תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום ב', 19:20 מול מכבי ראשון לציון
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 22:57 
הפועל כתב:
סבבה. שירדו. 0 מ9?! אנחנו מקום אחרון בליגה לשלוש, 27%. וזה לא כי שומרים עלינו מדהים, אלא כי אנחנו פשוט מחטיאים זריקות חופשיות, שוב ושוב ושוב.

כי יש לך את הקלעים הכי פחות טובים בליגה.
כי ההתקפה שלך נגד אזורית לא טובה.
כי מתן צריך לקחת גם זריקות לא טובות שבקבוצה סבירה הגארד הזר לוקח (ואז יש סיכוי יותר גבוה שייכנסו)
כי בקבוצות שיש להן ארבעה זרים, הם מרכזים אליהם שמירה כפולה (כמו שיוטר עשה היום) ולקלעים יש מבטים יותר פנויים.
אבל הכי קל לדבר על סטטיסטיקות. תבין, ההתנהלות המקצועית הקלוקלת משפיעה על המגרש. אלה החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
פרביס זה פתפותי ביצים. אני מתערב איתך שאם תסתכל על המשחק אתה תראה שכמעט כל הזריקות האלו אם לא כולן היו חופשיות לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:01 
הפועל כתב:
פרביס זה פתפותי ביצים. אני מתערב איתך שאם תסתכל על המשחק אתה תראה שכמעט כל הזריקות האלו אם לא כולן היו חופשיות לחלוטין.

תבין - עייפות משפיעה. הזרימה של המשחק משפיעה. הלחץ מהספסל משפיע.
ומעל הכול משפיעה העבודה הפשוטה: הקלעים שלך הם הכי חלשים בליגה.
אבל תמשיך לשכנע את עצמך שזה חוסר מזל. כמו שהיום אחד האוהדים שלפני אמר לי שיש חוסר מזל עם הזרים. כן, חוסר מזל. ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:03 
מתן בשני המשחקים האחרונים קלע 0 מ-12 מהשלוש כשרוב הזריקות היו חופשיות. אני חוזר, 0 מ-12 (!!!).
זאת לא התקפה נגד אזורית או גארד זר שחסר לקבוצה, זה שחקן שפעם היה קלע טוב פלוס והיום לא מסוגל לפגוע בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל ברור שיש לך קצת חוסר מזל אם מתוך 4 זרים שהבאת השנה 2 גמרו את העונה בלי לגמור אפילו סיבוב, ושניים התגלו כטיפוסים אפטיים שלא בא להם לשחק. אבל זה דיון אחר, שממש יש לי בחילה מלהשמיך לנהל.

ואני לא מקבל את נושא העייפות. עייפות נכונה למחצית שניה, רבע אחרון. ה0 מ9 לא היה ברבע האחרון. וכאמור זה מעבר לקלעים גרועים. קלעים גרועים עושים 2 מ9. לא 0 מ9. וזה כאמור לא יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:05 
purvis short כתב:
הפועל כתב:

אבל תמשיך לשכנע את עצמך שזה חוסר מזל. כמו שהיום אחד האוהדים שלפני אמר לי שיש חוסר מזל עם הזרים. כן, חוסר מזל. ברור.

אני רוצה להבין, אתה טוען שלא היה חוסר מזל עם הזרים?!
בלי קשר להתנהלות שלנו, כששני זרים מתוך ארבעה גומרים את העונה לאחר זמן קצר, אובייקטיבית, זה חוסר מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:10 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:
הפועל כתב:

אני רוצה להבין, אתה טוען שלא היה חוסר מזל עם הזרים?!
בלי קשר להתנהלות שלנו, כששני זרים מתוך ארבעה גומרים את העונה לאחר זמן קצר, אובייקטיבית, זה חוסר מזל.

אני טוען שהייתה התנהלות איומה, קלוקלת ולא מקצועית.
גם להרצליה נפצע זר. יום אחרי נחת מחליף.
בולדין נפצע במחזור הראשון. מאז שיחקת בלי גארד זר (עם פארסה בשם רמון מור ופארסה בשם ג'רמיין טיילור)
ג'ף אלן נפצע לפני חודש וחצי. עד לרגע זה לא הובא מחליף.
פציעות הן חלק מהספורט. קבוצה שמשחקת עונה שלמה עם שני זרים ורבע במקרה הטוב זו קבוצה שמתנהלת בצורה חלטוריסטית. מצטער. זה לא חוסר מזל זו התנהלות גרועה.
מעניין שמכל קבוצות הליגה רק הפועל תל אביב לא מוצאת זרים. רק הפועל תל אביב מופיעה למשחקי ליגה עם הרכבים שהם כמעט ויתור מראש.
אבל תשכנע את עצמך שזה משמיים.
ויודע מה? עדיף היה להכריז שישחקו עם שני זרים מאשר להיות הקבוצה עם ההתנהלות המקצועית הכי מביכה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:17 
אני אומר דבר אחד ואתה עונה על דבר אחר (באופן די צפוי ומאוס אם יורשה לי לציין).
בשורה התחתונה, כששני זרים גומרים את העונה זמן קצר לאחר שהחלה, אין דרך אחרת לתאר זאת מלבד חוסר מזל.
לגבי כל השאר, נמאס לטחון את הנושא ואין לי שום עניין להיכנס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:20 
הוקיץ' כתב:
אני אומר דבר אחד ואתה עונה על דבר אחר (באופן די צפוי ומאוס אם יורשה לי לציין).
בשורה התחתונה, כששני זרים גומרים את העונה זמן קצר לאחר שהחלה, אין דרך אחרת לתאר זאת מלבד חוסר מזל.
לגבי כל השאר, נמאס לטחון את הנושא ואין לי שום עניין להיכנס לזה.

אז מה? אז נפצעו? זה חלק מהכדורסל. אז משחקים משחק עם שלושה זרים. קורה. אתה משחק עונה שלמה עם שניים ורבע זרים.
אתה מתעלם מזה שגם ג'ף אלן קיבל מהמאמן 16 דקות למשחק. כלומר - גם אלן לא היה זר במשרה מלאה.
איכשהו יש לי תחושה שאם לפני שנתיים היו מאשרים לשרון אברהמי להחליף את יוטר הפצוע ונותנים לו 24 שעות למציאות מחליף הוא היה מביא מישהו.
ההתנהלות המהוללת של העונה הנוכחית גרמה לכך שהפועל משחקת עונה שלמה עם נחיתות מבישה בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:20 
יונתן היום היה האחראי העיקרי לכך שראשון חזרו למשחק והיה האחראי היחיד לכך שרייט נכנס למשחק אחרי שזרק לבנים עד אותו רגע.

כי במקום לעשות מה שהוא אמור לעשות, ולנסות לחשוב, ואולי גם לנסות לשמור, הוא התנהג כמו תמיד - נצמד לשחקן שלו ליד השלוש כשהשחקן הזה הראה שהוא לא מסוגל לשים סל אפילו מהתוך הבקבוק, או ניסה לחטוף במקום לנסות לשמור, ואפשר לרייט ללכת לסל ולהטביע לנו על הפנים פע אחרי פעם.

אני כבר לא מדבר על העובדה ששחקנים כמו אור סלומון או חנוכי לקחו לו ריבאונד מעל הראש.

מילא שהוא לא פוגע בהתקפה, אבל לפחות תתאמץ. תראה שאכפת לך ואל תשים זין על הקבוצה והקהל.

במחצית השניה הוא לפחות שמר קצת בפיק אנד רול, אבל העובדה שהוא עושה טובה שהוא משחק והוא פשוט חסר אכפתיות למה שקורה ולנזק שהוא עושה מוציאה אותי מדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:22 
אה, ומעניין שגם ב-2004 זה קרה. שחיפשו וחיפשו גארד זר במקום גייטון (שגם לו המתימו עד ממש לפתיחת העונה רק כדי להתאכזב ממנו ולשחרר אותו) ועד שמצאו את אייברי זה היה לאחר שהסתיים הרישום ואירופה ושיחקת בפיינל פור עם שלושה זרים.
מעניין מי היה מאמן הפועל אז.
ומי היה מאמן הפועל ירושלים עונה לפני כן, שפתח את העונה עם ג'ון ג'רום וג'ראלד בראון ולא הצליח להחתים זרים נוספים.
כן, זה חוסר מזל. ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:25 
וכמובן ששכחתי שגם אלן לא שיחק במשחק הגביע נגד קריית גת בגלל שהשחרור שלו לא הגיע. וכמעט הועפת מהגביע במשחק הזה.
עוד דוגמא להתנהלות מדהימה.
אה, זה בטח גם היה חוסר מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 23:45 
לא קשור לכלום... אבל... שמתם לב לנעליים של רייט?!?! נעלי באולינג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ב כדורסל המודרני יש פחות תרגילים, יש יותר קריאת מצבים. זה ליצור דברים ולעשות קליעות גדולות . זה המשחק השני בקריירה שלי שהקבוצה שלי ניצחה במדד, אבל הפסידה את המשחק. עצרנו את ראשון על 32 אחוז מהשתיים, אי אפשר לעצור יותר מזה. נכנסתי לחדר הלבשה ואמרתי לשחקנים שהם יהיו קבוצה גדולה, כי אכפת להם והם לוקחים ללב".

אדלשטיין הוסיף: "אף אחד לא מתרץ. אנחנו נותנים 150 אחוז ויכולים עדיין לשחק יותר טוב. אנחנו רוצים להיות עם ארבעה זרים. היו הרבה דברים לאורך כל הדרך. לא שמעתם אותי מדבר וגם עכשיו אני לא מתכוון לדבר על זה, זו הסיטואציה לצערי. יש לנו המון פצועים. יותם שירן היה לי חסר כל השבוע ומחר נקבל את תוצאות הבדיקה שלו. לא האמנתי שבסוף ינואר עדין אהיה טרוד בלחפש זרים . כשניצחנו כולם אמרו 'וואו תופעה', אבל כשהתחלנו להפסיד התחילו לדבר על הזרים. אני מקווה שנתחזק".

לגבי החלק הראשון-אתה מתעקש להניע כדור ולקלוע מבחוץ,כתפיסה,זה לא קשור לקריאת מצבים זה קשור לתפיסה שאתה מחדיר לשחקנים:תבין זה לא עובד!!!
לגבי החלק השני-נו באמת אתה האשם המרכזי (ולדעתי היחידי) בבזיון הזה,אתה לא מסוגל לקבל החלטות,אתה נלחץ מכל דבר בקיצור אתה לחיץ בערך כמו ביבי לפני פרישת של החרדים מממשלה צרה!!!
שהחתימו את ארז הייתי בין הבודדים שאמר שעל אף שאין איש כדורסל טוב ממנו בארץ,הוא מאמן עם בעיית ראש יותר קשה ממירי רגב!!!
ידע יש, יכולות נפשיות אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 08:12 
ארז מתעקש להניע ולזרוק מבחוץ?
הוא המאמן שאולי הכי פחות אוהב ורוצה זריקות מבחוץ.

ולגבי הזרים - אם הוא אומר שיש הרבה דברים והוא לא רוצה לדבר עליהם, אני די בטוח שזאת יותר ההנהלה שמגבילה אותו בסכומים ובדרישות מאשר הוא לא רוצה להביא שחקן.
נראה לי שהוא מתבאס קצת יותר מאיתנו להפסיד כל שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:

ולגבי הזרים - אם הוא אומר שיש הרבה דברים והוא לא רוצה לדבר עליהם, אני די בטוח שזאת יותר ההנהלה שמגבילה אותו בסכומים ובדרישות מאשר הוא לא רוצה להביא שחקן.

עובדתית זה מה שקרה אתמול-תרגיל המושיין האהוב שלו לא מצליח לייצר נקודות.כשאני מתכוון לזריקה מבחוץ אני לאו דווקא מתכוון לקליעה מ3 אלא המנעות מחדירה פנימה לאזור הצבע.
ברור שארז שונא להפסיד(אוי ואבוי אם זה לא כך),אבל גם אם יש מגבלה תקציבית מאמן צריך לדעת להסתדר איתה,לזכותה של ההנהלה(יש שיגידו לחובתה) שהיא לא קובעת את מי להביא אלא נותנת לו תקציב מסוים ועם זה ארז צריך להסתדר,אם אתה לא יכול להסתדר עם התקציב שיש אז תתפטר(ולא אני ממש לא דורש שיתפטר).

אגב,הייתה אופציה פעם באתר מנהלת הליגה לראות זריקות לפי אזורים במגרש,מישהו יודע איפה זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
מאד בלט אתמול שלמרות ששחקני הפנים של ראשלצ שיחקו רוב המשחק עם בעיית עבירות, לא שיחקנו כמעט עליהם פנימה ולא ניצלנו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מאד בלט אתמול שלמרות ששחקני הפנים של ראשלצ שיחקו רוב המשחק עם בעיית עבירות, לא שיחקנו כמעט עליהם פנימה ולא ניצלנו את זה

פעם אחת גל ניסה לעשות את זה ,פיספס ואז קלי קלע סל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 09:23 
הפועל כתב:

סטיט חדר, קבל איזה שני גגות והפסיק לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 09:36 
למעט נסיונות ספורים של סטיט וגל לא היתה חדירה פנימה
עומדים על הקשת ומתמסרים ואז נגמר השעון ומשחררים זריקות רעות שבדרך פלא לא נכנסות
אין לזה צורה וגם לא עתיד
ושיהיה ברור שאני לא מאשים אף אחד מהשחקנים שנותנים מה שהם יכולים
הבעיה היא מקצועית נטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 09:42 
ranjef כתב:

מאמן שלא מצליח למצוא שחקנים תחת המגבלות התקציביות יכול לשחק NBA2K בפלייסטיישן ולהרכיב שם ת קבוצת חלומותיו.
רק מענין שגם ב-2004 כשהיה תקציב ענק הוא חיפש וחיפש ועד שמצא את וויליאם אייברי (גם לא כזה מציאה גדולה) עבר מועד הרישום לאירופה.
אז אולי הבעיה היא לא במגבלות התקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
הפועל כתב:

סטיט חדר, קבל איזה שני גגות והפסיק לנסות.

אני אפילו לא מדבר על חדירות, אני מדבר על לנסות לשחק יותר פנימה ליונתן וקלי.
לא עשינו את זה מספיק בהתחשב במצבת העבירות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 09:50 
ארז הוא בערך המאמן האחרון שיגיד לשחקנים שלו להפגיז מבחוץ נגד אזורית. הוא מאוד
מאמין בלתוף את הטבעת. זה לא סותר את העובדה שקצת קשה, שלא לומר כמעט בלתי אפשרי, לשחק כדורסל בלי אף אחד שמסוגל לקלוע מבחוץ.
מעבר לזה יש עובדה מאוד פשוטה: שנה וחצי שומרים את הפועל אזורית, לטעמי יותר מכל קבוצה אחרת בישראל. שנתיים. ועדיין הקבוצה הזאת משחקת גרוע מול אזורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 10:03 
לקבוצות לקח זמן ללמוד אותנו כי הם כנראה לא ראו משחקים שלנו שנה שעברה
לחדור לסל? זה בלתי אפשרי.
שומרים עלינו אזורית מאוד נמוכה ובצדק
השחקנים לא פוגעים ממטר ואחרי שתי החטאות גם לא זורקים
אפילו שחקן כמו איגור סימין או עמית תמיר היה עוזר לנו ואני לא מחזיק מאף אחד מהם
מקווה מאוד שבמשחק הבא יהיה לפחות שחקן נוסף בקבוצה
הביזיון הזה לא יכול להימשך
להבנתי אגב ירידת ליגה תהייה מכה כלכלית גדולה יותר מהגדלת הגרעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 10:33 
אנחנו לא מסוגלים לזרוק משלוש, שלא לדבר על לקלוע.
אז לא עושים את זה באימונים גם, ואז אנחנו לא יודעים להגן נגד זריקות שלוש. ואז תופרים אותנו במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 12:08 
‏http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&DocID=136698&Lang=he

תיאור מציאותי של המשחק מפי בר טימור. לא כזו קטסטרופה לדעתו, ואני מסכים איתו. הוא גם לא בטוח שחיזוק הכרחי- בענין הזה אני חושב שהוא מרחיק לכת.

עם או בלי קשר- טימור הוא לדעתי שחקן מפתח. כשהוא במיטבו (אשקלון) הקבוצה נראית טוב, וכשהוא לא (אמש), קשה מאד לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 12:22 
אין לי טענה נגד בר טימור. והעונה הוא מפתיע אותי לטובה ומשחק הרבה מעבר לציפיותיי.
אבל בקבוצה שמתנהלת בצורה מקצועית סבירה בר טימור וגל איתן היו צריכים להיות שני כוחות מהספסל, כשלפניהם שני גארדים זרים. הם היו אמורים גם לתת את האפשרות לשחק עם שלושה גארדים (שני זרים וטימור למשל)
בגלל ההתנהלות מה שקורה זה שבר טימור הוא שחקן חמישייה קבוע שירידה בכושר שלו במשחק מסויים מקטינה את סיכויי הניצחון בו לאפס. ואין לי טענה לטימור, יש לי טענה למי שהוביל את הפועל להיות במצב שהיא תלויה בו באופן מוחלט.
כמו שאין לי טענה ליוני ניר, יש לי טענה למי שבהתנהלותו הלא רצינית גרם לך שיוני ניר עולה בחמישייה של הפועל (ושוב, יוני ניר נלחם ובאמת נותן את הכול בכל דקה על המגרש. אבל כל גבוה זר בינוני מהליגה השנייה היה מסיים את המצבים שלו אתמול מתחת לסל בנקודות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 12:40 
למחרימים -

בר טימור -
"חשבנו שיצאנו מהתקופה הרעה אבל קיבלנו אותה עכשיו בחזרה"

"אני חושב ששיחקנו הגנה טובה, עצרנו כמעט את כולם חוץ מווילי וורן והם באמת היו באחוזים לא טובים מהשדה, מצד שני הם עשו כמה שלשות גדולות ושוב אנחנו נתקענו בהתקפה מול האיזורית שלהם"

"הם גם לקחו הרבה ריבאונדים בהתקפה וזה עצר לנו את הריצה שזה אחד המפתחות שלנו. שוב, התקיעה הזו שלנו מול איזורית זה משהו שאנחנו חייבים להמשיך ולעבוד עליו. באימונים זה נראה יותר טוב, אבל לא בא לידי ביטוי במשחקים".

"אני לא חושב שאפשר להגיד שאנחנו חייבים עוד שני זרים, בכלל לא. להיפך, זה הזמן של הישראלים להתעלות, יש לנו כאן צ'אנס נהדר. אנחנו צריכים ויכולים להוכיח שאנחנו מסוגלים לשחק בלי עוד שני זרים. זה מה שיש כרגע, אנחנו צריכים פשוט לתרום יותר. אין ספק שחיכינו לפגרה הזו, ננוח יומיים שלושה ונחזור טובים יותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהפחד של בר טימור מירידה בדקות המשחק מדבר פה.
ברור לכולנו שחייבים חיזוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 12:43 
לא מסכים עם ההשוואה בין טימור ליוני ניר. ארז בנה על בר טימור כשצירף אותו לקבוצה, והוא בקו עלייה מתמיד (גם תודות למאמן) עוד מהעונה הקודמת. שחקן חמישיה לגיטימי, שהיה אמור להתמודד על העמדה הזו עם הגארד הזר החסר. יוני ניר הוא בוודאי שחקן ספסל ש"נקרא לדגל" בשל הנסיבות, שכוללות גם את הפציעה של יותם שירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: