תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 25/1-26/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טל בן חיים צפוי להחמיץ את הדרבי
חלוצה של הפועל ת"א סובל מקרע חלקי בשריר האחורי וייעדר לפחות שלושה שבועות • השוער בוריס קליימן חתם לשלוש שנים נוספות באדום ועשוי לפתוח מול מכבי חיפה ביום ראשון
אביתר לנג וליאב
"דרור שמשון הוא מאמן סופר
מקצוען וכל מי שטוען אחרת עושה לו עוול," כך אמרו אתמול בהפועל ת"א על מאמן הכושר של הקבוצה בעקבות ביקורות שנשמעו כלפיו בגין הפציעות הרבות של שחקנים במועדון בתקופה האחרונה.
האדומים ספגו אתמול מכה נוספת, לאחר שנודע כי החלוץ טל בן חיים סובל מקרע חלקי בשריר האחורי, ייעדר בשלושת השבועות הקרובים וצפוי להחמיץ את הדרבי. בן חיים סובל למעשה מאותה פציעה שממנה נפגע גילי ורמוט בשריר הירך האחורי, כשגם ויקטור מרעי ואלרואי כהן חוו פציעה דומה בתקופה האחרונה - מה שהביא לתהיות לגבי נושא הכושר הגופני בקבוצה.
"אין לשמשון שום קשר לזה, הוא מקצוען ועובד קשה כדי לשקם את השחקנים," אמר שחקן בהפועל על מאמן הכושר של הקבוצה.
העובדה שגם בן חיים ייחסר ליוסי אבוקסיס קריטית, מאחר שלהפועל מצפים שני משחקים חשובים מאוד בשבוע הקרוב: ביום ראשון בליגה מול מכבי חיפה בקריית אליעזר, וביום רביעי באיצטדיון וסרמיל, כשמחזיקת הגביע תצא להגן על תוארה בסיבוב ח' מול הפועל ב"ש, שהפסידה שלשום בגמר גביע הטוטו ולא רוצה למצוא עצמה בשלב הזה גם מחוץ למפעל הגביע. השוער בוריס קליימן, באמצעות סוכנו דודו דהאן, האריך אתמול את חוזהו בהפועל ת"א לשלוש שנים נוספות ועשוי לעמוד בשער כבר במשחק מול מכבי חיפה, במקומו של אפולה אדל. "בוריס הוא העתיד של הפועל ואין לי ספק שהוא יהיה השביט אלימלך הבא של המועדון הזה," אמר דהאן. קליימן עצמו אמר עם הארכת החוזה אתמול: "אני שמח להישאר בבית. הפועל נתנו לי להרגיש שהם רואים בי חלק חשוב בבניית הקבוצה לשנים הבאות."
אתמול ערכו שחקני הנבחרת הבוגרת והנבחרת הצעירה של המועדון אימוני שחרור קלים בלבד, במטרה למנוע מהם את העומס לקראת המשחק מול חיפה.
"זה לא משחק עונה"
"זה לא משחק עונה, ועד כמה שזכור לי לא מדובר במשחק בין הראשונה לשנייה." את המשפט הזה אמר אתמול מאמן מכבי חיפה, אריק בנאדו, אולי בניסיון להוריד מעט לחץ לקראת המשחק החשוב מול הפועל ת"א.
עם זאת, גם בנאדו יודע שמדובר במשחק שניצחון בו יכול להעמיד את קבוצתו בעמדת קריאת תיגר על תואר האליפות.
"זה משחק חשוב מאוד מול יריבה קשה שאני מאוד מכבד, אבל נבוא לנצח. אני מרגיש אנרגיות טובות מהקהל," סיפר המאמן, שיצטרך להסתדר ביום ראשון ללא אביחי ידין (אקס הפועל,( אשר נותח אתמול בידו השבורה וייעדר כחודש וחצי מהמגרשים. גוסטבו בוקולי יחליף אותו בהרכב.
"אני לא רוצה להשתמש במונחים של ','קללה אבל נפצעו לנו העונה הרבה שחקנים חשובים," הודה הקפטן יניב קטן והוסיף: "למזלנו יש לנו סגל שחקנים מצוין ולכל אחד יש מחליף."
בהרכב הפותח צפוי בנאדו להמשיך עם 11-ה שניצחו במחזור הקודם את הפועל עכו, כשבחוד ימשיכו לשחק בצוותא וויאם עמאשה ואלון תורג'מן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 25/1-26/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 09:53 
שמשון אפס לא ייתכן כושר לקוי כל כך פציעות מהסוג ה זה הן תוצאה של כושר גופני לא טוב

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 10:24 
Red Nightmare כתב:
שמשון אפס לא ייתכן כושר לקוי כל כך פציעות מהסוג ה זה הן תוצאה של כושר גופני לא טוב

יותר מדויק שמשון אפס בהפועל. גם הפצועים וגם הכושר.
מניח שאם הגיע לנבחרת הוא שווה משהו. אלא שהאדם הוא נוף מנהלו:
1 לשירזי אסור היה להביא מאמן ב-2 משרות.
2 סביר ששירזי לא כיוון אותו נכון, שלא לומר לחץ אותו כראוי לבוס, לאמן ברצינות.

ובכלל שירזי הוא מינוס, להבדיל מאפס, מרגע שהוא מקבל תחת.
זה לא מוריד האחריות משמשון. יתכן שהוא יכול מאמן כושר טוב אלא שהיה ההפך מזה בבית ספרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
צריך לשנות את השיטה בעולם שאנחנו תלויים בחסדיי מיליונרים פרטיים. מרגיש כל כך אדיוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
צריך לשנות את השיטה בעולם שאנחנו תלויים בחסדיי מיליונרים פרטיים. מרגיש כל כך אדיוטי.

אל חשש, יאיר ישנה את השיטה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
רק שלושה בלמים נגד חיפה האדירה? למה שלא כולם ישחקו בלמים? מאמן בושה שיתפטר.
אני בהלם שאני שומע על זה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
מעולם לא פחדתי ככה לבוא לקריית אליעזר כמו עכשיו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:45 
בשבוע הקרוב העונה מסתיימת ונגמר הסיוט.
למעט דרבים שזה כבר סיוטים ברמה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:48 
לא הבנתי, קליימן פותח מול חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:

:bang:
בהתחשב במחסור בשחקנים שיש לו ה3 בלמים האלה אמורים להיות הרכב הרבה יותר התקפי מהמשחק נגד בית"ר

ההרכב אמור להיראות ככה:

------------אדל/קליימן--------------
פחוטבא - סאבו - וואליד - שושן - הרוש/דנין
-----------גורדנה - ממן-------------
----------------נחום---------------
-----------דמארי - טוטו-------------

כשבהתקפות שלנו המגנים אמורים לשחק יותר למעלה וככל הנראה אולי אחד החישובים שלו היו שיהיה במרכז השדה שחקנים שיודעים להוביל יותר כדור מה שדג'מבה לא יכול יותר מידי

בהתחשב בנסיבות זה הרכב יותר מסביר והרבה יותר הגיוני מהגאונים פה בפורום שחשבו להציב את סאבו כקשר אחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:58 
מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזאל הקשר בין פריסת התשלומים של בעלי "מניות" בהפועל לבין גירעון תקציבי?

למה בגלל שאנשי עסקים הבטיחו לרכוש אחוזים ולא עשו את זה בסוף מכניס אותנו לגירעון? מה הקשר בין השניים?
כל הכסף הרי הולך לטביב, והתקציב הוא תקציב בפני עצמו, הכסף הזה בכל מקרה לא אמור להיכנס למועדון.

איך הגענו ל5 מיליון שקל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:13 
NARKOTIKA כתב:
מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזאל הקשר בין פריסת התשלומים של בעלי "מניות" בהפועל לבין גירעון תקציבי?

למה בגלל שאנשי עסקים הבטיחו לרכוש אחוזים ולא עשו את זה בסוף מכניס אותנו לגירעון? מה הקשר בין השניים?
כל הכסף הרי הולך לטביב, והתקציב הוא תקציב בפני עצמו, הכסף הזה בכל מקרה לא אמור להיכנס למועדון.

יש בקבוצה הזו חלמאים שלא יכולים לנהל חשבון של דוכן מיצים, אז קבוצת כדורגל??
כל פעם יש להם ״הפתעות״, כל פעם קורים דברים ״לא צפויים״, אף פעם לא נלקחים דברים מראש. הכל בשלוף, בלי מחשבה של מטר קדימה.
לפני שעושים חריש בסגל השחקנים לעונה הבאה, צריך לעשות חריש עמוק אצל הגאונים הפיננסים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:32 
הייתי בטוח שחודש דצמבר הנוראי שעברנו יגרום לאנשים בהנהלה לפתוח את הכיס ולהביא את השחקנים הדרושים (בעיקר מגן ימני).
אם אנחנו פותחים בשני מול חיפה עם חוטבא בהרכב אז אני משוכנע שאין לנו גרוש על התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:38 
אדום כתב:
הייתי בטוח שחודש דצמבר הנוראי שעברנו יגרום לאנשים בהנהלה לפתוח את הכיס ולהביא את השחקנים הדרושים (בעיקר מגן ימני).
אם אנחנו פותחים בשני מול חיפה עם חוטבא בהרכב אז אני משוכנע שאין לנו גרוש על התחת.

גירעון של 5 לא משכנע אותך מספיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:40 
EZMAN כתב:
Idandosh כתב:

:bang:
בהתחשב במחסור בשחקנים שיש לו ה3 בלמים האלה אמורים להיות הרכב הרבה יותר התקפי מהמשחק נגד בית"ר

ההרכב אמור להיראות ככה:

------------אדל/קליימן--------------
פחוטבא - סאבו - וואליד - שושן - הרוש/דנין
-----------גורדנה - ממן-------------
----------------נחום---------------
-----------דמארי - טוטו-------------

כשבהתקפות שלנו המגנים אמורים לשחק יותר למעלה וככל הנראה אולי אחד החישובים שלו היו שיהיה במרכז השדה שחקנים שיודעים להוביל יותר כדור מה שדג'מבה לא יכול יותר מידי

בהתחשב בנסיבות זה הרכב יותר מסביר והרבה יותר הגיוני מהגאונים פה בפורום שחשבו להציב את סאבו כקשר אחורי

3 בלמים כי הגרזן היחיד בסגל הורחק.
נקווה שיגמר טוב יותר מאשר במשחק הקודם בקרית אליעזר שבו הגרזן היחיד בסגל הורחק.

האמת, יש קושי לחלום גם בהתחשב במומנטום החיפאי, אבל זה כדורגל. אם השחקנים והמאמן יקחו את עצמם בידים וישחקו עם אקסטרא אנרגיות אנחנו יכולים לנצח.
בסך הכל הצד המנטלי קובע רבות, כמו שראינו בחילופי המאמנים בחיפה. ומה שיפה בצד המנטלי ובכלל בספורט הוא שהכל עוד אפשרי. והסגל שלנו, סוף סוף עם בלם ומגן חדש, בודאי שלפחות שווה לסגל החיפאי. כך שמה שנשאר זה לתפוס ראש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:47 
קבוצה ענייה שלא אמורה לחתחזק תקציב של 45 מיליון ש"ח, הביאו אנשי עסקים שיסתמו את החורים, עונה הבאה? שאלוהים יעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:53 
אני רק מקווה שכל הרומנטיקנים שדגלו בקבוצה של אוהדים, מבינים עכשיו שזה לא יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 14:00 
נראה לי שהרומנטיקה מתה מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 25/1-26/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

גם הקבוצה בדרך לשם.
אם לא יבוא מישהו רציני שישים כסף, מכירת החיסול שהיתה אמורה להיות בקיץ 2012 תעבור לקיץ 2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 14:39 
kobster כתב:
chimpfive כתב:

גם הקבוצה בדרך לשם.
אם לא יבוא מישהו רציני שישים כסף, מכירת החיסול שהיתה אמורה להיות בקיץ 2012 תעבור לקיץ 2013.

אולי מכירת חיסול תעזור לנו לבנות כאן קבוצה איכותית יותר וקבוצתית יותר.
רוב השחקנים באמת שלא מצדיקים את הכסף היקר שהם מקבלים.

מעדיף להיות במרכז הטבלה 4-5 שנים ולבנות משהו שייתן להפועל עומק פיננסי.
להשקיע במחלקת נוער שתייצר שחקנים ולמכור שחקנים לאירופה להמשיך להשקיע בנוער.
לאורך זמן השיטה של מכבי לא תחזיק מעמד, ורק קבוצות שמשקיעות היום בנוער ייראו תוצאות בעתיד.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 14:56 
Red Nightmare כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

גם הקבוצה בדרך לשם.

לאורך זמן השיטה של מכבי לא תחזיק מעמד, ורק קבוצות שמשקיעות היום בנוער ייראו תוצאות בעתיד.

מסכים.
ואין צורך להיות במקום 5, תראו מה בית"ר עושה עם תוצרת טובה מהנוער, ואנחנו מייצרים יותר הכנסות מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:00 
NARKOTIKA כתב:
Red Nightmare כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

גם הקבוצה בדרך לשם.

מסכים.
ואין צורך להיות במקום 5, תראו מה בית"ר עושה עם תוצרת טובה מהנוער, ואנחנו מייצרים יותר הכנסות מהם.

תזהר עוד יגידו שאתה מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:01 
מה שקובע כיום הוא הכסף.
גם אם יהיו שניים או שלושה כשרונות ממש טובים בנוער, הם לא ישארו בהפועל יותר מעונה או שתיים, אלו שישארו
הם אלו שאין להם את הכישרון או הקשרים להרויח כסף גדול באירופה.
צריך להשקיע בנוער, אבל גם צריך להיות ריאלים.

אין כיום דבר כזה שנקרא בנית קבוצה לאורך 5+ שנים, לאחר עונה או שתיים מוצלחות השלד יתפרק.
עם כסף גדול קשה להתחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:05 
R-O-D כתב:
מה שקובע כיום הוא הכסף.
גם אם יהיו שניים או שלושה כשרונות ממש טובים בנוער, הם לא ישארו בהפועל יותר מעונה או שתיים, אלו שישארו

אין כיום דבר כזה שנקרא בנית קבוצה לאורך 5+ שנים, לאחר עונה או שתיים מוצלחות השלד יתפרק.

מה שקובע הוא כסף אין ספק! מה שמכניס כסף הוא מכירת שחקנים איכותיים. לכן אנחנו צריכים לייצר שחקנים ולייצא אותם, ולהמשיך ולהשקיע בייצור.
לקנות שחקנים זרים לנוער מתוך חשיבה לטווח ארוך.

בסופו של דבר זו הדרך היחידה להכניס מזומנים בלי להיות תלוי באנשים אחרים.
ברור לי שאי אפשר להבטיח אליפות בכל שנה אבל אני לא רוצה אליפות בכל שנה באמת שאסתפק באליפות אחת ל4 שנים. ומאבק בצמרת כל שנה.
שמביאים שחקנים זרים צריך לקנות אותם שהם עוד זולים עם פוטנציאל הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:08 
Red Nightmare כתב:
R-O-D כתב:
מה שקובע כיום הוא הכסף.

מה שקובע הוא כסף אין ספק! מה שמכניס כסף הוא מכירת שחקנים איכותיים. לכן אנחנו צריכים לייצר שחקנים ולייצא אותם, ולהמשיך ולהשקיע בייצור.

ברור לי שאי אפשר להבטיח אליפות בכל שנה אבל אני לא רוצה אליפות בכל שנה באמת שאסתפק באליפות אחת ל4 שנים. ומאבק בצמרת כל שנה.

שמע, אתה חתיכת קרצייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:23 
Noam כתב:
Red Nightmare כתב:
R-O-D כתב:
מה שקובע כיום הוא הכסף.

שמע, אתה חתיכת קרצייה.

ומכביסט וזבל וחרא, אבל בתכלס אני מנסה לחשוב על העתיד של הפועל ולא רק על ההווה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 15:54 
NARKOTIKA כתב:

מישהו מתנדב להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:33 
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:

מישהו מתנדב להסביר?

כאשר אתה קונה באשראי אתה קונה ובפועל משלם חודש אחרי זה.
תאר לעצמך שהמשכורת לא נכנסת והופ יש לך מינוס.

מה שקרה הוא שההנהלה בנתה על הצלחה במפעל האירופי, ותרומות נוספות וכשאלו לא הגיעו נשארנו במינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קבוצה ענייה שלא אמורה לחתחזק תקציב של 45 מיליון ש"ח, הביאו אנשי עסקים שיסתמו את החורים, עונה הבאה? שאלוהים יעזור לנו.

עוד פעם הנבואות השחורות שחסרות כל זכר של רציונל.
גירעון של 5 מיליון שקלים. לקבוצה כל עונה יש הכנסות בסיסיות של 22-24 מיליון ש"ח. מספיק שאתה עולה לאירופה (ומי שאומר לי מי מבטיח שנעלה לאירופה, תיזכרו כמה גרועים היינו בשתי פתיחות העונות האחרונות וכמה לא התקשינו לעלות אז) ויש לך הכנסות של 35 מיליון, וזה בלי שאתה מוכר שחקן אחד. אז 5 מיליון מזה ילכו לכיסוי הגירעון, ביג דיל, אתה עדיין נשאר עם תקציב של 30 מיליון שזה התקציב השלישי בגובהו בליגה. אכן, "שאלוהים יעזור לנו".
הבעיה "היחידה" במצב הזה היא שכך אי אפשר להתחרות במכבי וחיפה על האליפות, בטח שלא לאורך זמן, ובשביל זה צריך בעלים יחיד עם אמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 17:07 
כולם מדברים פה על איזה בנייה של מכבי, הלו תתעוררו. הם הביאו שחקני רכש בטונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: