שחר כתב:
אני התייחסתי לכליים בתגובה למה שערן כתב, זה לא תירוץ ,אלא עובדות.
ובחייאת תפסיקו להביא פה ציטוטים מגוגל על שריר הירך ולשחק אותה מומחים לפיזיולוגיה (שלושה אימונים ביום של שלוש שעות), אני כבר כותב את זה מאה פעם בערך, אבל הייתי השבוע בהרצאה (כמה אירוני) על מניעת פציעות של דרור שמשון. הוא מכיר את מבנה ותפקוד השריר לפרטי פרטים והוא גם יסודי מאוד בכל מה שקשור למעקב ולניתוח נתונים בטח יותר מכל מי שכתוב פה הודעות היום, אני לא מגן עליו וברור שמשהו לא בסדר, אבל תפסיקו להיות כאלה החלטיים עם סימני קריאה.
אגב, בדאבל 2000 היו כאלה אשכלות על יקירכם ציבלין. צריך לבדוק מאיפה זה מגיע ואני לא מסיר אחריות מצוות האימון המקצועי.
לפעמים לא צריך הרצאות של מומחה
הקבוצה הזו לא מתאמנת ורואים את זה , גם בפן של הכושר וגם בפן של המשחק עצמו (מסירות לא מדויקות וכו׳)
השחקנים מגיעים לשעה וחצי אימון שגם בו לא עושים יותר מידי ואחר כך עושים מה שבא להם , אוכלים מה שבא להם ויוצאים לבלות כמה שבא להם ומתי שבא להם. ככה נפצעים רבותי , לא צריך להיות מומחה בכושר גופני. צריך להחזיק אותם מהבוקר עד הערב במתחם , יום עבודה מלא לכל דבר . אם אני עושה את זה בעשירית מהמשכורת שלהם אז גם הם יכולים . אני לא אומר שכל היום ירוצו . שהמאמן יעביר להם תדריכים טקטיים,שיראו קלטות של משחקים, שיעבירו להם הרצאות , מצידי שיעשו להם מופע קסמים. אבל שישארו במקום העבודה שלהם עד סוף היום . כל עוד הם באווירת קייטנה אז ימשיכו להיות פציעות וזה לא משנה מי המאמן כושר . ואל תבלבלו על זה שה לא קורה באף קבוצה . כי כרגע הבעיה היא אצלנו