תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל שלנו...
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:07 
נשיקה צרפתית כתב:
דה רוסי כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
דה רוסי, אתה מוזמן לא לענות לי אבל גם אתה יודע טוב מאד שאתה מזיין תשכל. אתה יודע שהוא נלחם ורוצה, אבל משתמש בתירוץ של "הוא לא נלחם" כדי לכפר על זה שאתה שורק לו בוז בגלל הרמה לא טובה או גליץ' שלא הצליח.

א. לא שרקתי בוז.
ב. אני יכול להבין את מי שכן שרק.
ג. אני באמת חושב שהוא לא נלחם מספיק, אני מבין שאין לו כשרון בגלל זה מעצבן אותי שהוא לא נלחם. שיגמור כל משחק עם צהוב ועם סימנים של דשא מגליצ'ים שהוא עשה.

הודעה פתטית. (וגם אתה יודע את זה)

תכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:07 
נשיקה צרפתית כתב:
מולי לוי כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מה? אחד השחקנים היותר נלחמים ורוצים בהפועל.

תשים אותי ותראה פי אלף יותר מלחמה.
לפעמים זה לא מספיק

חלאס כבר. חוטבא נלחם, חוטבא יורד לגליצ'ים, חוטבא לא מפסיק לרוץ. פשוט אין לו יכולות. כבר כתבתי באשכול כלשהו השבוע, שלמרות שהוא אולי השחקן הכי גרוע בהפועל - אני אוהב אותו.

לא מצדיק שריקות בוז כלפיו,זה לא מגיע לו.
אבל כל דקה שהוא בהפועל זה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:13 
zapta כתב:
תפסיקו לזיין את המוח יא זונות של האולטראס
הרבוצה מחרבנת לנו על הפרצוף שבוע אחרי שבוע והתלונות הן לקהל?
שילכו להזדיין כל השחקנים המאמן וההנהלה
לפעמים צריך פה גם בוז וקללות כי מה שהיה היום על המגרש זה ביזיון
שיתעוררו על עצמם ויבינו מה המשמעות של חולצת הרכב בהפועל
תגידו מה שאתם רוצים, גם קבוצות ליגה לאומית לא יתפרקו כמו שאנחנו היום, שחקנים בלי זין לשחק, מאמן שמאלתר ואין לו מושג והכל פה שכונה

אתה משחק הרבה יותר מדי מנג'ר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רק השבוע הביאו מגן ימני, מה אתם בוכים כמו ילדות קטנות?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עד המ!!ת הפועל כתב:
הכי מרתיח זה ששואלים "למה העיפו את טביב?", להתחיל שוב להסביר להם למה ואז הם אומרים לעצמם בראש "אה, נכון.."
מן הסתם שבעונות הישרדות (שייע/לנדאו) יהיה יותר חיבור לקבוצה ויותר תמיכה. כשאין ציפיות אז זורמים עם כל מה שקורה.
אם כדי "לנקות" את בלומפילד מ"קהל דאבל"/"הצלחות" וכו' צריך להקריב את העונה הזאת ולסיים בלי כלום, אני מוכן שזה יקרה. לחזור ל-5000 אוהדים תומכים בבלומפילד וזהו.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הכי מרתיח זה ששואלים "למה העיפו את טביב?", להתחיל שוב להסביר להם למה ואז הם אומרים לעצמם בראש "אה, נכון.."
מן הסתם שבעונות הישרדות (שייע/לנדאו) יהיה יותר חיבור לקבוצה ויותר תמיכה. כשאין ציפיות אז זורמים עם כל מה שקורה.
אם כדי "לנקות" את בלומפילד מ"קהל דאבל"/"הצלחות" וכו' צריך להקריב את העונה הזאת ולסיים בלי כלום, אני מוכן שזה יקרה. לחזור ל-5000 אוהדים תומכים בבלומפילד וזהו.

א-אה, בשביל שיהיה לכם יותר נחמד לשבת בבלומפילד אתם מוכנים להקריב את ההצלחה של הפועל.
גם כן אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:24 
עמי נאווי כתב:
NF כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

א-אה, בשביל שיהיה לכם יותר נחמד לשבת בבלומפילד אתם מוכנים להקריב את ההצלחה של הפועל.
גם כן אוהדים.

כן, זה בול מה שאמרתי.

נערך לאחרונה על ידי עד המ!!ת הפועל בתאריך 02 פברואר 2013, 23:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:28 
כדי שמי שישב בבלומפילד יהיה קהל תומך, קהל נורמאלי לא קהל צהוב שישרוק בוז לשחקנים שלו. גם כן אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
האם יש דרך אחרת לקרוא את
ציטוט:
"אם כדי "לנקות" את בלומפילד מ"קהל דאבל"/"הצלחות" וכו' צריך להקריב את העונה הזאת ולסיים בלי כלום, אני מוכן שזה יקרה"

האר את עיניי, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:34 
עמי נאווי כתב:
האם יש דרך אחרת לקרוא את
ציטוט:
"אם כדי "לנקות" את בלומפילד מ"קהל דאבל"/"הצלחות" וכו' צריך להקריב את העונה הזאת ולסיים בלי כלום, אני מוכן שזה יקרה"

האר את עיניי, בבקשה.

כן, שינקו את בלומפילד מקהל שמעודד רק שהפועל מצליחה ולא עוזר לקבוצה שקשה לה אלא רק עושה את המצב יותר גרוע כי הוא חושב שהם לא מודעים למצב אז הוא צריך להאיר את העניים של הקבוצה כדי שמשהו ישתנה פחח. שישארו האוהדים שיתמכו בקבוצה גם שקשה לה ולא יחשבו שהם מוריניו ופפ וינסו לאמן את הקבוצה כי יש להם מניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:34 
עמי נאווי כתב:
האם יש דרך אחרת לקרוא את
ציטוט:

האר את עיניי, בבקשה.

כן, שינקו את בלומפילד מקהל שמעודד רק שהפועל מצליחה ולא עוזר לקבוצה שקשה לה אלא רק עושה את המצב יותר גרוע כי הוא חושב שהם לא מודעים למצב אז הוא צריך להאיר את העניים של הקבוצה כדי שמשהו ישתנה פחח. שישארו האוהדים שיתמכו בקבוצה גם שקשה לה ולא יחשבו שהם מוריניו ופפ וינסו לאמן את הקבוצה כי יש להם מניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:35 
עמי נאווי כתב:
האם יש דרך אחרת לקרוא את
ציטוט:

האר את עיניי, בבקשה.

בוודאי.
קהל הצלחות, כזה שמגיע רק בגלל ההצלחות של השנים האחרונות הוא בד"כ פחות סבלני כלפי שחקנים ורוצה לראות תוצאות עכשיו. ברגע שזה לא מגיע, ישר שורקים בוז, מקללים, מורידים את הביטחון לכל המערכת. אז אם כל אלה לא יעשו מנוי בשנה הבאה, מה שיביא לפחות לחץ במערכת, אולי יהיה יותר טוב. מעדיף 5000 מעודדים ולא 10000 שחצויים בין עידוד לבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:36 
השחקנים לא אשמים(אשמים אבל הרבה פחות). מי שאשם זה יוסי והצוות המצועי המזדיין שלו וחבל שלא היו יותר שריקות בוז או קללות כלפיו.
אם לא יפטרו אותו לפני/בזמן/יום אחרי הדרבי זה ביזיון.
כוסעמק על הזין שלי הקהל, במשחקים כאלה מגיע לשחקנים לשמוע בוז כי גם הם יכולים לעשות יותר, ומגיע(!!!!!) ליוסי לשמוע שריקות בוז וקללות נגדו, מאמן עם אופי מגעיל פוליטיקאי בשקל ומקווה שלא נראה אותו על הקווים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 היום :ROSE:
כול השאר פשוט מגעילים אותי
קהל הצלחות שלא נראה כמותו
מקווה שהיכולת הגרועה של השנה תבריח כמה בעלי מנויים מגעילים כאלה שלא מגיע להם לשבת בבלומפילד

לשרוק בוז על החזרת כדור לשוער
לשרוק בוז לשחקן שמוחלף
לקלל כמו משוגעים במחצית,ובכללי לקלל שחקן שלך.
איכס.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:43 
NF כתב:
עמי נאווי כתב:
האם יש דרך אחרת לקרוא את
ציטוט:

האר את עיניי, בבקשה.

נו, אז כל עוד נהיה חרא יישאר רק הקהל התומך
וברגע שנחזור להצלחות יחזרו כל אותם אוהדי הצלחות

אז עכשיו יש לך שתי אפשרויות:
- לקוות שתמיד נשחק חרא ואז יהיה רק קהל תומך
- לקוות שנצליח ולהתמודד עם קהל הצלחות.

תבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:44 
רועי ב כתב:
השחקנים לא אשמים(אשמים אבל הרבה פחות). מי שאשם זה יוסי והצוות המצועי המזדיין שלו וחבל שלא היו יותר שריקות בוז או קללות כלפיו.
כוסעמק על הזין שלי הקהל, במשחקים כאלה מגיע לשחקנים לשמוע בוז כי גם הם יכולים לעשות יותר, ומגיע(!!!!!) ליוסי לשמוע שריקות בוז וקללות נגדו, מאמן עם אופי מגעיל פוליטיקאי בשקל ומקווה שלא נראה אותו על הקווים יותר.

אבל למה אתה מקלל, אתה נשמע כמו אחד שבטוח שהוא בפיפא באולטימייט טים . עכשיו תכלס,יוסי לא יודע לאמן זה ברור. אבל לפטר אותו סתם ככה לא יעזור לכלום זה שזה עבד בחיפה לא אומר שזה יעבוד אצלנו. אין שחקנים, אנחנו מבזבזים את כל הכסף שלנו על רכישות מטומטמות ונואשות כמו יוסי רק לעשות כדי לסתום לקהל את הפה. ברור שיוסי לא ישאר בהפועל ויחליפו אותו בזמן הקרוב אבל לשרוק בוז לשחקנים שיורדים מהמגרש או בחילוף משתווה להרמת סמרטוטים לבנים בשער 11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
מולי לוי כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מה? אחד השחקנים היותר נלחמים ורוצים בהפועל.

תשים אותי ותראה פי אלף יותר מלחמה.
לפעמים זה לא מספיק

חלאס כבר. חוטבא נלחם, חוטבא יורד לגליצ'ים, חוטבא לא מפסיק לרוץ. פשוט אין לו יכולות. כבר כתבתי באשכול כלשהו השבוע, שלמרות שהוא אולי השחקן הכי גרוע בהפועל - אני אוהב אותו.

זה שאתה אוהב אותו לא אומר שמה שדה רוסי כותב זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

דרך אגב, אני אישית לא רואה שום הבדל
בין שריקות בוז בסוף המשחק
לבין "נשרוף אתכם חיים, אם לא תביאו את הדרבי אתם מתים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
עמי נאווי כתב:
NF כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

גם כן אוהדים.

כן, זה בול מה שאמרתי.
טמבל.

אני יודע שכבר הסבירו לך, אבל לא יכולתי להתאפק: כן, זה בול מה שכתבת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקהל שלנו...
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:46 
בני12 כתב:

שיר מבחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:47 
בני12 כתב:

מסכים לגמרי. אבל השיר נשרוף אותכם חיים אם לא תביאו דרבי אתם מתים הוא הרבה יותר כי להדגיש כמה שהדרבי חשוב לקהל. זה לא הגישה הנכונה אבל גם השחקנים יודעים שאם הם ילחמו בדרבי כל מה שהם יקבלו מהקהל זה כפיים. שריקות בוז זה אקט צהוב שהגיע להפועל דרך אוהדי הצלחות שצריך להוקיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
טוטו יוצא ושער 2 מפליא במילותיו...פשוט תענוג

שלא נדבר על כך שאם עיני לא הטעו אותי אוהד שהתפרסם בעשיקת אוהדים אחרים מקבל במה בחזית שער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:51 
NF כתב:
בני12 כתב:

מסכים לגמרי. אבל השיר נשרוף אותכם חיים אם לא תביאו דרבי אתם מתים הוא הרבה יותר כי להדגיש כמה שהדרבי חשוב לקהל. זה לא הגישה הנכונה אבל גם השחקנים יודעים שאם הם ילחמו בדרבי כל מה שהם יקבלו מהקהל זה כפיים. שריקות בוז זה אקט צהוב שהגיע להפועל דרך אוהדי הצלחות שצריך להוקיע

השיר אומר, אם אתה מתקשה בהבנת הנקרא, שתנצחו את הדרבי ולא תלחמו בדרבי.
שנית, אם אני שורק להם בוז אחרי הפסדים (ואני לא) אז אני מכביסט
אבל אם אני הורג אותם אז אני יקיר שער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:52 
r200 כתב:

שלא נדבר על כך שאם עיני לא הטעו אותי אוהד שהתפרסם בעשיקת אוהדים אחרים מקבל במה בחזית שער 5

עיניך הטעו אותך בודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
r200 כתב:

עיניך הטעו אותך בודאות

אני שמח (ולא בציניות)

לגבי המילים לטוטו לצערי אין מצב שטעיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 22:02 
NF כתב:
רועי ב כתב:

אבל למה אתה מקלל, אתה נשמע כמו אחד שבטוח שהוא בפיפא באולטימייט טים . עכשיו תכלס,יוסי לא יודע לאמן זה ברור. אבל לפטר אותו סתם ככה לא יעזור לכלום זה שזה עבד בחיפה לא אומר שזה יעבוד אצלנו. אין שחקנים, אנחנו מבזבזים את כל הכסף שלנו על רכישות מטומטמות ונואשות כמו יוסי רק לעשות כדי לסתום לקהל את הפה. ברור שיוסי לא ישאר בהפועל ויחליפו אותו בזמן הקרוב אבל לשרוק בוז לשחקנים שיורדים מהמגרש או בחילוף משתווה להרמת סמרטוטים לבנים בשער 11

"ברור שיוסי לא ישאר בהפועל ויחליפו אותו בזמן הקרוב"- חבל שאני לא שמעתי על זה, שמעתי על זה שהחתימו אותו גם לשנה הבאה. מי לדעתך יעיף אותו? לובין (שמלקק לכל מי שזז תתחת וחי על קומבינות מגעילות)? יוסי יתפטר? פחחחח. אז זהו שאם לא יצקו לו ויגיידו לו בדיוק מה חושבים עליו ושלא רוצים אותו הוא לא יעזוב.
"אבל לפטר אותו סתם ככה לא יעזור לכלום זה שזה עבד בחיפה לא אומר שזה יעבוד אצלנו"- כל מאמן אחר שתביא יהיה יותר טוב. חילופי מאמנים זה בלוף אם אתה מחליף מאמן כמו ניצן ביוסי, אבל אם תביא מישהו צעיר ותחתים אותו לכמה שנים טובות(שייבנה דרך למועדון) זה יכול להצליח.(למשל: רב"ש, אפשר גם את אלי כהן מרמת גן בסוף העונה, צוות מחו"ל. יש הרבה דרכים לבנות משהו מצליח, רציני ולא קקמיקה וטובות אחד לשני כמו שיש בהפועל כיום)
"אין שחקנים, אנחנו מבזבזים את כל הכסף שלנו על רכישות מטומטמות ונואשות כמו יוסי רק לעשות כדי לסתום לקהל את הפה."- מי לדעתך מביא אותם? ועוד יותר גרוע, מי לדעתך מקבל עליהם קופה?
"אבל לשרוק בוז לשחקנים שיורדים מהמגרש או בחילוף משתווה להרמת סמרטוטים לבנים בשער 11"- אני לא יגיד לאף אחד מה לעשות שהוא בא למגרש. הוא קנה כרטיס וזכותו למחות על מה שבא לו(חופש הביטוי וזה....נראה לי שאתה לומד על זה עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 22:08 
ב2007, עונת לוזון, באתי לבלומפילד המון(לשער 7 ולעיתים גם ל5) ואני זוכר הרבה יותר תשוקה מאשר עכשיו ביציעים, אפילו ב7.. יותר מזה, גם שער 2 היה משתף יותר פעולה לעיתים..
יכול להיות שזה הדאבל וליגת האלופות שהשביעו את הקהל מאוד, יכול להיות שגם הרבה אנשים שהתחלפו בשער 5 הביאו את השינוי שם, רק בדקות הסיום היום היה שם עידוד שהזכיר את העונות הקודמות לאליפות, באמת שזה הזכיר לי את הזמנים ההם..
אני מאוד לא רוצה להעביר ביקורת אבל העונה שער 5 רדום מאוד, וזה בטח ובטח משפיע על שאר האוירה, מאוד לא רציתי אבל אני חייב להגיד את זה, ככה זה נראה משער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 22:10 
תגידו, איך קראו למשתמש ההוא מהשחקן ה-12 שאמר שיש לו משתמש בפורום פה ?

אז דה רוסי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 22:20 
Redfan כתב:
ב2007, עונת לוזון, באתי לבלומפילד המון(לשער 7 ולעיתים גם ל5) ואני זוכר הרבה יותר תשוקה מאשר עכשיו ביציעים, אפילו ב7.. יותר מזה, גם שער 2 היה משתף יותר פעולה לעיתים..
יכול להיות שזה הדאבל וליגת האלופות שהשביעו את הקהל מאוד, יכול להיות שגם הרבה אנשים שהתחלפו בשער 5 הביאו את השינוי שם, רק בדקות הסיום היום היה שם עידוד שהזכיר את העונות הקודמות לאליפות, באמת שזה הזכיר לי את הזמנים ההם..
אני מאוד לא רוצה להעביר ביקורת אבל העונה שער 5 רדום מאוד, וזה בטח ובטח משפיע על שאר האוירה, מאוד לא רציתי אבל אני חייב להגיד את זה, ככה זה נראה משער 8.

שאנחנו מפסידים כולם קופצים פה.אבל שאני רושם את זה לאורך כל השנה שמים זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה הגיעה האגדה האורבנית של "רק לפני עשור היו 5000 איש שמעודדים 90 דקות ומעולם לא שורקים בוז"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: