רדנקו כתב:
יונתן היום היה האחראי העיקרי לכך שראשון חזרו למשחק והיה האחראי היחיד לכך שרייט נכנס למשחק אחרי שזרק לבנים עד אותו רגע.
כי במקום לעשות מה שהוא אמור לעשות, ולנסות לחשוב, ואולי גם לנסות לשמור, הוא התנהג כמו תמיד - נצמד לשחקן שלו ליד השלוש כשהשחקן הזה הראה שהוא לא מסוגל לשים סל אפילו מהתוך הבקבוק, או ניסה לחטוף במקום לנסות לשמור, ואפשר לרייט ללכת לסל ולהטביע לנו על הפנים פע אחרי פעם.
אני כבר לא מדבר על העובדה ששחקנים כמו אור סלומון או חנוכי לקחו לו ריבאונד מעל הראש.
מילא שהוא לא פוגע בהתקפה, אבל לפחות תתאמץ. תראה שאכפת לך ואל תשים זין על הקבוצה והקהל.
במחצית השניה הוא לפחות שמר קצת בפיק אנד רול, אבל העובדה שהוא עושה טובה שהוא משחק והוא פשוט חסר אכפתיות למה שקורה ולנזק שהוא עושה מוציאה אותי מדעתי.
רדנקו, הפעם הגזמת בקונספציה.
נכון שיונתן עשה כמה טעויות בשמירה על רייט בחצי הראשון שאפשרו לו להטביע, אבל להגיד שראשון לא היהת חוזרת בלי זה למשחק זו נאיביות.
בחצי השני הוא היה ממש בסדר בהגנה, כולל כמה חטיפות. בהתקפה הוא יחסית פגע וקלע את שתי השלשות שלנו.
אור סלומון לא לקח אתמול אף ריבאונד. (אגב, חבר אמריקני שבא למשחק אתמול היה בהלם מזה שהשחקנים שלנו לא עושים בוקס-אאוט בסגירה לריבאונד)
אני לא מחסידיו הגדולים, אבל יחסית למשחקי הנפל שלו כבר לא מעט זמן, אתמול הוא היה ממש בסדר