לוסיאנו דה ברונו כתב:
איזה חלק מהקבוצה קיבלת לעזאזל? מה קיבלת? אפשר לחשוב הפכת להיות בעל זכות חתימה במועדון. תירגע, כולה זכות הצבעה על איזה צבע ואיזה סמל תלבש הקבוצה שלך.
ואל תכניס לי מילים לפה. לא אמרתי שאני מסכן, ואני אומר שאם עד עכשיו המכירה לדרבי הייתה למנויים בלבד, אז ככה היא צריכה להמשיך להיות, ולא אך ורק לחברי עמותה. אני רוצה לראות שתצא הודעה רשמית שזה אך ורק לחברי עמותה, ואז נראה את כולם יוצאים מהחורים שלהם, בדיוק כמו שעשו בזמנו עם ההחלטה למכור רק למי שיש לו חברות בעמותת הכדורסל.
שוב זה לא העניין שאני עכשיו יחליט מי המאמן, אבל כן קיבלתי חלק מהקבוצה, שלטעמי הוא מספיק לעדיפות שכזו.
ואין קשר לקטע שנה שעברה עם הכדורסל ששם זה היה בלי ספק שגוי.
רדפוקס, שוב, יש לו זכות כי יש לו חלק בבעלות על הקבוצה, הוא לקח אחריות על הקבוצה.
הרעיון הוא לא מי אוהד טוב יותר (רוב האנשים יגידו בטח שאין דבר כזה אוהד טוב, אני אגזים ואגיד שלטעמי אוהד ב' אוהד יותר טוב), אלא למי מגיע יותר, לטעמי לאוהד א' מגיע יותר כי הוא בעל חלק (גם אם הוא חלקיק קטן) בהפועל תל אביב.
אגב, לטעמי אוהד ג' - שהוא גם מגיע למשחקי חוץ וגם חבר בעמותה הוא הראוי ביותר.
אגב 2, הכי טוב זה שאם אפשר להוציא ב100 ש"ח "חבר מועדון" (שהרווח ממנו היה הולך למועדון) או משהו בסגנון שטוב גם למי שלא מאמין ברעיון העמותה (לא יקבל זכות הצבעה אלא רק "זכויות יתר" כמו ההנחה בחנות והעדיפות לכטיסים).
הטענה שלי היא שבשורה התחתונה, מנוי זה 19 כרטיסים במקום מסוים למשך עונה, לא פחות ולא יותר.
מה אם מישהו שלא יכול להבטיח שהוא יגיע לכל המשחקים, אבל כן מגיע במסתכם ל20 משחקי בית וחוץ?