NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
ואם הפועל היו לוקחים X אליפויות בY שנים, ועוקפים את מכבי, שלא נראים כמו כלום.
לא היית מתענג כל היום על הבדיחה שהם?
ואת זה אני אומר מבלי לקחת צד בוויכוח הזה בכלל.
אבל אם לשניה נדמה לך שבפורום פה, לא נהנו ונהנים לבעוט במכבי כשהיא על הרצפה, אז אני לא יודע מה להגיד לך.
אתה משווה את זה להפועל- מכבי? ברצינות?
להפך. אתה רוצה השוואה דומה? הנה: זה כמו שמכבי כדורסל יתחילו לצחוק על הפועל כדורסל שהם עפו בגביע. כן, זה אחושמרמוטה מביך. ההתעסקות שלהם בנו היא נטו מפחד וקנאה.
חוץ מזה, יש הבדל בין לצחוק על נפילות של הקבוצה היריבה שלך פעמיים בשנה, לבין להזכיר את זה בכל הודעה שלישית. חצי מהאשכול הזה זה :לוזרפול

. מצד הקבוצה העשירה שלקחה פה 90 אחוז מהאליפויות תוך רמיסה של תחרות. מכביסטים זה כאן.
מדהים איך דחפת אותי לדבר עליהם. הם ממש לא מעניינים. שכל אחד יתעסק בקבוצות שלו או ברמה מקצועית, כל עוד זה לא מפגש ישיר בין הקבוצות.
איך מכבי כדורסל (90 אליפויות) והפועל סל (אליפות) זה השוואה דומה לליברפול מנצ'סטר? אני מצטער אבל אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לתקן את ההודעה שלך.
היסטורית מדובר ב-2 קבוצות נורא מוצלחות, כשלאחרונה אחת מהן לא מצליחה ואחת כן. ככה אני משווה את זה להפועל ומכבי. לא נכנס לאופי של מועדונים וכו' וכו'.
אתה תצחק על כל נפילה של מכבי בכל דקה בשנה, ואתה סתם משקר לעצמך כשאתה אומר פעמיים בשנה. כשאתה אוהד קבוצה עם יריבות גדולה, חצי מההתעסקות שלך בשמחה לאיד.
אם אתה רוצה להגיד לעצמך שלא, סבבה. אין לי מה להוסיף.