה בשקל ורבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
פעם שעברה פיספסנו את ההחתמה של חן עזרא (בכוונה או שלא בכוונה) בגלל עניין של כמה דקות עד שחלון ההעברות נסגר.
מקווה שזה לא יקרה היום שוב עם אלמוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 13:15 
סך הכל החתימו 6 שחקנים בינואר.
אז מצד אחד זה יפה מאוד אבל מצד שני ברור שנצטרך הרבה מזל בשביל לנסות לייצר תלכיד שיגיע למשהו העונה.
גם לכו תדעו, אם נסיים במקום 5-9 בטח יצטרכו לפרק ולהרכיב הכל מחדש בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
תודה להנהלה על רוצלה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 22:53 
הנהלת הפועל כל הכבוד!!!
גם אם הם נפילות העיקר הכוונה!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:02 
rubin de la red כתב:
הפועל כתב:
kobster כתב:

4) אם אפשר, בקשה קטנה מההנהלה - שקט. בלי ספינים, בלי הודעות בומבסטיות, בלי מקורבים, בלי לבקר את המאמן בתקשורת, בלי שחקנים שמתראיינים בעילום שם בגיבוי ההנהלה, פשוט שקט. אני יודע שזה מפתה לשחרר הודעות לאינטרסנטים כאלה ואחרים ששומרים לכם על הגב אבל תנסו לתת כמה שיותר שקט וסביבה סטרילית לקבוצה. רק ככה נצליח.

ההנהלה בתגובה - אם אפשר, בקשה קטנה מהאוהדים. שקט. בלי קללות לכל העולם ואשתו, בלי יללות היסטריות ובכייניות כשנכנסים לתקופה גרועה, בלי להתייחס לכל חבר הנהלה ופעיל בעמותת האוהדים כמכביסט מושתל שמנסה להחריב את המועדון, בלי זיכרון של נמלה ששכחה מה היה בקיץ, ואיך הפועל התנהלה תחת טביב ותאומים והראל כאילו אז בעידן הבעלות הפרטית הנפלא היה גן עדן בלי תקופות של גרעונות רכש בדיחה ומאמנים בינוניים.
תנסו לתת כמה שיותר שקט, ולפתח עמוד שידרה ובגרות, עם הבנה ש500 שקל לעמותה אין פירושם שאפשר להתייחס להנהלה המאמן והשחקנים כאילו הם עובדים אצלכם, אלא להפך - שצריך לגלות עוד יותר אחריות, בגרות וסבלנות עכשיו שאנחנו בשליטה ומבינים ש"או שתעשו מה שנראה לנו או שנשרוף את המועדון" זאת התנהגות דבילית וחסר אחריות מתמיד.

לא משהו אישי כלפיך קובסטר. פשוט כלפי הגישה הכללית של רבים בבלומפילד ופה בפורום.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
לסיכום חלון ההעברות (פלוס הקיץ): נראה שכבר הרבה שנים - לפחות מאז הקדנציה של קשטן בתחילת העשור - לא היתה הנהלה שעשתה מאמצי חיזוק כאלה ולא עשתה "שרירים" מול המאמן. אני לא מדבר על השורה התחתונה (האיכות) אלא על הנכונות. בעונות קודמות דינמיקה כזו (ולא גרירת רגליים או מלחמות אגו) היתה מביאה לנו עוד אליפות-שתיים. הפעם, מול צ'ק פתוח בצד השני, ספק אם זה יספיק. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:28 
ערן כתב:
לסיכום חלון ההעברות (פלוס הקיץ): נראה שכבר הרבה שנים - לפחות מאז הקדנציה של קשטן בתחילת העשור - לא היתה הנהלה שעשתה מאמצי חיזוק כאלה ולא עשתה "שרירים" מול המאמן. אני לא מדבר על השורה התחתונה (האיכות) אלא על הנכונות. בעונות קודמות דינמיקה כזו (ולא גרירת רגליים או מלחמות אגו) היתה מביאה לנו עוד אליפות-שתיים. הפעם, מול צ'ק פתוח בצד השני, ספק אם זה יספיק. הלוואי.

המטרה אירופה , חדל פינטוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
בקיץ - פנטסיל,פטקוביץ',חיימוביץ',בן יוסף,דנין,דג'מבה,קוטיניו,חמ"ן,גילי,טב"ח
בינואר- קוסטה,פאביצ'ביץ',רוצ'לה,הרוש,אלמוג כהן,ניר נחום

16 שחקנים בעונה אחת.

כל הכבוד להנהלה ולכל מי שתרם והיה מעורב במימון של כל הרכש הזה.

יוסי, נגמרו התירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 23:52 
kobster כתב:

16 שחקנים בעונה אחת.

יוסי, נגמרו התירוצים.

הבאה סיטונית של שחקנים זה הפרמטר ל"כל הכבוד"?
מתוך 16 השחקנים האלה חצי בכלל לא קשורים לענף ומראים רק על חוסר מקצועיות משווע ולא משנה מי הביא אותם, הצוות המקצועי או ההנהלה.
להחתים את אלמוג כהן ל-3 חודשים (וסליחה שאני כופר) זה כל הכבוד?
הפועל צריכים לבנות קבוצה שתתמודד על האליפות בשנים הבאות וזה קודם כל להתחיל לשלב שחקני נוער בשביל שתוכל להתמודד עם הכסף של מכבי עם שחקני בית.
אין פה שום ראייה של מטר קדימה. תבנה קבוצה סביב קליימן, גילי, ממן, טב"ח וגורדנה. אולי גם אחד פאביצ'ביץ ותתחיל לשלב שחקנים מהנוער. אם אפשר על הדרך לחזור למירוץ האליפות, מעולה.
גם חלון ההעברות הזה התאפיין בפאניקה (שהאמת שאפשר להבין בגלל הפציעות). כל ההחתמות לעונה וחצי, עד סוף העונה וכולי, לא קשורות לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:00 
redrony כתב:
kobster כתב:

16 שחקנים בעונה אחת.

יוסי, נגמרו התירוצים.

מתוך 16 השחקנים האלה חצי בכלל לא קשורים לענף ומראים רק על חוסר מקצועיות משווע ולא משנה מי הביא אותם, הצוות המקצועי או ההנהלה.
הפועל צריכים לבנות קבוצה שתתמודד על האליפות בשנים הבאות וזה קודם כל להתחיל לשלב שחקני נוער בשביל שתוכל להתמודד עם הכסף של מכבי עם שחקני בית.
אין פה שום ראייה של מטר קדימה. תבנה קבוצה סביב קליימן, גילי, ממן, טב"ח וגורדנה. אולי גם אחד פאביצ'ביץ ותתחיל לשלב שחקנים מהנוער. אם אפשר על הדרך לחזור למירוץ האליפות, מעולה.
גם חלון ההעברות הזה התאפיין בפאניקה (שהאמת שאפשר להבין בגלל הפציעות). כל ההחתמות לעונה וחצי, עד סוף העונה וכולי, לא קשורות לכלום.

השאפו להנהלה זה על המאמץ והנכונות.
חוץ מזה כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:

16 שחקנים בעונה אחת.

יוסי, נגמרו התירוצים.

התפקיד של המערכת המקצועית הוא לקחת את התקציב ולבחור את השחקנים הנכונים, לבנות שיטה, היררכיה בסגל וכדומה.
ההנהלה, או יותר נכון רמון ושאר השותפים, הביאו את הכסף בהתאם לדרישות של אותה מערכת המקצועית.
הברכות מגיעות בעיקר על ההחתמות של גילי ואלמוג כהן כשבמקרה של גילי חרגו באופן מכוון מהתקציב ובמקרה של אלמוג כהן הביאו מישהו מבחוץ שישים את הכסף.
עוד יהיה הרבה זמן לנתח את הביזיון בהתנהלות סביב הרכש ומי האשם העיקרי בכל הסיפור.
כרגע, מגיע כל הכבוד למי שפתח את הכיס ובמאמץ על הנחית פה את כל מה שביקש הצוות המקצועי, במיוחד ראוי לציין את חלון ההעברות הנוכחי שהתנהל בידיעה שאנחנו כבר נמצאים בגרעון של 5 מיליון ש"ח בסוף העונה וזה לא עצר את האחראים לעמוד בכל הדרישות.
כשמגיע אז מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:11 
kobster כתב:

התפקיד של המערכת המקצועית הוא לקחת את התקציב ולבחור את השחקנים הנכונים, לבנות שיטה, היררכיה בסגל וכדומה.
ההנהלה, או יותר נכון רמון ושאר השותפים, הביאו את הכסף בהתאם לדרישות של אותה מערכת המקצועית.
הברכות מגיעות בעיקר על ההחתמות של גילי ואלמוג כהן כשבמקרה של גילי חרגו באופן מכוון מהתקציב ובמקרה של אלמוג כהן הביאו מישהו מבחוץ שישים את הכסף.
עוד יהיה הרבה זמן לנתח את הביזיון בהתנהלות סביב הרכש ומי האשם העיקרי בכל הסיפור.
כרגע, מגיע כל הכבוד למי שפתח את הכיס ובמאמץ על הנחית פה את כל מה שביקש הצוות המקצועי, במיוחד ראוי לציין את חלון ההעברות הנוכחי שהתנהל בידיעה שאנחנו כבר נמצאים בגרעון של 5 מיליון ש"ח לסוף העונה.

מצטער, אבל אני לא מסכים בעליל. התפקיד של ההנהלה הוא להתוות קו ודרך בהתאם לחזון של אנשים שיש להם אחד כזה.
הם צריכים כמובן לעבוד יחד עם הצוות המקצועי, אבל גם צריך להיות איזה שהוא איזון בין הדרישות של הצוות המקצועי לקו של המועדון.
הרי זה לא שהם הביאו את השחקנים הכי טובים שיש. הם הביאו מה שניתן במסגרת תקציב מינימלי (וזה בסדר. לזה שאין כסף אני לא בא כרגע בטענות).
אני לא בדיוק יודע איזה כיס פתחו. אלמוג כהן הובא מגיוסים ותרומות בסגנון דדש, ושאר השחקנים עלו גרושים ולאיכות שלהם נתוודע כולנו בשבועות הקרובים (תרשה לי להיות םסימי כהרגלי).
אנשים שיש להם חזון אמיתי היו יודעים להנחות את בניית הקבוצה בתחילת השנה ולסמן מטרות בינואר לקראת העונה הבאה (וזה כולל גם את איוש עמדת המאמן).
אני מעריך מאמץ ונכונות, אבל יותר מזה אני מעריך מקצועיות ואינטילגנציה ואת זה ההנהלות של הפועל חסרות כמעט תמיד.
נמאס לי מהנהלות שאני מרגיש שעושות לי טובה. אני רוצה אנשים שיהיה אכפץ להם כמו שלי אכפת ויידעו גם ליישם ולהבין איך עושים את העסק שיעבוד טוב. להתחבא מאחורי הצוות המקצועי זה עלוב. אני לא מצפה מהנהלות שייקבעו את ההרכב, אבל אני כן מצפה שיהיה להם מושג בביזנס הזה שנקרא כדורגל ושתהיה להם תוכנית עבודה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:19 
בגדול אתה צודק, אבל דווקא לגבי ההחתמות של ינואר אני לא מסכים איתך.
כל ההחתמות של ינואר נעשו כדי לחזק את הנקודות החלשות של הקבוצה ובמטרה להגיע בסוף העונה למקום שמגיע לאירופה.
מהבחינה הזאת בהחלט אפשר להגיד שיש כאן הצדקה להחתמות ואף מחשבה לטווח ארוך שכן הכסף מאירופה הוא הכרחי לתקציב שלנו בעונות הבאות.

לגבי כל שאר הדברים - מינוי מאמן, דרך מקצועית, חזון ארוך טווח וכו', מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kobster כתב:

כרגע, מגיע כל הכבוד למי שפתח את הכיס ובמאמץ על הנחית פה את כל מה שביקש הצוות המקצועי, במיוחד ראוי לציין את חלון ההעברות הנוכחי שהתנהל בידיעה שאנחנו כבר נמצאים בגרעון של 5 מיליון ש"ח לסוף העונה.

מצטער, אבל אני לא מסכים בעליל. התפקיד של ההנהלה הוא להתוות קו ודרך בהתאם לחזון של אנשים שיש להם אחד כזה.
הם צריכים כמובן לעבוד יחד עם הצוות המקצועי, אבל גם צריך להיות איזה שהוא איזון בין הדרישות של הצוות המקצועי לקו של המועדון.
הרי זה לא שהם הביאו את השחקנים הכי טובים שיש. הם הביאו מה שניתן במסגרת תקציב מינימלי (וזה בסדר. לזה שאין כסף אני לא בא כרגע בטענות).
אני לא בדיוק יודע איזה כיס פתחו. אלמוג כהן הובא מגיוסים ותרומות בסגנון דדש, ושאר השחקנים עלו גרושים ולאיכות שלהם נתוודע כולנו בשבועות הקרובים (תרשה לי להיות םסימי כהרגלי).
אנשים שיש להם חזון אמיתי היו יודעים להנחות את בניית הקבוצה בתחילת השנה ולסמן מטרות בינואר לקראת העונה הבאה (וזה כולל גם את איוש עמדת המאמן).
אני מעריך מאמץ ונכונות, אבל יותר מזה אני מעריך מקצועיות ואינטילגנציה ואת זה ההנהלות של הפועל חסרות כמעט תמיד.
נמאס לי מהנהלות שאני מרגיש שעושות לי טובה. אני רוצה אנשים שיהיה אכפץ להם כמו שלי אכפת ויידעו גם ליישם ולהבין איך עושים את העסק שיעבוד טוב. להתחבא מאחורי הצוות המקצועי זה עלוב. אני לא מצפה מהנהלות שייקבעו את ההרכב, אבל אני כן מצפה שיהיה להם מושג בביזנס הזה שנקרא כדורגל ושתהיה להם תוכנית עבודה לטווח ארוך.

אם היתה פונקציה שמרכזת את כל הנושא המקצועי (להלן קרויף במחלה) אז הטענות היו מופנות כלפיו. בהפועל השנה הפונקציה הזו היתה המאמן.
התפקיד של רמון הוא להעמיד תקציב בהתאם לדרישות של הצוות המקצועי. אם למשל ניצן/יוסי רצה להביא מישהו וזה לא במסגרת התקציב אז רמון יכול להגיד לו שהוא יצטרך לשחרר שחקנים כדי להביא את מי שהוא רוצה אבל לא יגיד לו את מי לשחרר.
תאמין לי שיש לי בטן מלאה על כל ההתנהלות של הפועל השנה בכל נושא ניהול הסגל והרכש (והבעתי אותן באשכולות מקבילים) אבל הטענות שלי הן לא כלפי מי שהעמיד את התקציב אלא למי שעשה עם התקציב מה שעשה.
תפריד בין הנושא הפיננסי למקצועי. המחמאות הן אך ורק לחלק הראשון, בטח ובטח בחלון ההעברות הנוכחי כשכבר יודעים שאנחנו הולכים להיכנס לחתיכת גרעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:27 
הוקיץ' כתב:
כל ההחתמות של ינואר נעשו כדי לחזק את הנקודות החלשות של הקבוצה ובמטרה להגיע בסוף העונה למקום שמגיע לאירופה.
מהבחינה הזאת בהחלט אפשר להגיד שיש כאן הצדקה להחתמות ואף מחשבה לטווח ארוך שכן הכסף מאירופה הוא הכרחי לתקציב שלנו בעונות הבאות.

לגבי כל שאר הדברים - מינוי מאמן, דרך מקצועית, חזון ארוך טווח וכו', מסכים עם כל מילה.

אם אנחנו נמשיך לבנות את התקציב שלנו על שלב הבתים באירופה כל שנה, מצבנו יהיה רע. זו בדיוק המחשבה לטווח קצר שאני מדבר עליה.
אם נעבור עליהן אחת אחת, נכון, חוץ מההחתמה ההזויה של ניר נחום הם נראות סבירות (למרות שאלמוג כהן לשלושה חודשים גם לא ממש מובן לי) , אבל הכל נראה חאפרי. מביאים שחקן אחרי יום הוא בהרכב (שוב, יכול להיות שדווקא הפעם בגלל הפציעות זה סביר), מחתימים שחקנים על חוזים לשנה וחצי. לא יודע - לא יושב לי טוב.

אני הייתי משלב שחקנים צעירים שיהיו עתודה לשנה שנתיים הבאות (שעלולות להיות לא קלות) ובמקביל פועל במלוא המרץ לגייס בעל בית אמיתי לקבוצה (והלוואי שעושים את זה מאחורי הקלעים).
כסף של אוהדים זו לא דרך לנהל קבוצת כדורגל וזה לא יעבוד. אם מכבי מצאו, אנחנו גם נמצא. צריך רק נכונות, עקשנות, נחישות וקשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:34 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

אם אנחנו נמשיך לבנות את התקציב שלנו על שלב הבתים באירופה כל שנה, מצבנו יהיה רע. זו בדיוק המחשבה לטווח קצר שאני מדבר עליה.
אם נעבור עליהן אחת אחת, נכון, חוץ מההחתמה ההזויה של ניר נחום הם נראות סבירות (למרות שאלמוג כהן לשלושה חודשים גם לא ממש מובן לי) , אבל הכל נראה חאפרי. מביאים שחקן אחרי יום הוא בהרכב (שוב, יכול להיות שדווקא הפעם בגלל הפציעות זה סביר), מחתימים שחקנים על חוזים לשנה וחצי. לא יודע - לא יושב לי טוב.

אני הייתי משלב שחקנים צעירים שיהיו עתודה לשנה שנתיים הבאות (שעלולות להיות לא קלות) ובמקביל פועל במלוא המרץ לגייס בעל בית אמיתי לקבוצה (והלוואי שעושים את זה מאחורי הקלעים).
כסף של אוהדים זו לא דרך לנהל קבוצת כדורגל וזה לא יעבוד. אם מכבי מצאו, אנחנו גם נמצא. צריך רק נכונות, עקשנות, נחישות וקשרים.

מסכים איתך לחלוטין, אבל העניין הוא שדברים כאלו עושים בקיץ כשיש זמן לעשות את זה באופן מסודר עם שקט יחסי.
אתה לא יכול לבוא בינואר, כשהקבוצה בנפילה חופשית וחצי מהסגל פצוע, ופתאום להחליט לוותר על קשר אחורי כדי לשלב את ניר לקס. זה ויתור מודע על העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט מגיע כל הכבוד על הפעילות המכובדת בחלון ההעברות הנוכחי. באמת הביאו שחקנים שיכולים להוות חיזוק ולא שחקנים שהגיעו כדי לסתום חורים ושיאמרו עליהם "הנה, הבאנו רכש". באופן כללי אני מאוד מרוצה וכמו שכבר נאמר כאן, אולי בכל זאת יש תקווה. אני חושב שהדרבי יכריע את זה בסופו של דבר, ובעיקר הגישה המנטלית איתה נגיע למשחק, כי אמנם זה פער של שמונה נקודות כרגע, אבל בפלייאוף כל משחק יהיה מלחמת עולם, וכמדומני שיש עשרה כאלה, ועוד 30 נקודות בקופה בלי למצמץ. הכל עדיין פתוח, ואמנם אנחנו לא מציגים את הכדורגל הכי טוב ויפה, אבל יכול להיות שבסופו של דבר לאליפות זה יספיק, בטח לליגה כמו שלנו. הכל ברגליים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:36 
kobster כתב:

אם היתה פונקציה שמרכזת את כל הנושא המקצועי (להלן קרויף במחלה) אז הטענות היו מופנות כלפיו. בהפועל השנה הפונקציה הזו היתה המאמן.
התפקיד של רמון הוא להעמיד תקציב בהתאם לדרישות של הצוות המקצועי. אם למשל ניצן/יוסי רצה להביא מישהו וזה לא במסגרת התקציב אז רמון יכול להגיד לו שהוא יצטרך לשחרר שחקנים כדי להביא את מי שהוא רוצה אבל לא יגיד לו את מי לשחרר.
תאמין לי שיש לי בטן מלאה על כל ההתנהלות של הפועל השנה בכל נושא ניהול הסגל והרכש (והבעתי אותן באשכולות מקבילים) אבל הטענות שלי הן לא כלפי מי שהעמיד את התקציב אלא למי שעשה עם התקציב מה שעשה.
תפריד בין הנושא הפיננסי למקצועי. המחמאות הן אך ורק לחלק הראשון, בטח ובטח בחלון ההעברות הנוכחי כשכבר יודעים שאנחנו הולכים להיכנס לחתיכת גרעון.

אתה כותב את זה שוב ואני שוב אגיד שאני לא מסכים איתך. אין הפרדה בין הנושא המקצועי והפיננסי. הנהלה מכתיבה גם קו מקצועי. היא לא נותנת תקציב למאמן והוא יכול לעשות מה שבא לו בלי שום פיקוח של ההנהלה. אין חיה כזו. למאמן שבוודאי יש דעה והוא יכול לבקש שחקנים ולבקש לשחרר, אבל מעליו יש הנהלה שתפקח ותטיל וטו במקרה הצורך. אם יש מגן ימני מהנוער שיכול לשחק, אין שום סיבה להחתים זר לעונה וחצי.
אם אלמוג כהן מגיע לשלושה חודשים, תן לכפיר אייזנשטיין לשחק. וזה צריך להיות מוכתב מלמעלה ע"י אנשים שחושבים שככה צריך להיות.
אני לא מדבר שגם מבחינה כלכלית הפעולות שעושים בהפועל חסרות הגיון וזה חלק מכל הבעיה.
אני מצפה מבעל בית של קבוצה שיבין מה הוא רואה גם מבחינה מקצועית וזו זכותו וחובתו להתערב גם בדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:44 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים איתך לחלוטין, אבל העניין הוא שדברים כאלו עושים בקיץ כשיש זמן לעשות את זה באופן מסודר עם שקט יחסי.
אתה לא יכול לבוא בינואר, כשהקבוצה בנפילה חופשית וחצי מהסגל פצוע, ופתאום להחליט לוותר על קשר אחורי כדי לשלב את ניר לקס. זה ויתור מודע על העונה הזאת.

דברים כאלה צריך לעשות כל הזמן. בראייה לטווח ארוך הפציעות האלה ומהמשבר הזה הם רעשים צדדיים. מערכת חזקה ויציבה לא אמורה להגיב בצורה הזו.
מה אני אגיד לך, אני מקווה שזה יעשה שינוי, אבל כמו שאמרתי אני פסימי. ברור ששני המגינים שהביאו לא יכולים להיות גרועים יותר ממה שיש עכשיו. פאביצ'ביץ זה סביר והבלם הספרדי עוד נראה מי הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 00:49 
רוני, יש לנו הנהלה שבקושי יודעת מי היא ועד מתי היא.
בנתונים הקיימים הצפייה שלך קצת מוגזמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
ערן כתב:

המטרה אירופה , חדל פינטוזים

המטרה היא אליפות, כדי שזה יהיה אליפות במקרה הטוב ואירופה במקרה הרע.
אם המטרה הייתה אירופה, אז במקרה הרע היינו בלי כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: