תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 5/2 | מידע
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"תשאל את ורמוט ושכטר איך מדברים עליי בגרמניה"
לאלמוג כהן חשוב להדגיש שהוא לא עוד לגיונר שחוזר עם הזנב בין הרגליים \ המושאל להפועל ת"א מגיע כדי לנקות את הראש, אולי לחלץ תואר, ומתכוון לשוב בעונה הבאה לנירנברג כמו חדש \ "הסיבה שאני כאן היא לא מקצועית"
יניב טוכמן
דווקא רחוק מהקור של גרמניה תפס אתמול אלמוג כהן צינון קל. אבא שלו והסוכן דדה חדד היו עסוקים בסגירת הפרטים מול הפועל ת"א, וכהן חיכה לאור ירוק כדי לטוס חזרה לנירנברג כדי לקבל השאלה ללא תמורה עד סוף העונה. "לפני עשרה ימים שיחקתי 90 דקות עם נירנברג," הוא אמר אתמול בבוקר. "אבל הסיבה שאני רוצה לחזור לישראל היא לא מקצועית." זה קשור לדברים שאתה עובר בגרמניה?
"ממש לא. הבעלים מרטין באדר, שהוא גם המנהל הספורטיבי, אמר שהוא לא רוצה לשחרר אותי. דיברתי איתו בטלפון והסברתי שאני צריך לחזור. ביקשתי ממנו לפני שבוע לבוא לחופשה בארץ, להיות עם המשפחה ולנקות את הראש, והוא הסכים. מאז לא דיברתי איתו. הוא שלח לי הודעה ושלחתי בחזרה שאני מאחל להם בהצלחה עד סוף העונה. עכשיו אני צריך לחזור לשם להסדיר את ההשאלה."
ומה יהיה בעונה הבאה?
"אחזור לנירנברג ובדצמבר אצטרך להחליט אם להאריך את האופציה שיש לי. תיאורטית אני יכול לשחק בנירנברג עד .2015 התכנית שלי היא לשחק בארץ עד סוף העונה ואז לשוב לגרמניה עם ראש הרבה יותר נקי."
איזה שחקן הפועל מקבלת?
"שחקן טוב שהוכיח את עצמו בבונדסליגה. בשנתיים וחצי בגרמניה שיחקתי ב58- משחקים. לא הרבה האמינו שאצליח כך. זו אחת הליגות הטובות בעולם ואני שיחקתי. לפני עשרה ימים שיחקתי מול המבורג )1-1( לעיני 52 אלף צופים. הייתי מצוין."
בגלל זה לא מבינים למה אתה חוזר.
"אני מעדיף לשמור את הדברים אצלי, בהמשך אספר. אני צריך לעשות כרגע את המעבר לישראל. משחק בהפועל יתרום לי בהמשך, כשאחזור לנירנברג."
היית מצטרף לקבוצה אחרת בארץ?
"לא הייתי חוזר לקבוצה שאין לה יומרות לקחת תואר, ולהפועל ת"א יש. אם לא הפועל או קבוצה גדולה, הייתי נשאר בגרמניה עד סוף העונה, ומבקש להגיע לחופשות יותר ארוכות בארץ כי אני צריך את זה."
באיזה כושר אתה?
"אני שומע וקורא אנשים שאומרים שלא שיחקתי, אבל הם לא יודעים את העובדות. בשלושת החודשים האחרונים שיחקתי בתשעה משחקים מתוך .12 בישלתי נגד הופנהיים, שיחקתי נגד ברמן. אנשים אומרים דברים מופרכים. אני לא מתייבש על הספסל. אני לא הכוכב הכי גדול של נירנברג, אבל בשנתיים וחצי שלי בגרמניה לא ישבתי בחוץ יותר משני משחקים ברציפות."
עשית שירות טוב לכדורגלן הישראלי בגרמניה?
"תשאל את ורמוט ושכטר איך מדברים עליי שם. אני מרגיש טוב, ואחרי התקופה בהפועל אחזור חדש ונקי. אני מאחל לעצמי בשנתיים הבאות עוד 58 הופעות."
קבלת פנים טורקית
כאחד שמשחק בגרמניה, איך אתה מרגיש עם התנהגות אוהדי בית"ר כלפי שני השחקנים המוסלמים.
"בדיוק דיברתי על זה אתמול עם המשפחה שלי. כשחתמתי בנירנברג שיחקו בה אילקאי גונדגאן וממה טקיצ'יץ' הטורקים. שני שחקנים מעולים. זה בדיוק היה אחרי אירוע המרמרה, כשכל טורקיה רתחה. שניהם קיבלו אותי הכי יפה מכולם. ישנתי אצלם, בזכותם התאקלמתי כל כך טוב בנירנברג. קשה להיות לבד במדינה זרה, אבל הם חיבקו אותי. הם לא דיברו איתי פעם אחת על פוליטיקה. בשום מגרש בגרמניה לא הקניטו אותי על רקע הדת שלנו.
"כואב לי לראות מה שעושים לצ'צ'נים. אני משחק בנירנברג, עם כל ההיסטוריה של העיר, ודגלי ישראל מונפים באיצטדיון שנמצא מאה מטר מהמקום בו היטלר היה נואם. יכול להיות שיש כאלה שלא מתים על ישראל, אבל לא מכניסים את זה לספורט. אין מקום לגזענות, בטח לא בספורט. אם השחקנים לא משחקים טוב, תבקרו אותם. אבל אולי הם שחקנים טובים ויכולים לתרום לבית"ר. אני לא הייתי בא לקבוצה שלא היתה רוצה אותי."
התמונות מוקרנות בכל העולם.
"זה בטוח לא עושה לנו שירות טוב. זה עושה לנו בושות. גם כך השם שלנו לא כזה טוב בעולם. אני ניסיתי להיות השגריר הכי טוב של ישראל. בכל ראיון אמרתי שאנחנו רוצים שלום, רוצים לחיות בשקט ובכבוד. עושה רע לראות את התמונות האלה. אני חושש ששחקנים מוסלמים באירופה יראו את התמונות האלה ויחשבו שכל הישראלים כאלה. תהיה שנאה מהתחלה כלפי השחקן הישראלי שייצא לשחק באירופה."
מה עם הנבחרת?
"אלי גוטמן פועל לטובת הנבחרת ואני מקבל את זה שאני לא שם עכשיו. לימדו אותי שאם המאמן חושב שאני לא צריך להיות בנבחרת, אז הוא צודק כי הוא רוצה לנצח. כנראה שלא מגיע לי להיות כרגע בנבחרת, אבל בעתיד אני משוכנע שאחזור."
ישבת בשבת ביציע וראית את הפועל משחקת רע מאוד. תוכל לעשות את השינוי?
"אתן הכל בשביל ההצלחה של הקבוצה."
הבוקר: אימון בכורה
אלמוג כהן התראיין לפני החתימה בהפועל. אתמול נסגרו הפרטים והקשר ישתכר 125 אלף שקל נטו עד סוף העונה, ויהיו לו מענקים על זכייה בתארים. הבוקר הוא יערוך את האימון הראשון ואז יטוס לגרמניה כדי להוציא את השחרור בהשאלה עד סוף העונה.
השוער בוריס קליימן יעמוד לדין בהתאחדות על סעיף התנהגות בלתי הולמת, מאחר שבעט בשלט פרסום אחרי שהורחק בשבת. •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 5/2 | מידע
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 05:26 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הקשר אלמוג כהן הושאל אתמול מנירנברג להפועל ת"א עד לסוף העונה. כהן צפוי להרוויח כ120 אלף שקלים נטו בחודש ויהיה למשתכר הגבוה ביותר מבין הישראלים במועדון.
"אני לא בגרמניה לא בגלל סיבות מקצועיות, קרו שם הרבה דברים שאני לא רוצה לדבר עליהם." כהן גם סיפר כי כבר היה סגור במאיורקה הספרדית של אווט וחמד, אך בסופו של דבר הדברים לא הסתדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
עמ' 13 בישראל היום: תגובת עורך העיתון נגד התחקיר שהיה אמש בערוץ 10 בכותרת המשנה ביקורת נגד חיים רמון. בפעם הבאה שישראל היום יביא ציטוט מחדר ההלבשה קחו אותו בעירבון מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 5/2 | מידע
הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 09:18 
ידיעות:
פביצביץ הרוש וטבח צפויים לפתוח בדרבי. גם רוצ׳לה. ורמוט יחזור לאימונים ועשוי להיות בסגל.
אוהדי הפועל לא הין מעורבים בקטטה עם עטר וברק לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
מעריב

"תשאל את ורמוט ושכטר איך מדברים עליי בגרמניה"
לאלמוג כהן חשוב להדגיש שהוא לא עוד לגיונר שחוזר עם הזנב בין הרגליים \ המושאל להפועל ת"א מגיע כדי לנקות את הראש, אולי לחלץ תואר, ומתכוון לשוב בעונה הבאה לנירנברג כמו חדש \ "הסיבה שאני כאן היא לא מקצועית"
יניב טוכמן
דווקא רחוק מהקור של גרמניה תפס אתמול אלמוג כהן צינון קל. אבא שלו והסוכן דדה חדד היו עסוקים בסגירת הפרטים מול הפועל ת"א, וכהן חיכה לאור ירוק כדי לטוס חזרה לנירנברג כדי לקבל השאלה ללא תמורה עד סוף העונה. "לפני עשרה ימים שיחקתי 90 דקות עם נירנברג," הוא אמר אתמול בבוקר. "אבל הסיבה שאני רוצה לחזור לישראל היא לא מקצועית." זה קשור לדברים שאתה עובר בגרמניה?
"ממש לא. הבעלים מרטין באדר, שהוא גם המנהל הספורטיבי, אמר שהוא לא רוצה לשחרר אותי. דיברתי איתו בטלפון והסברתי שאני צריך לחזור. ביקשתי ממנו לפני שבוע לבוא לחופשה בארץ, להיות עם המשפחה ולנקות את הראש, והוא הסכים. מאז לא דיברתי איתו. הוא שלח לי הודעה ושלחתי בחזרה שאני מאחל להם בהצלחה עד סוף העונה. עכשיו אני צריך לחזור לשם להסדיר את ההשאלה."
ומה יהיה בעונה הבאה?
"אחזור לנירנברג ובדצמבר אצטרך להחליט אם להאריך את האופציה שיש לי. תיאורטית אני יכול לשחק בנירנברג עד .2015 התכנית שלי היא לשחק בארץ עד סוף העונה ואז לשוב לגרמניה עם ראש הרבה יותר נקי."
איזה שחקן הפועל מקבלת?
"שחקן טוב שהוכיח את עצמו בבונדסליגה. בשנתיים וחצי בגרמניה שיחקתי ב58- משחקים. לא הרבה האמינו שאצליח כך. זו אחת הליגות הטובות בעולם ואני שיחקתי. לפני עשרה ימים שיחקתי מול המבורג )1-1( לעיני 52 אלף צופים. הייתי מצוין."
בגלל זה לא מבינים למה אתה חוזר.
"אני מעדיף לשמור את הדברים אצלי, בהמשך אספר. אני צריך לעשות כרגע את המעבר לישראל. משחק בהפועל יתרום לי בהמשך, כשאחזור לנירנברג."
היית מצטרף לקבוצה אחרת בארץ?
"לא הייתי חוזר לקבוצה שאין לה יומרות לקחת תואר, ולהפועל ת"א יש. אם לא הפועל או קבוצה גדולה, הייתי נשאר בגרמניה עד סוף העונה, ומבקש להגיע לחופשות יותר ארוכות בארץ כי אני צריך את זה."
באיזה כושר אתה?
"אני שומע וקורא אנשים שאומרים שלא שיחקתי, אבל הם לא יודעים את העובדות. בשלושת החודשים האחרונים שיחקתי בתשעה משחקים מתוך .12 בישלתי נגד הופנהיים, שיחקתי נגד ברמן. אנשים אומרים דברים מופרכים. אני לא מתייבש על הספסל. אני לא הכוכב הכי גדול של נירנברג, אבל בשנתיים וחצי שלי בגרמניה לא ישבתי בחוץ יותר משני משחקים ברציפות."
עשית שירות טוב לכדורגלן הישראלי בגרמניה?
"תשאל את ורמוט ושכטר איך מדברים עליי שם. אני מרגיש טוב, ואחרי התקופה בהפועל אחזור חדש ונקי. אני מאחל לעצמי בשנתיים הבאות עוד 58 הופעות."
קבלת פנים טורקית
כאחד שמשחק בגרמניה, איך אתה מרגיש עם התנהגות אוהדי בית"ר כלפי שני השחקנים המוסלמים.
"בדיוק דיברתי על זה אתמול עם המשפחה שלי. כשחתמתי בנירנברג שיחקו בה אילקאי גונדגאן וממה טקיצ'יץ' הטורקים. שני שחקנים מעולים. זה בדיוק היה אחרי אירוע המרמרה, כשכל טורקיה רתחה. שניהם קיבלו אותי הכי יפה מכולם. ישנתי אצלם, בזכותם התאקלמתי כל כך טוב בנירנברג. קשה להיות לבד במדינה זרה, אבל הם חיבקו אותי. הם לא דיברו איתי פעם אחת על פוליטיקה. בשום מגרש בגרמניה לא הקניטו אותי על רקע הדת שלנו.
"כואב לי לראות מה שעושים לצ'צ'נים. אני משחק בנירנברג, עם כל ההיסטוריה של העיר, ודגלי ישראל מונפים באיצטדיון שנמצא מאה מטר מהמקום בו היטלר היה נואם. יכול להיות שיש כאלה שלא מתים על ישראל, אבל לא מכניסים את זה לספורט. אין מקום לגזענות, בטח לא בספורט. אם השחקנים לא משחקים טוב, תבקרו אותם. אבל אולי הם שחקנים טובים ויכולים לתרום לבית"ר. אני לא הייתי בא לקבוצה שלא היתה רוצה אותי."
התמונות מוקרנות בכל העולם.
"זה בטוח לא עושה לנו שירות טוב. זה עושה לנו בושות. גם כך השם שלנו לא כזה טוב בעולם. אני ניסיתי להיות השגריר הכי טוב של ישראל. בכל ראיון אמרתי שאנחנו רוצים שלום, רוצים לחיות בשקט ובכבוד. עושה רע לראות את התמונות האלה. אני חושש ששחקנים מוסלמים באירופה יראו את התמונות האלה ויחשבו שכל הישראלים כאלה. תהיה שנאה מהתחלה כלפי השחקן הישראלי שייצא לשחק באירופה."
מה עם הנבחרת?
"אלי גוטמן פועל לטובת הנבחרת ואני מקבל את זה שאני לא שם עכשיו. לימדו אותי שאם המאמן חושב שאני לא צריך להיות בנבחרת, אז הוא צודק כי הוא רוצה לנצח. כנראה שלא מגיע לי להיות כרגע בנבחרת, אבל בעתיד אני משוכנע שאחזור."
ישבת בשבת ביציע וראית את הפועל משחקת רע מאוד. תוכל לעשות את השינוי?
"אתן הכל בשביל ההצלחה של הקבוצה."
הבוקר: אימון בכורה
אלמוג כהן התראיין לפני החתימה בהפועל. אתמול נסגרו הפרטים והקשר ישתכר 125 אלף שקל נטו עד סוף העונה, ויהיו לו מענקים על זכייה בתארים. הבוקר הוא יערוך את האימון הראשון ואז יטוס לגרמניה כדי להוציא את השחרור בהשאלה עד סוף העונה.
השוער בוריס קליימן יעמוד לדין בהתאחדות על סעיף התנהגות בלתי הולמת, מאחר שבעט בשלט פרסום אחרי שהורחק בשבת. •

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/434/184.html

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י אתר ערוץ הספורט חוטבא מסרב לעבור לנתניה ויישאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 14:06 
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2613905
הפועל ת"א גיששה אצל אלי כהן למקרה שאבוקסיס יפוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
על הפציעות בהפועל:
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1922845

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
"בן יוסף מוכן לשבת ביציע ולא לעבור לעכו"

זעם בהפועל על הבלם, אשר קיבל הצעה מהפועל עכו באותו השכר שהוא מקבל כיום,
אך סירב לעבור. גורמים בהנהלה: "חוצפן. הוא מעדיף לשבת ביציע ולקבל כסף עד לסוף
העונה הבאה בלי לשחק". עלות העסקתו עד 2014: 800 אלף שקל.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4209

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 19:00 
החוצפן וגם הטיפש הוא מי שהביא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 20:14 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4341524,00.html
הפועל ת"א: מירוץ נגד השעון להחתמת רוצ'לה
השחרור של הבלם טרם הגיע מההתאחדות הספרדית, האדומים בלחץ ומנסים להשלים את העסקה עד חצות. השחרור הבינלאומי של אלמוג כהן הגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:33 
עוד קצת פרטים:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2614107
הפועל תל אביב: שחרורו של דויד רוצ'לה לא הגיע

מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שלישי, 5 בפברואר 2013, 21:05

לחץ בקבוצה של יוסי אבוקסיס: שחרורו של הבלם טרם הגיע והוא עלול לא לעבור לאדומים אם לא יירשם עד חצות כשחקן הפועל
תגיות: הפועל תל אביב,דויד רוצ'לה
מעברו של דויד רוצ'לה להפועל תל אביב בספק. בקבוצה עשו מאמצים במשך כל היום (שלישי) לקבל את השחרור הבינלאומי של הבלם מההתאחדות לכדורגל הספרדית ואף העבירו את השחקן בדיקות רפואיות והחתימו אותו על חוזה.

יישאר ללא קבוצה? רוצ'לה (צילום: ניב אהרונסון)

בנוסף, רוצ'לה קיבל שחרור מקבוצתו, אך עד לשעות הערב עדיין לא התקבל שחרורו הבינלאומי. בהפועל הפעילו מכבש לחצים דרך סוכנו של הבלם הספרדי, אך טרם התקבל האישור המיוחל וכרגע יש פסימיות שהשחרור יתקבל. שכן, עד 24:00 אמור השחקן להירשם. במידה שלא יירשם עד שעה זו, הוא לא יהיה חלק מהקבוצה העונה. סוכנו אבי נמני נשמע אופטימי ומאמין שהשחרור יגיע עוד הלילה, אך בהפועל כלל לא בטוחים שזה יקרה והם עשויים להישאר ללא הבלם, שגם הוא צפוי להישאר ללא קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
בשעה טובה השחרור הגיע! רוצ'לה שחקן הפועל
http://www.one.co.il/Article/212517.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2013, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
לקראת היורו: 6 דונם יתווספו למתחם בלומפילד
פרסום ראשון: עיריית ת"א העניקה ל"היכלי הספורט" שטח במערב האצטדיון. ביורו הוא ישמש את הנבחרות, לאחר מכן ייערך שיפוץ ומתחם האצטדיון יורחב
http://www.one.co.il/Article/Biz/212541.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: