תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 03:19 
אם ואם ואם.
שורה תחתונה הכל מתיישר, ואנחנו לא בפור של 8 נקודות על מכבי.
את התירוצים על הרכב מלא תשאיר לאדון מאמן, יש לו דוקטורט בגניבת דעת.

לא לקחנו תארים בתקופת ההסתדרות, ולא ניקח תארים גם עכשיו אם המועדון הזה ימשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל. ניסים בכדורגל קוראים פעם ב... ונראה לי שאחרי הגול של הבוגד בתוספת הזמן בטדי המכסה נגמרה.

לא יודע מה עושים מאחורי הקלעים, אבל כנראה שזה לא טוב מספיק. האחריות שלהם היא למצוא רוכש כזה להפועל, והמעט שהם יכולים לעשות זה לפחות להצהיר שזאת המטרה העיקרית שלהם (וכמובן גם לעשות, ולא רק לדבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 03:32 
Woody Allen כתב:
אם ואם ואם.
שורה תחתונה הכל מתיישר, ואנחנו לא בפור של 8 נקודות על מכבי.
את התירוצים על הרכב מלא תשאיר לאדון מאמן, יש לו דוקטורט בגניבת דעת.

לא לקחנו תארים בתקופת ההסתדרות , ולא ניקח תארים גם עכשיו אם המועדון הזה ימשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל. ניסים בכדורגל קוראים פעם ב... ונראה לי שאחרי הגול של הבוגד בתוספת הזמן בטדי המכסה נגמרה.

לא יודע מה עושים מאחורי הקלעים, אבל כנראה שזה לא טוב מספיק. האחריות שלהם היא למצוא רוכש כזה להפועל, והמעט שהם יכולים לעשות זה לפחות להצהיר שזאת המטרה העיקרית שלהם (וכמובן גם לעשות, ולא רק לדבר).

דווקא כן לקחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 07:54 
חבל שאין לנו שם אף אחד שייעצור את הטירוף ושיידע לעשות סדר.
פשוט נהייתה שם אנדרלמוסיה (משום דבר אגב), אבל אין מי שיחזיר את הנורמליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:
למה חבר של חבר? יש פה את נתי בעצמו שכולם מכירים ואני מאמין לו שהוא לא מספר סיפורים.
הבנו ש"אנשים לא עומדים בתור וכו'..." אבל גם משקיעים לא מוצאים בחודשיים (שזה בערך היה הזמן בקיץ מאז שטביב הודיע שהוא מעמיד את הקבוצה למכירה עד שנסגרה עסקת רמון)..
אני לא מכיר אנשי הון, אבל כדאי לפחות שידעו שהקבוצה למכירה בכל מקום אפשרי, כפי שזה ברור במקרה של נתניה והחיב"ר..

אתה ראית מה כתבת פה? באמת כתבת את זה?
נתי כתב בפורום שהוא יכול להפגיש את רמון עם אנשים עשירים באוסטרליה! וואו!
אז נתי הוא אוהד הפועל אמיתי, ואיש טוב (בלי ציניות). אבל מישהו פנה אליהם קודם? מישהו דיבר איתם? מישהו הראה להם מה זה דורש? תכנית עסקית? מצגת? משהו?
ברור, מחר רמון יטוס לאוסטרליה כי נתי כתב בפורום שהוא יכול להפגיש אותו עם אנשים.

אז לא כדאי לשלוח לאנשים האלה תוכנית עסקית, מצגת או משהו?
וזה שהם עוד לא קיבלו מצגת עסקית כזאת - זאת תקלה של שער חמש או של הנהלת המועדון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 09:40 
אני חושב שמה שמרתיע כיום קונה להפועל זה שהוא מבין שהוא מגיע לחורבה בלי אף שאיפה קדימה.
יש מספיק אנשים רציניים במועדון, עם נסיון בעולם העסקים.
ברגע שתתגבש תכנית עבודה מסודרת עם מימון נדרש (ואם יש כזו אשמח לשמוע כחבר בעמותה) אז אולי יקחו אותנו ברצינות.
ללכת לקבץ נדבות שם אותך באור שונה לגמרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:13 
amirgk כתב:
חתול אדום כתב:
nati כתב:
/quote]

חשבתי שנתי דיבר על משהו מעשי כי הוא ציין השבוע שהוא כבר ישב עם אחד כזה.
אם תמשיך לפמפם את זה יום ולילה כפי שאתה עושה, אז באמת בסוף אנשים יאמינו שאנשים לא קונים קבוצות בכל העולם, דרום צפון, מזרח מערב במדינות מתקדמות, במזרח אירופה, במערב אירופה ובכל מדינה על כדור הארץ..
אלונה ברקת רכשה את באר שבע, שרצקי רכש את קריית שמונה, יאמר את מכבי נתניה, שפיגלר במו"מ עם רוכשים ואת המחלה אני אפילו לא צריך להזכיר . זה לא יקרה תוך חודש וגם לא תוך חודשיים ואין לי מושג עם איזה אנשים ישבת ועד כמה הם היו רציניים, אבל אני כן חושב שבסופו של דבר עם באמת המועדון יעמוד למכירה באופן הכי מוצהר ושיש יגיע האיש שעליו ערן מדבר.

הבחור שדברתי עליו השבוע הוא חבר ילדות שדווקא גר בארה"ב ובחודש שעבר בא לבקר אותי פה באוסטרליה.הוא בחור עם כסף,אבל לא מהסוג שאנחנו מחפשים.
אז כן,אחרי חצי שעה של שיחה ושכנוע מצידי הוא הסכים לקנות 50 אחוז מהפועל ב1.5 מיליון דולר.יותר מזה הוא לא היה משקיע או ישקיע(האמת שמהשקעה שלו הוא גם רצה/רוצה להרוויח).אחד כזה אנחנו לא צריכים.
מה שאני אמרתי,זה שאם בחצי שעה הצלחתי לשכנע בחור כזה לקנות חלק מהפועל.איך זה שכל האנשים המקושרים שיש לנו לא מצליחים למצוא מישהו לפחות כזה.

איך? איך? איך?
לא רוצים למכור את הפועל. זה איך.

שמע, יש עובדות והן מעבר לכביש.
אז אומרים לי פוקס של אחד למיליארד.
אז שניידר שזה פוקס. נניח.
אבל זמן קצר אחרי ששניידר החליט לעזוב הגיע גולדהאר.
שוב פעם פוקס? בולשיט.
וזה כששניידר עזב כי הם עשו לו את המוות ולמרות זאת גודהאר לקח ממנו את מכבי.
לא רוצים למכור את הפועל.

בוא נתחיל מזה שאף אדם ביקום לא שופך כסף בלי סיבה או אינטרס. להפועל אין שום ערך מוסף סימבולי שיכול לגרום למשקיע (יהודי) חיצוני לרכוש אותה. למחלה יש את הטלאי הצהוב, שגורם להרבה יהודים רטט בנשמה ( :PUKE: ), בנוסף יש הילה על השם "מכבי" שעיקרו מדובר בהצלחת מחלקת הכדורסל. את בית"ר קל לשווק, כי מדובר בקבוצה של בירת העם היהודי וכו', ורק בגלל שמדובר בקהל גזעני ואלים הם מתקשים למשוך רוכשים.

לגבינו, איזה ערך מוסף יש ליהודי מהגולה לבוא ולשפוך כסף על קבוצה שאוהדיה מפמפמים שירי שואה , מסרבים להניף את דגל ישראל , לא רוצים לייצג את ישראל ועל כל זה מאושרים מעצם היותם " הקבוצה השנואה במדינה ". תנו את כל הפרמטרים הנ"ל לחברת שיווק, ויאמרו לכם שהדבר הראשון שצריך להיעשות זה שינוי תדמיתי עמוק. הדרך היחידה למצוא רוכש, שיהיה גם בעלים לתקופה ארוכה ולא אפיזודה חולפת שתשאיר רסיסים לאחר שינטוש משעמום, זה לעניין אותו בפעילות של הפועל כמועדון תוך שימת דגש על פרוייקט החינוך, קירוב הדתות, התרומה לקהילה וכו.

כל מי שיוצא כנגד היושבים בראש המערכת בכל מה שנוגע למאמצי חיפוש אחר רוכש עושה עוול עצום. ישנם אנשים רבים שאוהבים את המועדון, בידיוק כמוכם, ועושים ככול שביכולתם על מנת לספק הזדמנות לפגישה עם רוכש פוטנציאלי, גם זה קשה מאוד.

הגישה שלי היא פחות היסטרית מרוב יושבי הפורום, הרי אם היינו משחקים טוב מתחילת העונה, ובהרכב מלא, סביר להניח שהיינו היום בפור של 6-8 נקודות מהמחלה ואז רמון היה "גאון" ובעלות האוהדים הייתה "המודל של ברצלונה" שהצליח וכולנו היינו אומרים שזו הדרך הטובה ביותר למועדון.

במציאות הקיימת לתוצאות על המגרש יש משמעות כפולה ומכופלת לגבי עתיד המועדון, לשם צריך לכוון את האגרסיות ולא על אנשים שנותנים ממיטב זמנם, מרצם וכספם על מנת שלא נתרסק ( כן, כדי שלא נתרסק, תפנימו שזה המצב ).
צאו מהסרט שיש עשרות מיליארדרים שמחכים לרגע להיות בעלים של קבוצה בישראל.[/quote]
סוף סוף מישהו אומר כאן משהו כל כך נכון.
שירי השואה\האנטי ישראל (אין לי בעיה אישית עם "הלא מייצגים את ישראל")\הקבוצה השנואה\קבוצה של בכיינים וכו'
כל זה לא נותן מוטיבציה לרוכש זה או אחר לרכוש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אני חושב שמה שמרתיע כיום קונה להפועל זה שהוא מבין שהוא מגיע לחורבה בלי אף שאיפה קדימה.
יש מספיק אנשים רציניים במועדון, עם נסיון בעולם העסקים.
ברגע שתתגבש תכנית עבודה מסודרת עם מימון נדרש (ואם יש כזו אשמח לשמוע כחבר בעמותה) אז אולי יקחו אותנו ברצינות.
ללכת לקבץ נדבות שם אותך באור שונה לגמרי...

איזה אנשים רציניים עם נסיון בעולם העסקים יש במועדון?
היחיד שהוא כזה זה תאומים,וגם הוא לא ממש במועדון אלא "הגיע" רק כדי להכשיר את השרץ שנקרא חיים רמון וחבורת הכושלים שלו.
כרגע מנהלים את המועדון שכולנו אוהבים חבורת סמרטוטים,וכמו במקרה טביב נותר רק לקוות שכאשר הסערה תחלוף,יימצא מישהו שיהיה מוכן לקחת את הקבוצה עליו,ולנסות לשקם אותה.
אפילו את החוויה של קניית אחוזים בקבוצה ע"י הקהל הם הצליחו להרוס עם שורת החלטות שלא מותירות ספק,שפרט לכסף שנאסף ע"י העמותה,הם לא רואים בה ממש רלוונטית,ואף אחד לא ממש מתחשב בדעתם של נציגיה שהם מייצג של חלק גדול בקהל (ע"ע מצבה המקצועי של הקבוצה והחתמת אבוקסיס לעונה נוספת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:54 
יש מס' בעלים שנתנו סכומי כסף לא מבוטלים - צבאן ושות'
חיים רמון
משה תאומים
משה בר ניב

אני מאמין שכל הנ"ל יכולים לתת הערכה כמה כסף צריך המועדון ולטובת מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:06 
משה בר ניב לדעתי לא השקיע, הוא עובד בשכר של המועדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
חיים רמון
משה תאומים
משה בר ניב

כל אלה שקנו אחוזים בודדים,הם מבחינתי מקבילים לעמותה.
לא נראה לי ממש שמישהו מתייחס אליהם בכלל בשיקולים כאלה ואחרים,והום סוג של חותמת גומי.
באמת כל הכבוד להם שהם תרמו למועדון (ואני לא ציני),אבל מבטיח לך שפה זה ייגמר,והעיסוק של בקבוצה הוא בטח לא העיקר עבורם,והם במקרה הטוב אוהדים שרצו לתרום למענה,ופה זה מסתכם.לא חושב שהם רצו או שבכלל המטרה הייתה שהם ייכנסו באופן רציני לעניין הקבוצה.

חיים רמון גם לא עונה להגדרה של איש עסקים עם נסיון,אלא עם אתה קורא למישהו שכל חייו היה עסקן,ואז הפך לח"כ אחד כזה.
לגבי תאומים כבר אמרתי.
ובר ניב,לא קשור לענף - תרתי משמע....ואין מה לצפות ממנו לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
איזה קישקוש. בתור אחד שממש מתנגד לשירי השואה ושאר הדרעק - אני לא מאמין שאיזה מיליונר לא קונה את הפועל בגלל זה.
זה פשוט לא נשמע לי נכון. מילא חברות עסקיות, מילא חברות מהארץ שמעורות במצב, אבל שזה ירתיע איזה מיליונר אוסטרלי שבקושי יודע איפה זה בלומפילד?
וגם אם כן - בשביל מה אנחנו מטפחים תדמית אנטי פאשיסטית ואנטי גזענית? מה קרה לכל השייח'ים בקטאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
איתי כתב:
חיים רמון
משה תאומים
משה בר ניב

לא נראה לי ממש שמישהו מתייחס אליהם בכלל בשיקולים כאלה ואחרים,והום סוג של חותמת גומי.
באמת כל הכבוד להם שהם תרמו למועדון (ואני לא ציני),אבל מבטיח לך שפה זה ייגמר,והעיסוק של בקבוצה הוא בטח לא העיקר עבורם,והם במקרה הטוב אוהדים שרצו לתרום למענה,ופה זה מסתכם.לא חושב שהם רצו או שבכלל המטרה הייתה שהם ייכנסו באופן רציני לעניין הקבוצה.

חיים רמון גם לא עונה להגדרה של איש עסקים עם נסיון,אלא עם אתה קורא למישהו שכל חייו היה עסקן,ואז הפך לח"כ אחד כזה.
לגבי תאומים כבר אמרתי.

סימון כץ (אחד מאלו ששם כסף) אמר בפה מלא שאין לו שום מעורבות בניהול ובהחלטות המקצועיות.
הוא ושאר השותפים (כמו צבאן שהיה באחת התוכניות בערוץ הספורט) ממודרים לחלוטין מכל מה שקורה במועדון ומעבר לתרומה החד-פעמית שלהם אין להם באמת קשר ליום יום בהפועל.
מאחר ורמון היה עסוק עד מעל הראש בבחירות האחרונות (ועדיין עסוק בלהכניס את יקיריו לקואליציה), אני מניח שהוא לא באמת מתעסק בניהול של הפועל.
כרגע אלו רק בר ניב, שכבר ראינו דיווחים ורינונים על חוסר השליטה והמעורבות שלו בקבוצת כדורגל, ומעל כולם עומד יקיר הפורום אמיר לובין.
אנחנו עוד נבכה הרבה על היום שחדל האישים הזה חזר להפועל בדלת הראשית. למי שמחפש את הסיבה לכשלון הניהולי של הפועל העונה - הוא התשובה.
אני בטוח שאם היתה דמות יותר מקצועית בראש המועדון (אפילו סטייל דמאיו מבני יהודה) הרבה דברים היו נראים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:31 
דיי עם הבלבולי ביצים האלו של הרוכש.
גם עכשיו עם ניהול נכון,והבאת מאמן מנוסה וטוב בסגל הקיים היינו יכולים לטחון תליגה.
יפול לכם האסימון בסוף העונה שהיינו פה עם סגל של ורמוט,תמוז,טן בן חיים ועומר דמארי בהתקפה , ועדיין אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה.
למעשה,זה לא קבוצה.
זה לא ליגה ספרדית ולא אנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:34 
kobster כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
איתי כתב:
חיים רמון
משה תאומים
משה בר ניב

לגבי תאומים כבר אמרתי.

סימון כץ (אחד מאלו ששם כסף) אמר בפה מלא שאין לו שום מעורבות בניהול ובהחלטות המקצועיות.
הוא ושאר השותפים (כמו צבאן שהיה באחת התוכניות בערוץ הספורט) ממודרים לחלוטין מכל מה שקורה במועדון ומעבר לתרומה החד-פעמית שלהם אין להם באמת קשר ליום יום בהפועל.
מאחר ורמון היה עסוק עד מעל הראש בבחירות האחרונות (ועדיין עסוק בלהכניס את יקיריו לקואליציה), אני מניח שהוא לא באמת מתעסק בניהול של הפועל.
כרגע אלו רק בר ניב, שכבר ראינו דיווחים ורינונים על חוסר השליטה והמעורבות שלו בקבוצת כדורגל, ומעל כולם עומד יקיר הפורום אמיר לובין.
אנחנו עוד נבכה הרבה על היום שחדל האישים הזה חזר להפועל בדלת הראשית. למי שמחפש את הסיבה לכשלון הניהולי של הפועל העונה - הוא התשובה.
אני בטוח שאם היתה דמות יותר מקצועית בראש המועדון (אפילו סטייל דמאיו מבני יהודה) הרבה דברים היו נראים אחרת.

מוישיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 13:21 
עמי נאווי כתב:
איזה קישקוש. בתור אחד שממש מתנגד לשירי השואה ושאר הדרעק - אני לא מאמין שאיזה מיליונר לא קונה את הפועל בגלל זה.
זה פשוט לא נשמע לי נכון. מילא חברות עסקיות, מילא חברות מהארץ שמעורות במצב, אבל שזה ירתיע איזה מיליונר אוסטרלי שבקושי יודע איפה זה בלומפילד?
וגם אם כן - בשביל מה אנחנו מטפחים תדמית אנטי פאשיסטית ואנטי גזענית? מה קרה לכל השייח'ים בקטאר?

לא קשקוש ולא נעליים, תהיה בטוח שכל מיליונר הזוי שירצה לרכוש את הפועל, יגיעו אליו כמה "נשמות טובות" שישאלו אותו אם אין לו בעיה עם זה שהקהל שר שירי שואה, עם זה שהקבוצה מבדלת את עצמה מהמדינה? עם זה שהקהל שלה גאה להיות אנטי ציוני כביכול ועוד...
ואז פתאום הופ הוא מתחיל לחשוב פעמיים...

לגבי השייח'ים זה מה שאני טוען תמיד, רק משם תוכל להגיע הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
איתי כתב:
חיים רמון
משה תאומים
משה בר ניב

לגבי תאומים כבר אמרתי.

מוישיק

קח אותו אליך לצפון ותשמור שישאר שם.
לא מבין איך אנשים לא רואים שאנחנו חוזרים שוב ושוב לאותן דמויות, ועוד כאלו שכבר נכשלו פעם או פעמיים בהפועל.
בן אדם שהצהיר שהוא נכשל כמנהל בהפועל חוזר להיות מעורב בניהול שלה.
בן אדם שהיה דובר (כושל) של המועדון, הפך להיות יו"ר (כושל) של המועדון, חוזר לאותו תפקיד בדיוק ושוב נכשל.
אם זה לא אבסורד אז אני לא יודע מה כן.

גם אם נזרום עם כל ההצהרות על כך שאין רוכש להפועל, אין לי בעיה שרמון ישאר הבעלים של הפועל אבל הדבר הראשון שהוא צריך לעשות זה להביא מנכ"ל/יו"ר/ווטאבר שמבין כדורגל ויודע לנהל ארגון בסדר גודל כמו הפועל. אחד שיפסיק את החובבנות ואת מועדון החברים ויעביר את המועדון לעידן המקצועני.
אז רוכשים רציניים אין, קשה לי להאמין שגם אין מנהלים רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 13:52 
עמי נאווי כתב:

אוסטרלי??
בכל אופן זה בטח לא עוזר.
אבל זה חלק מהקטע של אנשים להיות שונים שנואים ומגניבים
אז מה תיקח להם את זה?
לדעתי יש קשר ועוד איך.
איך יכול להיות מועדון הכי מצליח בישראל ברמה הבינלאומית ביי פאר
כבר עשור שלם ואין טיפת התעניינות חלקית? בעוד שמעבר לכביש מועדון שלא עשה כלום לא יצר שום תהודה
ברמת הכדורגל החליף 2 מיליונרים קנדיים ב5 שנים.
שוב , לא אומר שזה רק בגלל זה אבל זה בטח לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
צריך להעיף את שירי השואה כי זה פשוט דוחה, לא כי זה קשור לרכישה כזו או אחרת.
אני אישית לא מאמין שמיליונרים ששוקלים השקעה שכזו לא ייכנסו למו"מ רק בגלל שירי השואה. זה לא חברה עסקית שבאה להיות ספונסר - אין פה שום תדמית שצריך לשמור עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 14:28 
קשור ועוד איך
כל בעל הון יהודי מהארץ או מחו״ל נרתע מלהשקיע בקבוצה שזהו האתוס של אוהדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דיי עם הבלבולי ביצים האלו של הרוכש.
גם עכשיו עם ניהול נכון,והבאת מאמן מנוסה וטוב בסגל הקיים היינו יכולים לטחון תליגה.
יפול לכם האסימון בסוף העונה שהיינו פה עם סגל של ורמוט,תמוז,טן בן חיים ועומר דמארי בהתקפה , ועדיין אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה.
למעשה,זה לא קבוצה.

זה פשוט לא נכון.
1. לא היתה אפילו פעם אחת שהסגל היה מלא. תמיד היו לנו שחקנים פצועים, כולל משחק שערורייתי בסכנין עם מחליף אחד פחות על הספסל כי נגמרו השחקנים(!!!).
2. אנחנו חד משמעית לא הקבוצה הטובה בליגה, ובטח ובטח שלא יכולים לטחון אותה. לנצח יותר משחקים - בוודאי. אבל ממש לא לטחון.
אם הסיבוב השני לא פתח לך את העיניים - אז מה עוד צריך לקרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 14:34 
mkorman1 כתב:
קשור ועוד איך
כל בעל הון יהודי מהארץ או מחו״ל נרתע מלהשקיע בקבוצה שזהו האתוס של אוהדיה

כן הא? זה בדיוק האתוס של אוהדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 16:34 
חובה לפנות לכל מיני שייחים שמאלנים ולהציג להם את הקירבה של המועדון שלנו למגזר

הבעלים של בני לוד היה הכי קרוב לתיאוריה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 16:38 
עמי נאווי כתב:
אני אישית לא מאמין שמיליונרים ששוקלים השקעה שכזו לא ייכנסו למו"מ רק בגלל שירי השואה. זה לא חברה עסקית שבאה להיות ספונסר - אין פה שום תדמית שצריך לשמור עליה.

אתה פשוט טועה, כל בעל אמצעים שמגיע לתמוך בקבוצה עושה את זה בעיקר בגלל הפרסום (בדר"כ זה יוצא פרסום שלילי), חלקם בעלים של חברות מסחריות (יעקב שחר), נגיד ומגיע עכשיו איזה אוסטרלי, רוכש את הפועל.
שאלה ראשונה שיישאלו אותו זה עניין שירי השואה והאמירה שלא מייצגים את ישראל (שוב, אין לי בעיה עם האמירה הזאת), מה הוא בידיוק יענה?
מה הוא בידיוק יעשה שבארצו יהיו כתבות על הקהל של הקבוצה אותה רכש וירשמו שם על האלימות ועל הנאצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 16:48 
לירון האדום כתב:
עמי נאווי כתב:

אתה פשוט טועה, כל בעל אמצעים שמגיע לתמוך בקבוצה עושה את זה בעיקר בגלל הפרסום (בדר"כ זה יוצא פרסום שלילי), חלקם בעלים של חברות מסחריות (יעקב שחר), נגיד ומגיע עכשיו איזה אוסטרלי, רוכש את הפועל.
שאלה ראשונה שיישאלו אותו זה עניין שירי השואה והאמירה שלא מייצגים את ישראל (שוב, אין לי בעיה עם האמירה הזאת), מה הוא בידיוק יענה?
מה הוא בידיוק יעשה שבארצו יהיו כתבות על הקהל של הקבוצה אותה רכש וירשמו שם על האלימות ועל הנאצות?

איזה שטויות אתם רושמים שאלוהים ישמור.
מה אתם חושבים שכל איזה מולטי מיליונר רוצה להיות איזה משיח מוסרי וחברתי?

מה עם הבעלים של לאציו? של המבורג? הרוכשים של פ.ס.ז? של ארסנל? של מלאגה? של קבוצות רוסיות? מה עם התדמית של בית"ר, שאחרי כל זה עדיין הגיעו אליה גד זאבי, גאידמק ואגייאר?

אתה יודע איזה אלימות הולכת שם? אתה יודע כמה ארגוני אוהדים נאצים (אבל באמת נאצים, לא הומור שחור כמו כאן) יש לקבוצות שקנו אותם בשנים האחרונות?

מי שכמה מילים על שירים (שירים!!! לא גזענים!!) מצד הקהל עוצר אותו מלקנות, הוא לא התכוון לקנות מלכתחילה. תירוצים תמיד אפשר למצוא.

ורק אל תזרקו לי שוב את המשפט הזה שמליארדרים לא עומדים בתור. וואו. הכנסתם אותי לשוק. לא קל למצוא בעלים, גיליתם את אמריקה. אף אחד לא אמר שזה יהיה קל, כולם אומרים שצריך לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 16:54 
NARKOTIKA כתב:
חובה לפנות לכל מיני שייחים שמאלנים ולהציג להם את הקירבה של המועדון שלנו למגזר

הבעלים של בני לוד היה הכי קרוב לתיאוריה הזאת

הקרבה שלנו למגזר ? או הקרבה של המגזר אלינו ? אל תקחו את האג'נדה של הפועל ותעשו ממנה מסחרה פוליטית...

תזהרו ליפול בלשונכם, הפועל זאת קבוצה של העם... אנחנו כולנו... כל מי שאוהד את הפועל ת"א... זה עם אחד !

זה לא קשור לשמאל וימין, תנו לבית"ר לשחות בתוך הסירחון הפוליטי או למכבי להתפלש בבריכה האעלק לאומנית שלהם.

כשתבינו את הרעיון מסביב ל- "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" (על אמת) השלט הזה גם לא יונף בשביל שידברו עליו...

שייח שמאלני, אוליגרך פצפיסט... מה נסגר איתכם ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 17:00 
NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:
עמי נאווי כתב:

איזה שטויות אתם רושמים שאלוהים ישמור.
מה אתם חושבים שכל איזה מולטי מיליונר רוצה להיות איזה משיח מוסרי וחברתי?

מה עם הבעלים של לאציו? של המבורג? הרוכשים של פ.ס.ז? של ארסנל? של מלאגה? של קבוצות רוסיות? מה עם התדמית של בית"ר, שאחרי כל זה עדיין הגיעו אליה גד זאבי, גאידמק ואגייאר?

אתה יודע איזה אלימות הולכת שם? אתה יודע כמה ארגוני אוהדים נאצים (אבל באמת נאצים, לא הומור שחור כמו כאן) יש לקבוצות שקנו אותם בשנים האחרונות?

מי שכמה מילים על שירים (שירים!!! לא גזענים!!) מצד הקהל עוצר אותו מלקנות, הוא לא התכוון לקנות מלכתחילה. תירוצים תמיד אפשר למצוא.

ורק אל תזרקו לי שוב את המשפט הזה שמליארדרים לא עומדים בתור. וואו. הכנסתם אותי לשוק. לא קל למצוא בעלים, גיליתם את אמריקה. אף אחד לא אמר שזה יהיה קל, כולם אומרים שצריך לנסות.

נכון, הכל שטויות, פשוט אין לנו בעלים נורמלי כי סתם יש "קארמה רעה"...
ההשוואות שלך לקבוצות בחו"ל לא קשורות, באנגליה ספרד הולנד זה פרסום ששווה מיליונים.
ברוסיה זה נפט וכסף.
בארץ זה דיי כלום, לבית"ר הגיעו כל מיני משיחים בעיקר י-ם בירת ישראל, הצביון של הקבוצה של השלטון ועוד..
ותהיה בטוח שאם לבית"ר לא היה קהל גזעני כבר היו קונים אותה אנשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 17:35 
אין ספק שהמילארדרים מאחורי הקבוצות הגדולות מחפשים פרסום ששווה מיליונים.
את בית"ר תירצת, מה עם מכבי? או שתכף תגיד לי שלקהל שלהם יש שם טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 17:38 
NARKOTIKA כתב:

למכבי יש שם שמוכר בעולם ומזוהה עם הספורט...(מכבי)

אז לשיטתך מדוע אין להפועל מזה שנים רבות בעלים כמו שצריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

ראצ'ו טען פה לפני כמה הודעות שעשירי העולם לא קיבלו שום מצגות ושום חומר הסברה על הפועל.
נראה לי סביר שזה נכון, ואני מאמין שזה קשור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 17:41 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

ראצ'ו טען פה לפני כמה הודעות שעשירי העולם לא קיבלו שום מצגות ושום חומר הסברה על הפועל.
נראה לי סביר שזה נכון, ואני מאמין שזה קשור.

מעניין מה יקרה אחרי שהם ייחשפו גם לצדדים השליילים של הקהל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: