שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר יקירי, הבנת הנקרא.
לא חרצת את גורלו של דג'מבה בהפועל, אלא במבחינתך. לא משנה מה הוא יעשה וכמה הוא 10 רמות מעל כל השחקנים האחרים בהפועל (וזה היה המקרה אתמול) מבחינתך הוא תמיד חלש או מקסימום אנסומבו. שום דבר כבר לא יזיז אותך מזה, וזאת המציאות, חבל להתכחש לה =).
חוץ מזה זה נחמד שלהגיד שאין דבר כזה אם, כי זה נכון, אין דבר כזה אם.
ממן וגורדנה בחודשים - שלושה האחרונים לא טובים, לא מצליחים למסור כדור אחד מדוייק לא דוחפים קדימה אלא ולא עושים עשירית מהעבודה שהם אמורים לעשות.
אין דבר כזה אם, הם פשוט לא מספיק טובים (בדיוק כמו אלרואי).
נו בסדר, אתה גם אמרת שהבעיה של אלרואי שאין סביבו שחקנים טובים מספיק.
אם דג'מבה היה כזה טוב והקבוצה היתה כל כך טובה בזכות זה, מה זה משנה מה הייתי אומר? אני אגב לא חרצתי את גורלו ולא נעליים, אמרתי שהוא שחקן אפור כמו אנסומבו, לא יותר ולא פחות, מידי פעם יש לו משחקים טובים יותר, בעיקר כשלא לוחצים את הקישור שלנו ורוב הזמן הוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, הבעיה היא שזה תוקע את רוב המשחק, המהלך הזה שהזכיר סימרוטיץ הוא לא משהו שהמצאתי או שהוא המציא זה קורה כל הזמן במהלך משחק.
מתי אמרתי שאלרואי צריך שחקנים טובים יותר לידו? יש לו כבר שנתיים את השחקנים הכי טובים בארץ לידו, אמרתי את זה שנה שעברה ואני אומר את זה השנה,
די לשקר בשביל להראות שאתה מבין גדול יותר.
אף אחד לא אומר שהמהלך הזה הוא מומצא, גם אני אומר שזה המהלך הקבוע אבל מבחינתי האשמה היא על גורדנה וממן ולא על דג'מבה.
כאשר הפועל יוצאה אתמול להתקפה מסדורת המערך נראה ככה:
----באדיר----דג'מבה----סאבו----
דנין------ממן-----גורדנה----חוטבא
--טב"ח------דאמרי--------נחום--
ככה אנחנו משחקים כבר כמה חודשים טובים (או גרועים אם מסתכלים על המשחק כמשחק כדורגל) מי שאמור להניע את המשחק קדימה זה ממן וגורדנה,
זה התפקיד הבלעדי, וזה ממש לא התפקיד של דג'מבה בשיטה הזאת. אתה יכול להגיד שאין לנו את השחקנים בשביל זה (ואני אסכים איתך), אבל להפיל
את אי התנועה קדימה על אריק זה כמו להפיל אותה על באדיר, וזאת שטות שלא קשורה למשחק.