NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
היו כבר מספר ציטוטים של שחקנים שמצב החוסר ודאות הזה הורג אותם ואת הקבוצה.
סליחה על הלשון המגעילה, אבל זה פשוט תירוץ של קוקסינלים. כל שחקן שמסיים חוזה באירופה נותן את התחת ועוד 200 אחוז מעצמו כדי להשיג חוזה טוב. פה "מצב האי ודאות הורג אותם".
יאללה יאללה
חבורה של רקדניות
שילכו לרוץ בים במקום לדבר כל היום.
תאמין לי שהדעה שלי הרבה יותר חריפה משלך.
זה החומר שאתה מתעסק איתו ואם אין לך מאמן שיודע לנהל סגל כזה, אלו הטענות שאתה תשמע.
אנשים לא מרגישים בטוחים בקשר למקום העבודה שלהם. דנין למשל פתח כמה משחקים רצופים בהרכב, הרוש הגיע בחמישי ובראשון כבר פתח בהרכב במקום דנין שכבר שומע שהולכים למכור אותו.
פטקוביץ' שיחק נגד בני יהודה כשהוא יודע שעוד ארבע שעות הוא על המטוס הביתה. כמה מחויבות תהיה לו במקרה כזה ?
אלרואי כהן שומע מהתקשורת שהוא סגור במחלה בעקבות ספינים של ההנהלה, עולה כמחליף ומקבל בוז מהקהל. כמה הוא יהיה מסוגל לתפקד בכזה מצב ?
טוטו ואדל שומעים שמתים להיפטר מהם כי אין כסף, ראינו איך הם נראו במשחקים האחרונים.
חמ"ן כבר חודשיים שומע מהסוכן שלו שבסוף השנה הוא באירופה, אולי בגלל זה הוא נראה בחודשיים האלה כמו הצרות שלי.
מעבר לספינים המטומטמים של ההנהלה שרק יוצרים חוסר שקט ואי ודאות, יש למאמן אחריות גדולה במצב כזה.
להיות מאמן זה לא רק לבחור באיזו שיטה משחקים ואת מי שמים בהרכב, זה גם לנהל סגל ולדעת לנתק את השחקנים מכל מה שקורה מחוץ למגרש וקיבלנו דוגמא מאלפת בשני המשחקים האחרונים למאמן שיודע לנהל סגל ולהביא את השחקנים שלו מחויבים ובאטרף למשחק. אנחנו נראינו כבויים ואומללים במשחקים האלו.
אז יכול להיות ששחקני הכדורגל בארץ הם חבורה של פרימדונות וכוסיות, אבל יש מאמנים בארץ שיודעים להסתדר ולשלוט בחבורת הכוסיות האלו.
המאמן שלך כנראה יותר מוטרד מאיך עוצרים את רונאלדו בעוד חודשיים.