תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
כולם מדברים פה על איזה בנייה של מכבי, הלו תתעוררו. הם הביאו שחקני רכש בטונה.

תראה כמה שחקני בית יש להם בהרכב, ייני, דאבור, לוגסי, מיכה, ברק לוי.
הלוואי עלינו, לנו יש את גורדנה והוא אפילו לא אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:15 
ברגר כתב:
כולם מדברים פה על איזה בנייה של מכבי, הלו תתעוררו. הם הביאו שחקני רכש בטונה.

לא קשור, העומק שלהם נובע מהבנייה. תראה כמה שחקני בית יש להם בסגל, תסתכל על ההרכבים ותראה שלפחות 3 שחקנים הם שחקנים בית.
יש להם את דאבור, ייני, לוגסי, מרגולס , דור מיכה, ברק לוי, עומר ורד ואבי סטרול.

איזה צעירים אצלנו הם שחקנים בית? יש לנו את גורדנה ועכשיו התחילו להריץ את עדן שרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 25/1-26/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:24 
היו להם שחקני בית גם בעונות שהיית מפרק אותם.
יש להם כסף, ולאורך זמן זה מה שמנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
היו להם שחקני בית גם בעונות שהיית מפרק אותם.
יש להם כסף, ולאורך זמן זה מה שמנצח.

אין ספק.
אבל אם היו לנו 4 שחקני בית בהרכב מול בית"ר אני מבטיח לך שלא היינו נראים כל כך לא מעוניינים ואדישים למשחק הזה.

הלוואי שהיה לנו נוער ברמה של מכבי או של חיפה, כי חוץ מכסף זה הדבר השני הכי חשוב לאורך זמן.
כרגע אין לנו לא את זה ולא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:37 
Red Nightmare כתב:
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזאל הקשר בין פריסת התשלומים של בעלי "מניות" בהפועל לבין גירעון תקציבי?

למה בגלל שאנשי עסקים הבטיחו לרכוש אחוזים ולא עשו את זה בסוף מכניס אותנו לגירעון? מה הקשר בין השניים?
כל הכסף הרי הולך לטביב, והתקציב הוא תקציב בפני עצמו, הכסף הזה בכל מקרה לא אמור להיכנס למועדון.

איך הגענו ל5 מיליון שקל??

מישהו מתנדב להסביר?

כאשר אתה קונה באשראי אתה קונה ובפועל משלם חודש אחרי זה.
תאר לעצמך שהמשכורת לא נכנסת והופ יש לך מינוס.

מה שקרה הוא שההנהלה בנתה על הצלחה במפעל האירופי, ותרומות נוספות וכשאלו לא הגיעו נשארנו במינוס.

אולי המשקיעים הפוטנציאלים ראו מה שהאוהדים עשו לסגול ולטביב וקיבלו רגליים קרות ? האוהדים החדשים של הפועל הם לא טלית שכולה תכלת והרצון שלהם לקבוע דברים הוא יותר ממוגזם בהרבה מקרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:44 
אלקסלסי בפיצוץ עם הבעלים של ראשון, אחרי שהלך בניגוד להוראות להודות לקהל (שנגד הבעלים) אחרי הניצחון על פ"ת.
לאור מצב הגרזנים שלנו, הייתי מחתים אותו היום ומעלה בשני.
אח"כ שיהיה מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:52 
david כתב:
Red Nightmare כתב:
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזאל הקשר בין פריסת התשלומים של בעלי "מניות" בהפועל לבין גירעון תקציבי?

למה בגלל שאנשי עסקים הבטיחו לרכוש אחוזים ולא עשו את זה בסוף מכניס אותנו לגירעון? מה הקשר בין השניים?
כל הכסף הרי הולך לטביב, והתקציב הוא תקציב בפני עצמו, הכסף הזה בכל מקרה לא אמור להיכנס למועדון.

איך הגענו ל5 מיליון שקל??

מישהו מתנדב להסביר?

כאשר אתה קונה באשראי אתה קונה ובפועל משלם חודש אחרי זה.
תאר לעצמך שהמשכורת לא נכנסת והופ יש לך מינוס.

מה שקרה הוא שההנהלה בנתה על הצלחה במפעל האירופי, ותרומות נוספות וכשאלו לא הגיעו נשארנו במינוס.

אולי המשקיעים הפוטנציאלים ראו מה שהאוהדים עשו לסגול ולטביב וקיבלו רגליים קרות ? האוהדים החדשים של הפועל הם לא טלית שכולה תכלת והרצון שלהם לקבוע דברים הוא יותר ממוגזם בהרבה מקרים

אויי נו והאוהדים של מכבי לא עשו ללוני בלאגן!?

בכל מקרה טביב בן זונה, והגיעה לו כל פעולה ופעולה. לדעתי הפועל הייתה צריכה להכין את הנקמה חבל שזו לא הגיע...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:27 
יובל כתב:
chimpfive כתב:
קבוצה ענייה שלא אמורה לחתחזק תקציב של 45 מיליון ש"ח, הביאו אנשי עסקים שיסתמו את החורים, עונה הבאה? שאלוהים יעזור לנו.

עוד פעם הנבואות השחורות שחסרות כל זכר של רציונל.
גירעון של 5 מיליון שקלים. לקבוצה כל עונה יש הכנסות בסיסיות של 22-24 מיליון ש"ח. מספיק שאתה עולה לאירופה (ומי שאומר לי מי מבטיח שנעלה לאירופה, תיזכרו כמה גרועים היינו בשתי פתיחות העונות האחרונות וכמה לא התקשינו לעלות אז) ויש לך הכנסות של 35 מיליון, וזה בלי שאתה מוכר שחקן אחד. אז 5 מיליון מזה ילכו לכיסוי הגירעון, ביג דיל, אתה עדיין נשאר עם תקציב של 30 מיליון שזה התקציב השלישי בגובהו בליגה. אכן, "שאלוהים יעזור לנו".
הבעיה "היחידה" במצב הזה היא שכך אי אפשר להתחרות במכבי וחיפה על האליפות, בטח שלא לאורך זמן, ובשביל זה צריך בעלים יחיד עם אמצעים .

זה בעיקר התכוונתי ב"שאלוהים יעזור לנו" לתחזק קבוצה ב22 מיליון ש"ח, זה סבבה, אבל אתה גם יוצא מנקודת הנחה שאם לא תהיה במירוץ לתארים, בלומפילד לא יתמלא ב9000 מנויים ואז גם ההכנסות ירדו בצורה משמעותית. בעלים יחיד זה דבר קריטי למועדון בסדר גודל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:
קבוצה ענייה שלא אמורה לחתחזק תקציב של 45 מיליון ש"ח, הביאו אנשי עסקים שיסתמו את החורים, עונה הבאה? שאלוהים יעזור לנו.

גירעון של 5 מיליון שקלים. לקבוצה כל עונה יש הכנסות בסיסיות של 22-24 מיליון ש"ח. מספיק שאתה עולה לאירופה (ומי שאומר לי מי מבטיח שנעלה לאירופה, תיזכרו כמה גרועים היינו בשתי פתיחות העונות האחרונות וכמה לא התקשינו לעלות אז) ויש לך הכנסות של 35 מיליון, וזה בלי שאתה מוכר שחקן אחד. אז 5 מיליון מזה ילכו לכיסוי הגירעון, ביג דיל, אתה עדיין נשאר עם תקציב של 30 מיליון שזה התקציב השלישי בגובהו בליגה. אכן, "שאלוהים יעזור לנו".
הבעיה "היחידה" במצב הזה היא שכך אי אפשר להתחרות במכבי וחיפה על האליפות, בטח שלא לאורך זמן, ובשביל זה צריך בעלים יחיד עם אמצעים .

זה בעיקר התכוונתי ב"שאלוהים יעזור לנו" לתחזק קבוצה ב22 מיליון ש"ח, זה סבבה, אבל אתה גם יוצא מנקודת הנחה שאם לא תהיה במירוץ לתארים, בלומפילד לא יתמלא ב9000 מנויים ואז גם ההכנסות ירדו בצורה משמעותית. בעלים יחיד זה דבר קריטי למועדון בסדר גודל של הפועל.

למה 22 מיליון? ב-7 השנים האחרונות העפלת לשלב הבתים באירופה 6 פעמים, עם תקציב הבסיס של כביכול 22 מיליון, כלומר בלי הזרמה של כסף מצד הבעלים. אין שום סיבה שלא נמשיך במסורת הזאת. הבעיה שגם זה לא מקור מספיק גדול ומספיק אמין בשביל להתחרות בשביל להתחרות במיליונים של מכבי וחיפה לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:05 
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:

למה 22 מיליון? ב-7 השנים האחרונות העפלת לשלב הבתים באירופה 6 פעמים, עם תקציב הבסיס של כביכול 22 מיליון, כלומר בלי הזרמה של כסף מצד הבעלים. אין שום סיבה שלא נמשיך במסורת הזאת. הבעיה שגם זה לא מקור מספיק גדול ומספיק אמין בשביל להתחרות בשביל להתחרות במיליונים של מכבי וחיפה לאורך זמן.

היה הזרמה של הרבה כסף מסגול, לא יודע לגבי התקופה של מוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:

היה הזרמה של הרבה כסף מסגול, לא יודע לגבי התקופה של מוני

ב-7 השנים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 00:04 
יובל ממש אין לי מושג מאיפה הגיע או בא הכסף ב 7 שנים האחרונות, ולא מתיימר לדעת, אני משער שהיתה הזרמה של כספים גם מצד מוני, ולא הכל תוחזק מכספי המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל ממש אין לי מושג מאיפה הגיע או בא הכסף ב 7 שנים האחרונות, ולא מתיימר לדעת, אני משער שהיתה הזרמה של כספים גם מצד מוני, ולא הכל תוחזק מכספי המועדון.

לפחות כמעט כל התקציב של הפועל ב-7 השנים האחרונות הגיע מהכנסות עצמיות, פשוט צריך לעשות את החישוב. הפועל מתחילה עונה עם 22-24 מיליון ש"ח (אני מניח שהמספר הזה גדל עם השנים, אבל כך גם התקציב), וחוץ מאשר ב-08/09 גם עלינו לשלב הבתים כל עונה, שזה עוד 12-13 מיליון ש"ח (גם המספר הזה גדל עם השנים, אבל עוד פעם, כך גם התקציב). בשנים האלה גם מכרנו שחקנים בעשרות מיליוני שקלים, בממוצע זה עוד כמה מיליוני שקלים לכל עונה. זה מכסה יפה מאוד את התקציב שלנו לאורך כל השנים האלה.
הבעיה היחידה עם זה שבשבע השנים האלה, עם ההכנסות העצמיות הגבוהות בלבד, זכינו באליפות רק פעם אחת. זה צריך לקרות בתדירות גבוהה הרבה יותר, ובשביל זה צריך עוד כסף, דרך בעלים עשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 00:19 
יובל כתב:
chimpfive כתב:

לפחות כמעט כל התקציב של הפועל ב-7 השנים האחרונות הגיע מהכנסות עצמיות, פשוט צריך לעשות את החישוב. הפועל מתחילה עונה עם 22-24 מיליון ש"ח (אני מניח שהמספר הזה גדל עם השנים, אבל כך גם התקציב), וחוץ מאשר ב-08/09 גם עלינו לשלב הבתים כל עונה, שזה עוד 12-13 מיליון ש"ח (גם המספר הזה גדל עם השנים, אבל עוד פעם, כך גם התקציב). בשנים האלה גם מכרנו שחקנים בעשרות מיליוני שקלים, בממוצע זה עוד כמה מיליוני שקלים לכל עונה. זה מכסה יפה מאוד את התקציב שלנו לאורך כל השנים האלה.
הבעיה היחידה עם זה שבשבע השנים האלה, עם ההכנסות העצמיות הגבוהות בלבד, זכינו באליפות רק פעם אחת. זה צריך לקרות בתדירות גבוהה הרבה יותר, ובשביל זה צריך עוד כסף, דרך בעלים עשיר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 01:44 
אוגוסטוס היל כתב:
אני רק מקווה שכל הרומנטיקנים שדגלו בקבוצה של אוהדים, מבינים עכשיו שזה לא יכול לעבוד.

הכי עצוב שבכלל היו אנשים שהאמנו שבארץ קבוצה של אוהדים יכולה להצליח ברמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 01:45 
Red Nightmare כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:
נראה לי שהרומנטיקה מתה מזמן.

גם הקבוצה בדרך לשם.
אם לא יבוא מישהו רציני שישים כסף, מכירת החיסול שהיתה אמורה להיות בקיץ 2012 תעבור לקיץ 2013.

אולי מכירת חיסול תעזור לנו לבנות כאן קבוצה איכותית יותר וקבוצתית יותר.
רוב השחקנים באמת שלא מצדיקים את הכסף היקר שהם מקבלים.

מעדיף להיות במרכז הטבלה 4-5 שנים ולבנות משהו שייתן להפועל עומק פיננסי.
להשקיע במחלקת נוער שתייצר שחקנים ולמכור שחקנים לאירופה להמשיך להשקיע בנוער.
לאורך זמן השיטה של מכבי לא תחזיק מעמד, ורק קבוצות שמשקיעות היום בנוער ייראו תוצאות בעתיד.

ok

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
ארקדי החתים שני שחקנים מוסלמים-צ'צ'נים לבית"ר

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=211993

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 10:43 
EZMAN כתב:
ארקדי החתים שני שחקנים מוסלמים-צ'צ'נים לבית"ר

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=211993

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 11:00 
מצחיק, אבל כמובן שאופירה לא בדקה עובדות וכבר שיחקו מוסלמים בבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ואחד מהם כמעט הרס לנו דאבל (פעמיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 25/1-26/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
ואחד מהם כמעט הרס לנו דאבל (פעמיים)

ויקטור פאצ'ה הבן של אלף.
משחק פסיכי לחלוטין.

תקראו את התגובות בוואן ותראו איזו רמה הולכת שם, עצוב שהם הרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

בבית"ר אומנם כבר שיחקו 2-3 שחקנים מוסלמים בעבר כמו פאצ'ה(אלבני) או נדאללה(ניגרי,עזב תוך זמן קצר בגלל לחץ הקהל)

אבל "הייחוד" של הזרים החדשים הוא שעד היום המוסלמים שהגיעו לבית"ר לא הגיעו מארצות שקרובות בכלל להגדרה של ארצות ערב לעומת הצ'צ'נים שבהגדרה הם פרסים ויש אוכלוסיות צ'צ'ניות בכל ארצות ערב

דיברתי היום על חמין עם כמה אוהדי בית"ר שנחשבים אינטיליגנטים ולמרות פאצ'ה שהתקבל בסדר אצלם(בעיקר בגלל שמו ה"לא ערבי" הצצנים זה סיפור אחר ומעניין מה יקרה בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 14:41 
המערך הזה מזכיר לי את המשחק הנפלא שהיה לנו באתלטיקו,פשוט החזקנו בכדור,הנענו אותו ושיחקנו התקפי.
חבל שחזרנו אחורה כל כך הרבה מאז המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 14:45 
Yalla Hapoel כתב:
המערך הזה מזכיר לי את המשחק הנפלא שהיה לנו באתלטיקו,פשוט החזקנו בכדור,הנענו אותו ושיחקנו התקפי.
חבל שחזרנו אחורה כל כך הרבה מאז המשחק הזה.

למרות ההחמצות בן חיים שיחק טוב מאוד במשחק הזה במיוחד במחצית הראשונה והוא מאוד מתאים למשחקים כאלה בזכות המהירות המטורפת שלו.

ייחסר מאוד מחר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

בבית"ר אומנם כבר שיחקו 2-3 שחקנים מוסלמים בעבר כמו פאצ'ה(אלבני) או נדאללה(ניגרי,עזב תוך זמן קצר בגלל לחץ הקהל)

אבל "הייחוד" של הזרים החדשים הוא שעד היום המוסלמים שהגיעו לבית"ר לא הגיעו מארצות שקרובות בכלל להגדרה של ארצות ערב לעומת הצ'צ'נים שבהגדרה הם פרסים ויש אוכלוסיות צ'צ'ניות בכל ארצות ערב

דיברתי היום על חמין עם כמה אוהדי בית"ר שנחשבים אינטיליגנטים ולמרות פאצ'ה שהתקבל בסדר אצלם(בעיקר בגלל שמו ה"לא ערבי" הצצנים זה סיפור אחר ומעניין מה יקרה בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
שטויות,אם פאצ'ה היה בא היום הם היו עושים את אותו הדבר
פשוט אז הם לא היו מחוברים לכהנאצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

אני לא בטוח שאתה צודק
אם היו אומרים להם כשהוא בא שהוא מוסלמי, הם היו צועקים.
הם פשוט לא שמו לב.

וברור שאם השחקנים יהייו טוביםם הם ימצאו סיבות למה זה בסדר שהם בביתר. התירוצים כבר התחילו "הם לא ערבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 16:44 
אדום נחמד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אני לא בטוח שאתה צודק
אם היו אומרים להם כשהוא בא שהוא מוסלמי, הם היו צועקים.
הם פשוט לא שמו לב.

וברור שאם השחקנים יהייו טוביםם הם ימצאו סיבות למה זה בסדר שהם בביתר. התירוצים כבר התחילו "הם לא ערבים"

מה זה משנה? זה צעד חשוב להפסקת הגזענות במדינה.
שיתרצו כמה שהם רוצים אני מעדיף שהם יהיו צבועים ולא יהיו גזענים באמת.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 17:00 
בארסה מתחיל,אוראל גרינפלד שופט :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
chimpfive כתב:

יובל אתה בעיקרון צודק... אבל.....
א. כמו שאתה נראה כרגע אני לא רואה אותך מגיע לאירופה השנה, בלי הכסף מאירופה שנה הבאה יש לך תקציב של 22-24 מליון (וגם זה בין התקציבים הגדולים בליגה).
ב. אם אתה מוריד מה 24-22 מליון 5 מליון שקל חובות, אתה נשאר עם 19-17, שגם מהם במסגרת ההסכם (להבנתי) של רמון מול טביב יורד מליון נוסף.
ג. מעבר לזה השאלה היא לא "רק" מה התקציב שלך אלא גם מה סדר גודל ההתחיבויות שלך, חוזים כמו של ורמוט די הורגים לך את התקציבף בטח עם הוא עומד על 18 מליון, למרות שתוכל לגרור שוב חובות לשנה אחרי זה אז נגיד 20.
ד. הבעיה המרכזית כמו שאנחנו רואים בחלון העברות הנוכחי וגם בכדורסל היא היכולת להביא חיזוק ולעשות שינויים. אם אתה מסיים את כל התקציב כבר באוגוסט, יש לך בעיה להביא מחליפים בינואר. והמשמעות של זה יכולה להיות הן ירידת ליגה (בעונת קנדה-טופצה-טלקיסקי והן איבוד סיכוי לאליפות / אירופה (בעונה הזאת). לכן חשוב מאוד לשמור כסף לינואר, ככה שגם אם לא תשתמש בו יהיה לך רזבה לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: