תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 23:42 
מה שחסר להפועל זה חיים והתלהבות.אני הייתי מצרף את שייע ליוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 23:44 
nati כתב:
מה שחסר להפועל זה חיים והתלהבות.אני הייתי מצרף את שייע ליוסי.

הוא לא חבר של יוסי אז הוא לא יכול להיות בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 23:48 
אני מהתומכים הגדולים של אבוקסיס כאן, אבל אחרי משחק כזה אין שום הצדקה להגן עליו.
תת רמה. לא להגיע למצב בבית נגד קבוצה כזאת.
אין שום תירוץ. פשוט ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
צריך לקרות משהו חריג כדי שיוסי לא יסיים את העונה בהפועל. פשוט מאד, נדיר שקבוצה מחליפה 2 מאמנים בעונה, במיוחד קבוצה כמו הפועל (ולפני שיקפצו פה, חנין היה זמני ב-2005) שלא לדבר על המשמעות הכלכלית של לשלם לניצן, יוסי, שביט, דומב והמאמן הבא והעוזר שלו.
מעבר לכך, כרגע אין בשוק אלטרנטיבה ראויה (אלא אם מישהו רוצה להמר על רובן עטר) ולכן השאלה צריכה להיות האם יש לתת לו את המושכות גם בעונה הבאה או לא. אני חושב שלא. אבל אני לא מנהל את הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 23:57 
אין שגיאה מקצועית ניהולית שההנהלה הנוכחית לא עשתה עד כה.
קשה אבל צריך להפנים: זו קבוצה מוגבלת מחינה כלכלית ובלי כסף לא ניתן להחליף 5-6 שחקנים כדי לשדרג את המצב.
בנוסף לזה , לא ניתן לפטר מאמן נוסף (שגיאה נוספת היתה להחתים את יוסי לעונה הבאה). יוסי הוא כשלון עד כה אבל הוא איננו לב הבעיה.
עם כל הקושי שבדבר: יש לקלוט שאנו קבוצה בקשיים כספיים, מאד מוגבלת ביכולת לתקן דברים תוך כדי תנועה.
חלק מהנזק ניתן היה למנוע לו הנהלת המועדון היתה מתקשרת עם האוהדים בגובה העיניים.
ובכל זאת: אני מעריך שנתגעגע לעונה הזו החל מהקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:01 
0 כדורגל
0 מחויבות
0 אחריות של שחקנים - כמה אדומים אפשר לקבל בעונה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:04 
לפני שמדברים על שחקנים ,למאמן הזה אין שיטה אין ידע אין מושג מה לעשות עם הקאדר שיש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
ראובן עטר, רעיון גאוני, אם אפשר עוד לפני שנחטוף רביעיה מחיפה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אין שגיאה מקצועית ניהולית שההנהלה הנוכחית לא עשתה עד כה.
קשה אבל צריך להפנים: זו קבוצה מוגבלת מחינה כלכלית ובלי כסף לא ניתן להחליף 5-6 שחקנים כדי לשדרג את המצב.
בנוסף לזה , לא ניתן לפטר מאמן נוסף (שגיאה נוספת היתה להחתים את יוסי לעונה הבאה). יוסי הוא כשלון עד כה אבל הוא איננו לב הבעיה.
עם כל הקושי שבדבר: יש לקלוט שאנו קבוצה בקשיים כספיים, מאד מוגבלת ביכולת לתקן דברים תוך כדי תנועה.
חלק מהנזק ניתן היה למנוע לו הנהלת המועדון היתה מתקשרת עם האוהדים בגובה העיניים.
ובכל זאת: אני מעריך שנתגעגע לעונה הזו החל מהקיץ הקרוב .

:ROSE:
מסכים. במיוחד עם המשפט האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:07 
המאמן הכי גרוע שאי פעם ראיתי בהפועל.
אין לי מושג וזה בושה שהוא מאמן כדורגל.
גונב דעת שאפילו על העונות עם גוטמן הוא מדבר כ"אנחנו", כאילו התרומה שלו הייתה כמו של גוטמן.

אפס.

זה שהוא מקום שני עכשיו, כמו שהוא היה מקום רביעי (?) עונה שעברה עם בני יהודה, זו עוד תעודת עניות לליגה הבדיחה הזאת. ליגת עולם שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:08 
מתי תבינו שהשחקנים לא משחקים בשבילו? הם שמים על הסמרטוט הזה אלף זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:15 
Karl Marx כתב:
מי שהחתים את החלאה לאימון בהפועל תל-אביב צריך לקבל צו הרחקה מבלומפילד.
מי שהחתים את החלאה לשנה נוספת בהפועל תל-אביב צריך להישלח לגרדום.

עוד נתגעגע לתקופת טביב,
זה לא מסתדר בשום חשיבה הגיונית, איך החתימו את המאמן הזה לעונה נוספת,
ואני אומר את זה לא בגלל ההפסד היום, הוא דמות שלא מתאימה לאימון בהפועל,
הקבוצה נראית כבויה ולא בכדיי, הדבר היחידי שהוא מלמד אותם זה לשחק על מתפרצות,
כדורגל מגעיל ותקוע, משחק פחדני.

התבוסה היום לבית"ר בבלומפילד לא תשכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:18 
עדיין לא נמצא ה"סמל" שיוביל את הקבוצה שלו כמאמן ויצליח , אצל אבוקסיס הכשלון הוא הרע במיעוטו בנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:20 
כשאתה אומר "סמל", אתה מתכוון לאסי דומב?
לא שהוא סמל, פשוט אני לא מבין מי עוד יכול לענות לקריטריון הזה בצוות האימון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
מאמן על עם שיטת משחק מסתורית שרק מעטים מבינים.
להחתים ל10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:30 
בינתיים הרוב הדומם שותק,עוד כמה הפסדים,יהיה רוב ונזרוק אותו כבר קיבינימאט כמו שזרקנו את לוזון.
עד אז נסבול בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:34 
אגב, מה הוא אמר אחרות המשחק? לא מסוגל להכנס לאתרי פח זבל שבטח סוגדים לביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"משחק לא טוב", אמר אבוקסיס בסיום, "זה היה נראה רע אבל כל משחק זה סיפור אחר. המשחק הזה עצר אותנו אחרי 2 ניצחונות רצופים. מכבי חיפה בשבוע הבא? בליגה הזו כל אחת יכולה לנצח. אנחנו יודעים שזה מאכזב את האוהדים. ננסה לחזור מחיפה עם תוצאה טובה".

"תמוז? בשבוע שעבר שיחקנו בלי טוטו ונראינו מצוין. הוא לא התאמן עם הקבוצה, זה לא היה נכון להכניס אותו ישר להרכב. העיתונאים מפרשנים ולא נמצאים באימון".

"המשחק לא התעלה לרמה גבוהה", המשיך המאמן, "בחצי השני, נראנו טוב יותר אבל ספגנו שער מוזר וצריך לבדוק את זה, הבנתי שהכדור קצת הטעה אותו. המשחק הזה עצר אותנו אחרי 2 ניצחנות ומנע מאיתנו לעלות למקום הראשון, זה מאכזב את האוהדים ואת כולם אבל ננסה לחזור לתוצאות טובות בשבוע הבא".

"תיכננו לפתוח בלחץ, אבל לפעמים במשחקים האלה שחקנים חוששים בעמדות ולא רוצים שאיזה כדור יפתיע אותם", הודה אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
מה עשינו רע שזה מגיע לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 01:57 
JR12 כתב:
בינתיים הרוב הדומם שותק,עוד כמה הפסדים,יהיה רוב ונזרוק אותו כבר קיבינימאט כמו שזרקנו את לוזון.
עד אז נסבול בשקט.

אם זה יקרה עכשיו, זה יכול להציל את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
עזבו הכל, רק שאלה אחת יש לי.
עד כמה מפגר וחסר הבנה בכדורגל צריך בשביל להעלות את טוטו מהספסל ולשים אותו בצד ימין ולהשאיר את דמארי בחוד ההתקפה ולא ההפך? כמה? סתם שאני אבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:06 
RedFox כתב:
עד כמה מפגר וחסר הבנה בכדורגל צריך בשביל להעלות את טוטו מהספסל ולשים אותו בצד ימין ולהשאיר את דמארי בחוד ההתקפה ולא ההפך? כמה? סתם שאני אבין...

היה לי ויכוח עם יובל בנושא הזה, הוא לא ממש בצד ימין, בפועל דמארי אמור להיות שם, אבל הוא כל הזמן חותך לאמצע ואז טוטו מחליף אותו בימין, או שהוא נותן להם סוג של חופש, אני אף פעם לא מבין את המערך הלא סימטרי הזה כשבצד אחד יש קיצוני קלאסי ובצד השני יש 2 חלוצים שאף אחד מהם לא הולך לאגף כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
RedFox כתב:

היה לי ויכוח עם יובל בנושא הזה, הוא לא ממש בצד ימין, בפועל דמארי אמור להיות שם, אבל הוא כל הזמן חותך לאמצע ואז טוטו מחליף אותו בימין, או שהוא נותן להם סוג של חופש, אני אף פעם לא מבין את המערך הלא סימטרי הזה כשבצד אחד יש קיצוני קלאסי ובצד השני יש 2 חלוצים שאף אחד מהם לא הולך לאגף כמעט.

לא יודע שחר, אחרי שטועמה נכנס טב"ח עבר לימין ואז טוטו נכנס טיפה יותר קדימה לעומק אבל עדיין היה בימין וקיבל פעמיים-שלוש כדורים שלא היה לו ממש מה לעשות איתם מול המגן.
הוא כבד ואף פעם לא היו עילוי באחד על אחד, דמארי היה יכול להפיק מהכדורים האלו הרבה יותר וטוטו מסוכן יותר באמצע מדמארי כי הוא חזק ויודע לשחק עם הגב ולתת גוף.

חוסר הבנה בסיסי בכדורגל לעשות הפוך על הפוך.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 22 ינואר 2013, 02:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
RedFox כתב:

א

לא זוכר את הוויכוח הספציפי, אבל אני אחזור על מה שאמרתי וזה מה שקורה במציאות - לפעמים הוא מציב אותם ב-451 כשדמארי אמור להיות קשר ימני (אבל הוא לא יודע להיות קשר ימני אז הוא בא לאמצע כל הזמן), ולפעמים הוא משחק 442 ושם את ממן קשר ימני (אבל גם הוא לא יודע להיות קשר ימני אז הוא בא לאמצע כל הזמן). הוא הרבה פעמים עושה שינוי תוך כדי משחק.
היום הוא שם את טוטו בימין שזה עוד יותר גרוע מאשר לשים את דמארי שם, ואחרי הגול הראשון הוא עבר ל-442 ושלח את ממן לצד ימין.
האמת שזו לא אשמתו (חוץ מאשר היום כי לשים את טוטו שם זה מטומטם), בלי גילי אין ממש קשר ימני נורמלי (אלרואי וניר נחום שחקנים גרועים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:27 
יובל כתב:
שחר כתב:
RedFox כתב:

א

לא זוכר את הוויכוח הספציפי, אבל אני אחזור על מה שאמרתי וזה מה שקורה במציאות - לפעמים הוא מציב אותם ב-451 כשדמארי אמור להיות קשר ימני (אבל הוא לא יודע להיות קשר ימני אז הוא בא לאמצע כל הזמן), ולפעמים הוא משחק 442 ושם את ממן קשר ימני (אבל גם הוא לא יודע להיות קשר ימני אז הוא בא לאמצע כל הזמן). הוא הרבה פעמים עושה שינוי תוך כדי משחק.
היום הוא שם את טוטו בימין שזה עוד יותר גרוע מאשר לשים את דמארי שם, ואחרי הגול הראשון הוא עבר ל-442 ושלח את ממן לצד ימין.
האמת שזו לא אשמתו (חוץ מאשר היום כי לשים את טוטו שם זה מטומטם), בלי גילי אין ממש קשר ימני נורמלי (אלרואי וניר נחום שחקנים גרועים).

לא יודע, אני רואה רוב הזמן מה שאמור להיות ה4-5-1 או ה4-3-3 הזה (תקראו לזה איך שתרצו) שיוסי הולך איתו מההתחלה .אבל אף פעם אני לא מבין מי נמצא בצד ימין, אלא אם שאלרואי משחק שם וגם היום במחצית הראשונה עם ניר נחום..בכל שאר המערכים כל הימנייים בורחים לאמצע, אם זה טוטו, דמארי או ממן. השינויים האלה נראים יותר מאולתרים מאשר הוראות של המאמן, למעט זה שבן חיים מחליף צד עם השחקן שבצד ימין..בכל מקרה זה אף פעם לא סימטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
0 הזדמנויות היום במשחק ליוסי אבוקסיס. 8-9 הזדמנויות אולי במצטבר מתחילת שלטונו המאוס של אבוקסיס. כל זה עם התקפה של דמארי, תמוז, טבח וחנן מגאן. רק על זה הייתי הולך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:32 
השחקנים לא סופרים אותו.
כנראה שהם יודעים טוב מאוד למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:34 
dino כתב:
0 הזדמנויות היום במשחק ליוסי אבוקסיס. 8-9 הזדמנויות אולי במצטבר מתחילת שלטונו המאוס של אבוקסיס. כל זה עם התקפה של דמארי, תמוז, טבח וחנן מגאן. רק על זה הייתי הולך הביתה.

אבוקסיס מוציא את המינימום מהקבוצה הזאת.
כל השחקנים נמצאים רחוק מהרמה שלהם.

שורה תחתונה - הוא לא מצליח להוציא מהם כלום, אין לו שום ערך מוסף. ועל זה הוא צריך ללכת הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: