תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 05:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פצועי העונה- פיזיולוגים לפה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
נדמה כי רוב הפצועים שלנו העונה, סובלים בעיקר ממתיחות בשרירים. לפי הבנתי הצולעת, זאת תוצאה של אימונים לא טובים.
אני רוצה אשמים! מה קורה פה? מישהו שרואה אימונים, יכול לתת את דעתו המקצועית בעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פצועי העונה- פיזיולוגים לפה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:06 
זה שילוב של עומס, תזונה לא נכונה, שרירים חלשים וכושר לקוי. האשמה היא גם על דרור שמשון אבל לא פחות על השחקנים שכנראה פשוט מאוד לא מנהלים חיים ספורטיביים

לא זכורה לי מתיחה בשריר של יגאל, סלים או וואליד כבר שנים והם עובדים עם אותו מאמן כושר. זה לא מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
זה שילוב של עומס, תזונה לא נכונה, שרירים חלשים וכושר לקוי. האשמה היא גם על דרור שמשון אבל לא פחות על השחקנים שכנראה פשוט מאוד לא מנהלים חיים ספורטיביים

לא זכורה לי מתיחה בשריר של יגאל, סלים או וואליד כבר שנים והם עובדים עם אותו מאמן כושר. זה לא מקרי.

ובמקרה כל החפיפניקים אצלנו? כי לא זכורות לי כ"כ הרבה פציעות מהסוג הזה בקבוצות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
קחו גם בחשבון שפציעות זה עניין שנוטה להיגרר. אם שחקן נגיד כמו בן חיים שעולה לשחק/להתאמן למרות שהוא סוחב איזו פציעונת בקרסול, אומנם הוא לא מושבת ויכול לשחק משחק שלם, אך זה גורם לו בלי להתכוון להשען יותר בריצה על הרגל בה הוא לא פצוע או לרוץ בצורה לא נכונה. זה עלול לגרור פציעה גם על הרגל השניה עקב עומס, או להחמיר פציעה.
אני יכול להעיד על עצמי שהמון פציעות אצלי התחילו ככה, ששיחקתי למרות שפציעה אחת לא החלימה לגמריי ולמחרת מצאתי את עצמי עם כאבים בקרסול השני או מתיחה במפשעה. זה קורה.

עוד נקודה שמוסיפה לעניין, שאצלנו יש סגל מאוד דליל. בניגוד לחיפה או מכבי שגם הסגל שלהם עבה פי 2 מבחינת ספסל ואופציות, הם לא השתתפו כמונו באירופה. אז כמו כל שנה, אנחנו נאלצים לאכול אותה בגלל הסיפור הזה.

מה שכן, אין ספק שאם היו מוסיפים לחבר'ה פעמיים בשבוע אימון פילטיס או אימון אחר שיעבוד איתם על גמישות, המון פציעות היו יכולות להמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 16:09 
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:

ובמקרה כל החפיפניקים אצלנו? כי לא זכורות לי כ"כ הרבה פציעות מהסוג הזה בקבוצות אחרות

"כל החפיפניקים". מקסימום מדובר בשניים שלושה שחקנים. אתה לא רואה שזה כל פעם אותם שחקנים? לא זכור לי שחוטבא,וואליד,שושן,אנטבי,דנין, דג'מבה,טועמה,ממן, גורדנה (שהפציעה שלו בתחילת העונה לא הייתה פציעת שריר) ודמארי נפצעו פציעות שריר בשנה האחרונה.

היחידים שנפצעו פציעות שריר זה בן חיים ורמוט ולאוראי (דמארי שלא שיחק אם אני זוכר נכון היה בכלל חולה). זאת אשמתם לא פחות מאשמתו של שמשון. אם ממש תרצה תוסיף גם את טוטו לרשימה אבל הדלקת בברך נבעה מכך שהוא שיחק עם פציעה בברך בשביל לעזור לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:

"כל החפיפניקים". מקסימום מדובר בשניים שלושה שחקנים. אתה לא רואה שזה כל פעם אותם שחקנים? לא זכור לי שחוטבא,וואליד,שושן,אנטבי,דנין, דג'מבה,טועמה,ממן, גורדנה (שהפציעה שלו בתחילת העונה לא הייתה פציעת שריר) ודמארי נפצעו פציעות שריר בשנה האחרונה.

היחידים שנפצעו פציעות שריר זה בן חיים ורמוט ולאוראי (דמארי שלא שיחק אם אני זוכר נכון היה בכלל חולה). זאת אשמתם לא פחות מאשמתו של שמשון. אם ממש תרצה תוסיף גם את טוטו לרשימה אבל הדלקת בברך נבעה מכך שהוא שיחק עם פציעה בברך בשביל לעזור לקבוצה

במקרה אלו השחקנים שמשחקים הכי הרבה.
ומדמארי גם זכורות לי לא מעט פציעות מאז שהוא בהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
מולי אפשטיין בוא לפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:12 
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:

דמארי נפצע בערך 3 פעמים פציעות שריר בשנה האחרונה.
ואתה לא באמת נותן פה את גורדנה כדוגמא לכושר גופני.
אגב, גם דנין באחד מהשחקים שפתח הוחלף כי הרגיש רגישות בשריר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
גם טועמה זו הדוגמא הכי גרועה בעולם לכושר גופני.
ואין לי תלונות לשחקנים כשדורשים מהם כ"כ מעט. צריך להכניס אותם למסגרת יותר רצינית יותר מהשכונה שהולכת אצלנו כדי שדברים יעשו ברצינות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
שילוב של הכנה לקויה בקיץ, עומס משחקים וכן גם חיים ספורטיביים של השחקן.
בסופו של דבר טב"ח כנראה לא עשה הכנה אופטימלית בקיץ, היה לו עומס של משחקים (ליגה, אירופה, נבחרת) וכנראה שלא עבדו איתו מגיל צעיר על שרירים וכו' והוא גם לא מתאמן מעבר לאימוני הקבוצה (עם מאמן פרטי, ריצות בים, פילאטיס, עבודה בחדר כושר וכו').
אותם הדברים אפשר לומר על טוטו וגילי (פיזיולוגית טוטו פשוט חזק יותר, עם גנים ניגרים...).

עובדה היא שכמעט כל מי שעשה הכנה אופטימלית בקיץ לא סובל מהפציעות הללו, חרף עומס המשחקים. אני לא מדבר רק על וואליד כי הוא תופעת טבע ממש וחייב לשמש דוגמה לפוחזים אצלנו בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
שילוב של הכנה לקויה בקיץ, עומס משחקים וכן גם חיים ספורטיביים של השחקן.
בסופו של דבר טב"ח כנראה לא עשה הכנה אופטימלית בקיץ, היה לו עומס של משחקים (ליגה, אירופה, נבחרת) וכנראה שלא עבדו איתו מגיל צעיר על שרירים וכו' והוא גם לא מתאמן מעבר לאימוני הקבוצה (עם מאמן פרטי, ריצות בים, פילאטיס, עבודה בחדר כושר וכו').
אותם הדברים אפשר לומר על טוטו וגילי (פיזיולוגית טוטו פשוט חזק יותר, עם גנים ניגרים...).

עובדה היא שכמעט כל מי שעשה הכנה אופטימלית בקיץ לא סובל מהפציעות הללו, חרף עומס המשחקים. אני לא מדבר רק על וואליד כי הוא תופעת טבע ממש וחייב לשמש דוגמה לפוחזים אצלנו בכדורגל הישראלי.

טוטו מתאמן המון לבד.
אפילו כשהוא לא יצא למחנה אימונים עם הקבוצה הוא נשאר בארץ וקרע את עצמו כמעט מדי יום בוולפסון (אחד שדאג לו למים איזה פעם-פעמיים). בגלל ההשקעה הזו הוא לא היה חלוד וכבר במשחק הראשון שהוא פתח (נגד בני יהודה) הוא כבש ונראה מצוין כשהדלקת בברך נגרמה כנראה ממשהו שהוא סחב והמשיך לשחק למרות הכאבים.
על בלוטת החשק בגלל חלון ההעברות כבר דובר כמה פעמים. לא מבין איך מצפים משחקן לתת 100% כשכל יום הוא שומע וקורא שיכול להיות שמחר הוא לא יהיה פה. החל מאדל, דרך חוטבא,דנין,אלרואי וטוטו. תוסיפו על זה את חוסר הוודאות של חמ"ן לגבי העונה הבאה ואת האפשרות שהוא משחק יותר בשביל קלטת הביצועים לאירופה ופחות בשביל הקבוצה ותקבלו חצי הרכב מתנדנד. העיקר שדאגו שהמאמן יהיה יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

וואליד הוא ממש לא תופעת טבע. הוא דוגמא קלאסית למקצוען ששומר על תזונה נכונה (אפילו לא אוכל בשר, רק דגים), לא שותה, לא יוצא לבלות עד שעות מאוחרות.
אין מה לעשות, בשביל להמשיך לשחק עד גילאים מאוחרים כאלו, חייבים להקדיש את החיים לזה.
ראיתי כתבה על סידורף בערוץ הספורט, הוא גם סיפר שם על התזונה שעזרה לו לשמור על הגוף לאורך השנים. הוא אפילו נמנע מלשתות קפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
Charlie כתב:

וואליד הוא ממש לא תופעת טבע. הוא דוגמא קלאסית למקצוען ששומר על תזונה נכונה (אפילו לא אוכל בשר, רק דגים), לא שותה, לא יוצא לבלות עד שעות מאוחרות.
אין מה לעשות, בשביל להמשיך לשחק עד גילאים מאוחרים כאלו, חייבים להקדיש את החיים לזה.
ראיתי כתבה על סידורף בערוץ הספורט, הוא גם סיפר שם על התזונה שעזרה לו לשמור על הגוף לאורך השנים. הוא אפילו נמנע מלשתות קפה..

זה ידוע. כשכתבתי "תופעת טבע" כוונתי לא היתה לכך שיש לו יכולת גופנית נדירה, אלא שהוא "עוף מוזר" בקרב נוף הכדורגל הישראלי, "תופעת טבע" בהשוואה לכדורגלן הישראלי המצוי. מה עוד אפשר לומר על שחקן שבעונת הדאבל 2010 החמיץ אימון אחד כל העונה וגם הוא רק בשל סיבות אישיות ולא בגין פציעה או מחלה וכל זאת בגיל 36 בערך....
תמיד אמרתי - תנו לי 5-6 וואלידים בקבוצה והפועל לוקחת אליפות כבר במחזור ה-25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:17 
הייתי היום בהרצאה של דרור שמשון שנערכה במסגרת השתלמות של פיפ"א בשפיים.
לפי איך שהוא הציג את זה לפחות, הוא מקנא בתנאים שיש במכבי חיפה ובעיקר בצד השני של הכביש. אגב, כל גם שאר המרצים כמו מומחה בתורת אימון, עומסים והתאוששות או בשיקום וטיפול בפציעות שמכירים קצת את המערכת בישראל מעידים שקורה שם דבר מיוחד מאוד, מקצועי שלא דומה לסטנדרטים בישראל.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 24 ינואר 2013, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:18 
שחר כתב:
לפי איך שהוא הציג את זה לפחות, הוא מקנא בתנאים שיש במכבי חיפה ובעיקר בצד השני של הכביש. אגב, כל גם שאר המרצים כמו מומחה בתורת אימון, עומסים והתאוששות או בשיקום וטיפול בפציעות שמכירים קצת את המערכת בישראל מעידים שקורה שם דבר מיוחד מאוד, מקצועי שלא דומה לסטנדרטים בישראלץ

ואני לתומי חשבתי שהתנאים ישתפרו ברגע שתהיה הנהלה חדשה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לפי איך שהוא הציג את זה לפחות, הוא מקנא בתנאים שיש במכבי חיפה ובעיקר בצד השני של הכביש. אגב, כל גם שאר המרצים כמו מומחה בתורת אימון, עומסים והתאוששות או בשיקום וטיפול בפציעות שמכירים קצת את המערכת בישראל מעידים שקורה שם דבר מיוחד מאוד, מקצועי שלא דומה לסטנדרטים בישראל.

השאלה היא האם הוא עובד כיום בהפועל, בתנאי אימון "זולים" יותר ממה שהיה לרון ציבלין(עם הרבה פחות פציעות שריר). או שאולי הוא מציב מראש רף שגבוה על התנאים הקיימים וגורם לבעיות.
(סתם תהייה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 23:06 
אין ספק שההכנה של גילי בגרמניה הייתה "חפיפניקית". חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: