Charlie כתב:
nirog כתב:
Charlie כתב:
כדי שהפועל תוכל בכלל לדבר על גביע רביעי רצוף היא צריכה להתפלל להגרלה נוחה בשמינית ורצוי גם ברבע. הרבה פעמים בשנים האחרונות הצלחנו להגיע לשלבים מאוחרים בזכות הגרלות לא קשות במיוחד. אם נקבל הגרלות נוחות למשל עד החצי, אז יהיה על מה לדבר כי אז הניסיון והמסורת מדברים ואולי עד אפריל גם יחזרו כל הפצועים וליוסי תהיה אופציה לבחור את ההרכב ולא לשחק עם מי ששריר הירך שלו תקין באותה העת.
היו קלות (אתא בחוץ, שנה שעברה היתה קבוצה קלה ששחיקנו נגדה בשכונה. שכחתי שמה)
ומה עם ביתר בבלומפילד וחיפה בגמר הגביע?
לא דיברתי על גמר הגביע. אלא אל הדרך לשם. לפחות עד החצי בד"כ פגשת בקבוצות שהן לא מ"הגדולות" וכשכן פגשת את חיפה ב-2009 בשמינית אז עפת. עם זאת היה גם דרבי ב-2000 שניצחנו נדמה לי ברבע עם גול משוגע של פישונט (אני חושב שאפק גם כבש באותו משחק).
בגדול, הפועל מצליחה בעיקר בזכות הגרלה נוחה שמביאה אותה לר"ג אבל נתי גם צודק בכך שייאמר לזכותה של הפועל, שבניגוד למכבי ולפעמים גם חיפה - הפועל בד"כ עוברת את ההגרלות הקלות שלה וכשהיא מגיעה למעמד החצי או הגמר, היא יודעת את העבודה.
ב 2006 ניצחת את אשדוד בחוץ
ב 2007 שיחקת החל מרבע הגמר עם השוער השלישי שלך
ב 2008 ניצחת את ב"ש בחוץ והיית פנדל אחד מוצלח מלקחת גביע לאלופה של אותה עונה
ב 2010 ניצחת את הפועל חיפה בחוץ ואת בית"ר בבית
ב 2011 שוב ניצחת את בית"ר בבית
ב 2012 ניצחת את נתניה בחוץ בעונה האחרונה שלהם עם עטר ובקופסא
אתמול ניצחת את ב"ש בחוץ.
ממש לא הגרלות קלות, וכל אלו רק בשלבים המוקדמים. אני כבר לא מדבר על שני הגמרים האחרונים שבאת כאנדרדוג מוחלט.
אין מה לעשות, הגביע מוציא משהו אחר מהקבוצה הזו בלי קשר לשחקנים, למאמנים וליריבות.
מתישהו זה יעצר, אבל הרקורד הזה הוא לא פחות ממדהים.
סוג של קארמה.