תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 12:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
אני חושב שבהתחשב בזה שדב חנין הוא מהבעלים של הקבוצה, אז כן - צריכה להיות לו קדימות.

דב חנין כחבר עמותה (לא בעלים של הקבוצה) עדיף על פני אוהד שמגיע לכל המשחקים או לרוב המשחקים גם במשחקי חוץ אך אינו חבר עמותה?
אני לא בטוח בכך...

אז זהו, שהיותו (ואני מקווה שגם היותך) חבר עמותה הופך אותו לאחד מבעלי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
זה שדב חנין הוא הבעלים של הקבוצה, וזה שרד בלאד הוא הבעלים של הקבוצה, וזה שהבלונדיני עם הנעל האדומה הוא הבעלים של הקבוצה - כל זה לא מעניין. אני אשאל שאלה פשוטה - איפה היו כל 800 הנרשמים להגרלה במשחקי החוץ האחרונים של הקבוצה שהם הבעלים שלה? איפה הם היו בסכנין ובבאר שבע? בשניהם ביחד לא היו 800. האם אז, כשנשארתם לצפות במשחק בטלוויזיה, לא הרגשת לא בנוח בתור הבעלים של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בעלים של הקבוצה? למה לדב חנין מגיע להיות בדרבי יותר מאשר לי, בעוד שלהגיע למשחקי חוץ אחרים של הקבוצה לא מעניין אותו, וזאת על אף שהוא אחד מבעליה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:06 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
אני חושב שבהתחשב בזה שדב חנין הוא מהבעלים של הקבוצה, אז כן - צריכה להיות לו קדימות.

דב חנין כחבר עמותה (לא בעלים של הקבוצה) עדיף על פני אוהד שמגיע לכל המשחקים או לרוב המשחקים גם במשחקי חוץ אך אינו חבר עמותה?
אני לא בטוח בכך...

אז זהו, שהיותו (ואני מקווה שגם היותך) חבר עמותה הופך אותו לאחד מבעלי הקבוצה.

אני לא חבר עמותה, ועדיין איני חושב שמ שחבר עמותה זכאי יותר לכרטיס מאחר (ע"ע דב חנין וההודעה של תרכיז בעניין זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:07 
השיטה שאמורה להיות היא זו שהכי פחות מקפחת. אם לא ניתן לנקוט בה, כמו כרגע, הולכים לבאה בתור. הבאה בתור אחרי מנויים שמתמידים להגיע למשחקי חוץ, היא כלל המנויים. חברי עמותה צריכים להגיע רק אחרי מנויים אם נשארים כרטיסים לאלה, אבל כרגיל במחוזותינו הקומבינה העקומה הכתיבה את הדרך. הטבות לחברי עמותה לא צריכות להגיע על חשבון מנויים, אין דבר כזה בשום מקום מתוקן. קומבינה, זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:08 
ניר תרכיז כתב:
זה שדב חנין הוא הבעלים של הקבוצה, וזה שרד בלאד הוא הבעלים של הקבוצה, וזה שהבלונדיני עם הנעל האדומה הוא הבעלים של הקבוצה - כל זה לא מעניין. אני אשאל שאלה פשוטה - איפה היו כל 800 הנרשמים להגרלה במשחקי החוץ האחרונים של הקבוצה שהם הבעלים שלה? איפה הם היו בסכנין ובבאר שבע? בשניהם ביחד לא היו 800. האם אז, כשנשארתם לצפות במשחק בטלוויזיה, לא הרגשת לא בנוח בתור הבעלים של הקבוצה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
או שאתם בעצם חושבים שזה שאתם הבעלים של הקבוצה אומר שבכל פעם שתרצו משהו שקשור לקבוצה, תוכלו להנות מסמל הסטטוס הזה על חשבון אלו שמתמידים ומגיעים לכל משחק שלה, אך מסיבותיהם שלהם לא עשו חברות בעמותה, שזהו, עד כמה שאני יודע, לא פשע שדינו מאסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:

גם רמון לא מגיע לכל משחק.
מעניין שלא שאלת למה הוא מקבל קדימות לכרטיס ואתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:10 
אני חבר עמותה, ומסכים עם ניר במיליון אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:11 
ניר תרכיז כתב:
או שאתם בעצם חושבים שזה שאתם הבעלים של הקבוצה אומר שבכל פעם שתרצו משהו שקשור לקבוצה, תוכלו להנות מסמל הסטטוס הזה על חשבון אלו שמתמידים ומגיעים לכל משחק שלה, אך מסיבותיהם שלהם לא עשו חברות בעמותה, שזהו, עד כמה שאני יודע, לא פשע שדינו מאסר.

ניר,
למה אתה לא חבר עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ניר תרכיז כתב:

רמון יושב בשער חמש? לא ידעתי. שילך דב חנין, הבעלים של הקבוצה, למכבי ויבקש כרטיס לשער הכבוד כאחד מבעליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ניר תרכיז כתב:

ניר,
למה אתה לא חבר עמותה?

אתה אמא שלי? אבא שלי?
אם כן, אז אמא - אני מביא כביסה היום הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:12 
ניר תרכיז כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ניר תרכיז כתב:
אם אתה חושב שלדב חנין צריכה להיות זכות ראשונים על כרטיס לדרבי אתה אידיוט, אבל אתה לא אידיוט.

אני חושב שכל שיטה מקפחת מישהו, השאלה היא לא אם יש שיטה שיש בה משהו לא צודק - אלא איזה שיטה הכי פחות לא צודקת.

מצטער, אבל השיטה שמעדיפה חברי עמותה צודקת יותר בעיני מהשיטה שהעדיפה ילדים בני 8 עם מלאאאאא זמן פנוי ואצבע קלה על הריפרש, תיכוניסטים שהבריזו משיעור, סטודנטים, ותושבי תל אביב והאיזור.

אף אחד מהמפתחות שציינת הם לא המפתח שדיברתי עליו
ולמי שרוצה להמשיך ולשחק בסים סיטי עם הפועל וחושב שזה, דווקא זה, עושה אותו טוב יותר - בבקשה. אתם פאתטיים.
מסתבר שללכת למשחקים זה לא בדיוק הדבר הכי בוער בנפשו של דב חנין, שהוא איש שעושה מספיק טוב בחייו בלי קשר, אך לא זה הדיון. אולי אני יותר חסר חיים ממנו, אני לבטח מתעסק בדברים פחות קריטיים ממנו ולכן אני יכול ללכת ליותר משחקים ממנו, אך אני ורבים אחרים השקיעו מאמץ וזמן בכדי להגיע למשחקים של הקבוצה שלמשחק היוקרתי ביותר שלה בעונה הוא נרשם להגרלה כדי לזכות בכרטיס. מאמץ שהוא לא השקיע.

בבקשה,

מה המפתח שאתה היית מציע, ובמה הוא היה טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:13 
ניר תרכיז כתב:
NARKOTIKA כתב:
ניר תרכיז כתב:

ניר,
למה אתה לא חבר עמותה?

אתה אמא שלי? אבא שלי?

לא ולא. למה לקחת את הדיון לקטע מלוכלך?
אני באמת שואל. אני רוצה לדעת למה אוהד הפועל שרוף כמוך (אין בהודעת הזאת טיפת ציניות) לא עושה חברות בעמותה. זה חשוב לי לדעת, זה חשוב לעמותה לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
בראסינג באמת יש מנוי חוץ, שנחטפים כמו לחמניןת חמות... ושם המרחקים הרבה יותר גדולים, וחורים- זה אשכרה חורים.
אני בעד מנוי חוץ באופן גורף- אבל לא במחיר של 100 שח מסכנים, אלא במחיר שיותר מתקרב למנוי רגיל.
אפשר קדימות לחברי עמותה, אפשר דיל למנויי בית מה שתרצו...
מי שמוכן לקנות מראש כרטיס לסכנין וק״ש בחוץ מגיע לו גם לדרבי.

לגבי כמה להקצות? וואלה לא יודע מה הנוסחה הנכונה, יש המון משחקים של ראסינג שאין בכלל מכירה למשחקי חוץ, אלא רק לאלה שקנו מנויי חוץ מראש... לא אידאלי, אבל מאוד מאוד קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
השיטה שאמורה להיות היא זו שהכי פחות מקפחת. אם לא ניתן לנקוט בה, כמו כרגע, הולכים לבאה בתור. הבאה בתור אחרי מנויים שמתמידים להגיע למשחקי חוץ, היא כלל המנויים. חברי עמותה צריכים להגיע רק אחרי מנויים אם נשארים כרטיסים לאלה, אבל כרגיל במחוזותינו הקומבינה העקומה הכתיבה את הדרך. הטבות לחברי עמותה לא צריכות להגיע על חשבון מנויים, אין דבר כזה בשום מקום מתוקן. קומבינה, זה כל הסיפור.

השיטה הבאה בתור אמורה להיות חברי עמותה שהם גם מנויים.
מאחר ואי אפשר לעשות הצלבה כזו כי יש אנשים שהשם שלהם לא מופיע על המנוי אז חילקו את הכרטיסים בין חברי העמותה למנויים (כשלמנויים יש יותר כרטיסים פוטנציאלים מאשר לחברי העמותה)
מאחר ויש יותר חברי עמותה ממספר הכרטיסים הקיים אז התקיימה ההגרלה בין חברי העמותה.

ההטבה לעדיפות למשחקי חוץ הופיעה במסגרת ההצטרפות לעמותה, אני מניח שהרוב המוחלט של חברי העמותה לא היה מודע לה או זה לא היה המניע העיקרי להצטרף לעמותה, אבל הטבה זו צוינה מראש ולכן אין מה לבוא בטענות לעמותה עכשיו.
במסגרת כל ההתנאים וההגבלות שעמדו מול העמותה, הם קיבלו את ההחלטה הכי פחות גרועה מבין כל השאר.
מה שכן, זה חייב להשתנות לפעם הבאה וזה אחד הדברים הראשונים שאני מצפה מהועד הנבחר של העמותה לטפל בו עם כניסתם לתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:
red in blood כתב:
ניר תרכיז כתב:

רמון יושב בשער חמש? לא ידעתי. שילך דב חנין, הבעלים של הקבוצה, למכבי ויבקש כרטיס לשער הכבוד כאחד מבעליה.

גם הכרטיס של רמון יורד מההקצבה של הפועל.
כך גם הכרטיס של דב חנין, הכרטיס שלי ושל שאר ה-698 חברי עמותה שזכו.

אני גם יכול לשאול הפוך: איפה היו כל אלו שהיו במשחקי החוץ האחרונים כשהיה צריך לגרד כל שקל בשביל להציל את הקבוצה הזאת, להעביר חלק ממנה לרשות האוהדים ולמנוע השתלטות עוינת בעתיד.
אתה קבעת לבד שמי שהולך למשחקי חוץ מגיע קדימות. אני מסכים איתך שזה אחלה סטנדרט, אבל שעדיין יש זכות קדימה לבעלי הקבוצה.
אם יהיה יותר דרישה לכרטיסים אצל חברי העמותה מאשר היצע, אני אשמח מאוד אם יתנו קדימות לחברי עמותה להולכים למשחקי חוץ (גם אם זה אומר שעד סוף התואר כנראה אני לא אצליח להגיע לדברי "חוץ").

*תיקון- לחברי עמותה עם מנוי, ואז לחברי עמותה עם מנוי שהולכים למשחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:26 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

השיטה הבאה בתור אמורה להיות חברי עמותה שהם גם מנויים.
מאחר ואי אפשר לעשות הצלבה כזו כי יש אנשים שהשם שלהם לא מופיע על המנוי אז חילקו את הכרטיסים בין חברי העמותה למנויים (כשלמנויים יש יותר כרטיסים פוטנציאלים מאשר לחברי העמותה)
מאחר ויש יותר חברי עמותה ממספר הכרטיסים הקיים אז התקיימה ההגרלה בין חברי העמותה.

ההטבה לעדיפות למשחקי חוץ הופיעה במסגרת ההצטרפות לעמותה, אני מניח שהרוב המוחלט של חברי העמותה לא היה מודע לה או זה לא היה המניע העיקרי להצטרף לעמותה, אבל הטבה זו צוינה מראש ולכן אין מה לבוא בטענות לעמותה עכשיו.
במסגרת כל ההתנאים וההגבלות שעמדו מול העמותה, הם קיבלו את ההחלטה הכי פחות גרועה מבין כל השאר.
מה שכן, זה חייב להשתנות לפעם הבאה וזה אחד הדברים הראשונים שאני מצפה מהועד הנבחר של העמותה לטפל בו עם כניסתם לתפקיד.

למה, כי אתה רוצה ככה? מה זאת אומרת הופיעה במסגרת ההצטרפות לעמותה, אם היה נכתב שמעניקים גם שירותי מין כחלק מההטבות זה גם מקובל עליך? המועדון הוא שאחראי למכירה הכרטיסים, והוא שהחליט להעביר לעמותה כרטיסים. וזו החלטה מחורבנת שנובעת מכלל הניהול של המועדון, כמועדון חברים, קומבינה, שימוש מקפח בנסיון להגדיל את מספר החברים בעמותה. אין שום סיבה שבעולם שחבר עמותה, מנוי או לא, יקבל עדיפות למשחקי חוץ. אין לזה קשר וחצי קשר להליכה למשחקים, או לפחות אותו קשר שיש למי שלמשל שקנה חולצות בחנות המועדון. יותר מכך, זה ממילא לא המצב כרגע, ועוד יותר מכך, כל אותם 700 אוהדים שלקחו כרטיס, יכולים לקחת גם כרטיס בלאן. אם אתה לא מבין למה הצעד הזה, בעיתוי הנוכחי הוא איום ונורא ובטח ובטח לא עוזר לעמותה אלא להיפך, אז חבל לנו על הזמן. לגבי העונה הבאה, צריך שייקבע מנגנון ראוי, כזה שאין לו קשר וחצי קשר לחברות בעמותה, אלא בפורמט של הצטרפות למועדון אוהדים. המשך של הקומבינה הזו רק יעלה ניחוחות של משרד הספסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:27 
מי שלא נאה לו להגיע למשחקי חוץ, שימשיך לא להגיע למשחקי חוץ. כולל בדרבי.
מה קרה? הנסיך החליט שיש משחק שבא לו לבוא אליו אז הוא שולף את כרטיס הקסם שלו?

כרגע אין ברירה, ולמשחקים העונה הפתרון של עכשיו הוא הכי טוב שיש, ואין לי בעייה עם שיטת המכירה, אבל בעתיד (הקרוב במידת האפשר) זה צריך להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ניר תרכיז כתב:
NARKOTIKA כתב:
ניר תרכיז כתב:

ניר,
למה אתה לא חבר עמותה?

אתה אמא שלי? אבא שלי?

לא ולא. למה לקחת את הדיון לקטע מלוכלך?
אני באמת שואל. אני רוצה לדעת למה אוהד הפועל שרוף כמוך (אין בהודעת הזאת טיפת ציניות) לא עושה חברות בעמותה. זה חשוב לי לדעת, זה חשוב לעמותה לדעת.

הדעה שלי קיצונית ולא פופולארית, אבל אני לא חושב שלאוהדי הפועל צריך להיות חלק מניהול או בעלות על הקבוצה. לטווח הרחוק, זה יסב יותר נזק מתועלת. לא אפרט מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:29 
JustZiv כתב:
jonati כתב:
ניר תרכיז כתב:
באמת בעיה קשה ליצור את המנגנון הארגוני המתוסבך, שמצריך מינימום תואר שני, פי אייץ' די או אפילו פרופסורה - "לתגמל" (עד כמה שמדובר בגמול במקרה הזה) אוהדים שמגיעים לכל המשחקים בעדיפות לכרטיס לדרבי. אין שום סיבה בעולם שמי שמגיע לסכנין, או לבאר שבע בגביע, מקום אליו הגיעו לא יותר מ400 אוהדי הפועל, רובם חופפים זה לזה, לא יוכל לקנות קופון כזה, רשמי, עם חותמת והכל, במחיר של מאה שקל, שמבטיח לו כרטיס לדרבי. מה כל כך מסובך? האם יש אנשים שמגיע להם יותר מלאנשים האלה? האם לחבר עמותה מגיע יותר? הכל כאן קשקוש מקושקש. אם כל מיני אידיאליסטים בשקל שמקיימים קשר עם הפועל כמו עם איזו מפלגה חברתית, והולכים למשחקים שלה פעם לשנה כמו שהם הולכים להפגנות, יזכו בכרטיס לדרבי בגלל שהם חברי עמותה מתוך איזו מין אידיאולוגיה מגניבה על חשבון מי שמלווה את הקבוצה הזאת לכל חור, אז זה בושה וחרפה.

זה רק מי שמגיע לחורים? אם אני לא מוכן לשלם דלק ו-90 ש"ח בשביל להגיע לקרית אליעזר ולשבת בשירותים, אבל אני חבר עמותה ומנוי זה אומר שמישהו שכן נוסע לקרית אליעזר יותר אוהד? צריך לקבל עדיפות? למה? ואם הייתי בנתניה, אבל לא הייתי בקרית שמונה? די כבר לחפש כל הזמן.

אם ואם ואם, שורה תחתונה מי ש״נוחיות״ מפריעה לו להגיע לקרית אליעזר וסכנין, שלא ילין על כך שלא מגיע לו כרטיס לדרבי.
אין שיטה יותר מוצדקת ממי שמגיע למשחקי החוץ זכאי לקדימות במשחקי חוץ.

הכי קל זה להגיד נוחיות ולצאת מהדיון, אני מבחינה אידיאולוגית לא מוכן לשלם 90 שקל למשחק בקרית אליעזר לא כולל דלק ולא כולל יציאה של שעתיים מוקדם יותר מהעבודה בשביל להגיע לקרית אליעזר. לעומת זאת במצב של אי וודאות מוחלטת כשהקבוצה הייתה צריכה להחלץ מידיו של טביב, נתתי חמש מאות שקל תרומה לקבוצה.
מי החליט שבחור שנוסע למשחק בבאר שבע או בסכנין, תורם יותר לקבוצה מאשר מי שתרם לה כסף כשהיא הייתה זקוקה? אם אני נוסע עם הקבוצה למשחק באירופה אני מקבל הרבה יותר נקודות מאשר מישהו שנוסע עם הקבוצה לקרית שמונה?
כמו שאתם טוענים שזה שלמישהו יש עמותה לא צריך לתת לו קדימות על מישהו שהולך למשחקי חוץ אני טוען את ההפך, תמיד יהיה מישהו שירגיש מקופח. אני אידיאולוגית מחרים משחקי חוץ באיצטדיונים זוועתיים, כמו שאנשים פה לא עושים עמותה מסיבות אידיאולוגיות, מלמה האידיאולוגיה שלכם חשובה יותר? ודבר שני אני חבר עמותה, מחזיק מנוי שהולך למשחקי חוץ נרשמתי להגרלה ולא זכיתי, אז מה? זה אומר שאני לא אעמוד בתורים כמו הספסרים שיביאו מנוויים מחברים שלא מעוניינים ללכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אז האידיאולוגיה שלך, במקרה הזה, נושאת עימה מחיר מסוים שאותו אתה צריך, בעולם נכון יותר, לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
jonati, אתה מתבלבל. לא מדברים על מי תורם יותר לקבוצה (על זה באמת אפשר להתווכח עד עונת 2019/20).
מדברים על למי מגיע יותר סיכוי להגיע למשחק. והסיכוי הזה מגיע למי שמגיע יותר למשחקים. סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:33 
כן, רק שהליכה למשחקי חוץ ( כן, גם באירופה, יש ניקוד גם על דברים כאלה במועדונים אירופאיים ) קשורה ישירות לנושא- משחק חוץ. היא מתגמלת אנשים שמתמידים, באותה שיטה שאנשים מתוגמלים בהרבה מאוד תחומי צרכנות. הקשר בין חברות לעמותה להליכה למשחקים הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אם הייתה הגרלה לכרטיסים למשחק בסכנין ובבאר שבע לא הייתם נרשמים. כי לשם אתם לא מגיעים, למרות שאתם הבעלים. במקרה הזה כל האידיאולוגיה הגדולה, והתרומה להצלת הקבוצה כבר לא חשובים. כי לא מעניין אותכם ללכת. כעת כן מעניין אותכם ללכת ושיחקה לידכם השיטה הלא הוגנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:35 
להיפך, כרגע האידיאולוגיה שלך היא זו שגורמת לך לשלם. אתה לא עשית עמותה ולכן לא השתתפת בהגרלה. אני חושב שהמהלך של העמותה הוא מהלך הוגן, גל הבכיינות פה לא מצא חן בעיני ואני רק רציתי להראות כמה זה מגוחך, תמיד יהיו פה אנשים לא מרוצים.
לומר לך את האמת, אני לא אוהד שיפגע אם תהיה הגרלה בין אלו שיש להם מנוי ועמותה, לבין אלו שיש להם מנוי ומשחקי חוץ, אני מאמין שהסיכוי שלי הוא די זהה להפסיד בכל הגרלה שהסיכוי שלי להפסיד בה הוא 14% בגלל כמו שציינתי שאני חבר עמותה שהולך למשחקי חוץ ובעל מנוי.
אבל בעיני באמת שמישהו שהולך לקרית אליעזר ולסכנין לא עדיף על מישהו שנתן 500 שקל לקבוצה בשביל לשחרר אותה מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:35 
jonati- בגלל ששמת 500 ש"ח אתה חושב שמגיעה לך קדימות לכרטיס לדרבי?
בגלל האידאולוגיה שלך לא ללכת למשחקי חוץ בקרית אליעזר ב"ש ועוד, אתה חושב שזה בסדר שתהיה זכאי קדם לכרטיס לדרבי?
בסכנין היית? בקרית שמונה היית? האם אתה מגיע לכל משחק חוץ למעט קרית אליעזר וב"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
בתור חבר עמותה שזכה בהגרלה עדיין יש כאן בעיתיות, לכל חברי העמותה הובטחה קדימות בנושא כרטיסים למשחקי חוץ עם בעיות כרטיסים מתוך בערך 3000 שהובטח להם זכו רק 700 אז מה יטענו השאר? איזו קדימות הם קיבלו פרט לאופציה פוטנציאלית לזכות בכרטיס? לא מובן לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:36 
red in blood כתב:
ניר תרכיז כתב:

הבנתי.
כשמדובר בכרטיס לדרבי יש שוויון בין רמון לחברי עמותה
שמדובר בהפסדים יכולות גרועה וכו' לא שמעתי את חברי העמותה לוקחים אחראיות
אני כן שומע אותם צועקים על רמון וכל מה שזז בקבוצה
חבל לי להרוס את הדיון המסעיר אבל ההודעה הזו מרתיחה
אם העמותה שווה לרמון למה אין בכל הפורום הזה אשכול אחד שמפנה אצבע מאשימה לעמותה במצב הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 16:38 
ערן כתב:

מדברים על למי מגיע יותר סיכוי להגיע למשחק. והסיכוי הזה מגיע למי שמגיע יותר למשחקים. סה טו.

לא סה טו. לדעתך. לדעתי במצב כמו שנמצאנו בו בקיץ האחרון אלו שהכי אכפת להם מהקבוצה הם אלו שהתגייסו לרכוש מנוי וחברות בעמותה, כדי לנסות להציל אותה מהצורר. מקבל את העיקרון שאלה שמגיעים באופן קבוע למשחקי חוץ צריכים לקבל קדימות על פני הרבה אחרים, לא תשכנעו אותי למה מגיע להם יותר סיכוי להגיע למשחק מחברי עמותה. הפועל הייתה צריכה את הכסף וזה המנגנון הנכון שהיא מצאה לשווק. סה טו.
ובתור חבר עמותה שהוא גם מנוי שבמילא לא מגיע למשחקי דרבי חוץ, אי אפשר לחשוד פה בנימה סובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: