אדום נחמד כתב:
מושיקו ושאר הנשמות הטובות
לעמותה יש תקנון ארוך ומיגע שמפרט בדיוק מהן הסמכויות והזכויות של העמודה, ושל החברים בה.
נסו להיות אנשים רציניים, ולקרוא אותו לפני התלונות.
ואם כתוב שם משהו שלא נראה לכם, אני מפציר בכם לבוא לישיבות, להעלות את זה ולנסות לשנות.
אם הובן לא נכון אז זו הנקודה להבהיר - אין לי טענות לעמותת האוהדים ולמי שמנהל אותה כיום, כשמהיכרות עם חלק מהנפשות הפועלות אין לי צל של ספק שהם לא מתערבים ביום יום של הקבוצה.
כל זה לא קשור לכך שצריך מנהל רציני, לאו דווקא אוהד הפועל (ואולי רצוי שלא אוהד הפועל) שינהל את המועדון כמו שמועדון מקצועני צריך להתנהל.
אי אפשר להתעלם מכך שמתחילת העונה יש טיילת בחודורוב שלאו דווקא מגיע ממניעים זדוניים אבל יכול להיות שמפריעה לשחקנים. במתחם לא צריכים להיות אוהדים. נקודה.אני גם הייתי מונע כניסה לגדר שנמצאת בין מגרש האימונים למשרדים, איפה שכל החבר'ה אוהבים לעמוד ולקשקש.
יש טריבונה מסודרת בצד שקרוב לירידה לאיילון, רק שם צריכים להיות אוהדים.
אבל מי יזיז את האוהדים משם ? משה בזק ? מורדי ? לובין ?
כולם חברים של כולם, והחיכוך הבלתי אמצעי הזה עם השחקנים כנראה לא עושה טוב למועדון. אולי לנו זה נראה שטויות, אבל לשחקנים זה יכול להפריע כי זה יותר מדי אנשים שמסתובבים להם מול העיניים.
אוהדים לא צריכים לדעת את הקוד הסודי של הדלת למתחם חדרי ההלבשה של השחקנים למשל. אני לא אגזים אם אומר שרק פה בפורום יש משהו כמו עשרה אנשים שיודעים אותו. לדעתך זה תקין ?