תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ליגה משלנו
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:29 
בהמשך לעונש שהוטל עלינו אני שוב חוזר על הרעיון של ליגה משלנו :

הפועל תא, הפועל חיפה, גליל עליון, הפועל רמת גן, מכבי רמת גן , ביתר ירושלים, הפועל חולון , כפר סבא /רעננה , עמקים , באר שבע/קרית גת .

בטוח שחלק גדול מהקבוצות האלו להן גם צמודות קבוצות בליגת התיכונים http://schoolsport.co.il/Results.aspx?c ... on=ranking ישמחו לשחק בליגה שיהיו בה עד ,ואפשר גם בלי בכלל , ישמחו לשחק בליגה חדשה תחרותית , פוטנציאל של קהל , לא צריכים לרדוף אחרי קבוצתו של הדון , תקציב שפוי , החזרת הליגה לימי שישי .

אופק לשחקנים שיוצאים מליגת התיכונים .

הכדורסל כאן פשט את הרגל וכמו שהצבנו מודל קבוצה חדש בוא נעלה דרגה ונציב מודל ליגה חדש.

אם היורוליג הצליח מול פיבא אין סיבה שלא נעשה זאת מול האיגוד והמנהלת המטונפים. לא מאמין שאני אומר את המילה אך כן מטונפים במלוא מובן המילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ליגה משלנו
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:32 
תעיף את ביתר דבר ראשון.
וזה לא הזמן לעשות את זה.
בואו נישאר בליגה השנה(וזה לא יהיה קל)נתבסס בליגה כקבוצה לגיטימית כמה שנים ננעשה לעשות שינוי(שינוי לא קורה בחצי שנה ואפילו לא בשנתיים. לאט לאט בעבודה קשה בסוף נראה תוצאות).

נערך לאחרונה על ידי רועי ב בתאריך 04 פברואר 2013, 10:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:37 
רועי ב כתב:
תעיף את ביתר דבר ראשון.

משחקים ביום שישי (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
הרעיון עקרונית מעולה, תכלס לא בר יישום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר מזמן אמרתי שאני בעד.
בהתחלה זה ישמע הזוי, אחר כך כולם יצטרפו אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגה משלנו
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:46 
לכו תעשו ניסיונות בכדורגל לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 20:50 
חוזר בי על יום שישי - יום חמישי

על הרעיון של קבוצת אוהדים אנשים היו ספקנים.

הפועל חיפה ורמת גן כבר התחילו את התהליך . אימפריות לשעבר מחכות בלאומית. כאשר זה יתחבר למפעל של ליגת התיכונים לעיריות יהיה אינטרס , הזדהות של הורים ומשפחות.

ככל שאני חושב על המודל אני מתאהב בו יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 21:46 
ברגר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 21:50 
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

במידה וגולדהאר או שחר ישתלטו על הכדורגל הישראלי יש טעם.
כל עוד זה לא קורה וגם אנחנו לא השכלנו להשתלט למרות שיכולנו לא רואה טעם בליצור ליגה .
עדיין מי שזוכה מגיע לליגה האירופית שלא כמו בכדורסל שם יש את מכבי ומי שמסוגל לממן כלכלית.
לא מבין למה אתם דורשים את זה בכדורגל לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 23:06 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

כל עוד זה לא קורה וגם אנחנו לא השכלנו להשתלט למרות שיכולנו לא רואה טעם בליצור ליגה .
עדיין מי שזוכה מגיע לליגה האירופית שלא כמו בכדורסל שם יש את מכבי ומי שמסוגל לממן כלכלית.

כי אף אחד לא נלחם חמש שנים בשביל שתזרקו פה רעיונות של לפרוש מהליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

צודק. אבל אף אחד לא ציפה ליחס כל כך מפלה ורצון כל כך חזק לגמור אותנו.
או שאולי כן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 23:36 
מי שמופתע מהיחס הזה, כנראה שלא היה בגלגול הקודם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 23:53 
ברגר כתב:
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

כל הכבוד שלחמת במשך 5 שנים . אחת המטרות , ואולי החשובה מביניהן, עבורן לחמת , הייתה שינוי בתרבות ספורט הכדורסל . האם נראה לך שאתה בדרך להצליח לשנות משהו בתרבות הליגה. לי לא נראה ולא נראה שיש לך פרטנרים בליגה למטרה הזו.
ציפינו למשהו חדש אבל מסתבר שרק אנחנו מתלהבים מעצמנו ועוד ספורים שמבינים משהו.
הליגה הזו בנויה בעיקר מקבוצות שהאוהדים מגיעים רק אם מקבלים הזמנות .
אם אנחנו חושבים שנשנה משהו אז אנחנו מדמיינים.
כן נוכל לגייס קבוצות שיש להם איזשהו עבר עם אוהדים מעורבים וזוכרים שאפשר גם אחרת.
בקיצור שיהיה ברור שזה לא העונש האחרון ואני אישית לא ממש נהנה מזה ומכל הליגה הזו בכלל.
לא שאני רוצה משהו כמו היורוליג אבל בדרך של יצירת משהו חדש הם גרמו לשינוי אותו רצו ופיב"א נכנעה לדרישותיהם.
לטעמי זו האופציה הנכונה שאולי תצליח לשנות משהו בתרבות. אנחנו לבד כבר לא נצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 23:58 
איך תגרום לשחקנים לעבור לשחק בליגה הזו שאתה רוצה להקים?
איך תשלם להם?
איזה אופק הליגה הזו תציע להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 00:06 
מהפכה כתב:
איך תגרום לשחקנים לעבור לשחק בליגה הזו שאתה רוצה להקים?
איך תשלם להם?

ציינתי את העקרונות. קבוצות שמנסות לעשות דרכן חזרה ויש להן בסיס מהעבר. קבוצות שיש להן זיקה לליגת התיכונים - לא חסר ערים שמשקיעות בקבוצה של תיכון בעיר (בת"א יש כמה ). קבוצות שיבוססו על שחקנים ישראלים והאמת שבליגה השניה ראיתי קבוצות עם יותר זיקה מאשר כאן.
התקציבים יהיו מן הסתם שפויים יותר בלי המרדף המטורף אחרי הצהובים שגוררים את כולם כלפי מעלה לחינם ואף קבוצות מתמוטטות בדרך.
היו פה ימים כאלה , הצהובים שינו את חוקי המשחק ואולי הגיע להחזיר את המצב לקדמותו.
קיוינו שהדרך תהיה דרך הקבוצה ואני כרגע לא רואה את זה קורה.
ליגה כן תשנה ו/או תגרום לאיגוד להבין שנדרש לשנות כאן משהו.
כרגע אנחנו מטרה לפיגוע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 00:10 
לא ענית לאף אחת מהשאלות שלי.
אם אתה רוצה ליגה של שמנים וקרחים שיהיה לך לבריאות
זה היה נחמד בתור ילד בקיבוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 00:19 
מהפכה כתב:
איך תגרום לשחקנים לעבור לשחק בליגה הזו שאתה רוצה להקים? - לקבוצות שציינתי יש פוטנציאל קהל גדול מרב הקבוצות היום בליגה.
איך תשלם להם? בכסף , מאיפה אתה חושב שהכסף מגיע היום ? מאותו מקור.
המטרה בתהליך היא ליצור שינוי וכאשר חכמי האיגוד יבינו שיש אופציה (כמו שפיב"א הבינה) סביר שמוטת השליטה של הדון ומרעיו תקוצץ. אגב זה הרעיון של ליגה בימי חמישי. אני בטוח שליגה ישראלית תמשוך קהל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 00:24 
גם אין זרים בליגה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 00:28 
מהפכה כתב:
גם אין זרים בליגה הזו?

כבר אמרתי במקסימום שניים ואפשר גם פחות.
ואגב שכחתי מקודם. אנחנו מספקים אופצייה ישראלית יותר וזולה יותר לשידורי יום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 01:01 
ברגר כתב:
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

כל הכבוד שלחמת במשך 5 שנים . אחת המטרות , ואולי החשובה מביניהן, עבורן לחמת , הייתה שינוי בתרבות ספורט הכדורסל . האם נראה לך שאתה בדרך להצליח לשנות משהו בתרבות הליגה. לי לא נראה ולא נראה שיש לך פרטנרים בליגה למטרה הזו.
כן נוכל לגייס קבוצות שיש להם איזשהו עבר עם אוהדים מעורבים וזוכרים שאפשר גם אחרת.
בקיצור שיהיה ברור שזה לא העונש האחרון ואני אישית לא ממש נהנה מזה ומכל הליגה הזו בכלל.
לא שאני רוצה משהו כמו היורוליג אבל בדרך של יצירת משהו חדש הם גרמו לשינוי אותו רצו ופיב"א נכנעה לדרישותיהם.

אנחנו פחות מחצי שנה בליגת העל. מה חשבת? שכולם יתלהבו ממך? הרי הפועל זה כאב ראש לכל איגוד באשר הוא, בטח אחד כמו איגוד הכדורסל שנשלט ביד רמה על ידי האויבת מספר 1 שלך. רעיון הקמת ליגה אלטרנטיבית הוא הזוי, אף אחד לא יזרוק לירה על זה, בטח שלא יקנה מנויים ויבוא לראות. שלא לדבר על שידור בטלוויזיה ועוד בימי חמישי? מי ישדר אותך בדיוק, הערוץ הקהילתי? איגוד הכדורסל הוא בושה וחרפה, אבל מכאן ועד להיכנע להם? המרחק גדול. בואו ננסה להישאר ליגה, לבנות את עצמנו מחדש, כי כרגע זה נראה כאילו אנחנו חוזרים שנה הבאה לבאר יעקב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
יאללה קשקשנים,
נראה אותכם מתחילים בקטן,כתבו תכנית פעולה רצינית שכוללת תכנית עסקית,מטרות יעדים ודרכי פעולה.
אז תתחילו להריץ אותה,תגייסו תומכים בקרב העיריות ואז כשיהיו לכם מספיק תומכים תבואו לפורום.
ספוילר:
זה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מהפכה כתב:
ברגר כתב:

אם אין להם אינטרס לשנות את המערכת שהם נמצאים בה עכשיו למה אתה חושב שהם ירצו לעזוב אותה?
איזו ליגה מקצוענית (אם כבר כתבת ULEB) אתה רוצה להקים כשהקבוצות היחידות שיש לך סיכוי לצרף אליה הן קבוצות שלא רוצות מקצוענות כמו גליל עליון או קבוצות שאין להן מספיק אוהדים למקצוענות בתור קבוצות אוהדים (אם אנחנו עם הרבה יותר אוהדים נכשלנו) כמו הפועל רמת גן או הפועל חיפה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 20:48 
אם מושגי המקצוענות נקבעים ע"י הצהובים אז ברור שלא.
אם מושגי המקצוענות ייקבעו בסטנדרטים מתאימים למדינת ישראל ולמדינות בסדר גודל שלנו אז אני בטוח שאותן קבוצות יוכלו להיקרא מקצועניות.
אנחנו מנסים להידמות לספרד, איטליה, תורכיה וכו' שאינן מדינות בסדר הגודל שלנו.
את היולב הזכרתי כמי שבאמצעות ההיבדלות או בעצם הכרזה על היבדלות הצליחו לשנות.
אומרים לי שאני הזוי , דעתי שמי שחושב שיצליח לשנות משהו במבנה הקיים (מרכזי הפועל , מכבי, ביתר) הוא ההזוי . לא רואה על סמך מה הם בונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 21:01 
כי אף אחד לא נלחם חמש שנים בשביל שתזרקו פה רעיונות של לפרוש מהליגה.[/quote]
לטעמי זו האופציה הנכונה שאולי תצליח לשנות משהו בתרבות. אנחנו לבד כבר לא נצליח.[/quote]

אנחנו פחות מחצי שנה בליגת העל. מה חשבת? שכולם יתלהבו ממך? הרי הפועל זה כאב ראש לכל איגוד באשר הוא, בטח אחד כמו איגוד הכדורסל שנשלט ביד רמה על ידי האויבת מספר 1 שלך. רעיון הקמת ליגה אלטרנטיבית הוא הזוי, אף אחד לא יזרוק לירה על זה, בטח שלא יקנה מנויים ויבוא לראות. שלא לדבר על שידור בטלוויזיה ועוד בימי חמישי? מי ישדר אותך בדיוק, הערוץ הקהילתי? איגוד הכדורסל הוא בושה וחרפה, אבל מכאן ועד להיכנע להם? המרחק גדול. בואו ננסה להישאר ליגה, לבנות את עצמנו מחדש, כי כרגע זה נראה כאילו אנחנו חוזרים שנה הבאה לבאר יעקב...[/quote]
לא נבהל מבאר יעקב קיבלו אותנו שם יותר יפה מאשקלון בטוח. לא עשקו אותי במחירי כרטיסים של 70 ו-40 בעוד המארחים משלמים במקרה הטוב 10 שקל. חוץ מחולון ראינו מי בא למשחקי החוץ. צריך להגיד את האמת מדובר בליגת פח אשפה שמנסה להראות בחזונו של קופל עם כרוזים מגוכחים, לוליטות רוקדות , פירוטכניקה חשמלית ולא אמיתית, שופטים שמגיעים "מוכנים" למשחק והרגשנו את נחת זרועם ובסוף ועדות משמעת מושחתות.
תן לי את בבקשה התכנית העסקית שאתה כל כך מבקש איך אתה משנה את כל זה או שאתה מעוניין במציאות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 21:48 
אמרתי כבר. אני לא מתווכח עם אנשים שחושבים שהפועל ת"א זה מועדון חברים ולא קבוצת כדורסל תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 22:06 
ברגר כתב:
אמרתי כבר. אני לא מתווכח עם אנשים שחושבים שהפועל ת"א זה מועדון חברים ולא קבוצת כדורסל תחרותית.

מצער אותי שדווקא אתה מוחק 5 שנים במחי יד. אני מבין שעד עתה לא היינו תחרותיים.
ולא זוכר שהזמנתי אותך לוויכוח . הבעת את דעתך , יפה , אבל אל נא תתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 22:35 
ברגר כתב:

היינו. אבל עכשיו כשקצת קשה ונמאס אתה רוצה למחוק את זה ולעבור לליגת קיץ עם קבוצה מב"ש (שיורדת בימים אלה מארצית דרום לליגה א'), קבוצות קיבוצים, קבוצה מכפ"ס/רעננה על שלל 200 צופיה. נוסיף על זה שאתה רוצה לעבור לשחק בימי חמישי. אולי נחזור ממש אחורה ונעניק צלחת אליפות לקבוצה בתום כל עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 22:54 
ההצעה הזו שהיא מגוכחת ולא מציאותית בעיני שקולה לכך שהמשחק כבר אבוד אז אפשר להתפרק מול היריב.
אותי חינכו להילחם גם אם אין סיכוי. גם ב-40 הפרש אני אלחם שלא יהיה 42. אני לא מתבזה, אני ירד מהמגרש מנוצח (או ירד ליגה) רק אחרי שאני יודע שנתתי הכל.
להגיד דפקו אותי אז אני הולך זה מעשה ילדותי בעיני. הפועל תל אביב עלתה לליגה אז אין יותר מצב שמכבי יתנו רק 300 כרטיסים למשחקי חוץ, הגמר גביע וגמר המנהלת לא יהיו באותו אולם. אי אפשר לשנות הכל בחצי עונה. עצם העובדה שיודעים תמיד יש מישהו שעומד ומתנגד למה שמכתיבים מכבי (גם אם זה מיעוט) מראה שמשהו זז פה. דמוקרטיה- הרוב קובע. אין לנו מה לעשות נגד זה. אני חושב שאנחנו כן משנים וכן נילחמים וצריך להמשיך להילחם על המגרש, ולהתנהג בחוכמה ביציעים, לא מאמין בשוברים את הכלים ולא משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 22:56 
ברגר כתב:
ברגר כתב:

היינו. אבל עכשיו כשקצת קשה ונמאס אתה רוצה למחוק את זה ולעבור לליגת קיץ עם קבוצה מב"ש (שיורדת בימים אלה מארצית דרום לליגה א'), קבוצות קיבוצים, קבוצה מכפ"ס/רעננה על שלל 200 צופיה. נוסיף על זה שאתה רוצה לעבור לשחק בימי חמישי. אולי נחזור ממש אחורה ונעניק צלחת אליפות לקבוצה בתום כל עונה?

להבנתי קבוצות אלו לא ישקיעו כל עוד מבנה הכדורסל הוא כזה (הדון יחד עם קבוצתו שולטים וקובעים את חוקי המשחק).
כמובן שעוד לא פרטתי את זה אבל אני לא אומר שקבוצות יהיו בכל תקציב.
המהלך יהיה בעל משמעות אם יהיה תקציב מינימום כמובן. מהותי שמדובר בקבוצות עם פוטנציאל קהל ושמחוברת לקבוצה אחת מקבוצות ליגת התיכונים. זה יצור עתודת קהל.
הטענה שלי שהמבנה הנוכחי לא יאפשר שום שינוי אמיתי ולטעמי אין כדאיות להתחרות בליגה הזו שבסופו של דבר תמיד יתנכלו לנו.
נמשיך ונראה אם היה כדאי לדבוק בכוח בליגה הזו. בהנאה אוכל את הכובע אבל נראה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 23:02 
ברגר כתב:
ברגר כתב:

להבנתי קבוצות אלו לא ישקיעו כל עוד מבנה הכדורסל הוא כזה (הדון יחד עם קבוצתו שולטים וקובעים את חוקי המשחק).
כמובן שעוד לא פרטתי את זה אבל אני לא אומר שקבוצות יהיו בכל תקציב.
המהלך יהיה בעל משמעות אם יהיה תקציב מינימום כמובן. מהותי שמדובר בקבוצות עם פוטנציאל קהל ושמחוברת לקבוצה אחת מקבוצות ליגת התיכונים. זה יצור עתודת קהל.
הטענה שלי שהמבנה הנוכחי לא יאפשר שום שינוי אמיתי ולטעמי אין כדאיות להתחרות בליגה הזו שבסופו של דבר תמיד יתנכלו לנו.
נמשיך ונראה אם היה כדאי לדבוק בכוח בליגה הזו. בהנאה אוכל את הכובע אבל נראה .

70% מאוהדי הכדורסל בארץ, אלה שאשכרה ישלמו על כרטיס למשחק ליגה, הם אוהדי מכבי. לא אוהדי התיכון. זה לא קולג'ים כאן. אגב, איך מגיעים לשחק באירופה מהליגה שלך? או שמוותרים מראש? הרעיון שלך דומה מאוד לאליפות צלחות הפלסטיק של שאול. לשתיהן אין אחיזה במציאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: