הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
רומאריו, אני תמהה איך אדם כמוך המשתדל לראות את הטוב והחיובי שבדברים (מיצים - אם להזכיר רק דוגמא בולטת אחת) - יכול לתמוך במפלגה שכל מהותה שנאה וחרחור מדון כלפי אנשים אחרים.
נניח יהדות התורה, אני יכול להבין. אבל מיכאל "אני רוצה 15 גיחות ו-2000 הרוגים" בן ארי?
"חביב אדם שנברא בצלם"?
"לא תונה את הגר ולא תלחצנו"?
מאכזב מאוד.
להפך אחי.
ראשית כל אומר שאני אישית מצביע לנפתלי בנט.
אך רבי נחמן מברסלב אומר שדווקא היתרון זה למצוא את הנקודה טובה אצל כל אחד אז לצד דברים שאני לא מסכים עם בן ארי אני בהחלט יכול לראות נקודות חיוביות שתואמות את השקפתי.
בסוף הכולל אתה בוחר אדם גם לפי האישיות שלו ולפי האמינות שלו ולדעתי בן ארי זה אחד הבודדים שלא ימסור חלקים מארץ ישראל ואחד היחידים שאדון אלדד יניב שאני מאוד מכבד את מה שהוא עושה לא ימצא עליו רבב פוליטי אז אני כן יכול למצוא נקודות חיוביות גם אצל בן ארי.
אני יכול להבין גם את אלה שמצביעים לחד"ש(אני בהחלט בדיעה הפוכה מתוך ראייה רציונאלית לדעתי) ואני חושב שחשוב שתהיה נציגות לכל מפלגה בכנסת שמייצגת את כל גווני הציבור.
אני אישית רוצה להצביע למפלגה שאני חושב שתוכל גם לאחד את כולם וגם לשמור על האינטרסים שלדעתי הם חשובים בשביל כלל האומה.
איך אתה יכול לא להצביע לעופר ליפשיץ אחרי שהוא התחייב לפעול בחומרה נגד תעשיית מחנה ההשמדה של חברות התרופות?