רדנקו כתב:
red pepper כתב:
אני באמת רוצה להבין, אם 51% מהשליטה נותרת בכל מקרה בידי העמותה, איך בדיוק המהלך הזה יכול להחריב, לפורר, לרסק (לא יודע איזה עוד מילים נשפכו כאן ובפורום הסגור) את הפועל תל אביב?
מה שכן אני מבין, והבנתי כבר מזמן, זה שחלק גדול מאוהדי הפועל תל אביב חושבים שאפשר לקבל את הכל.
גם שליטה מוחלטת של האוהדים והשפעה על כל החלטה פעוטה שנוגעת לקבוצה,
גם קבוצה תחרותית בליגת העל שיכולה להחליף שחקנים במהלך העונה ולא נרתעת מהוצאות לא מתוכננות,
גם מלחמה נגד האיגוד, המנהלת, בתי הדין, שמעון מזרחי, עיריית תל אביב, וכל מי שלא קוראים לו הפועל תל אביב,
וגם כמובן האפשרות להיות "רק" אוהדים ולקטר בפורום מהיום ועד מחר.
אז לא. אי אפשר. צריך לוותר.
ההנהלה הנוכחית וגם ההנהלות הקודמות עשו, עושים וימשיכו לעשות טעויות שחלקן נובעות מחוסר ידע, חלקן חוסר ניסיון וחלקן המבנה הבלתי אפשרי הזה שמאפשר לכל מי ששילם 300 שקל בשנה לבלבל להם את המוח כל היום.
אף פעם ההנהלות האלה לא עשו טעויות שנבעו מזה שהם רצו להזיק להפועל תל אביב ואפילו לא קרוב לזה.
אין לי שום בעיה עם טעויות שנעשות מחוסר ידע אבל מכוונות טובות. כלומר יש לי והיו לי אבל אף פעם לא ביקרתי דברים כאלה בפומבי. יש לי בעיה עם הסתרה של מידע שמנומקת בנימוקים עלובים והתעלמות בוטה מההתעמתות עם הפתרונות המאד קלים ופשוטים ל"בעיות" שנטען שיווצרו כתוצאה מגילוי המידע. ועדיין עד עכשיו אף אחד לא ענה לשאלה שלי: למה היה כל כך חשוב להסתיר את פרטי העסקאות מהחברים ולמה לא להביא אותן לאישור החברים בהצבעה אינטרנטית מהירה?
תראה, קודם כל שינו את ההצעה אחרי האסיפה כך שרכישת זכויות של מעל 19% כן תגיע לאישור חברי העמותה, גם בגלל ההערות שלך.
אני עדיין לא חושב שכל חוזה עם כל מישהו שנותן 100 או 200 אלף שקל ומקבל 2% או 4% צריך לבוא לאישור של חברי העמותה. ובסופו של דבר זה הכל מתנקז באמון שיש (או אין) בחברי ההנהלה. כי בחרו בהם לא כי יש להם פנים יפות (אני מקווה) אלא בגלל שהם היו הכי מתאימים לתפקיד.
אגב, אני חושב שהחוזים שנחתמו עם המאמן של הקבוצה, עם השחקנים הבכירים שלה, וגם עם זכייני מחלקת הנוער שלה לשעבר, הם לא פחות קריטים לעתיד של הקבוצה מחוזים על מכירת 15 אחוזים מהניהול. ולא הייתי חולם לבקש שהם יבואו לאישור של כלל חברי העמותה, כי בשביל זה נבחרה ההנהלה, ובשביל זה הם קורעים את התחת כל יום, כדי שניתן להם את הקרדיט לקבל את ההחלטות האלה בלעדינו.
ברור שאם הם יקבלו את ההחלטות הלא נכונות הם יפגעו בכולנו. אבל אם אנחנו רוצים לתת להם את האפשרות לעבוד ולקדם את העמותה ואת הקבוצה ולא להתעסק בלעדכן 2000 איש כל הזמן, אז צריך פשוט להשלים עם זה.