תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 05:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התערבות העמותה בעניינים מקצועיים
הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:06 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
עזרא כתב:
הקהל היה יכול לקבל אחרי מה שעברנו בקיץ הפסדים ואפילו עונה מנומנמת במקום ה-6.
לא מה שקרה אמש ובעוד מקרים.
האם הפועל תל אביב פוסט עידן טביב,הוא מועדון שהשחקנים לא נהנים בו ולא באים אליו עם חיוך על השפתיים?
אחרי הקיץ הנוראי נסעתי לראות את הפועל בלוקסמבורג,והעיניים שלי נצצו מלראות את האימון המסכם כל כך מקרוב כשברקע דמויות שהם משלנו כמו: אמיר לובין ומורדי דדון (חייב לציין שגם רותם גרוסמן הדובר הוא דמות סופר חיובית) שחזרו למערכת שמכירים אותך לא רע באופן אישי,ויש לך תחושה כאילו מישהו מהמשפחה או חבר קרוב מנהל לך את הדבר הכי חשוב כמעט בחיים שלך.
לדבר ולהריץ דאחקות עם סלים טועמה,טל בן חיים,גורדנה,לומר לדמארי שהוא דומה לנמרוד בוכמן.
היתה הרגשה של משהו משפחתי,של חזרה לרומנטיקה של תחילת שלטון ״כתר״ שתאומים עם המריצה הענקית מקיף את כל הדשא,עובר יציע יציע לשירת:״תאומים תאומים תאומים״ ולפני זה מחלק כאפה אוהבת לכל שחקן.
הרגשתי שמה שלא יהיה על הדשא,הפועל תל אביב חוזרת להיות מועדון שמח,בעיקר בגלל הניצחון הגדול על הצורר וחזרתם של כמה דמויות אדומות ארגמן.
אז איך בכל זאת האוירה מסריחה? לכלוכים,השמצות בעילום שם לעיתונאי מצחין,שחקנים בחוסר ודאות שלא אומרים להם את האמת בפנים ואחר מצפים מהם לתת הכל על הדשא.
קבוצת כדורגל לפני הטמקי טיקה למינהם,זה מעל הכל מנגנון של בני אדם שזקוקים למשמעת ואהבה.
שחקני כדורגל גם רוצים לדעת שהם רצויים.
אם אני הייתי שומע כל יום שאולי רוצים להעיף אותי מהעבודה,אז התגובה שלי והתפקוד שלי היו בהתאם.
אולי רק בסיום מועד ההעברות העסק הגועש הזה יתחיל להרגע והמערכת תקבל שקט יחסי.
אני בספק.
אני כל כך מתגעגע לשייע פייגנבאום ושלום תקווה.
אלה קודם כל לפני הידע המקצועי שאולי מוטל בספק על ידי חלק מכם,קודם כל הם אנשים ישרים,לא פוליטיקאים,לא תככנים.
נכון,אליפויות נלקחו פה במדינה גם כשהיו מאמנים שהם חלאות אבל מעבר לליקויים המקצועיים על הדשא,הפועל זקוקה לדמויות שיקרינו יושר,אהבה,שידעו להסתכל בעיניים ולומר אמת.
השניים האלה הוכיחו שהם מסוגלים והצילו את הקבוצה שהיתה במצב אנוש.
הפועל במצבה זקוקה לדמויות האלה.
מישהו גם דיבר על מוריס ז׳אנו.
יוסי אבוקסיס כרגע הוא דמות מזיקה להפועל תל אביב,מבלי להכנס לכישוריו כמאמן.
ועדיין אם להיות כנים-כולנו כולל יוסי אבוקסיס,משלמים את המחיר על בנית הקבוצה המזעזעת של צמד הכושלים שביט וניצן.
הבעיות כל כך גדולות שאי אפשר לדעת מאיפה להתחיל,אבל הבעיה הגדולה ביותר זה כסף ואי הוודאות לגבי טלנובלת רמון-טביב והתשלום השני.
אני אישית בתוך תוכי יודע ש-2 הנקודות ביננו לבינם יותר שקרניות מביבי.
מפחיד אותי אליפות של מכבי ברמת השנאה התהומית כלפיהם ומראות אמצע-סוף מאי.
לא פחות מפחיד אותי הקיץ הבא,ומבחינתי הכי גרוע זה תסריט שגילי מבריא וחוזר לאיתנו ובקיץ לא יהיה מי שיעמוד בחוזה שלו.
הרבה דברים מפחידים אותי,ובעיקר השתיקה,הסודות.

10000%%%%%
יותר מדויק מזה אין
במיוחד שלום / שייע :HEART2:

כן בטח, רק שייע מה שחסר לנו..ג'יזס. ועוד אנשים רוצים שאוהדים יתערבו בעניינים מקצועיים.

וזה היופי בסקר של 4000 איש.
2 קולות בעד שייע הם כלום לעומת 3000 לרב"ש (סתם דוגמה).

סקר אה..? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
השימוש במילה "סקר" במקום במילה "הצבעה" הוא סימפטום להתמוטטות המוחלטת של השיטה הדמוקרטית בישראל.
אבל זה לא באמת קשור לדיון פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
טומייטו טומאטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 23:52 
חברי העמותה לא צריכים להתערב בעיניינים מקצועיים,
אבל הם כן צריכים למנות את ההנהלה שתקבע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: