קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
באירוע כזה חשוב להגדיר מהגרם לו. אני כאמור יצאתי מיד עם פתיחת הדלתות ועד אז ראיתי אותנו חוגגים ושרים (כפי שציין דוח המשגיח התנהגות למופת). מה שהספקתי לראות את הכרוז וגורם נוסף על הפרקט מגיעים ומבצעים תנועות מגונות. מאמין גם לנציגי ההנהלה על מי התחיל בזריקת חפצים (לא מנייר) וכאמור מאותו רגע התחילה המהומה. היה גורם אחד במגרש אולי שניים שהיו צריכים למנוע את זה (סדרנים ומשטרה). לצערנו מקומיותם של אלה גורמים להם לשכוח את תפקידם ולהצטרף לבני עירם (מכירים כבר את המקרים בטדי וקרית שמונה שהיו דומים לחלוטין.
ברור שיש לנו גורמים בעייתיים בין האוהדים אך שוב במקרה זה עם נגררו לאירוע ומי שהיה אמור למנוע לא עשה את עבודתו.
בכל מקרה זה לא המקרה להאשים בו את האוהדים שלנו.
כפי שאני לא מעודד כמוהם אני גם לא מצפה שיתנהגו כמוני באירוע אלא לשכנע אותם שהתנהגותם אינה ראויה ולנסות להפסיק בעצמי.
האם במקום לצלם ניסית להפסיק את שבירת הכיסאות בעצמך. שוחחתי עם חבר שהרגיש שהוא היחיד שניסה ובסוף הצליח.
כתבתי כבר שניסיתי, אתה מתאר לעצמך כמה מוצלח זה יכול להיות (לא הצלחתי). ואני מעודד (לא יודע אם בדיוק כמוהם) ומצפה שלא יזיקו להפועל.
אתה כנראה ישבת ביציע שניתן היה לצאת ממנו בתום המשחק, אני לא (סגרו את הדלתות).
אני גם אחזור על זה שהגורם המתסיס אולי ישתנה, אבל הוא תמיד קיים והוא תמיד מהמארחים/אורחים. התגרויות עוד יהיו, ואם כל פעם "נצא גברים", נצא מופסדים.
ולדברי ה"לא נפנה את הלחי השניה" וכו' - אם מישהו חושב שלאהוד קבוצת כדורסל זה מקום לסקינהדס קשוחים שלא יוצאים פראיירים, אז כנראה שאצטרך לוותר.
בעיני הפועל כדורסל היא מקום שבו יש מקום למשפחות ולילדים קטנים, ומי שמנסה לקבוע "טון" אחר ביציע (או כמו שהתנסח מישהו בפורום העמותה שמשחקי חוץ הם לא מקום לילדים) מנסה, להרגשתי, לגנוב לי את הקבוצה.
אגב, אני מבין שגם החבר שלך מסכים שכנראה הכסאות לא נשברו ונזרקו לשם הגנה עצמית?