תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 27/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שארבייטמן יגיע.
לא מובן לי הזלזול בחלוץ שנתן 28 גולים בעונת הדאבל וגם בהזדמנויות שהוא קיבל בבלגיה נתן תפוקה לא רעה יחסית לכמות הדקות ששיחק שם.
להביא את ארבייטמן בהשאלה ולהחזיר את קנדה - הכי ינואר 2008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הלוואי שארבייטמן יגיע.
לא מובן לי הזלזול בחלוץ שנתן 28 גולים בעונת הדאבל וגם בהזדמנויות שהוא קיבל בבלגיה נתן תפוקה לא רעה יחסית לכמות הדקות ששיחק שם.
להביא את ארבייטמן בהשאלה ולהחזיר את קנדה - הכי ינואר 2008

באמת יש תחושה בפורום שנאבקים נגד הירידה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:38 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:
אין לי שום בעיה עם ההבאה של הרוש. כנראה שלא מצאו מגן ימני טוב בסכומים שבהם הביאו את הראש ואין תקציב נוסף
יש לי בעיה קשה עם ההבאה של ניר נחום, קשר אמצע בינוני, כשבנוער יש שחקנים כמו עמית אמזלג, ניר לקס וכפיר אייזנשטיין
יש לי בעיה קשה עם זה שדור חי חמו לא משחק באופן קבוע במקום חוטבא (זה שהוא פצוע עכשיו לא משנה כי גם ככה הוא לא היה משחק)
יש לי בעיה קשה אם זה שפיליפ חאיכ, אחד הבלמים הכי טובים בליגת נוער, לא מקבל הזדמנות ובמקומו מוציאים כספים על שחקנים בינוניים כמו בן יוסף ופטקוביץ

בשביל מה לעזעזל יש מחלקת נוער?

מסכים לגבי אמזלג ולקס, אבל ניר נחום הוא שחקן אגף. בלי קשר הוא החתמה דיי מביכה.
פיליפ חאיכ ממה שראיתי בלם נמוך מאוד ואני לא רואה אותו משתלב בליגת העל ובטח שלא בהפועל תל אביב, אבל זאת רק דעתי.

מה? אולי זה רק המבנה גוף שלו, אבל הוא נראה באזור ה1.85 ויותר.
הנה תמונה שלו:
תמונה

(מספר 5)

למספר 5 גובה ממוצע והוא נמוך משמעותית מ-2 העומדים בקצות השורה.
לא פוסל אותו אבל לא מעודד ובכל מקרה לא נראה 1.85.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהתמונה הזו מלפני שנתיים, ככה שיש סיכוי שהוא עוד גבה :D
וגם מאוד קשה לאמוד את זה, אבל אם אני זוכר נכון, בשידור שטראובר חזר שוב ושוב על זה ש"להפועל יש 2 תרנים בהגנה", והוא היה שם.
בכל מקרה, תדמור לטעמי הוא הבן אדם הנכון לשאול.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
KID A כתב:
דנין שחקן מספיק טוב כדי להיות מגן שמאלי מחליף בהפועל תל אביב,

זו דעתך. אני לא מסכים איתה.

אני איתך.
לא מבין את המושגים הזה "מתאים להיות שחקן מחליף".
הפועל ת"א זו קבוצה שאמורה לבחור שחקנים שמתאימים להרכב ראשון ואמורים להיות מתחרים ראויים להרכב בכל זמן.
עם כל הכבוד, דנין, נחום, חוטבא, אנטבי ועוד ועוד .. הם לא כאלה. ובגלל זה מקומם לא איתנו.

[/quote]

צר לי, אבל אתם קצת חיים בעולם של פנטזיה.
אנחנו לא מצליחים להעמיד הרכב של 11 שחקנים טובים, ואתם רוצים סגל של 22 כאלה.
אנחנו לא מצליחים למצוא מישהו יותר טוב מדנין שיבוא להיות שחקן הרכב, ואתם חושבים שאפשר למצוא כזה בקלות, ולשים אותו על הספסל.
אין בכל הליגה הזאת מגן שמאלי אחד שאפשר להגיד עליו שהוא שחקן טוב, אז אתם עוד רוצים שהמגן המחליף שלכם יהיה ברמה של עומר דמארי?
למכבי ולחיפה יש מגן שמאלי מחליף יותר טוב? באיזו ליגה אתם חושבים שאתם משחקים?
בוא נגיד שתזרוק את כל השחקנים האלה שלא מתאימים, את מי תביא במקומם? עם איזה כסף?
וגם אם היה לך כסף בלי הגבלה.. איזה שחקן ברמה יסכים לבוא כדי לחכות על הספסל עד שהמגן הפותח (שהוא בטח בכלל אמור להיות רוברטו קרלוס) יפצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:50 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האמת היא שהתמונה הזו מלפני שנתיים, ככה שיש סיכוי שהוא עוד גבה :D
וגם מאוד קשה לאמוד את זה, אבל אם אני זוכר נכון, בשידור שטראובר חזר שוב ושוב על זה ש"להפועל יש 2 תרנים בהגנה", והוא היה שם.
בכל מקרה, תדמור לטעמי הוא הבן אדם הנכון לשאול.

הוא לא גמד, אבל יחסית לבלמים בוגרים הוא אכן לא גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא ממש יורד לסוף דעתי.
אני לא מחפש מגן מחליף ברמה של מגן פותח. אני אסתפק במישהו שהוא שחקן כדורגל.
דנין, לטעמי, לא עונה להגדרה הזו.
אם הרוש יתגלה כמגן טוב, מבחינתי גם שחקן נוער יכול לשבת על הספסל. בהנחה שבאמת אין אופציה יותר טובה. ולא, דנין הוא לא אופצייה יותר טובה.
לצד הימני ניתן בהחלט יהיה להביא זר. זה גבר תלוי בהחלטות של הצוות המקצועי.
ואני מדבר כמובן על עונה הבאה. מהנקודה הזו התחיל הדיון.
לגבי העונה? מדיניות רכש לא נכונה הביאה אותנו למצב שאנחנו לא יכולים להביא אופצייה יותר טובה מחוטבא, לא החוסר באפשרויות.
אמנם האפשרויות מצומצמות, אבל הן בהחלט קיימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:01 
תחזירו כבר את עומרי קנדה!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כי הליגה הזאת משופעת במגנים שמאליים שעונים להגדרה שלך של "שחקן כדורגל"?
מקרה קלאסי של הדשא של השכן.. כל מגן שמאלי אחר שהיו מביאים במקום דנין, היית טוען שכל אחד אחר יהיה יותר טוב ממנו.
רק מה.. כולם בערך גרועים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:05 
דנין בתור מחליף זה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
כי הליגה הזאת משופעת במגנים שמאליים שעונים להגדרה שלך של "שחקן כדורגל"?
מקרה קלאסי של הדשא של השכן.. כל מגן שמאלי אחר שהיו מביאים במקום דנין, היית טוען שכל אחד אחר יהיה יותר טוב ממנו.
רק מה.. כולם בערך גרועים באותה מידה.

אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע זה?
לפי מה שאני אומר על דנין אתה יכול להסיק מה אני אגיד על כל מגן אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
לא. לפי זה שאני רואה גם את כל המגנים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:14 
מי שהביא את טב"ח במיליון וחצי יורו על חצי כרטיס סופו שלא יהיה לו כסף לשינויים בינואר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:
אין לי שום בעיה עם ההבאה של הרוש. כנראה שלא מצאו מגן ימני טוב בסכומים שבהם הביאו את הראש ואין תקציב נוסף
יש לי בעיה קשה עם ההבאה של ניר נחום, קשר אמצע בינוני, כשבנוער יש שחקנים כמו עמית אמזלג, ניר לקס וכפיר אייזנשטיין
יש לי בעיה קשה עם זה שדור חי חמו לא משחק באופן קבוע במקום חוטבא (זה שהוא פצוע עכשיו לא משנה כי גם ככה הוא לא היה משחק)
יש לי בעיה קשה אם זה שפיליפ חאיכ, אחד הבלמים הכי טובים בליגת נוער, לא מקבל הזדמנות ובמקומו מוציאים כספים על שחקנים בינוניים כמו בן יוסף ופטקוביץ

מסכים לגבי אמזלג ולקס, אבל ניר נחום הוא שחקן אגף. בלי קשר הוא החתמה דיי מביכה.
פיליפ חאיכ ממה שראיתי בלם נמוך מאוד ואני לא רואה אותו משתלב בליגת העל ובטח שלא בהפועל תל אביב, אבל זאת רק דעתי.

מה? אולי זה רק המבנה גוף שלו, אבל הוא נראה באזור ה1.85 ויותר.
הנה תמונה שלו:
תמונה

(מספר 5)

למספר 5 גובה ממוצע והוא נמוך משמעותית מ-2 העומדים בקצות השורה.
לא פוסל אותו אבל לא מעודד ובכל מקרה לא נראה 1.85.

הוא גבוה בהגנה ונמוך בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:26 
gigs כתב:
מי שהביא את טב"ח במיליון וחצי יורו על חצי כרטיס סופו שלא יהיה לו כסף לשינויים בינואר!!

שילמנו עליו 300 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:29 
gigs כתב:

על מה אתה מדבר? איזה מליון וחצי ואיזה נעליים? שילמנו עליו חצי מליון יורו ל"השאלה" לשלוש שנים ו25 אחוז מהכרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
היום אחד השיקולים המשמעותיים של הפועל בהחתמת שחקנים זה חשיבה לעתיד

ואם זה אומר שאנחנו מוכרים עכשיו את טוטו ב200-300 אלף יורו ומחתימים את ארביטמן ל3-4 עונות אז היום אנחנו צריכים לעשות את זה

טוטו בקיץ ילך חינם אין-כסף וארביטמן כנראה בקיץ כבר לא יהיה שחקן חופשי ככה שחלון ההזדמנויות הזה הוא קטן מאוד וחייבים לנצל אותו עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:27 
EZMAN כתב:

ואם זה אומר שאנחנו מוכרים עכשיו את טוטו ב200-300 אלף יורו ומחתימים את ארביטמן ל3-4 עונות אז היום אנחנו צריכים לעשות את זה

טוטו בקיץ ילך חינם אין-כסף וארביטמן כנראה בקיץ כבר לא יהיה שחקן חופשי ככה שחלון ההזדמנויות הזה הוא קטן מאוד וחייבים לנצל אותו עכשיו

אני פחות מוטרד מהסכומים האלה ויותר מוטרד מהסיכון שטוטו לא ישחק במלוא יכולתו בהמשך העונה.
לגבי הסכומים הם נמוכים מאוד ביחס לתקציב השנתי של הקבוצה ולכן גם ביחס להשגים להם לטוטו יש פוטנציאל לתרום.
לגבי הסיכון לירידה ברמה של טוטו, מדובר בחוסר ודאות. היה לנו כבר יבואה אחד יותר מדי.

אפשר להקטין את חוסר הודאות בשיחה עם טוטו. שיחה בה ההתרשמות תהיה שטוטו מקצוען ורצה למצות כל רגע שנותר במשחקי העונה בלי חשבונות צריכה להביא להשארתו. יותר מזה, בהנחה שהוא מפסיד שכר כבר מפברואר, יש מקום לדבר על בונוסים שיפצו אותו בתלות בהשגים.
כאמור, יש אי ודאות. אבל בטוח שההחלטה צריכה להיות מיידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:31 
EZMAN כתב:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא ממש הבנתי את התיאוריה שלך, לא מצאו מגן ימני בסכומים נמוכים אז הביאו מגן שמאלי בסכומים האלה, שיהיה, וזה נשמע לך הגיוני?
אלא אם כן פספסתי משהו במה שכתבת

לא מצאו מגן ימני ב300 אלף שקל, אז חיזקו עמדה אחרת שהייתה צריכה חיזוק באותו סכום (אני מניח שאבוקסיס מעדיף את הרוש על דנין). שוב, זאת בהנחה שאין תקציב נוסף ולא היה ניתן לוותר על הרוש ולהביא מגן ימני בסכומים גבוהים יותר. זה נשמע לי מאוד הגיוני

בסכום שבו הביאו את הרוש יש מגנים ימניים מצוינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת משחררים את דנין (רק בתמורה למשהו כמובן), אני מעריך ומקווה שהכוונה זה להפוך את הרוש למגן שמאלי מחליף בשנה הבאה.
מבחינת מגנים שמאליים בליגה, היחידים שאני יכול לחשוב עליהם הם דוידזאדה (שאלונה בחיים לא תשחרר), בן הרוש (שהוא בעצם בלם, אבל יכול לשחק מגן שמאלי).
גם כאן אגב אני מאמין ומקווה שהרעיון הוא לקנות לשם זר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:47 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אם באמת משחררים את דנין (רק בתמורה למשהו כמובן), אני מעריך ומקווה שהכוונה זה להפוך את הרוש למגן שמאלי מחליף בשנה הבאה.
מבחינת מגנים שמאליים בליגה, היחידים שאני יכול לחשוב עליהם הם דוידזאדה (שאלונה בחיים לא תשחרר), בן הרוש (שהוא בעצם בלם, אבל יכול לשחק מגן שמאלי).

ואני בכלל מאמין שהרוש זה המקסימום שהפועל יכולה לממן כרגע כמגן שמאלי ובעונה הבאה הוא מיועד להרכב כאשר המחליף שלו יהיה שחקן מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

ואני בכלל מאמין שהרוש זה המקסימום שהפועל יכולה לממן כרגע כמגן שמאלי ובעונה הבאה הוא מיועד להרכב כאשר המחליף שלו יהיה שחקן מהנוער.

זה לטעמי קצת בעייתי כשהמגן השמאלי היחידי שיש לך בנוער הוא מושאל ממכבי (וגם הוא לא היה משחק אם דור חמו היה כשיר ואז הוא היה מתופקד עם רגל ימין באגף שמאל).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:57 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

זה לטעמי קצת בעייתי כשהמגן השמאלי היחידי שיש לך בנוער הוא מושאל ממכבי (וגם הוא לא היה משחק אם דור חמו היה כשיר ואז הוא היה מתופקד עם רגל ימין באגף שמאל).

אמיתי? יש לנו מגן שמאלי אחד בקבוצת הנוער והוא מושאל ממכבי?
זה נשמע פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להגיד איפה ראיתם בדיוק שמשחררים את דנין על חשבון אנטבי?

חיפשתי בכל הכתבות מהיום ועדיין לא מצאתי אפילו כתבה אחת שמאשרת את זה
או בקיצור - בואו תוציאו אותי טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

זה נשמע פשוט הזוי.

בלי לבדוק אני מקווה שהכוונה היא לקנות אותו אם הרשים/ירשים.
אבל באמת אין לי מושג. בכל מקרה הוא לא פתח עד שדור חי חמו עלה לבוגרים, עד כמה שידוע לי.
מה שכן, אני מקווה שיש לפחות איזו תקווה בנערים....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 18:05 
EZMAN כתב:
מישהו יכול להגיד איפה ראיתם בדיוק שמשחררים את דנין על חשבון אנטבי?

חיפשתי בכל הכתבות מהיום ועדיין לא מצאתי אפילו כתבה אחת שמאשרת את זה
או בקיצור - בואו תוציאו אותי טמבל

היה כתוב בכמה מקומות שיכול להיות שדנין ישוחרר (בואללה למשל). על יגאל לא היה רשום כלום
בכל מקרה, בהנחה שיגאל פורש בסיום העונה אני ככה או ככה לא משחרר אותו. אחד כמו יגאל שתרם 12 עונות למועדון צריך לפרוש בו.

ובנוגע למגן השמאלי שמושאל ממכבי. למיטב הבנתי הפועל תוכל לרכוש אותו בסיום העונה. ממהתרשמות שלי ממנו (סער קלדרון) מדובר במגן מוכשר

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 27 ינואר 2013, 18:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 18:08 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

זה נשמע פשוט הזוי.

בלי לבדוק אני מקווה שהכוונה היא לקנות אותו אם הרשים/ירשים.
אבל באמת אין לי מושג. בכל מקרה הוא לא פתח עד שדור חי חמו עלה לבוגרים, עד כמה שידוע לי.
מה שכן, אני מקווה שיש לפחות איזו תקווה בנערים....

הוא לא פתח עד שחי חמו עלה לבוגרים (ואז נפצע) בין היתר בגלל שהוא הגיע רק לפני חודשיים אם אני לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 18:32 
להעיף את אנטבי יהיה בזיון ובושה וחרפה. אני האחרון שחושב שמקצועית הוא מתאים להפועל אבל בחור שנתן את מירב שנותיו להפועל ראוי שייתנו לו לפרוש בכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 19:00 
oMeR1 כתב:
להעיף את אנטבי יהיה בזיון ובושה וחרפה. אני האחרון שחושב שמקצועית הוא מתאים להפועל אבל בחור שנתן את מירב שנותיו להפועל ראוי שייתנו לו לפרוש בכבוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: