חבק אותי... כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אחרי שפאלפון זיינה לי את התחת עם חשבון מטורף החלטתי להתנתק מהם.
רציתי לדעת למי שמבין, קניתי את המכשיר עצמו מהם, והם כל חודש מזכים אותי ב-60 שקל. עכשיו אם אני מתנתק מהם, הם יכולים לחייב אותי מכאן והילך או מההתחלה?
זאת אומרת קניתי את המכשיר מהם לפני שנה, ועד עכשיו הם זיכו אותי ב- 720 שקל(60 שקל כפול 12) ונשאר לי עוד שנתיים(1440 שקל).
אם אני מתנתק הם מחייבים אותי על 1440 או על 1440+720? הייתי שואל אותם אבל הם שיקרו לי כל כך הרבה פעמים שאין סיבה לסמוך עליהם.
מה שירד כבר אבוד להם אפילו אם הם זיכו אותך בשיחות.
לגבי יתרת התשלומים ימשיך לרדת לך כרגיל 60 שקל כל חודש עד גמר התשלומים.בכול חשבונית של פלאפון אתה אמור ליראות כמה תשלומים נשארו לך על המכשיר.
גם אם תנייד לרשת אחרת ימשיכו לשלוח לך קבלה על ה-60 שקל כל חודש כדי שתהיה מעודכן ביתרה אם הם לא שולחים זו עבירה על החוק.
לגבי חברה אחרת תעבור להוט מובייל יש להם מבצע של 9.90 שקל לחודש למשך שלושה חודשים.
זה הדיל הכי חם בשוק כרגע...
תודה, אבל הקטע של 012 מובייל יותר קורץ לי. יש להם חבילה ב-10 שקל ל-60 דקות 60 SMS ו- 100 MB. על כל חריגה 9 אגורות. אני מדבר משהוא כמו 120 דקות בחודש, וגולש אולי 150/200 מגה גג.
זה יוצא סביבות ה-25 שקל לחודש כל חודש, ולא רק 3-4 חודשים. ומקסימום אני יעזוב אותם אחרי זה ויעבור למשהוא אחר.
נ.ב. אכן פאלפון זונה בת זונה. הם העלו לי את התעריפים ב-40% במכה. הם אמרו שחלק מהזיכויים והנחות היו לשנה, רק שבחוזה זה לא כתוב. לכן זונה בת זונה.