תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסיפת חברי העמותה הראשונה **הערב **
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:23 
ofir כתב:
מה אמרו על ההעברה של מרעי?

עבר בתמורה לעוד אחוזים מדמארי וטבח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
ofir כתב:

היה כל כך קשה לפרסם את זה בזמן אמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:52 
אחד האדומים כתב:
vangroder כתב:
ofir כתב:

היה כל כך קשה לפרסם את זה בזמן אמת?

לא ברור העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
ofir כתב:

לא התאפשר לי להגיע לאסיפה אמש,
חיכיתי שיפרסמו פרוטוקול או כל דבר אחר כדי להבין מה נאמר בנושא הזה. אני שמח לדעת שזו הייתה התשובה.
עכשיו השאלה שלי היא - האם מישהו מנציגי העמותה בהנהלת הקבוצה ראה חוזה כתוב בנושא? ראה סעיף כזה בהסכם ה"מכירה"? כמה אחוזים?
אני מתקשה להאמין משום מה, שקבוצה שזקוקה נואשות לכסף כאן ועכשיו, משחררת שחקן סגל לגיטימי בעבור אחוזים שמי יודע מתי יניבו פירות. נשמע לי לא אמין בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שמעתי שום דבר על אחוזים, נאמר שאנחנו מקבלים תמורה שקשורה בעסקאות של בן חיים ודמארי ושזה השתלם לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:40 
vangroder כתב:
ofir כתב:

אני לא קונה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:41 
יובל כתב:
אני תומך במה שערן אמר, גם בפורום וגם באסיפה.
כולם מבינים (כך אני מקווה) שמצב הבעלות הנוכחי הוא לא בריא, והפתרון היחיד הוא בעלים יחיד בעל אמצעים לצד העמותה.
אבל זה לא מספיק, ואם אומרים שלא קל למצוא אחד כזה, אז על אחת כמה וכמה מה שעושים כרגע זה לא מספיק, והתשובה "חיים רמון רוצה את זה יותר מכולנו" גם היא לא מספיקה.
חיים רמון, ואנשים נוספים, צריכים להקדיש את כל הזמן שיש ברשותם כדי למצוא בעלים כזה. שלא ינהל את הפועל, שישאיר את זה ללובין ובר-ניב, ויתעסק רק בזה. בדיוק כמו שקורנפיין וניר ברקת עובדים על כך וחורשים את כל העולם בשביל זה. וגם בקרב האוהדים, והעמותה, צריך כבר לחלחל הלך הרוח כזה, שלפיו מציאת בעלים יחיד הוא קריטי וצריך להימצא בראש סדר העדיפויות של המועדון. ולכן גם אני חושב שצריכה לצאת הצהרה מכיוון העמותה, כמו שערן כתב השבוע, שקוראת לחיים רמון להקדיש את כל המאמצים האפשריים למציאת בעלים כזה.

זה הדבר העיקרי, בלי ספק. כל חודש שעובר בלי למצוא כזה פוגע בקבוצה ובעתיד שלה.

כל השאר משני ("נולדנו לסבול" אידיוטי, אבל זה משני. "הקהל מפונק" - קהל נורמלי, אבל גם זה משני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:
אהבתי והתחברתי למה שאמיר פורת אמר וזו נקודה טובה למחשבה עבור כולנו (בתמצות - הקהל של הפועל מתנהג בצורה מפונקת ותוקפנית כלפי שחקנים ואנשים במועדון ונראה שהוא לא באמת מבין את המציאות של הקבוצה).

יכול להיות שאני בדעת מיעוט כאן, אבל בעיני זה היה מיותר לחלוטין.
הרגיש לי מאוד לא הוגן שהוא אמר את זה. מי הוא שיטיף לי מוסר? שיגיד לי איך להתנהג?
רק כי יש לו מיקרופון והוא יושב על הפרקט ואני ביציע?

שוב - מדובר באנשים שעושים עבודת קודש. על זה אין ויכוח.
אבל תירגעו.

הוא יושב ביציע בדיוק כמוך, הסיבה שהוא הרגיש צורך לומר את הדברים האלו היא מפני שהוא יושב כמוך ביציע ולא בגלל שהוא ישב על הפרקט, יתרה מכך כאחד שיושב ביציע בדיוק כמוך וכאחד שתקופה לא מבוטלת מחייו עמל קשה בשביל שיהיה לך ולו סיבה לשבת ביציע, הוא זכה בזכות הדיבור דרך המיקרופון, היופי הוא שגם היו כאלה שענו לו, אתה יודע... אסיפה...דמוקרטיה...עמותה, זה הקטע, היופי היותר גדול שמחר זה יכול להתחלף ואתה תהיה במקומו, ובגדול כדאי שכולנו נפנים את הרעיון הזה, העמותה הזאת היא בשבילנו האוהדים כקולקטיב, היא לא בשביל אוהד.

אינני חבר של אמיר ועדיין אני אומר לך, הוא צודק באלף אחוז, ככל שכולנו נפנים יותר מהר את הסיטואציה החדשה שאליה נקלענו ככה נוכל להתוות דרך בצורה יותר מהירה וסדורה, כדאי שכמה שיותר אנשים יקחו בזה חלק, כי כרגע זאת המציאות, בשביל שנמצא רוכש צריך להפסיק לשדר היסטריה ופאניקה וליישר קו מאחורי המיזם, נמאס לי לחזור על המנטרה הזאת במיוחד אחרי שכבר עברה חצי שנה "אף אחד מהאוהדים לא רצה את טביב" וזאת הייתה האלטרנטיבה היחידה, רמון לקח על עצמו לחלץ את הקבוצה מידיו של טביב, אבל הוא עשה את זה מתוך נק' הנחה שכולנו נבין שהוא אוהד בדיוק כמונו רק פיגורה יותר ידועה שיכולה להתניע את המהלך (ולא משנה מה הדיעה האישית שלכם על הבן אדם), המטרה שלו היתה טובה והיא מבוססת על הרעיון שהוא אוהד בדיוק כמונו, צריך להפסיק לעלות דרישות וטענות, כי צריך להבין שכרגע צריך לעבוד עם מה שיש, ועם כל הכבוד... למרות היכולת של הקבוצה, אם הקהל היה משקיע בעידוד שלו חצי ממה שהוא משקיע בלקטר, יש מצב שהדברים היו נראים טיפה אחרת, שער 8 ישן, שער 7 עסוק בלקלל, שער 4-5 גם כן מעודד חצי גובה, שער 1,2 ו-13 עסוק כל הזמן בהערות טקטיות, חלאסססס כבר... תעודדו, נהיינו מכבי, תפנימו המכביזם חוגג בקרבנו והקבוצה עצמה גם אם אתם חושבים שמבחינה מקצועית היא בלוף נמצאת במקום שיש ועוד איך על מה להאבק, בשביל הסיכוי שזה ישתנה, גם אנחנו כקהל צריכים לחזור לסורנו.

אל תשכחו, נולדנו לסבול, אז לפחות בואו ננסה להנות מזה !

שבת שלום לכולם !

שטויות במיץ,
הקהל מתנהג ככה כי הוא רואה על הדשא אוסף של פוזאיסטים ופרימדנות שפרט לכמה שחקנים בודדים משתינים עליו בקשת.
זאת קבוצה רקובה ומורעלת עם חדר הלבשה מפולג, שאחראי עליה מאמן צעיר וחסר מושג שלא תורם לכל הבלאגן.
תתעוררו, לבקר שחקנים ומאמן זה ממש לא מכביסטי, זה תפקידנו כקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני לא שמעתי שום דבר על אחוזים, נאמר שאנחנו מקבלים תמורה שקשורה בעסקאות של בן חיים ודמארי ושזה השתלם לנו.

כולם יודעים שמדובר במשהו מסריח.
כולם יודעים שכולם יודעים שמדובר במשהו מסריח.
ועדיין - אף אחד לא יודע כלום.
יש לזה הגדרה במילון. שקיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מה הבעיה? נאמר שקיבלנו תמורה מסוימת, למה צריך לדעת את כל הפרטים והסעיפים של כל העסקאות של המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:50 
כל מי שיש לו הצעות כאלה ואחרות ושהיה רוצה להיות חבר בדירקטוריון מוזמן להגיש מועמדות לועד המנהל של העמותה, שיציג את עצמו בסרטון ביו-טיוב לדוגמא או בכל דרך שהיא ושישכנע את חברי העמותה להצביע לו.

לכתוב בפורום, לדרוש שקיפות לדרוש שחקנים לדרוש מאמן אחר לדרוש ולדרוש ולדרוש ולקטר זו חכמה קטנה. אפשר לצאת ולעשות משהו (או שמשטרת הקיטורים תשלול לכם את הזכות לקטר....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מה הבעיה? נאמר שקיבלנו תמורה מסוימת, למה צריך לדעת את כל הפרטים והסעיפים של כל העסקאות של המועדון?

אין שום בעיה, אתה יכול להאמין שהתקבלה תמורה. זו זכותך המלאה. אז 99.9% יודעים שמדובר במשהו מסריח.
אני לא מאמין - אבל גם לא דורש לראות בעצמי מסמך. רק שואל האם נציגי העמותה בהנהלת המועדון ראו מסמך בו מפורטת התמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסיפת חברי העמותה הראשונה **הערב **
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

אני מסכים איתך שלא צריך לרדת עד לעומקו של כל הסכם, אבל כל עוד מה שקיבלנו (אם קיבלנו) תמורת מרעי לא ידוע, אפשר למשל לשאול האם לא היה עדיף לקבל עליו כסף שהיה יכול לאפשר לנו להחתים מגן ימני טוב.

ההסבר היחיד שנראה לי הגיוני הוא שבמקום להעביר אליהם כסף שהתחייבנו אליו מראש באחת העסקאות או בשתיהן, העברנו אליהם שחקן והקלנו על המצב הכלכלי של המועדון.
גם זה, אגב, לא בושה לבוא ולהגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti, מה מסריח בזה? מה לא בסדר שקיבלו תמורה שהיא לא העברת כסף לחשבון הבנק של הפועל?

kobster, הפועל כרגע בגירעון. אם נחסך תשלום עתידי או אם היינו מקבלים סכום כסף מסוים מקבוצה אחרת, הגירעון קטן ככה או ככה, אז אני לא מבין איך האפשרות השנייה הייתה עוזרת לנו יותר להחתים מגן ימני טוב. אגב, גם במצב הנוכחי אפשר להחתים מגן ימני טוב, אפילו מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:02 
יובל כתב:
Eros Ramazzotti, מה מסריח בזה? מה לא בסדר שקיבלו תמורה שהיא לא העברת כסף לחשבון הבנק של הפועל?

kobster, הפועל כרגע בגירעון. אם נחסך תשלום עתידי או אם היינו מקבלים סכום כסף מסוים מקבוצה אחרת, הגירעון קטן ככה או ככה, אז אני לא מבין איך האפשרות השנייה הייתה עוזרת לנו יותר להחתים מגן ימני טוב. אגב, גם במצב הנוכחי אפשר להחתים מגן ימני טוב, אפילו מצוין.

עזוב, יובל, אתה מספיק נבון כדי להבין לבד שמשהו פה לא מסתדר. ממתי מישהו דואג לגירעון, הרי מהקיץ הקבוצה חיה מעכשיו לרגע רק כדי לשרוד ולסגור פינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מה זה תמורה מסוימת?
תגידו מה.
גם על דמארי טביב קנה אותו במיליון וחצי יורו וקיבל את דמארי ועוד תמורה מסוימת. אל תעשו צחוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:04 
יובל כתב:

אין שום בעיה, תגידו מה התמורה. או שקיבלנו אחוזים, סבבה, או שאחד מהשתלומים שאנחנו עוד חייבים להם נמחקו, גם סבבה. אבל תגידו, מה הבעיה להגיד? מה לא בסדר בלפרסם דבר כזה?

כשאתה מסתיר ככה משהו, זה מסריח. תאר לך טביב היה מבצע את ההעברה הזאת, היינו קופצים עד לשמיים ובצדק. אני לא מתלהב להתלהם נגד ההנהלה הזאת, כי אני מאמין בלב שלם לאינטרסים שלהם, אבל עדיין מגיע לי לדעת מה היה בהעברה הזאת. מגיע לי בתור אוהד שקנה מנוי, ובטח שמגיע לי בתור חבר עמותה עם 2 קולות. אנחנו רוצים לדעת איך מנהלים את הקבוצה וזו זכותנו. הם האנשים שהפיצו את רעיון השקיפות לא? כרגע זה לא כל כך שקוף שלא רואים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:40 
RedFox כתב:
vangroder כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:
אהבתי והתחברתי למה שאמיר פורת אמר וזו נקודה טובה למחשבה עבור כולנו (בתמצות - הקהל של הפועל מתנהג בצורה מפונקת ותוקפנית כלפי שחקנים ואנשים במועדון ונראה שהוא לא באמת מבין את המציאות של הקבוצה).

יכול להיות שאני בדעת מיעוט כאן, אבל בעיני זה היה מיותר לחלוטין.
הרגיש לי מאוד לא הוגן שהוא אמר את זה. מי הוא שיטיף לי מוסר? שיגיד לי איך להתנהג?
רק כי יש לו מיקרופון והוא יושב על הפרקט ואני ביציע?

שוב - מדובר באנשים שעושים עבודת קודש. על זה אין ויכוח.
אבל תירגעו.

הוא יושב ביציע בדיוק כמוך, הסיבה שהוא הרגיש צורך לומר את הדברים האלו היא מפני שהוא יושב כמוך ביציע ולא בגלל שהוא ישב על הפרקט, יתרה מכך כאחד שיושב ביציע בדיוק כמוך וכאחד שתקופה לא מבוטלת מחייו עמל קשה בשביל שיהיה לך ולו סיבה לשבת ביציע, הוא זכה בזכות הדיבור דרך המיקרופון, היופי הוא שגם היו כאלה שענו לו, אתה יודע... אסיפה...דמוקרטיה...עמותה, זה הקטע, היופי היותר גדול שמחר זה יכול להתחלף ואתה תהיה במקומו, ובגדול כדאי שכולנו נפנים את הרעיון הזה, העמותה הזאת היא בשבילנו האוהדים כקולקטיב, היא לא בשביל אוהד.

אינני חבר של אמיר ועדיין אני אומר לך, הוא צודק באלף אחוז, ככל שכולנו נפנים יותר מהר את הסיטואציה החדשה שאליה נקלענו ככה נוכל להתוות דרך בצורה יותר מהירה וסדורה, כדאי שכמה שיותר אנשים יקחו בזה חלק, כי כרגע זאת המציאות, בשביל שנמצא רוכש צריך להפסיק לשדר היסטריה ופאניקה וליישר קו מאחורי המיזם, נמאס לי לחזור על המנטרה הזאת במיוחד אחרי שכבר עברה חצי שנה "אף אחד מהאוהדים לא רצה את טביב" וזאת הייתה האלטרנטיבה היחידה, רמון לקח על עצמו לחלץ את הקבוצה מידיו של טביב, אבל הוא עשה את זה מתוך נק' הנחה שכולנו נבין שהוא אוהד בדיוק כמונו רק פיגורה יותר ידועה שיכולה להתניע את המהלך (ולא משנה מה הדיעה האישית שלכם על הבן אדם), המטרה שלו היתה טובה והיא מבוססת על הרעיון שהוא אוהד בדיוק כמונו, צריך להפסיק לעלות דרישות וטענות, כי צריך להבין שכרגע צריך לעבוד עם מה שיש, ועם כל הכבוד... למרות היכולת של הקבוצה, אם הקהל היה משקיע בעידוד שלו חצי ממה שהוא משקיע בלקטר, יש מצב שהדברים היו נראים טיפה אחרת, שער 8 ישן, שער 7 עסוק בלקלל, שער 4-5 גם כן מעודד חצי גובה, שער 1,2 ו-13 עסוק כל הזמן בהערות טקטיות, חלאסססס כבר... תעודדו, נהיינו מכבי, תפנימו המכביזם חוגג בקרבנו והקבוצה עצמה גם אם אתם חושבים שמבחינה מקצועית היא בלוף נמצאת במקום שיש ועוד איך על מה להאבק, בשביל הסיכוי שזה ישתנה, גם אנחנו כקהל צריכים לחזור לסורנו.

אל תשכחו, נולדנו לסבול, אז לפחות בואו ננסה להנות מזה !

שבת שלום לכולם !

שטויות במיץ,
הקהל מתנהג ככה כי הוא רואה על הדשא אוסף של פוזאיסטים ופרימדנות שפרט לכמה שחקנים בודדים משתינים עליו בקשת.
זאת קבוצה רקובה ומורעלת עם חדר הלבשה מפולג, שאחראי עליה מאמן צעיר וחסר מושג שלא תורם לכל הבלאגן.
תתעוררו, לבקר שחקנים ומאמן זה ממש לא מכביסטי, זה תפקידנו כקהל.

שטויות במיץ זאת תגובה ראויה קודם כל...
שנית, השחקנים לא חייבים לך דין וחשבון, במידה והם לא טובים ישנו צוות מקצועי שאמור להסיק את המסקנות בסוף השנה ולהחליט מי תורם לקבוצה ומי לא ובמידה והוא רואה לנכון יש לו את האופציה לשחרר אותו, כרגע זה מה יש, מעידך קצת מוזר שאנחנו כקהל מעדיפים שהבלוף יתפוצץ כשהקבוצה עדיין נמצאת במרחק 2 נק' מהמקום הראשון ויש לנו משחק סופר חשוב ביום ראשון מול מי שממוקמת במקום השלישי ונמצאת 3 נק' מאיתנו, ואם נהיה כנים אז הביקורת לא ממש תורמת כי זה הכי ברור בעולם שהחולשה של הקבוצה טמונה בצד המנטלי, במיוחד שהיא מבטאת זלזול כלפי השחקנים בשפה בוטה, אני מבין שקשה להתסכל במראה, אבל השתננו כקהל וזה היה הליך מאוד מהיר, חבל שזה קורה דווקא בשנה שאנחנו דווקא אמורים להראות חוסן כי זה כרגע בידיים שלנו.

או שלא... אם להתייחס לכל התגובות הפראנוידיות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
תסלח לי אבל זה לא רציני. אין אף קבוצה בעולם שחושפת את הפרטים של כל העסקאות שהיא עושה. לא יודע מה היה פה, ואולי רמון והעמותה מובילים את כולם באף.במקרה הזה.
אבל כעיקרון אנחנו לא צריכים להיות הפראיירים היחידים שמשחקים את המשחק כשכל הקלפים שלנו חשופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:48 
שקיפות זו אחת המילים עם המרחב הפרשני הכי רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
תסלח לי אבל זה לא רציני. אין אף קבוצה בעולם שחושפת את הפרטים של כל העסקאות שהיא עושה. לא יודע מה היה פה, ואולי רמון והעמותה מובילים את כולם באף.במקרה הזה.
אבל כעיקרון אנחנו לא צריכים להיות הפראיירים היחידים שמשחקים את המשחק כשכל הקלפים שלנו חשופים

בדיוק!!! נרקוטיקה ושבתאי יחבס, אף קבוצה מקצוענית לא אמורה לחשוף דברים כאלה, באירופה מפרסמים באופן רשמי רק אילו שחקנים באים/הולכים וכל הפרטים האחרים נתונים לשמועות של אתרי התקשורת.
אתמול באסיפה הוסבר באופן מפורט מהו המצב הכלכלי בקבוצה, אין שום צורך באינפורמציה נוספת. זו בהחלט שקיפות מספקת. כמו שבאירופה מתפרסמים המאזנים הכלכליים אבל אף פעם לא מתפרסמים (באופן רשמי כמובן) פרטי כל עסקה.

שחר, לא הבנתי בכלל. ברור שהם דואגים לגירעון, בין השאר בגלל התוצאות של חלון ההעברות עגומות (ולא שאני מצדד בזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:21 
יובל כתב:
הפועל כתב:

בדיוק!!! נרקוטיקה ושבתאי יחבס, אף קבוצה מקצוענית לא אמורה לחשוף דברים כאלה, באירופה מפרסמים באופן רשמי רק אילו שחקנים באים/הולכים וכל הפרטים האחרים נתונים לשמועות של אתרי התקשורת.
אתמול באסיפה הוסבר באופן מפורט מהו המצב הכלכלי בקבוצה, אין שום צורך באינפורמציה נוספת. זו בהחלט שקיפות מספקת. כמו שבאירופה מתפרסמים המאזנים הכלכליים אבל אף פעם לא מתפרסמים (באופן רשמי כמובן) פרטי כל עסקה.

שחר, לא הבנתי בכלל. ברור שהם דואגים לגירעון, בין השאר בגלל התוצאות של חלון ההעברות עגומות (ולא שאני מצדד בזה).

תקשורת לא מעניינת אותי. תביא לי דוגמא מקבוצה שמנוהלת או נרכשה (בינתיים ה20 אחוז שלנו הם החלק הכי גדול מעוגת האחוזים) ע"י אוהדים. גם אותם לא חושפים למספרים? איך אתה יכול לבקש מהקהל כסף אחרי שאתה עושה עסקה תמוהה כזאת?

חוץ מזה, כמה הסתייגויות- קבוצה מקצוענית זה יפה, אבל כל מה שקורה פה הוא לא מקצועני. לא במקרה יש לנו עיניים גדולות, רק לפני שנתיים שדדו לנו את הקופה. אני עוד לא נתקלתי במקרה של שחקן שעבר ולא ברור מה הקבוצה קיבלה תמורותו. הרבה פעמים בעולם אומרים "סכום חסוי", אבל אז אתה כן יודע שהקבוצה שלך קיבלה משהו. כסף. פה? אין לך מושג.
דבר אחרון- גם מה שקורה בעולם הוא מסריח. האוהדים בכל מקום יכולים לשבת בשקט, אבל בלי נתונים סביר להניח שגם אותם גונבים מאחורי הגב. אם אין לך מה להסתיר, אתה תשתף. כנראה שיש מה להסתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
כל הקבוצות בגרמניה הן בבעלות אוהדים. אם אתה חושב שחושפים שם פרטי עסקאות וחוזים לעשרות אלפי חברי המועדון, אז אתה טועהם.
כנל גם בהפועל כדורסל אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:28 
על דבר אחד אין מחלוקת, הקהל שלנו עבר מהפך, נהיינו כאחרון המגעילים, כולם כולל כולם, בלומפילד הפך לבית קברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:34 
הפועל כתב:
כל הקבוצות בגרמניה הן בבעלות אוהדים. אם אתה חושב שחושפים שם פרטי עסקאות וחוזים לעשרות אלפי חברי המועדון, אז אתה טועהם.
כנל גם בהפועל כדורסל אגב

לא יודע אם יש מקרים בגרמניה של שחקנים שעוברים תמורת משהו לא ברור. אני לא נתקלתי. אני גם לא יודע מה רמת ההשקעה ואיך עובד העניין שם של בעלות האוהדים- אני יודע שכן יש שם משקיעים מבחוץ, לא בטוח אם האוהדים שמים כסף מהכיס כדי לקנות את הקבוצה, זה הרי מעוגן בחוק לא? אני באמת שואל, הרמת ידע שלי בנושא הזה לא מלאה.

ונניח שאתם צודקים לחלוטין, איך מונעים פה מקרה טביב נוסף? אם גם מול טביב היו לנו 50 אחוז, ואנחנו לא נחשפים למספרים, מה היה עוצר אותו מלגנוב את הקופה?
לפי מה שאתם אומרים, שום דבר.

אגב נ.ב - לא ביקשתי פרטי עסקאות חוזים. ביקשתי לדעת אם קיבלנו תמורה. אחוזים, תשלום, דחיית חוב, סיכות לחולצה, משהו. ואם לא, אז מגיע הסבר למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל, אתה מפספס את הנקודה שלי.
אם הפועל קיבלה תמורה - כסף, קיטון בהתחייבות עתידית, כסאות למשרד של אבוקסיס, הליכון לשחקנים - אין לי שום בעיה. לא מצפה לדעת במדויק.
שואל שאלה נורא פשוטה - מישהו מהעמותה יכול לאשר שאכן הייתה תמורה כזו או אחרת? מישהו נחשף לחוזה? יש חוזה בכלל?

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 25 ינואר 2013, 18:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הפועל כתב:
כנל גם בהפועל כדורסל אגב

לא יודע אם יש מקרים בגרמניה של שחקנים שעוברים תמורת משהו לא ברור. אני לא נתקלתי. אני גם לא יודע מה רמת ההשקעה ואיך עובד העניין שם של בעלות האוהדים- אני יודע שכן יש שם משקיעים מבחוץ, לא בטוח אם האוהדים שמים כסף מהכיס כדי לקנות את הקבוצה, זה הרי מעוגן בחוק לא? אני באמת שואל, הרמת ידע שלי בנושא הזה לא מלאה.

ונניח שאתם צודקים לחלוטין, איך מונעים פה מקרה טביב נוסף? אם גם מול טביב היו לנו 50 אחוז, ואנחנו לא נחשפים למספרים, מה היה עוצר אותו מלגנוב את הקופה?
לפי מה שאתם אומרים, שום דבר.

אתמול בא לאסיפה החשב, הסביר מה התקציב, מאיפה מגיעות ההכנסות, על מה הוא יוצא, מהו הגירעון, הכל נשמע סביר ומספק. זו בדיוק השקיפות שצריך לדרוש. וכמו שהפועל אומר, פרטים של אף עסקה לא אמורה להיות מפורטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אם הפועל קיבלה תמורה - כסף, קיטון בהתחייבות עתידית, כסאות למשרד של אבוקסיס, הליכון לשחקנים - אין לי שום בעיה. לא מצפה לדעת במדויק.
שואל שאלה נורא פשוטה - מישהו מהעמותה יכול לאשר שאכן הייתה תמורה כזו או אחרת? מישהו נחשף לחוזה? יש חוזה בכלל?

על זה אני לא יכול לענות. אני אישית מאמין לנציגי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מאה אחוז.
גם אני מאמין לאנשי העמותה, אבל לא חושב שהם היו מעורבים בעניין.
אם לפשט את הדברים - אני חושב (ומסתמן כאילו אינני לבד) שהעברת מרעי, ביום הראשון לחלון העברות, ללא תמורה, ללא מו"מ מתוקשר כמיטב המסורת של הפועל, לאחר שקבוצות מליגת העל (לפי אמצעי התקשורת) התעניינו בו, שמשאירה את הפועל שמתמודדת על האליפות עם עדן שרם כחלוץ מחליף כאשר עתידו של טוטו מעורפל, לקבוצה אפלולית שבמקרה מעורבת בעסקאות דמארי וטב"ח מדיפה ריח רע. כולה רוצה שיבוא מישהו שאני סומך עליו (ואני סומך על רוב האנשים בהפועל ובעמותה) ויגיד שהכל היה תקין מידיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מאה אחוז.
גם אני מאמין לאנשי העמותה, אבל לא חושב שהם היו מעורבים בעניין.
אם לפשט את הדברים - אני חושב (ומסתמן כאילו אינני לבד) שהעברת מרעי, ביום הראשון לחלון העברות, ללא תמורה, ללא מו"מ מתוקשר כמיטב המסורת של הפועל, לאחר שקבוצות מליגת העל (לפי אמצעי התקשורת) התעניינו בו, שמשאירה את הפועל שמתמודדת על האליפות עם עדן שרם כחלוץ מחליף כאשר עתידו של טוטו מעורפל, לקבוצה אפלולית שבמקרה מעורבת בעסקאות דמארי וטב"ח מדיפה ריח רע. כולה רוצה שיבוא מישהו שאני סומך עליו (ואני סומך על רוב האנשים בהפועל ובעמותה) ויגיד שהכל היה תקין מידיעה .

אוקיי, מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: