תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 08:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול הפרופורציה
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:30 
החלטתי היום אני לפתוח את אשכול ה"קחו בפרופורציה".
אז קודם כל לגבי המאמן אני רוצה להזכיר שמאמן הקבוצה היה המינוי הראוי ביותר וההנהלה עשתה מעשה נהדר כשהחתימה אותו לעונה נוספת. רק כך הפנימו השחקנים שהוא לא יזוז מהפועל וכדאי להם להתאמץ, כל הכבוד!
אני רוצה להזכיר למי ששכח שמדובר בעוזר מאמן נבחרת ישראל שזכה באמונו של גדול מאמני ישראל בכל הזמנים אלי גוטמן ומשמש כבר שנים כיד ימינו . למי שזה עדיין לא מספיק לו אני רוצה להזכיר ששנה שעבר אבוקסיס אימן את אחת הקבוצות הגדולות שנראו פה בשנים האחרונות, אני מניח שאני לא היחיד שהלך למשחקים של בני יהודה רק כדי לחזות מקרוב בכדורגל הנפלא שהיא שיחקה תחת שרביטו של המאמן המוכשר . כבר אז חלמתי עליו כעל מאמן הפועל. בנוסף אני מזכיר שהוא לא בנה את הקבוצה ובכל זאת עם עגלות כמו דמארי , בן חיים , ממן וכו' הצליח לעמוד בכבוד מול אריות הפול ר"ג, מכבי נתניה, הפועל עכו ועוד - גדולה של מאמן רבותיי.
דבר אחרון לאלו שמעזים להאשים את אבוקסיס בכך שכל הקבוצה פצועה ומורחקת. זה אשמה של אדם אחד בלבד - דרור שמשון. הוא האחראי לנושא הכושר והאימונים ואם יש פציעות זו אשמתו. אבוקיסיס רק המאמן ואין לו שום קשר לזה שכל כך הרבה שחקנים נפצעים, תכף תגידו לי פה שהוא קובע כמה פעמים הקבוצה מתאמנת. ולגבי המורחקים- אבוקסיס אומר כל שבוע לשחקן אחר לקבל אדום? זו ממש לא אשמתו שככה זה יוצא, זה מזל רע וחוסר אחריות של השחקנים אבל לאבוקסיס אין מה לעשות בעניין.
אז כל שונאי אבוקסיס רדו ממנו כי הוא מאמן ראוי בן ראוי !
בנוסף אני רוצה להזכיר למי ששכח שאף אחד לא חשב ששנה שעברה תהיה לנו קבוצה. התפטרנו מטביב וזה הדבר הכי חשוב. גם אם ההנהלה הנוכחית עשתה מספר טעויות והביאה פה ושם שחקנים שלא הכי "מתאימים" (קוטיניו, פטקוביץ,ג'מבה,נחום,בן יוסף,חיימוביץ,דנין,פנסטיל) זה יכול לקרות לכולם ואין מה לבוא בטענות. אף אחד לא תאר לעצמו שאנשי מקצוע גדולים כמו שירזי והילל יפלו עם שחקני חיזוק. גם העובדות שמי שבא לו מסתובב במתחם האימונים, כל שחקן אומר מה שהוא רוצה באיזה עיתון שהוא רוצה ומי שמנהל את הקבוצה הוא אמיר לובין אין בהם כדי לגרוע מההישג הגדול שבהעפת טביב!

אז לא קרה כלום ואנחנו רק 8 נקודות מהמקום הראשון והכל אפשרי .
אנחנו רק צריכים לראות איך משנים את המומנטום כי הבעיות פה הם לא מקצועיות אלא רק מנטליות ןפסיכולוגיות.
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 02 פברואר 2013, 19:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול הפרופורציה
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
ואני חושב שצריך לדעת לכתוב בסרקזם בשביל להשתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
אמרנו שנדבר על זה בעוד כמה חודשים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:37 
pogi כתב:
החלטתי היום אני לפתוח את אשכול ה"קחו בפרופורציה".
אז קודם כל לגבי המאמן אני רוצה להזכיר שמאמן הקבוצה היה המינוי הראוי ביותר וההנהלה עשתה מעשה נהדר כשהחתימה אותו לעונה נוספת. רק כך הפנימו השחקנים שהוא לא יזוז מהפועל וכדאי להם להתאמץ, כל הכבוד!
אני רוצה להזכיר למי ששכח שמדובר בעוזר מאמן נבחרת ישראל שזכה באמונו של גדול מאמני ישראל בכל הזמנים אלי גוטמן ומשמש כבר שנים כיד ימינו . למי שזה עדיין לא מספיק לו אני רוצה להזכיר ששנה שעבר אבוקסיס אימן את אחת הקבוצות הגדולות שנראו פה בשנים האחרונות, אני מניח שאני לא היחיד שהלך למשחקים של בני יהודה רק כדי לחזות מקרוב בכדורגל הנפלא שהיא שיחקה תחת שרביטו של המאמן המוכשר . כבר אז חלמתי עליו כעל מאמן הפועל. בנוסף אני מזכיר שהוא לא בנה את הקבוצה ובכל זאת עם עגלות כמו דמארי , בן חיים , ממן וכו' הצליח לעמוד בכבוד מול אריות הפול ר"ג, מכבי נתניה, הפועל עכו ועוד - גדולה של מאמן רבותיי.
דבר אחרון לאלו שמעזים להאשים את אבוקסיס בכך שכל הקבוצה פצועה ומורחקת. זה אשמה של אדם אחד בלבד - דרור שמשון. הוא האחראי לנושא הכושר והאימונים ואם יש פציעות זו אשמתו. אבוקיסיס רק המאמן ואין לו שום קשר לזה שכל כך הרבה שחקנים נפצעים, תכף תגידו לי פה שהוא קובע כמה פעמים הקבוצה מתאמנת. ולגבי המורחקים- אבוקסיס אומר כל שבוע לשחקן אחר לקבל אדום? זו ממש לא אשמתו שככה זה יוצא, זה מזל רע וחוסר אחריות של השחקנים אבל לאבוקסיס אין מה לעשות בעניין.
אז כל שונאי אבוקסיס רדו ממנו כי הוא מאמן ראוי בן ראוי !
בנוסף אני רוצה להזכיר למי ששכח שאף אחד לא חשב ששנה שעברה תהיה לנו קבוצה. התפטרנו מטביב וזה הדבר הכי חשוב. גם אם ההנהלה הנוכחית עשתה מספר טעויות והביאה פה ושם שחקנים שלא הכי "מתאימים" (קוטיניו, פטקוביץ,ג'מבה,נחום,בן יוסף,חיימוביץ,דנין,פנסטיל) זה יכול לקרות לכולם ואין מה לבוא בטענות. אף אחד לא תאר לעצמו שאנשי מקצוע גדולים כמו שירזי והילל יפלו עם שחקני חיזוק. גם העובדות שמי שבא לו מסתובב במתחם האימונים, כל שחקן אומר מה שהוא רוצה באיזה עיתון שהוא רוצה ומי שמנהל את הקבוצה הוא אמיר לובין אין בהם כדי לגרוע מההישג הגדול שבהעפת טביב!

אז לא קרה כלום ואנחנו רק 8 נקודות מהמקום הראשון והכל אפשר .
אנחנו רק צריכים לראות איך משנים את המומנטום כי הבעיות פה הם לא מקצועיות אלא רק מנטליות ןפסיכולוגיות.
:COMMY:

לפני שקראתי את מה שרשום הייתי בטוח שתרשום שפרופורציה הוא הדבר שחסר בהפועל.
אבוקסיס מאמן בסדר גודל לא פרופורציוני לקבוצה כמו הפועל תל אביב.
אבוקסיס לא ראוי להיות מאמן הפועל תל אביב ולא בגלל התבטאויותיו בראיונות. (שופטים, לא מקרי?!!? )
אם זה לא מקרי אז למה אתה לא מטפל בזה אדיוט.

הראה לי עוזר מאמן נבחרת מאז יצחק שום שבאמת עשה משהו...
אבוקסיס איבד את הקהל, את חדר ההלבשה ואת השליטה העצמית יותר מדי פעמים הוא חייב ללכת.

מה שכן, צריך להודות שביוני 2012 אוהדים היו קונים מצב כזה העונה. והעיקר שטביב אינו כאן.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר קצת מהחומר שאתה משתמש בו, שלח איזה פרטית.
העונה הזאת נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:38 
ערן כתב:
ואני חושב שצריך לדעת לכתוב בסרקזם בשביל להשתמש בו.

למה סרקזם?
אני מדבר ברצינות לגמריי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
אתה בדיחה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:42 
הוא ציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הוא ציני

ובגלל זה הוא בדיחה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:15 
דבר אחד כן חייב להאמר - אם לא מכבי שרצה לאליפות מולנו, לא היינו מתאכזבים כלל.
היינו בשמחה רואים את חיפה לוקחת אליפות, היינו מדברים על השבחת צעירים והיינו מתעסקים נטו בעונה הבאה, גם בצד המקצועי וגם בצד הפיננסי.
איפה אנחנו היום ואיפה היום אחרי שזכינו בגביע.

מה לעשות שגם ברצלונה סניף ישראל משחקת פח, מספיק פח בשביל שקבוצה כמו חיפה תהיה חזק במאבק, ואפילו אנחנו איפשהו משקיפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
הפרופורציה היחידה היא מהמשחק נגד נתניה: גם מכבי או חיפה היו חוטפות בראש עם היו עולות למשחק כזה עם כל כך הרבה נעדרים ועוד היו משחקות מחצית שלמה ב-10 שחקנים.
אבל לצערי הבעיה לא במשחק נגד נתניה (שאני הימרתי שתנצח היום וזה היה ברור), אלא הרפיסות בחיפה, אובדן הדרך והעשתונות נגד בית'ר, ולמעשה מרבית המשחקים בחודשיים האחרונים, כולל כאלה שניצחנו במקרה (רמה"ש בבית בליגה, בא"ש בחוץ בגביע) וכמובן כל תוצאות התיקו מול קבוצות התחתית.

הפועל לא מתפקדת. אני תמכתי במינוי של יוסי. אני לא חושב שאפשר להחליף אותו אלא אם אם יבוא מישהו שיסכים לעבוד עם דומב (ולא להביא עוזר משלו) ויסכים לעבוד בסכומים נמוכים מאד. ויש אחד כזה. והוא בא פעם אחת לעזור לשייע. ואני מתפלל שיבוא בשנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: