sylar כתב:
Red Ghost כתב:
אהבתי והתחברתי למה שאמיר פורת אמר וזו נקודה טובה למחשבה עבור כולנו (בתמצות - הקהל של הפועל מתנהג בצורה מפונקת ותוקפנית כלפי שחקנים ואנשים במועדון ונראה שהוא לא באמת מבין את המציאות של הקבוצה).
יכול להיות שאני בדעת מיעוט כאן, אבל בעיני זה היה מיותר לחלוטין.
הרגיש לי מאוד לא הוגן שהוא אמר את זה. מי הוא שיטיף לי מוסר? שיגיד לי איך להתנהג?
רק כי יש לו מיקרופון והוא יושב על הפרקט ואני ביציע?
שוב - מדובר באנשים שעושים עבודת קודש. על זה אין ויכוח.
אבל תירגעו.
הוא יושב ביציע בדיוק כמוך, הסיבה שהוא הרגיש צורך לומר את הדברים האלו היא מפני שהוא יושב כמוך ביציע ולא בגלל שהוא ישב על הפרקט, יתרה מכך כאחד שיושב ביציע בדיוק כמוך וכאחד שתקופה לא מבוטלת מחייו עמל קשה בשביל שיהיה לך ולו סיבה לשבת ביציע, הוא זכה בזכות הדיבור דרך המיקרופון, היופי הוא שגם היו כאלה שענו לו, אתה יודע... אסיפה...דמוקרטיה...עמותה, זה הקטע, היופי היותר גדול שמחר זה יכול להתחלף ואתה תהיה במקומו, ובגדול כדאי שכולנו נפנים את הרעיון הזה, העמותה הזאת היא בשבילנו האוהדים כקולקטיב, היא לא בשביל אוהד.
אינני חבר של אמיר ועדיין אני אומר לך, הוא צודק באלף אחוז, ככל שכולנו נפנים יותר מהר את הסיטואציה החדשה שאליה נקלענו ככה נוכל להתוות דרך בצורה יותר מהירה וסדורה, כדאי שכמה שיותר אנשים יקחו בזה חלק, כי כרגע זאת המציאות, בשביל שנמצא רוכש צריך להפסיק לשדר היסטריה ופאניקה וליישר קו מאחורי המיזם, נמאס לי לחזור על המנטרה הזאת במיוחד אחרי שכבר עברה חצי שנה "אף אחד מהאוהדים לא רצה את טביב" וזאת הייתה האלטרנטיבה היחידה, רמון לקח על עצמו לחלץ את הקבוצה מידיו של טביב, אבל הוא עשה את זה מתוך נק' הנחה שכולנו נבין שהוא אוהד בדיוק כמונו רק פיגורה יותר ידועה שיכולה להתניע את המהלך (ולא משנה מה הדיעה האישית שלכם על הבן אדם), המטרה שלו היתה טובה והיא מבוססת על הרעיון שהוא אוהד בדיוק כמונו, צריך להפסיק לעלות דרישות וטענות, כי צריך להבין שכרגע צריך לעבוד עם מה שיש, ועם כל הכבוד... למרות היכולת של הקבוצה, אם הקהל היה משקיע בעידוד שלו חצי ממה שהוא משקיע בלקטר, יש מצב שהדברים היו נראים טיפה אחרת, שער 8 ישן, שער 7 עסוק בלקלל, שער 4-5 גם כן מעודד חצי גובה, שער 1,2 ו-13 עסוק כל הזמן בהערות טקטיות, חלאסססס כבר... תעודדו, נהיינו מכבי, תפנימו המכביזם חוגג בקרבנו והקבוצה עצמה גם אם אתם חושבים שמבחינה מקצועית היא בלוף נמצאת במקום שיש ועוד איך על מה להאבק, בשביל הסיכוי שזה ישתנה, גם אנחנו כקהל צריכים לחזור לסורנו.
אל תשכחו, נולדנו לסבול, אז לפחות בואו ננסה להנות מזה !
שבת שלום לכולם !