תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 12:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טוטו
הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא נראה לי שצריך להיות אורן הקטן כשי לדעת שהוא לא רוצה להיות כאן, זה ידוע עוד מהעונה שעברה, עם השביתה האיטלקית מאמצע העונה והסאגה למעבר לצרפת, וגם עכשיו לקראת ובפגרה הוא והסוכן שלו התעסקו בזה ( להגנתו, גם הקבוצה העדיפה שהוא יעבור ). לדעתי יש לזה השפעה, ואת זה שהוא משחק עם המון תסכול רואים בבירור מהתגובות שלו למהלכים.
אני מקווה שהחל מהערב, כשחלון ההעברות מאחורינו ( לא כולל העברה אפשרית למכבי עד שבוע הבא ) והראש שלו לחלוטין כאן, הוא יירגע ויתרכז במה שאתה כתבת.

זה ברור לגמרי שהוא לא רוצה להיות כאן. הבן אדם כבר מסתובב כבר שנה עם תחושה שהוא עוזב (כולל הפארסה לצרפת).
הוא שכיר חרב (כמו כולם), אבל לפחות הוא נלחם ורץ על המגרש. הוא אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו העונה, אם לא הטוב ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:54 
עמי נאווי כתב:
joshsoos כתב:
לא נראה לי שצריך להיות אורן הקטן כשי לדעת שהוא לא רוצה להיות כאן, זה ידוע עוד מהעונה שעברה, עם השביתה האיטלקית מאמצע העונה והסאגה למעבר לצרפת, וגם עכשיו לקראת ובפגרה הוא והסוכן שלו התעסקו בזה ( להגנתו, גם הקבוצה העדיפה שהוא יעבור ). לדעתי יש לזה השפעה, ואת זה שהוא משחק עם המון תסכול רואים בבירור מהתגובות שלו למהלכים.
אני מקווה שהחל מהערב, כשחלון ההעברות מאחורינו ( לא כולל העברה אפשרית למכבי עד שבוע הבא ) והראש שלו לחלוטין כאן, הוא יירגע ויתרכז במה שאתה כתבת.

זה ברור לגמרי שהוא לא רוצה להיות כאן. הבן אדם כבר מסתובב כבר שנה עם תחושה שהוא עוזב (כולל הפארסה לצרפת).
הוא שכיר חרב (כמו כולם), אבל לפחות הוא נלחם ורץ על המגרש. הוא אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו העונה, אם לא הטוב ביותר.

תראה מה זה עולם. אני כתבתי שהוא מתאמץ, ושהראש שלו לא כאן. אתה בסופו של דבר מסכים איתי, אז נראה לי שצריך פסיכולוג בשקל שיסביר לשם מה ההודעות האלה היו נחוצות ;)
אפשר פשוט היה להתחיל מהמשפט האחרון שלך, שעליו אני לא מסכים, לא חושב שהוא השחקן הטוב ביותר שלנו העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:09 
שער 7 הוא אדום כתב:
בלתי נתפס כפיות הטובה של חלק מהאנשים פה.
אם לא התרומה של טוטו בחצי הראשון של העונה,היינו עכשיו מתמודדים על מקום בפלייאוף העליון במקרה הטוב.
אז קורה שנמצאים בתקופה פחות טובה.
הרי אף אחד לא רצה שיימכרו אותו עכשיו,ונישאר עם הזין ביד,ולא היה אוהד אחד שמדמיין שאפשר לגרד העונה הזאת משהו בלעדיו.
אז במקום לתמוך בו ברגעים קשים כאלה,ולזכור את מה שנתן לנו רק לפני חודש חודשיים,ישר מוציאים אותו להורג.
לאנשים כאלה מגיע ויקטור מרעי בהרכב,אולי זה קצת יחזיר להם את שיקול הדעת לפני שהם יורים פה רפש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שלא יהיה פה שיחזור של העונה שעברה גם במקרה של טוטו (גול אחד בחצי עונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
שמגיע כל הכבוד אז מגיע: היום טוטו היה מהבודדים (אם לא היחיד) שכל הזמן דחף, דירבן ועודד, בזמן שכל הקבוצה הייתה כבויה. כל הכבוד.

רק שימשיך ככה, ונקווה שגם השערים יגיעו (איך דמארי לא מסר לו איך?!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
כמו אשתקד. טוטו מאוכזב שהוא לא באירופה, זה משפיע על מצב הרוח שלו, על שמחת החיים שלו וממילא גם על הכדורגל שלו.
אני מקווה שהוא יתעורר ומהר - קודם כל בשביל הפועל כי אנחנו זקוקים לו ולגולים שלו. אבל גם בשבילו - כי ביכולת הזו הכי רחוק שהוא יגיע זה קרית שלום. ספרד? אולי כתייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 23:54 
אם רק דמארי היה מוסר לו במתפרצת הראשונה בנגיעה כדור רוחב, במקום לעצור ולמסור אחורה, היו כותבים שחזרה לו השמחת חיים, התוצאה היתה שונה וכולנו היינו שמחים.

הוא נותן מה שהוא יכול, סובל מזה שכל הקבוצה נכה. אני חושב שבכל מקרה, כולנו קצת הערכנו אותו יותר מידי. הוא חלוץ מצויין, אבל כל הטייטלים שרצו עליו היו מוגזמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 23:56 
שחר כתב:
אם רק דמארי היה מוסר לו במתפרצת הראשונה בנגיעה כדור רוחב, במקום לעצור ולמסור אחורה, היו כותבים שחזרה לו השמחת חיים, התוצאה היתה שונה וכולנו היינו שמחים.

הוא נותן מה שהוא יכול, סובל מזה שכל הקבוצה נכה. אני חושב שבכל מקרה, כולנו קצת הערכנו אותו יותר מידי. הוא חלוץ מצויין, אבל כל הטייטלים שרצו עליו היו מוגזמים.

הדבר הכי נכון שנאמר על המשחק היום.
אין לי שום ספק לגבי המחויבות שלו על המגרש.
היום המהלך הראשון הזה מסתמן התחלת המפלה של המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שחר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שחר כתב:

נאלץ להסכים...
ואותו כנל לגבי כלל השחקנים , בעונה כזאת כשהקבוצה לא מחוברת
לשפוט שחקנים כבודדים זה פשוט לא נכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
בלתי נתפס כפיות הטובה של חלק מהאנשים פה.
אם לא התרומה של טוטו בחצי הראשון של העונה,היינו עכשיו מתמודדים על מקום בפלייאוף העליון במקרה הטוב.
אז קורה שנמצאים בתקופה פחות טובה.
הרי אף אחד לא רצה שיימכרו אותו עכשיו,ונישאר עם הזין ביד,ולא היה אוהד אחד שמדמיין שאפשר לגרד העונה הזאת משהו בלעדיו.
אז במקום לתמוך בו ברגעים קשים כאלה,ולזכור את מה שנתן לנו רק לפני חודש חודשיים,ישר מוציאים אותו להורג.
לאנשים כאלה מגיע ויקטור מרעי בהרכב,אולי זה קצת יחזיר להם את שיקול הדעת לפני שהם יורים פה רפש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 00:10 
כמו שכתבתי שבוע שעבר.
לא חושב שהוא כבוי,הוא רץ יותר מכולם.
מה הוא אשם שלא מספקים לו כדורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
כמו שכתבתי שבוע שעבר.

למה לא מספקים? כדורים ארוכים על 70 מטר זה לא נחשב?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 00:45 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
כמו שכתבתי שבוע שעבר.

שאתה מוקף ב2 בלמים הוא לא יכול לעשות כלום.
יאללה נניח שהוא השיג כדור אחד,מוסר אחורה לממן שיאבד,או שישלח צ'יפ לדמארי שאולי יגיע,או שימסור לדג'מבה שיחזיר אחורה לחוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
ביום שאני אראה אותו רודף אחרי הגנות כמו שידע לעשות בתקופה שהגיע, שיקבל בשמחה את מקומו בהרכב. עד אז, שיתנו הזדמנויות לשחקני בית שרוצים להוכיח יותר ממנו.

היחיד שעשה את זה עד הסוף היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
כמו שכתבתי שבוע שעבר.

שאתה מוקף ב2 בלמים הוא לא יכול לעשות כלום.
יאללה נניח שהוא השיג כדור אחד,מוסר אחורה לממן שיאבד,או שישלח צ'יפ לדמארי שאולי יגיע,או שימסור לדג'מבה שיחזיר אחורה לחוטבא.

ציניות...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: