חתול אדום כתב:
nati כתב:
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:
למה חבר של חבר? יש פה את נתי בעצמו שכולם מכירים ואני מאמין לו שהוא לא מספר סיפורים.
הבנו ש"אנשים לא עומדים בתור וכו'..." אבל גם משקיעים לא מוצאים בחודשיים (שזה בערך היה הזמן בקיץ מאז שטביב הודיע שהוא מעמיד את הקבוצה למכירה עד שנסגרה עסקת רמון)..
אני לא מכיר אנשי הון, אבל כדאי לפחות שידעו שהקבוצה למכירה בכל מקום אפשרי, כפי שזה ברור במקרה של נתניה והחיב"ר..
אתה ראית מה כתבת פה? באמת כתבת את זה?
נתי כתב בפורום שהוא יכול להפגיש את רמון עם אנשים עשירים באוסטרליה! וואו!
אז נתי הוא אוהד הפועל אמיתי, ואיש טוב (בלי ציניות). אבל מישהו פנה אליהם קודם? מישהו דיבר איתם? מישהו הראה להם מה זה דורש? תכנית עסקית? מצגת? משהו?
ברור, מחר רמון יטוס לאוסטרליה כי נתי כתב בפורום שהוא יכול להפגיש אותו עם אנשים.
בזמן המאבק עם טביב ישבתי עם לא מעט אנשים שניסו לסדר לנו. חלק עוד אמרו לי לפני זה ש"הם בטוח רוצים לקנות!" ולא ישבתי לבד אלא באו גם אנשים מאוד רציניים לפגישות. בשורה התחתונה כלום ושום דבר. אפילו לא רבע דבר. תמשיכו לחיות באשליה שלהיות הבעלים של הפועל תל אביב זה דבר מדהים וגדול. שאנשים רק מחכים לקנות את הקבוצה כדי שיתקשרו אליהם ב-2 בלילה לקלל אותם למה הם לא הביאו רכש. אני כבר לא יודע מה להגיב, באמת.
חשבתי שנתי דיבר על משהו מעשי כי הוא ציין השבוע שהוא כבר ישב עם אחד כזה.
אם תמשיך לפמפם את זה יום ולילה כפי שאתה עושה, אז באמת בסוף אנשים יאמינו שאנשים לא קונים קבוצות בכל העולם, דרום צפון, מזרח מערב במדינות מתקדמות, במזרח אירופה, במערב אירופה ובכל מדינה על כדור הארץ..
אלונה ברקת רכשה את באר שבע, שרצקי רכש את קריית שמונה, יאמר את מכבי נתניה, שפיגלר במו"מ עם רוכשים ואת המחלה אני אפילו לא צריך להזכיר . זה לא יקרה תוך חודש וגם לא תוך חודשיים ואין לי מושג עם איזה אנשים ישבת ועד כמה הם היו רציניים, אבל אני כן חושב שבסופו של דבר עם באמת המועדון יעמוד למכירה באופן הכי מוצהר ושיש יגיע האיש שעליו ערן מדבר.
הבחור שדברתי עליו השבוע הוא חבר ילדות שדווקא גר בארה"ב ובחודש שעבר בא לבקר אותי פה באוסטרליה.הוא בחור עם כסף,אבל לא מהסוג שאנחנו מחפשים.
אז כן,אחרי חצי שעה של שיחה ושכנוע מצידי הוא הסכים לקנות 50 אחוז מהפועל ב1.5 מיליון דולר.יותר מזה הוא לא היה משקיע או ישקיע(האמת שמהשקעה שלו הוא גם רצה/רוצה להרוויח).אחד כזה אנחנו לא צריכים.
מה שאני אמרתי,זה שאם בחצי שעה הצלחתי לשכנע בחור כזה לקנות חלק מהפועל.איך זה שכל האנשים המקושרים שיש לנו לא מצליחים למצוא מישהו לפחות כזה.
איך? איך? איך?
לא רוצים למכור את הפועל. זה איך.
שמע, יש עובדות והן מעבר לכביש.
אז אומרים לי פוקס של אחד למיליארד.
אז שניידר שזה פוקס. נניח.
אבל זמן קצר אחרי ששניידר החליט לעזוב הגיע גולדהאר.
שוב פעם פוקס? בולשיט.
וזה כששניידר עזב כי הם עשו לו את המוות ולמרות זאת גודהאר לקח ממנו את מכבי.
לא רוצים למכור את הפועל.
בוא נתחיל מזה שאף אדם ביקום לא שופך כסף בלי סיבה או אינטרס. להפועל אין שום ערך מוסף סימבולי שיכול לגרום למשקיע (יהודי) חיצוני לרכוש אותה. למחלה יש את הטלאי הצהוב, שגורם להרבה יהודים רטט בנשמה (

), בנוסף יש הילה על השם "מכבי" שעיקרו מדובר בהצלחת מחלקת הכדורסל. את בית"ר קל לשווק, כי מדובר בקבוצה של בירת העם היהודי וכו', ורק בגלל שמדובר בקהל גזעני ואלים הם מתקשים למשוך רוכשים.
לגבינו, איזה ערך מוסף יש ליהודי מהגולה לבוא ולשפוך כסף על קבוצה שאוהדיה מפמפמים
שירי שואה,
מסרבים להניף את דגל ישראל,
לא רוצים לייצג את ישראל ועל כל זה מאושרים מעצם היותם "
הקבוצה השנואה במדינה". תנו את כל הפרמטרים הנ"ל לחברת שיווק, ויאמרו לכם שהדבר הראשון שצריך להיעשות זה שינוי תדמיתי עמוק. הדרך היחידה למצוא רוכש, שיהיה גם בעלים לתקופה ארוכה ולא אפיזודה חולפת שתשאיר רסיסים לאחר שינטוש משעמום, זה לעניין אותו בפעילות של הפועל כמועדון תוך שימת דגש על פרוייקט החינוך, קירוב הדתות, התרומה לקהילה וכו.
כל מי שיוצא כנגד היושבים בראש המערכת בכל מה שנוגע למאמצי חיפוש אחר רוכש עושה עוול עצום. ישנם אנשים רבים שאוהבים את המועדון, בידיוק כמוכם, ועושים ככול שביכולתם על מנת לספק הזדמנות לפגישה עם רוכש פוטנציאלי, גם זה קשה מאוד.
הגישה שלי היא פחות היסטרית מרוב יושבי הפורום, הרי אם היינו משחקים טוב מתחילת העונה, ובהרכב מלא, סביר להניח שהיינו היום בפור של 6-8 נקודות מהמחלה ואז רמון היה "גאון" ובעלות האוהדים הייתה "המודל של ברצלונה" שהצליח וכולנו היינו אומרים שזו הדרך הטובה ביותר למועדון.
במציאות הקיימת לתוצאות על המגרש יש משמעות כפולה ומכופלת לגבי עתיד המועדון, לשם צריך לכוון את האגרסיות ולא על אנשים שנותנים ממיטב זמנם, מרצם וכספם על מנת שלא נתרסק (
כן, כדי שלא נתרסק, תפנימו שזה המצב).
צאו מהסרט שיש עשרות מיליארדרים שמחכים לרגע להיות בעלים של קבוצה בישראל.