החלטתי היום אני לפתוח את אשכול ה"קחו בפרופורציה".
אז קודם כל לגבי המאמן אני רוצה להזכיר שמאמן הקבוצה היה המינוי הראוי ביותר וההנהלה עשתה מעשה נהדר כשהחתימה אותו לעונה נוספת. רק כך הפנימו השחקנים שהוא לא יזוז מהפועל וכדאי להם להתאמץ, כל הכבוד!
אני רוצה להזכיר למי ששכח שמדובר בעוזר מאמן נבחרת ישראל שזכה באמונו של גדול מאמני ישראל בכל הזמנים אלי גוטמן ומשמש כבר שנים כיד ימינו . למי שזה עדיין לא מספיק לו אני רוצה להזכיר ששנה שעבר אבוקסיס אימן את אחת הקבוצות הגדולות שנראו פה בשנים האחרונות, אני מניח שאני לא היחיד שהלך למשחקים של בני יהודה רק כדי לחזות מקרוב בכדורגל הנפלא שהיא שיחקה תחת שרביטו של המאמן המוכשר . כבר אז חלמתי עליו כעל מאמן הפועל. בנוסף אני מזכיר שהוא לא בנה את הקבוצה ובכל זאת עם עגלות כמו דמארי , בן חיים , ממן וכו' הצליח לעמוד בכבוד מול אריות הפול ר"ג, מכבי נתניה, הפועל עכו ועוד - גדולה של מאמן רבותיי.
דבר אחרון לאלו שמעזים להאשים את אבוקסיס בכך שכל הקבוצה פצועה ומורחקת. זה אשמה של אדם אחד בלבד - דרור שמשון. הוא האחראי לנושא הכושר והאימונים ואם יש פציעות זו אשמתו. אבוקיסיס רק המאמן ואין לו שום קשר לזה שכל כך הרבה שחקנים נפצעים, תכף תגידו לי פה שהוא קובע כמה פעמים הקבוצה מתאמנת. ולגבי המורחקים- אבוקסיס אומר כל שבוע לשחקן אחר לקבל אדום? זו ממש לא אשמתו שככה זה יוצא, זה מזל רע וחוסר אחריות של השחקנים אבל לאבוקסיס אין מה לעשות בעניין.
אז כל שונאי אבוקסיס רדו ממנו כי הוא מאמן ראוי בן ראוי !
בנוסף אני רוצה להזכיר למי ששכח שאף אחד לא חשב ששנה שעברה תהיה לנו קבוצה. התפטרנו מטביב וזה הדבר הכי חשוב. גם אם ההנהלה הנוכחית עשתה מספר טעויות והביאה פה ושם שחקנים שלא הכי "מתאימים" (קוטיניו, פטקוביץ,ג'מבה,נחום,בן יוסף,חיימוביץ,דנין,פנסטיל) זה יכול לקרות לכולם ואין מה לבוא בטענות. אף אחד לא תאר לעצמו שאנשי מקצוע גדולים כמו שירזי והילל יפלו עם שחקני חיזוק. גם העובדות שמי שבא לו מסתובב במתחם האימונים, כל שחקן אומר מה שהוא רוצה באיזה עיתון שהוא רוצה ומי שמנהל את הקבוצה הוא אמיר לובין אין בהם כדי לגרוע מההישג הגדול שבהעפת טביב!
אז לא קרה כלום ואנחנו רק 8 נקודות מהמקום הראשון והכל אפשרי .
אנחנו רק צריכים לראות איך משנים את המומנטום כי הבעיות פה הם לא מקצועיות אלא רק מנטליות ןפסיכולוגיות.