תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קורה שם משהו
הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
orrie.r כתב:
(נכתב ע"י מישהו מארגון העילית B.W)
ציטוט:
קצת סדר בבאלגן... אתמול הגענו למשחק עצבניים בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם(שאנחנו שרנו על טועמה והם שרו על קסאמים)..גם הקומץ שלנו וגם הקהל הרחב..אפשר להגיד שחיפשנו אותם..לפני המשחק ישבנו 50 חברה שלנו ליד האולם,קצת שתייה קצת עידוד קצת עשן,היה שמח...לאחר מכן נכנסנו למשחק היה עידוד טוב משתי הצדדים היה טוב...במחצית המשחק היה פגישה של שתי מחנות האוהדים במסדרון והמשטרה עמדה ביננו והפרידה..הרבה קללות היה שמח(יש סרטון אולי יעלה בהמשך) ...ואז הגיע סוף המשחק....השאירו את אוהדי הפועל ביציעים, וחברה שלנו ירדו לפרקט לקפל ציוד כמו בכל משחק..הכרוז שלנו שהוא אוהד ידוע שלנו התחיל להתגרות באוהדי הפועל...כל החברה שלנו שהיו על הפרקט פלוס כמה אנשים שעובדים בקבוצה התחילו להתעמת עם אנשים ואוהדים של הפועל שהיו על הפרקט..אוהד שלנו תפס מקל של תוף והביא לאחד מהם בראש, ואחר כך זרק עליהםגם מקל של מטאטא..הם בתגובה התחילו לעקור כיסאות ביציע, שהסדרנים קלטו את זה הם עלו ליציע שלהם והתחילו להרביץ להם ואז התחיל באלגן שלהם עם סדרנים ומשטרה..אנחנו בינתיים חיכינו בחוץ אבל הם יצאו בליווי משטרה ולא היה כלום..כוח משטרה גדול שהיה לא איפשר לדברים להתפתח יותר מידי...

כך היה ?

לא הייתי שם ואני מאמין שהציטוט שהובא משקף את האמת.
נו אז מה ?
הם התחילו ? יופי !!
הם התגרו ? יופי !!
תמשיכו לחיות בגן עדן של שוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:05 
מתוך האתר הרשמי של אשקלון:
שוב לא שקט: הפועל תל אביב ניצחה 51:54 את אליצור מכללת אשקלון משלשה על הבאזר של גל איתן, אבל שוב כמו בכמעט כל משחקי הפועל תל אביב העונה, הכדורסל לא היה הנושא המרכזי:
בסיום המשחק האוהדים האדומים , שריח אלכוהול נידף מגרונם, הרביצו, התגרו באוהדים האשקלונים, התעמתו עם כוחות המשטרה והסדרנים, עשו תנועות מגונות, שרו "צבע אדום" וכן "שיפלו עליכם גראדים", קיללו, השחיתו חפצים על אוהדי אשקלון, עקרו מושבים באולם וגרמו נזקים המוערכים בעשרות אלפי שקלים.

דור מויאל, נער שמתנדב במועדון אליצור אשקלון אמר: "בסיום המשחק התחלתי לאסוף את הבגדים והמגבות של שחקני הקבוצה והתחילה מהומה ביציעים של הפועל תל אביב. כשהלכתי להרחיק את האוהדים שלנו שלא יתעמתו עם האוהדים של הפועל תל אביב ואז נמרוד בוכמן הדובר של הפועל תל אביב חטף את דגל האוהדים שלנו ומסר את הדגל לאוהדי הפועל ביציע כדי שיזרקו אותו עלינו. הלכתי לבקש את הדגל חזרה מהאוהדים ודובר הפועל ת"א היכה אותי והביא לי אגרוף בלסת. זה כאב. אשתו שהייתה נוכחת במקום דחפה אותי גם. אני הולך היום להגיש נגדו תלונה במשטרה".

רק לפני שלושה שבועות, קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א ספגה עונש כבד בגין התפרעות אוהדיה במשחק מול נתניה ובית הדין המשמעתי של איגוד הכדורסל, הפעיל עונש על תנאי שעמד נגד הקבוצה וקבע כי משחק הליגה נגד הפועל ירושלים נערך ברדיוס ושוחק באשדוד. (כמו כן, נקנסה הפועל ב-30 אלף שקל). כזכור, במהלך המשחק מול ברק נתניה נאלצו השופטים לעצור את המשחק למשך כמעט שמונה דקות לאחר שלטענתם חשו מאוימים על ידי אוהדי הפועל ת"א שישבו מאחורי הסלים ולא אפשרו להם לנהל את המשחק בצורה תקינה.

גם במשחק של הפועל ת"א מול הפועל ירושלים (בו ניצחו האדומים 84:77), הגיעו אוהדי הפועל ת"א למשחק כשהם שיכורים ותקפו שוטרים. גם המעצר של 5 האוהדים מחוץ לאולם לא הרגיע את אוהדי הפועל ת"א, שדקות ספורות לאחר פתיחת המשחק הדליקו אבוקה ביציע. האירוע הוביל לבלגן גדול במקום, אחרי ששוטרים ומאבטחים נכנסו ליציע כדי לעצור את מדליק האבוקה.
על התקרית אמרו במשטרה "האנשים האלו לא צריכים להיות במגרשים, זה העונש הכי טוב עבור אוהדי הספורט".
האירוע המכוער מול ירושלים המשיך גם בסיום המשחק. אוהדי הפועל ת"א נשארו באולם מספר דקות אח"כ וראש עיריית ירושלים ניר ברקת שנשאר על הפרקט בסיום, שהחל לספוג קללות מצד האוהדים שאמרו לו: "על אפך ועל חמתך אנחנו פה". בשלב מסוים החלו מספר אוהדים לקרוא לעברו "יד ושם, יד ושם", מה שאילץ את כוחות המשטרה להיכנס שוב אל היציע ולהוציא משם את האוהדים, שתוך כדי היציאה המשיכו בקללות לעבר ראש העיר. בסיום המשחק מול הפועל ירושלים, הגישו שופטי המשחק דו"ח לאיגוד הכדורסל ולמרות שלקבוצה היה עונש על תנאי, קיבלה הקבוצה עונש מזערי של שני משחקי חוץ בלי קהל ע"ת.
אמש, שום דבר לא השתנה והאוהדים האדומים "חזרו לשגרע", הרביצו, עשו תנועות מגונות וקיללו, השליכו חפצים, עקרו כיסאות והתעמתו עם סדרנים והמשטרה והתפרעו בצורה ברברית. יש סוברים כי התנהגות האוהדים האדומים מת"א, הייתה בהשראת האלכוהול.
בהנהלת אליצור מכללת אשקלון, זועמים על אנשי הפועל ת"א והאוהדים האדומים, ומאשימים את האדומים בפרובוקציות מכוונות שהובילו לאירוע האלים בסיומו של המשחק.
"האוהדים של הפועל ת"א התגרו באוהדים שלנו מתחילת המשחק. כבר בהפסקת המשחק, ניסו אוהדי הפועל ת"א להתעמת פיזית עם האוהדים שלנו. בסיום המשחק, לאחר שגל איתן קלע את סל הניצחון, במקום לשמוח הם חיפשו לריב ולעשות פרובוקציות. ההרס הרב והנזקים שאוהדי הפועל ת"א גרמו לאולם שלנו ראויים לכל גינוי וטיפול משטרתי. לצערנו, גם הצוות הניהולי של הפועל, במקום להפריד הסית את קהל האוהדים שלהם. הפרובוקציות של הפועל הם לאורך כל העונה בכל משחקי הפועל תל אביב ומעידות באופן ברור, כי הטיפול חייב להיות מהשורש."

מנהל האולם אייל ביטון אמר: בתור מנהל האירוע, העברתי את החומרים למשטרה. הנזק לאולם מוערך בעשרות אלפי שקלים.

ף הויקי-פועל של אוהדי הקבוצה מציג בצורה מפורשת את מגוון שירי וקריאות העידוד אשר הפכו לפופולריות ביציעי אוהדי הפועל ת"א החל משנות האלפיים.

http://www.elitzur-ashkelon.co.il/BRPor ... 7%95%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:12 
אתר רשמי? זו בושה והסתה מה שרשום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:13 
אתר רישמי
בוכמן חייב לתבוע דיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:25 
ברור. כי הוא לא נשוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב לדובר בוכמן לרגל נשואיו.

קולולולולו

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
מדינה שהשקר הוא האמת,ועיר כמו אשקלון על בבוניה הרבים היא בוודאי לא שונה.
בטח לא פיקצית הכדורסל המיותרת שלהם שפעם הם ״עירוני״ ופעם ״אליצור״.
תודה לכמה אנשים על תמיכתם הבלתי מסויגת פה בימים קשים.איזה כיף לקרוא.....
מזל שהם המיעוט שבמיעוט,לפחות בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:37 
http://www.hapoeluta.com/איתן-פינת-מאני-טיים

יופי של טור על הכדורסל שהיה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:37 
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:38 
ברגר אפשר לשמוע ממך משהו על מה שהלך שם? בתור אדם שקול ואיש שאני מוקיר אני אשמח לשמוע עד כמה אתה חושב שזריקת כסאות היא צעד הכרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:40 
אהיה כנה. ברחתי ישר בתום המשחק לאוטו מחשש למהומות דווקא בחוץ, זאת מכיוון שהייתי שם עם אישתי לעתיד. נכון. זריקת כיסאות היא לא צעד הכרחי, אבל הקהל של הפועל סובל מאובר-ריאקציה. לטובתנו אגיד, שממש לא באנו לריב אתמול. לראייה: 40 דקות מול קהל עם צעיפי בית"ר ושלטים של עוצמה לישראל במהלכן לא נשמעה קללה אחת לעברם. כולם היו כל כך באקסטזה מהסל, עד שבא הדביל מאשקלון והדליק את המדורה. שוב, חבל, אבל יש כאן אבל רציני וגדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:43 
ברגר כתב:
אהיה כנה. ברחתי ישר בתום המשחק לאוטו מחשש למהומות דווקא בחוץ, זאת מכיוון שהייתי שם עם אישתי לעתיד. נכון. זריקת כיסאות היא לא צעד הכרחי, אבל הקהל של הפועל סובל מאובר-ריאקציה. לטובתנו אגיד, שממש לא באנו לריב אתמול. לראייה: 40 דקות מול קהל עם צעיפי בית"ר ושלטים של עוצמה לישראל במהלכן לא נשמעה קללה אחת לעברם. כולם היו כל כך באקסטזה מהסל, עד שבא הדביל מאשקלון והדליק את המדורה. שוב, חבל, אבל יש כאן אבל רציני וגדול...

אני לגמרי בטוח שלפחות 99% מהאנשים לא באו לריב, יתרה מכך לא נרשם שום אירוע שלילי לאורך כל המשחק והקהל התנהג בצורה יוצאת מן הכלל ומעוררת גאווה.

אני מאידך עדיין לא מבין איך אנשים מבוגרים יכולים להשליך כסאות על אנשים אחרים ולהצדיק את עצמם תחת הטיעון הם התחילו, רבאק אפילו הגננת שלי בגן שרה הייתה מענישה את שני הילדים ולא משנה מי התחיל אף אחד מעולם לא הלך מכות עם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:44 
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:

אני לגמרי בטוח שלפחות 99% מהאנשים לא באו לריב, יתרה מכך לא נרשם שום אירוע שלילי לאורך כל המשחק והקהל התנהג בצורה יוצאת מן הכלל ומעוררת גאווה.

אני מאידך עדיין לא מבין איך אנשים מבוגרים יכולים להשליך כסאות על אנשים אחרים ולהצדיק את עצמם תחת הטיעון הם התחילו, רבאק אפילו הגננת שלי בגן שרה הייתה מענישה את שני הילדים ולא משנה מי התחיל אף אחד מעולם לא הלך מכות עם עצמו.

אני לא מצדיק. אבל אני יכול להבין מאיפה זה מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:46 
ברגר כתב:
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:

גם אני מבין מאיפה זה מגיע, כשערס מטונף מקלל אותך וזורק עלייך בקבוק ואז אתה מקלל אותו בחזרה ואז חברים שלו באים וזורקים איזה מקל ומשם כבר אי אפשר לעצור את זה, אבל חבל שאי אפשר להשאר במסגרת הלקלל בחזרה ולזרוק בקבוקים במקום לעקור חצי יציע ולהכריח את האיגוד לתת לנו עוד רדיוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
כי כל מי שהגיב לאידיוט ארדיטי בניסיון להסביר מה קרה הוא אדם לא שקול שבא כל משחק ללכת מכות,לשיר שירי שואה ובא רעול פנים כי הוא כל יום רואה סרטונים ביוטיוב מארגנטינה.
אפס.
מה אתה בכלל עונה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
בשורה התחתונה, אחרי כל הדיבורים והרעש, תצפו שיטילו עלינו עונש קשה.

אבל לזה היינו מצפים גם אם לא היינו מגיבים אז מה זה קשור?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:52 
עזרא כתב:
כי כל מי שהגיב לאידיוט ארדיטי בניסיון להסביר מה קרה הוא אדם לא שקול שבא כל משחק ללכת מכות,לשיר שירי שואה ובא רעול פנים כי הוא כל יום רואה סרטונים ביוטיוב מארגנטינה.
אפס.
מה אתה בכלל עונה לו?

חרמש, בחייאת. המשתמש ארדיטי הוא איש דגול, אנחנו אמנם מכירים מעולם אחר - אבל הוא איש גדול שמאוד אוהב את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:54 
עזרא כתב:
אפס.
מה אתה בכלל עונה לו?

תשמור על הפה שלך, אני לא חבר שלך ואני לא חייב לך דין וחשבון, זכותי להביע את הביקורת הלגיטימית שלי על כל אדם שחושב שיש הצדקה לאלימות כי הם התחילו.

אתה איש טיפש וזו זכותך להיות איש טיפש אבל לפחות שתהייה לך ההגינות להיות טיפש בשקט. כולנו נשלם על האלימות של חבורה של אנשים טיפשים ואלימים אבל חשוב גם להבהיר שהם לא מייצגים את הפועל הם מייצגים קומץ של אנשים שבאים לכל משחק שלנו כדי לחפש את המכות והאלימות, רק במזל המכות שהיו ביציע שבוע שעבר נגד ירושליים לא הגיעו לתקשורת ואם כל שבוע תמשיכו לירוק לקלל ולזרוק חפצים למגרש וכל שבוע לאף אחד לא יהיה אומץ לעמוד פה ולהגיד את האמת אז אנחנו נקבל בצדק עוד עונש ועוד עונש עד שיסגרו לנו את הקבוצה כי בא לך ללכת מכות.

נערך לאחרונה על ידי ארדיטי בתאריך 21 ינואר 2013, 14:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
תמות אתה יא זבל עופות.
אני שמח שאנחנו לא חברים.
(מה ערכת את ה״תמות״? תעמוד מאחורי המילים שלך)

*כן,אני בא ללכת מכות ולירוק.
אידיוט שכמוך.
בחיים לא ירקתי והלכתי מכות ב-30 שנה שלי במגרשים.
מה עשית ממני,ילד אוטראס מתלהב? חתיכת מטומטם.
מצד שני יש לי עיניים ואני משתמש בהן ואומר בדיוק את מה שראיתי אתמול.
זה שהקהל שלנו צריך לעשות חשבון נפש זה משהו אחר.
לגבי מה שקרה אתמול אין שום מקום לחשבון נפש,זה היה פרק מהישרדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:03 
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:

גם אני מבין מאיפה זה מגיע, כשערס מטונף מקלל אותך וזורק עלייך בקבוק ואז אתה מקלל אותו בחזרה ואז חברים שלו באים וזורקים איזה מקל ומשם כבר אי אפשר לעצור את זה, אבל חבל שאי אפשר להשאר במסגרת הלקלל בחזרה ולזרוק בקבוקים במקום לעקור חצי יציע ולהכריח את האיגוד לתת לנו עוד רדיוסים.

צודק, לא היינו צריכים לעקור חצי יציע אלה את כל היציע!!!
אני מרגיש רע עם עצמי שלא עקרתי את כל היציע.
אתה מוזמן לעמוד כמו קוקסינל בזמן שמרביצים לך..... אל תלמד את האחרים איך להתנהג.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:05 
עבד 14 כתב:
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:
ארדיטי כתב:
ברגר כתב:

צודק, לא היינו צריכים לעקור חצי יציע אלה את כל היציע!!!
אני מרגיש רע עם עצמי שלא עקרתי את כל היציע.
אתה מוזמן לעמוד כמו קוקסינל בזמן שמרביצים לך..... אל תלמד את האחרים איך להתנהג.

כשמרביצים לך אתה מגיש תלונה במשטרה, עכשיו זכותך גם להרביץ בחזרה אם אתה רוצה, זכותך אפילו להגיב באלימות גדולה יותר מהאלימות של הצד השני, אבל אל תבכה אחר כך על העונש שתקבל, הוא מגיע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
הוגשה תלונה לאיגוד
http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%A4%D ... 7%95%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
כשמרביצים לך ואין אף שוטר שמגן עליך ולהיפך: יש סדרנים שמועלים בתפקידם,אז אתה חושב על איך להשרד ולהגן על עצמך ולא על התלונה שתגיש יותר מאוחר אחרי שישברו לך את הצורה.
מילה מפרגנת לקהל לא שמעת ממני אחרי נתניה (אם כי גם שם הנסיבות היו לא פשוטות) וגם לא נגד ירושלים.
לרוב אני בכלל לא משתתף בדיונים האלה.
אתמול זה היה יוצא מן הכלל,ומחובתי לספר מה היה שם בזמן שאת הדם של האוהדים שופכים גם פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אנטיגונה כתב:
בשורה התחתונה, אחרי כל הדיבורים והרעש, תצפו שיטילו עלינו עונש קשה.

אבל לזה היינו מצפים גם אם לא היינו מגיבים אז מה זה קשור?

אז אין טעם בכל המלחמות האלה בתקשורת, בנסיון להביא צילומים מהתקרית ובסיעור מוחות לקראת הכנת כתב ההגנה בבית הדין.
מה שייצא בכל מקרה בדעת הקהל שהקהל של הפועל התפרע שוב, הקבוצה מגיעה בפעם השמינית בערך העונה לבית הדין, והיא תקבל עונש קשה יותר מהפעם הקודמת.
ואני לא יודע איך נצליח להתמודד עם עוד עונש קשה, מבחינה מקצועית וכלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא לא היה ״מתפרע״,בברזילי היו מתחילים להתכונן למתכונת של פיגוע רב נפגעים.....
״כצאן לטבח״ כבר אמרנו? אז זה מזמן כבר לא מאפיין את אוהדי הפועל תל אביב,ילדי הכאפות של אוהדי בית״ר בשנים עברו.
מי ש״התפרע״ אתמול עשה זאת כדי לא לפתוח את הראש ולשבור יד,בהיעדר שוטרים על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
"העונש" של אשקלון קנס של 3500 ואנחנו משלמים את הנזקים שנגרמו לאולם

החלק המעניין:

"על כן, בשל התנהגות הכרוז במשחק מול האדומים תיקנס הקבוצה הדרומית בסכום של כ-3,500 שקלים על ידי מנהלת הליגה. כמו כן, הודיעה המנהלת כי הכרוז מושעה ועוד יהיו התפתחויות בעניין משום שצפויה פגישה בין הצדדים בנוכחות נציגי חברת האבטחה. בנוסף, קבעה המנהלת כי אם הנזקים באולם -לכשיתבררו - ישולמו על ידי הפועל."

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 36256.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:42 
על כמה לרשום את הצ׳ק הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:46 
הא, סבבה, יש לנו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אם הוא לא היה ״מתפרע״,בברזילי היו מתחילים להתכונן למתכונת של פיגוע רב נפגעים.....
״כצאן לטבח״ כבר אמרנו? אז זה מזמן כבר לא מאפיין את אוהדי הפועל תל אביב,ילדי הכאפות של אוהדי בית״ר בשנים עברו.
מי ש״התפרע״ אתמול עשה זאת כדי לא לפתוח את הראש ולשבור יד,בהיעדר שוטרים על הפרקט.

לשכנע את דעת הקהל או את בית הדין שלא היתה התפרעות של אוהדי הפועל (גם אם זה בא בתגובה למשהו מהצד השני, שמבחינתם זאת כולה אצבע משולשת מצד הכרוז), שמצדיקה עונש ועונש קשה בהתאם לנסיבות ולעבר בבית הדין, יהיה יותר קשה מאשר לשכנע אנשים להצביע קדימה מחר.
מבחינתי הכל ידוע מראש, ומה שאני מסוגל לחשוב עליו במצב הקיים זה רק איך נתמודד שוב עם עונש קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
כמה אנחנו קיבלנו על ה"אלימות" המטורפת במשחק נגד נתניה שבה נפגעו 0 אנשים?
10,000 או יותר? ורדיוס כמובן ועוד ועוד
איזה כיף לשמוע את העונשים המגוחכים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: