תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום ב', 19:20 מול מכבי ראשון לציון
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 13:26 
החמישייה של הפועל הייתה צריכה להיות ארבעה זרים פלוס מתן נאור. אם כבר היה שינוי כלשהו אז זה העלאה של יונתן במקום אחד הגבוהים.
זה שבר טימור הפך לבאנקר בחמישייה (ושוב, הוא נותן עונה טובה ומפתיעה למדיי) זה בגלל כשל ניהולי שגרם למצב שהפועל משחקת כל העונה בלי גארד זר. בקבוצה שמתנהלת בצורה סבירה בר טימור היה המחליף הראשון לגארדים. ולדעתי זה רק היה עוזר לו מקצועית ומוריד ממנו לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 13:43 
purvis short כתב:
החמישייה של הפועל הייתה צריכה להיות ארבעה זרים פלוס מתן נאור. אם כבר היה שינוי כלשהו אז זה העלאה של יונתן במקום אחד הגבוהים.
זה שבר טימור הפך לבאנקר בחמישייה (ושוב, הוא נותן עונה טובה ומפתיעה למדיי) זה בגלל כשל ניהולי שגרם למצב שהפועל משחקת כל העונה בלי גארד זר. בקבוצה שמתנהלת בצורה סבירה בר טימור היה המחליף הראשון לגארדים. ולדעתי זה רק היה עוזר לו מקצועית ומוריד ממנו לחץ.

מצטער, חולק עליך בענין הזה. נכון שניתן לצפות שבסגל יהיו ארבעה זרים, כשקלי וגבוה נוסף (שולדברנד לא מתאים, סורי) פותחים בחמישיה, אבל על עמדת הגארד הפותח השני (מלבד סטיט), טימור בהחלט יכול להלחם. אני לא חושב שהבעיה אצלו היא לחץ, אלא חוסר עקביות שמן הסתם ישתפר עם הזמן. מצפה ממנו לגדולות בהמשך הקריירה, הלוואי-הלוואי אצלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:34 
פנאטי בלב כתב:
purvis short כתב:

מצטער, חולק עליך בענין הזה. נכון שניתן לצפות שבסגל יהיו ארבעה זרים, כשקלי וגבוה נוסף (שולדברנד לא מתאים, סורי) פותחים בחמישיה, אבל על עמדת הגארד הפותח השני (מלבד סטיט), טימור בהחלט יכול להלחם. אני לא חושב שהבעיה אצלו היא לחץ, אלא חוסר עקביות שמן הסתם ישתפר עם הזמן. מצפה ממנו לגדולות בהמשך הקריירה, הלוואי-הלוואי אצלינו.

טימור מוכשר ונותן עונה טובה. אבל אם אתה חושב שהפועל היו מביאים איזה ווילי וורן כזה ובר טימור היה עולה בחמישייה אתה טועה ובגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 14:41 
טוב, נסכים שלא להסכים. בכל מקרה הדיון הזה נשאר, לצערינו, בתחום התיאורטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 15:08 
רדנקו כתב:
יונתן היום היה האחראי העיקרי לכך שראשון חזרו למשחק והיה האחראי היחיד לכך שרייט נכנס למשחק אחרי שזרק לבנים עד אותו רגע.

כי במקום לעשות מה שהוא אמור לעשות, ולנסות לחשוב, ואולי גם לנסות לשמור, הוא התנהג כמו תמיד - נצמד לשחקן שלו ליד השלוש כשהשחקן הזה הראה שהוא לא מסוגל לשים סל אפילו מהתוך הבקבוק, או ניסה לחטוף במקום לנסות לשמור, ואפשר לרייט ללכת לסל ולהטביע לנו על הפנים פע אחרי פעם.

אני כבר לא מדבר על העובדה ששחקנים כמו אור סלומון או חנוכי לקחו לו ריבאונד מעל הראש.

מילא שהוא לא פוגע בהתקפה, אבל לפחות תתאמץ. תראה שאכפת לך ואל תשים זין על הקבוצה והקהל.

במחצית השניה הוא לפחות שמר קצת בפיק אנד רול, אבל העובדה שהוא עושה טובה שהוא משחק והוא פשוט חסר אכפתיות למה שקורה ולנזק שהוא עושה מוציאה אותי מדעתי.

רדנקו, הפעם הגזמת בקונספציה.
נכון שיונתן עשה כמה טעויות בשמירה על רייט בחצי הראשון שאפשרו לו להטביע, אבל להגיד שראשון לא היהת חוזרת בלי זה למשחק זו נאיביות.
בחצי השני הוא היה ממש בסדר בהגנה, כולל כמה חטיפות. בהתקפה הוא יחסית פגע וקלע את שתי השלשות שלנו.
אור סלומון לא לקח אתמול אף ריבאונד. (אגב, חבר אמריקני שבא למשחק אתמול היה בהלם מזה שהשחקנים שלנו לא עושים בוקס-אאוט בסגירה לריבאונד)
אני לא מחסידיו הגדולים, אבל יחסית למשחקי הנפל שלו כבר לא מעט זמן, אתמול הוא היה ממש בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 16:18 
לא אמרתי שראשון לא היתה חוזרת למשחק בלעדיו. אמרתי שהוא החזיר אותם למשחק. וזו עובדה. הוא גם הכניס למשחק את רייט עם השטויות האלה. גם זו עובדה.

במחצית השניה הוא באמת היה די בסדר בהגנה, אבל זה היה בעיקר כשהוא שמר על ניר כהן. ואור סולומון לקח לו ריבאונד ממעל הראש. גם אם זה לא כתוב בסטטיטסטיקה.

וגם כשהוא שמר סביר, עדין חגגו לו מעל הראש ברידאונד. לא רק סולומון. גם חנוכי למשל.

הזמן היחיד שהוא הצליח להסתדר בו בריבאונד זה בפרק הזמן ששמרנו אזורית.

ואין לי שום קונספציה בקשר אליו. אני פשוט מאוכזב בכל משחק מחדש מחוסר הרצון שלו וחוסר ההשקעה שלו. מחוסר היכולת כבר הפסקתי להתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם רדנקו לחלוטין.
יונתן לא מאופס כבר הרבה זמן, וזה באמת בולט יותר בתחום ההגנתי. בהתקפה הוא עוד מסוגל ליצר נקודות, אבל בהגנה, הנקודה החלשה שלו מראש, נעלם הרצון. זה נראה כאילו הוא לא מסוגל לשמור או לקחת ריבאונד גם אם חייו יהיו תלויים בזה.
די ברור לי שזו לא ירידה מקרית ביכולת ,
העלו פה את ההשערה שארז אשם. האמת?
יכול להיות. ארז מסוגל לקטול שחקנים ולהגביל אותם. אני יודע גם שבעונה הקודמת לורנס, אבא של יונתן, רתח לא מעט על ארז. האמת שלא ראיתי אותו אתמול.
יונתן הוא, לטעמי, אכזבת העונה.

למי שכתב שארז מסדר תרגילים לזריקה מבחוץ : הפוך גוטה, ארז גורם לשחקני החוץ לא לזרוק מבחוץ, במבטים ובאמירות מפורשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

למי שכתב שארז מסדר תרגילים לזריקה מבחוץ : הפוך גוטה, ארז גורם לשחקני החוץ לא לזרוק מבחוץ, במבטים ובאמירות מפורשות.

לא מדוייק ארז יצר תרגיל מרכזי שבו הכדור נע מסביב לקשת מכיוון שהשחקנים מפחדים/לא רוצים/לא יכולים לחדור פנימה הם נאלצים לזרוק מבחוץ כך שדה פקטו התרגיל האידיוטי הזה מאלץ לזרוק מבחוץ,כל מאמן בליגה למד את זה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 07:54 
דובראש כתב:
deep red כתב:

לא מדוייק ארז יצר תרגיל מרכזי שבו הכדור נע מסביב לקשת מכיוון שהשחקנים מפחדים/לא רוצים/לא יכולים לחדור פנימה הם נאלצים לזרוק מבחוץ כך שדה פקטו התרגיל האידיוטי הזה מאלץ לזרוק מבחוץ,כל מאמן בליגה למד את זה כבר

ממש לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:
deep red כתב:

ממש לא נכון.

מה לא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 09:53 
זה שהתרגילים הסתיימו בזריקות גרועות מבחוץ לא אומר שהם כוונו לשם. אני אומר לך בבירור: הדבר האחרון שאדלשטיין דוגל בו נגד אזורית זה זריקות מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זה שהתרגילים הסתיימו בזריקות גרועות מבחוץ לא אומר שהם כוונו לשם. אני אומר לך בבירור: הדבר האחרון שאדלשטיין דוגל בו נגד אזורית זה זריקות מבחוץ.

יכול להיות שזה לא מה שהוא מאמין בו,אבל בפועל זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: