תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איך משנים את המומנטום?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:00 
כולם רואים את הקבוצה והקהל בחודשים האחרונים, ולכולם ברור שהקבוצה במומנטום מזעזע.
אולי זה בגלל שבלומפילד נע בין סיר לחץ לבית קברות, אולי זה כי אין כסף לרכש אמיתי אלא רק כיסוי חורים, אולי זה רק בגלל השחקנים שמשחקים נורא ואולי כולם ממש לחוצים ממכבי שעושה סימני אליפות (and beyond) רציניים.

אפשר להמשיך להתווכח על הגורמים לכל אחד מהבעיות האלה באשכולות אחרים. אני הייתי רוצה לנסות במקביל לחפש פתרונות ישימים מתוך ההנחה שאם הקבוצה תמשיך לא לעשות שום פעולה לשינוי המומנטום אלא תשב ותבהה בקיר הסיכוי שזה יקרה מעצמו לא מספיק טוב, ומצד שני אין כוונה לפטר, להחליף, לרכוש וכד'.

יש עוד שישה משחקי ליגה עד הפלייאוף, ביניהם דרבי ועוד משחקים יחסית קשים - כמה הצעות שאני חשבתי עליהם שאפשר לממש כבר מחר בבוקר-

א. משחקי אימון מול קבוצה חלשה כדי לחזק את ההתקפה ולהזכיר לשחקנים שלתת גול זה כיף - אני לא זוכר מי המאמן האחרון שעשה את זה בהפועל, אני דיי בטוח שאלי כהן ב98/99- להביא איזה הפועל עמישב ולתת לשחקנים לתרגל עליהם דאבל פאסים, ריצות ובעיטות לשער.

ב. קואצ'ר ספורט לשחקנים, להנהלה ולצוות המקצועי- מישהו שמסוגל לדבר עם כדורגלנים בשפה שלהם ולהחזיר להם את הבטחון, להסביר להם מה מצפים מהם ולנסות לטפל בבעיה שיש להם בראש. לא יודע מי נחשב מומחה לזה, אבל מספיק להביא להם אפילו איזה אלון גל כזה שלא מבין כלום בספורט אם אין מישהו יעודי.
אני יודע על שני שחקנים שעבדו עם קואצ'ר - איתי שכטר (שאם היה מחמיץ היה גומר את המשחק) וטוטו תמוז (שהגיע להפועל אחרי שהתאמן בבית"ר עם הנוער ומהיום הראשון פשוט התפוצץ בהפועל) - זה כלי עובד ולא יקר. יש שחקנים שצריכים את זה במיוחד כמו טב"ח, גורדנה וממן.
להנהלה ולצוות המקצועי הייתי מדביק מישהו שילמד אותם להבין מה עושה הקואצ'ר עם השחקנים ואיך מחזקים את הנקודות האלה.

ג. למתוח ברזנט מסביב לחודורוב ולעשות חומה בין הקהל לשחקנים והצוות- השחקנים צריכים שקט ולהתרכז בלהיות טובים בכדורגל, לא בלחשוב עשר פעמים אם לענות לזה שצעק עליהם שהם סמרטוטים או לתת כיף לזה שאמר להם שיהיה בסדר.
בנוסף, אני לא יודע כמה אנשי העמותה והאוהדים מסתובבים בתוך המתחם ולא באיזורים שלהם (חנות המוצרים/משרדי העמותה) אבל אם זה קורה - שיפסק ועכשיו.

ד. פניה ישירה של ההנהלה לאוהדים - אם ההנהלה תפנה לקהל ותסביר את המצב, תספר על כמה פעולות שהיא עושה לשינוי המצב וכו'- יכול להיות שינוי במומנטום בקהל.
רוב הקהל רוצה להיות תומך והקללות והלחץ הם מתסכול (ופחד ממכבי) וחוסר אונים, אם יכוונו אותו לדרך אחרת (כמו למשל להזכיר את התמיכה בעונות הגרועות שלנו וכמה זה עזר להשיג את המטרות) וילקקו לו קצת- הוא יכול לשנות כיוון.

אני מבין שהסיכוי שיממשו את הדברים בגלל שמישהו מההנהלה קרא בפורום הוא קרוב לאפס, אבל זה עדיין יותר גבוה מה-0 סיכוי אם אף אחד לא יציע שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איך משנים את המומנטום?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
- לקרוע את השחקנים באימונים ולשם שינוי להנחיל פה מדיניות של משמעת(הם אמורים לבוא לעבודה כמו כולנו ולא ליום כיף)
זה לא רק פועל בהקשר של שיפור הכושר והמשחקיות, אלא גם פועל בפן המנטלי החשוב כל כך. ליישם הוראות של המאמן(אם יש כאלו ואם הם מובנות גם למאמן עצמו במקרה שלנו) ובמשחקים עצמם לבוא ולתת עבודה.
הם חייבים להתחיל להבין את המשמעות של המקצוע שלהם.
ברגע שיתחיל להיות קצת סדר והוראות ברורות בדברים האלו, אולי דברים יתחילו להשתנות

- אני אישית הייתי מעיף את אבוקסיס(שלדעתי הסעיף הראשון לא יוכל להתקיים כראוי כל עוד הוא המאמן) ומביא משהו טיפה יותר סמכותי ועם השפעה יותר חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
מומנטום משנים עם נצחון
ונצחון משיגים עם שקט, שלווה נטול לחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מומנטום משנים עם נצחון
ונצחון משיגים עם שקט, שלווה נטול לחץ

כבר היינו בסרט הזה לפני כמה משחקים ולא השתנה כלום. אתה נשאר בלוף גם אחרי ניצחון וחצי או שניים.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 29 ינואר 2013, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
ניצחון בבא"ש יוריד לחץ ויוסיף בטחון לקראת השבת. ניצחון גם בשבת יכול ליצור מומנטום חיובי. האם זה אפשרי? האם זה יקרה? נדע כבר מחר בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
מה שהבאת פה זה דברים שבאמת יכולים לעזור, לשפר את הקבוצה ולעשות טוב לקבוצה. הפעולות הקטנות האלה הם מה שמביא את השינוי בקבוצות..

בתור עמותה אני חושב שזה בדיוק הדברים שאנחנו צריכים להביא למועדון ואני חושב שצריך לרכז את כל העצות שיעלו פה ולהעביר אותם לדיון עם ההנהלה ולראות מה אפשר לעשות במסגרת התקציב

בכל מקרה אני גם הייתי מציע להוסיף
*פעם בשבועיים-שלוש, כדי להפוך את האווירה בקבוצה לרגועה ומאוחדת יותר בימים שהקבוצה לא מתאמנת לשלוח אותם לאיזה פעילות גיבוש שיכלול בתוכו ספורט..

*אחרי אימונים בין אם הם בבוקר, בצהריים בערב לתת לשחקנים ארוחה בריאה(אם האימון ב10 אז ארוחת בוקר, ב12-15 ארוחת צהריים וארוחת ערב ב19-21). ככה גם נוכל לשמור על תזונת השחקנים וגם לעשות סוג של גיבוש נחמד כזה לשחקנים וההנהלה..

*הזמנת סמלי עבר של המועדון לדבר עם השחקנים ולהטריף אותם בלי קשר למשחקים הנמצאים באותו השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שמה שחיכיתי ולא ראיתי בהפועל השנה זה פיצוץ.
משחק שהכל מתחבר בו ופתאום יש מומנטום חיובי של כמה נצחונות רצופים, עם יכולת טובה ועליונות בכל משחק.
לחיפה זה קרה השנה ב4-1 שלהם על אשדוד שפתאום הם נראו הקבוצה הכי מלהיבה בארץ (הם ניצחו גם לפני זה אבל בעיקר על לחימה), למכבי זה קרה נגד ק"ש ושמה זה התחיל ריצה שנגמרה רק בדרבי, וגם קרה בצורה מסוימת מול הפועל חיפה שפתאום הם נראו כמו קבוצת אליפות.
גם עונה שעברה זה קרה להפועל עם ה5-0 על הפועל פ"ת שהמשיך בניצחונות בראשון, איינדהובן, סכנין ולמרות פנצ'ר ברמה"ש זה גם המשיך לדרבי ונגמר בק"ש.
הדבר הכי קרוב שהיה להפועל לזה השנה זה הנצחון בדרבי, אבל הריצה אחר כך נגמרה דיי מהר עם ה0-0 מול עכו, ולאורך כולה נראינו רע, וניצחנו דיי מפוקסים.
אגב, גם מכבי בסוג של ריצה שכזו, אבל רק בבית משום מה (למרות שאם נתייחס משחק-משחק, הם היו הרבה יותר טובים מאשדוד ומה שקרה בק"ש לא בדיוק נופל להגדרה של משחק כדורגל).
זה מה שאני קיוויתי שיקרה גם לנו, אבל זה פשוט לא הולך.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אם התקופה הטובה שלנו תגיע דווקא בפלייאוף, זה יספיק לאליפות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:41 
אתם ממהרים לקחת את זה לכיוונים פסיכולוגיים שגדולים על כולנו
קצת שוכחים שבכדורגל עסקינן, לכן קודם כל צריך לדעת לשחק את המשחק.
שחקני רכש טובים או גרועים, מומנטום חיובי או שלילי, עידוד של הקהל או שריקות בוז

כל זה לא רלוונטי כרגע , כל עוד החלוץ לא יבין איפה הוא צריך לעמוד, הקשר לא יידע לאן אמור לרוץ בהתקפות ולמי הוא אמור למסור, הבלם לא יידע מה הוא עושה על מנת לפתח התקפה אחרי שחילץ כדור וסתם יעיף כדורים למעלה.. כל עוד הדברים הבסיסיים האלה אשר נהוג לקרוא להם "שיטת משחק" לא יתקיימו אז כל המסביב לא רלוונטי .

וניצחון כזה או אחר לא יוציא אותנו מהבוץ, גם אחרי סדרת הניצחונות הבלתי מוסברת בדרבי נגד חיפה וק"ש , מי שמבין עניין הבין שזה לא יימשך לאורך זמן כי בסוף הקבוצה לא שיחקה כדורגל
(גם הניצחון השקרי על סכנין 3:0 לא תרם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למרבה האבסורד, עוד דבר שיכול לשנות את המומנטום זה להתפרע בצורה מטורפת בדרבי הקרוב ולתת לבית הדין לזיין אותנו בצורה חסרת תקדים עם רדיוסים, הרחקות וקנסות. זה מה שהציל את בית"ר מירידה בשנה שעברה ואין הרגשה יותר מגבשת ומכניסה מוטיבציה מההרגשה שזיינו אותך מחוץ למגרש.
הבעיה העיקרית שלי עם זה זה שזה לא יכול להתבצע לפני הדרבי, שזה קצת מאוחר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
- לקרוע את השחקנים באימונים ולשם שינוי להנחיל פה מדיניות של משמעת(הם אמורים לבוא לעבודה כמו כולנו ולא ליום כיף)
זה לא רק פועל בהקשר של שיפור הכושר והמשחקיות, אלא גם פועל בפן המנטלי החשוב כל כך. ליישם הוראות של המאמן(אם יש כאלו ואם הם מובנות גם למאמן עצמו במקרה שלנו) ובמשחקים עצמם לבוא ולתת עבודה.
הם חייבים להתחיל להבין את המשמעות של המקצוע שלהם.
ברגע שיתחיל להיות קצת סדר והוראות ברורות בדברים האלו, אולי דברים יתחילו להשתנות

- אני אישית הייתי מעיף את אבוקסיס(שלדעתי הסעיף הראשון לא יוכל להתקיים כראוי כל עוד הוא המאמן) ומביא משהו טיפה יותר סמכותי ועם השפעה יותר חזקה.

גם ככה יש משבר אמון בין השחקנים למאמן אז אתה רוצה עוד לקרוע אותם באימונים ו"להתעלל" בהם עד שהם "יבינו את המשמעות של המקצוע שלהם"?
אם אתה מבצע מהלך כזה אתה בעצם הולך על חבל דק עד שיהיה לך פיצוץ משמעותי בחדר הלבשה וזה דבר שאין ממנו דרך חזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:43 
pogi כתב:
אתם ממהרים לקחת את זה לכיוונים פסיכולוגיים שגדולים על כולנו
קצת שוכחים שבכדורגל עסקינן, לכן קודם כל צריך לדעת לשחק את המשחק.
שחקני רכש טובים או גרועים, מומנטום חיובי או שלילי, עידוד של הקהל או שריקות בוז

כל זה לא רלוונטי כרגע , כל עוד החלוץ לא יבין איפה הוא צריך לעמוד, הקשר לא יידע לאן אמור לרוץ בהתקפות ולמי הוא אמור למסור, הבלם לא יידע מה הוא עושה על מנת לפתח התקפה אחרי שחילץ כדור וסתם יעיף כדורים למעלה.. כל עוד הדברים הבסיסיים האלה אשר נהוג לקרוא להם "שיטת משחק" לא יתקיימו אז כל המסביב לא רלוונטי .

וניצחון כזה או אחר לא יוציא אותנו מהבוץ, גם אחרי סדרת הניצחונות הבלתי מוסברת בדרבי נגד חיפה וק"ש , מי שמבין עניין הבין שזה לא יימשך לאורך זמן כי בסוף הקבוצה לא שיחקה כדורגל
(גם הניצחון השקרי על סכנין 3:0 לא תרם)

סבבה, בשביל זה יש לך עוד 100 אשכולות אחרים בפורום. היחס הוא כרגע 1% אשכולות לכיוונים פסיכולוגים שגדולים על כולנו ו99% אשכולות על כמה אין מאמן, הנהלה, שחקנים, קהל, מועדון, עתיד וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:50 
קואצ'ר או פסיכולוג, לדעתי, עד שיבין מי זה מי ומי נגד מי, יעזור לך לעונה הבאה יותר מאשר לעונה הנוכחית. לא שזה רע לכשעצמו.

מסכים מאד, וגם דיברתי על זה עם מי שנמצא איתי במשחקים, עם זה שנראה שהם לא נהנים להבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:54 
הבסיס צריך להיות החתמות קדימה - תכריזו על שלד לעונה הבאה. זה כבר דבר בונה ביטחון (למוחתמים, כמובן, שאני משער שזהותם ברורה לכולנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

והפער שיהיה עד אז? אין קיזוז....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:33 
its-sick כתב:

הבעיה היא שלוח המשחקים לא כל כך נחמד אלינו עד הפלייאוף. המשחק הכי קל שלנו הוא הפועל עכו - אבל זה מחזור אחרון לפני הפלייאוף התחתון ויכול להיות שנהיה במצב מדכא עם קצב צבירת נקודות זהה לעכשיו ואליפות שלא רואים באופק ולהם כל נקודה תהיה זהב. אני דיי בטוח שאם לא יהיה איזה גירוי חיובי חיצוני לא נגיע לפלייאוף במצב שהוא יעניין אותנו במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
its-sick כתב:

והפער שיהיה עד אז? אין קיזוז....

האמת היא שכל עוד מגיעים לפלייאוף בג6 הפרש מהצמרת, זה עדיין על הגב שלנו....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
its-sick כתב:

הבעיה היא שלוח המשחקים לא כל כך נחמד אלינו עד הפלייאוף. המשחק הכי קל שלנו הוא הפועל עכו - אבל זה מחזור אחרון לפני הפלייאוף התחתון ויכול להיות שנהיה במצב מדכא עם קצב צבירת נקודות זהה לעכשיו ואליפות שלא רואים באופק ולהם כל נקודה תהיה זהב. אני דיי בטוח שאם לא יהיה איזה גירוי חיובי חיצוני לא נגיע לפלייאוף במצב שהוא יעניין אותנו במיוחד.
מבחינת צבירת נקודות היתה לנו העונה תקופה מאד טובה בלי ששיחקנו טוב ומול יריבות "קשות" על הנייר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:51 
מי שחושב שהמומנטום קשור לחיזוק זה או אחר טועה. הדבר הראשון שצריך לשנות הוא העובדה שהסגל שלנו מורכב מערימה של מדליפים נמושות שבוכים לתקשורת על כל דבר קטן, ומותחים ביקורת על כל דבר חוץ מהם. שקודם יתחילו לתת מעצמם לפחות 70 אחוז בכל משחק, אחר כך נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:55 
מול העינים שלנו איך חיפה שינתה מומנטום. מול העינים של כולנו, יותר ברור מזה לא יכול להיות.

כרגע לא נראה לי שאפשר להחליף מאמן כי אין מאמנים פנוים ואין תקציב. בנאדו לא היה הימור גדול כי אימן בהצלחה בלתי רגילה את הנוער.

מול העינים שלנו הפועל שינתה מומנטום בעבר עם שלום תקווה כעוזר מאמן שעושה הרבה עבודה שקטה. יותר ברור מזה לא יכול להיות.
ויותר מזה, נראה לי שעם לחץ מסוים גם אבוקסיס יקבל אותו ברצון גם בגלל ששלום עדין וגם כי שלום יכול להציל לו את הקריירה.

יש אפשרות זולה יותר - מוריס ז'אנו. אלא שלמוריס, בניגוד לשלום, אין הצלחה מוכחת בעבר בבוגרים ונראה שהחיסכון כאן עלול להיות יקר.
יש גם את דומב, אז שימצאו לו משהו רק שלפחות שלא יפריע להציל את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
מאמן כושר.
מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מאמן כושר.
מאמן.

שניהם ישארו עד סוף העונה. אף אחד לא יזיז אותם עכשיו מהתפקיד, מטעמים כאלה ואחרים (גם כלכליים).
השאלה היא מה עוד אפשר לעשות השנה.
גבעתיים הציע כיוון נכון בדמות תוספת לצוות המקצועי שתיתן ראיה אחרת ודרייב אחר אבל גם לזה אני מניח שלא יהיה כסף.
אולי כשיגמר חלון ההעברות וכל מי שישאר ידע שהוא נשאר עד סוף העונה לפחות, זה יגרום לשחקנים להיות יותר מפוקסים.
על דרך ושיטה ויתרתי ממזמן. שיתנו את התחת ויביאו נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 16:47 
kobster כתב:
גביזון כתב:
מאמן כושר.
מאמן.

שניהם ישארו עד סוף העונה. אף אחד לא יזיז אותם עכשיו מהתפקיד, מטעמים כאלה ואחרים (גם כלכליים).
השאלה היא מה עוד אפשר לעשות השנה.

בדיוק. אפשר להחליט שהמטרה שלנו בתור אוהדים היא לגרום לפיטורי אבוקסיס - בסוף נקבל את זה, אבל נקריב את יתר העונה - שנה אחרי שהקרבנו עונה כדי להעיף את טביב. מעבר לזה שזה לא אפקטיבי לדעתי - אני בטוח שזה ישכנע את כל החברים המיליונרים שנתי מביא להפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 16:51 
גבעתיים כתב:
מול העינים שלנו איך חיפה שינתה מומנטום. מול העינים של כולנו, יותר ברור מזה לא יכול להיות.

כרגע לא נראה לי שאפשר להחליף מאמן כי אין מאמנים פנוים ואין תקציב. בנאדו לא היה הימור גדול כי אימן בהצלחה בלתי רגילה את הנוער.

מול העינים שלנו הפועל שינתה מומנטום בעבר עם שלום תקווה כעוזר מאמן שעושה הרבה עבודה שקטה. יותר ברור מזה לא יכול להיות.
ויותר מזה, נראה לי שעם לחץ מסוים גם אבוקסיס יקבל אותו ברצון גם בגלל ששלום עדין וגם כי שלום יכול להציל לו את הקריירה.

יש אפשרות זולה יותר - מוריס ז'אנו. אלא שלמוריס, בניגוד לשלום, אין הצלחה מוכחת בעבר בבוגרים ונראה שהחיסכון כאן עלול להיות יקר.
יש גם את דומב, אז שימצאו לו משהו רק שלפחות שלא יפריע להציל את העונה.

אבוקסיס ותקוה לא יעבדו ביחד . לא יודע אם אתה זוכר את הכסאח ביניהם כשתקוה היה עוזר של שייע . אבוקסיס לא ייקח אתו להיות עוזר והוא לא יעבוד תחת אבוקסיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 17:13 
אולי לנסות את מה שפותח האשכול הוביל בהצלחה לפני שנתיים וחצי ב-11 במאי 2010
ולארגן כתיבת מכתבים אישיים לשחקנים.

הקבוצה לא ממצה את הפוטנציאל שיש לה (ויש לה).
קצת יותר מחויבות ולחימה יביאו תוצאות שיעלו את הבטחון של השחקנים והופ בא לו המומנטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ולארגן כתיבת מכתבים אישיים לשחקנים

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 17:32 
בלה בלה בלה
דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 17:38 
בני12 כתב:
ולארגן כתיבת מכתבים אישיים לשחקנים.

הקבוצה לא ממצה את הפוטנציאל שיש לה (ויש לה).
קצת יותר מחויבות ולחימה יביאו תוצאות שיעלו את הבטחון של השחקנים והופ בא לו המומנטום.

חשבתי על זה גם, אבל אני לא חושב שיש את החיבור שהיה אז בין הקהל לשחקנים. אל תשכח שרוב השחקנים לא כל כך שמחו איתנו במהלך העונה כי לא היו יותר מידי שמחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 18:02 
סעיף ג׳ :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 21:12 
לחזור ולשיר רק את כל השירים הישנים והבנאלים ביציע שכולם מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: