תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קורה שם משהו
הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:03 
ובהמשך לשינוי הגרסה של הכרוז
ההימור שלי זה שמשטרת אשקלון תטפל בקלטות האבטחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
עדי אזולאי בהוצא מהקשרו מהגדולים אי פעם: "אני מגנה בתוקף מה שהיה פה ואין לי מושג מה היה פה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
ובהמשך לשינוי הגרסה של הכרוז
ההימור שלי זה שמשטרת אשקלון תטפל בקלטות האבטחה

המצלמה של ספורט5 קלטה איש של אשקלון וסדרן מרביצים לבוכמן, זה היה אמור להספיק בשביל להוריד אותם ליגה.
לא ייאמן, סדרנים ואנשי מנהלה מרביצים לחברי הנהלה של קבוצה אחרת. רק לחשוב מה היה קורה אם הדון היה חוטף מכה ממישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:08 
Red or Dead כתב:
יום לפני שאוהדי בית"ר מגיעים לבלומפילד אנחנו אמורים "לא להגיב" לכמה אוהדים ואנשי צוות של אשקלון שתוקפים יציע שלם ואת חברי ההנהלה שלנו מהפרקט
אחרי זה תתפלאו שהם באים עם סכינים ותוקפים ילדים בני 16

:ROSE:
פגעת בול.
אני לא מכיר את רדנקו אבל אני בטוח שאם הילד שלו היה חוטף את המקל(חס וחלילה) הוא היה שותה להם תדם.
עזרא :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
תודה על הפרח,אבל הוא מגיע למי שבאמת נאלץ להתמודד עם מבול המקלות והבקבוקים,ואל מול אנשי אשקלון על הפרקט כמו רמי כהן ובוכמן.
אני רק מספר את מה שראיתי מהמקום בו עמדתי,במעלה היציע.
אולי אם החפץ המתכתי המסוכן שנזרק בעוצמה ובמהירות על ידי הר אדם,היה פוצע חלילה אוהד בצורה קשה והסיפור היה פותח את כל מהדורות החדשות,אז אולי כל יפי הנפש היו סותמים את הפה ומבינים מה בדיוק הלך שם.
אני סומך על משטרת אשקלון שלא יעצרו את האיש שמבחינתי הצית את המהומה יותר מהכרוז,אותו איש שאחרי 10 דקות בה נע ללא הפסקה באולם,הלך לביתו בשקט ושלווה.
סומך על משטרת אשקלון שתעוות את המציאות ותערוך את הקלטות ואף תמחק חלק מהן.
אני לא ילד אולטראס ובהרבה מקרים אנחנו יוצאים לא לגמרי נקיים ולא יזיק גם לנו חשבון נפש.
לא במקרה הזה.
מה שהיה היום באשקלון זה לינץ' מכוון שכמעט נגמר באסון: מוט המתכת שנזרק בעוצמה,הצפיפות המטורפת ביציאה מתוך חדר מדרגות שבאמת עלה לי בראש באותו הרגע אסון ערד.
וכמו שציינתי: הכתובת היתה על היקר.
כשעה לפני המשחק הועבר למשטרת אשקלון מידע לפיו אוהדי בית"ר מתאגדים בבית ספר סמוך על מנת לפגוע באוהדי הפועל.
השוטרים הגיבו בביטול ובזלזול,ואף אמרו לנו "לעוף מפה" ו"לסתום את הפה".
כמה דקות אחר כך נורה מכיוון בית הספר חזיז לכיוון האוהדים.
מה עשו השוטרים? כלום.
בדיוק כמו במקרה של אנשי המנהלה והסדרנים שחבטו ברמי כהן ובנמרוד בוכמן,ובעבריין החלאתי שזרק בעוצמה את מוט הברזל והסתובב לאחר מכן דקות ארוכות ללא הפרעה על הפרקט.
זה אדם שצריך לשבת בכלא,לא אלה שעקרו כסאות.
וגם אם לא נקרא לזה הגנה עצמית,בהחלט אפשר לקרוא לזה מידה כנגד מידה.
האוהדים בשורות הראשונות היו בסכנה לחזור הביתה בתחנת ביניים בבית החולים ברזילי.
וכמובן גם אלה שהיו בקו האש והיו קרובים לקבל את מטח החפצים המסוכנים,ובראשם מוט הברזל שבנס לא פילח פרצוף של אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:44 
מעניין לראות מה הפעם יבשלו לנו בבית הדין של האיגוד. בטח עונש מוות או משהו באזור, וכמובן פרס הקבוצה ההוגנת של החודש לאשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:48 
לנמרוד בוכמן יש סרטון בו רואים בבירור את האיש המדובר משליך בעוצמה את החפץ לעבר הקהל של הפועל. החפץ נזרק במהירות ובעוצמה כפי שתואר כאן במדויק, ונשמע "בום" גדול כשהוא פוגע באחד הכסאות ולא באחד האוהדים, באורח נס.
מניח שהסרטון יופץ באתרי התקשורת בבוקר.

לילה טוב, נוחו טוב לפני הסערה של מחר.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
אם מה שעזרא אומר נכון, להגיש תביעה אזרחית נגד אנש אשקלון.
להגיש תלונה במח"ש נגד המשטרה. רק שלא נסתמך שוב על האיגוד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
דופקים אותנו כרגיל, שוב לא עשינו כלום ושוב נקבל עונש.

תמשיכו להאשים את האיגוד ואת התקשורת את ONE ואת מאקו ואת ערוץ הספורט ותמשיכו לבכות שזה הכל שימון מזרחי מושך בחוטים אבל אפילו לא לחשוב לרגע שמי שהיה שם והחליט לפרק את היציע ולזרוק כסאות למגרש אולי, רק אולי גם הוא אשם בעונש שאנחנו עומדים לקבל (בצדק).

אדם אלי צדק!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
לא הייתי שם, אבל בהכירי, קצת, את הנפשות הפועלות, יש לי יסוד להאמין שמי שעקר כיסאות וזרק על הפרקט לא ממש ביקש "לשרוד" או להתגונן, אלא יותר להוסיף שמן למדורה.

ולטינופת מעלי - לא "אותנו", רק אותך.

אדם אלי צדק!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:
לא הייתי שם, אבל בהכירי, קצת, את הנפשות הפועלות, יש לי יסוד להאמין שמי שעקר כיסאות וזרק על הפרקט לא ממש ביקש "לשרוד" או להתגונן, אלא יותר להוסיף שמן למדורה.

אדם אלי צדק!

איפה להפקיד את כרטיס חבר העמותה והמנוי שלי? לגזור אותם? או שכרטיס החבר והמנוי ישללו ממני בטקס השפלה פומבי אל מול האסיפה הכללית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
בפתיחת אתרי הבוקר נדהמתי לראות את הכתבה הבאה בספורט5:

מהומת ענק: צפו בקטטה בין אנשי הפועל לאוהדי אשקלון(!!!!)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 36222.html

ואחרי זה אנשים עוד כועסים עליי שאני מביא כתבות מספורט פי כמה :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
רק הסמרטפונים ינצחו כאן.
אנשי אשקלון נולדו לשקר עוד מינקות. אלה עבריינים מקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
ב one החלה תגובת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 09:08 
חבל שהדיון כאן גלש להתכתשות פנימית. נושא עקירת והשלכת הכסאות ממש משני בעיני. אנחנו רחוקים מלהיות מלאכים, אבל האמת המצערת היא שאנחנו משמשים מטרה לשנאה ותסכול, וזה מה שעומד מאחורי הארועים בסוף המשחק. בתור מי שהיה שם (ויצא מהר כשנפתחו הדלתות) אני יכול להעיד שהיתה אוירה עוינת ביותר מצד רבים מ"המארגנים" מהרגע הראשון, וההתפוצצות בסוף יכלה ללבוש הרבה צורות אחרות. האחריות רובצת לחלוטין לפתחם של האשקלונים, והתיאורים השיקריים שלהם של מה שהתרחש מעיד על כך אלף מונים. וכל זה מצער ומתסכל שבעתיים, משום שזה מסיט את הענין ממשחק הכדורסל ההוגן והדרמטי, ומהנצחון שהזכיר רגעים שקצת נשכחו לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 09:57 
dino כתב:
רק הסמרטפונים ינצחו כאן.

גזען!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 10:49 
יאללה יאללה נהייתם יפה נפש, היתה תגובה לגיטימית לטרורסטים שניסו לפגוע בנו, וכמו שכבר נאמר הייתי רוצה לראות איך היה מגיב אחד ה ”שפויים" אם הבן שלו היה נפגע מאיזה חפץ.
מאנשים שחטפו כל כך הרבה טילים וצריכים את החיבוק של כולם הייתי מצפה שיתנהגו בצורה יותר מכובדת.
משתתף בצערם של תושבי אשקלון שקבוצת טרור היא זו שמייצגת אותם.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
dino כתב:
רק הסמרטפונים ינצחו כאן.

גזען!

מדבר על אותם שקרנים חברי הנהלה/סדרנים או וואטבר שמזמרים כל דקה סיפור אחר בהתאם למצב העניינים. כולל המשטרללה של אשקלון, שהם העבריינים הכי גדולים עם שיתוף פעולה עם כל הפריניאנים ודומראנים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:17 
Frank Serpico כתב:
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:

אדם אלי צדק!

איפה להפקיד את כרטיס חבר העמותה והמנוי שלי? לגזור אותם? או שכרטיס החבר והמנוי ישללו ממני בטקס השפלה פומבי אל מול האסיפה הכללית?

רק שתדע שאחד האוהדים שלנו יושב עכשיו עם שבר ביד בזמן שאתה מזיין את השכל
אסור להגיב הא יזיינו אותנו ישברו לנו ידיים ונשתוק

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:26 
dino כתב:
mkorman1 כתב:
dino כתב:
רק הסמרטפונים ינצחו כאן.

גזען!

מדבר על אותם שקרנים חברי הנהלה/סדרנים או וואטבר שמזמרים כל דקה סיפור אחר בהתאם למצב העניינים. כולל המשטרללה של אשקלון, שהם העבריינים הכי גדולים עם שיתוף פעולה עם כל הפריניאנים ודומראנים למיניהם.[/

נתראה באשכול שיפתח לגבי ההעמדה לדין והעונש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
מסכת השקרים של האשקלונים ממשיכה.

מאיפה בא השקר הזה שאוהדי הפועל שרו אתמול צבע אדום\שיפלו עליכם גראדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
Frank Serpico כתב:
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:

אדם אלי צדק!

אין ספק שאני אשם בזה.

מציע שלא תסתפקו רק בשלילת חברותנו בעמותה ולקיחת כרטיסי המנוי שלנו ובהרחקתנו ממשחקי חוץ, מציע שגם תשליכו הערב את כל הרדנקואים והסרפיקואים והמקורמנים לאוהדי בית"ר כקורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:37 
Frank Serpico כתב:
עבד 14 כתב:
Frank Serpico כתב:
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:

אדם אלי צדק!

אין ספק שאני אשם בזה.

מציע שלא תסתפקו רק בשלילת חברותנו בעמותה ולקיחת כרטיסי המנוי שלנו ובהרחקתנו ממשחקי חוץ, מציע שגם תשליכו הערב את כל הרדנקואים והסרפיקואים והמקורמנים לאוהדי בית"ר כקורבן.

האמת שזה מה שאתה עושה, כשאתה מבקר את התנהגות האוהדים אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
הגנה עצמית? זרקו כסאות למגרש כדי להציל את החיים שלהם? זאת העמדה?
תגיד לי הערסים המטונפים האלה הדליקו אותנו אז זרקנו עליהם כסאות, הייתי אומר ואללה אני לא מסכים איתך אבל לפחות הייתי מאמין לך.
איך לזרוק כסאות עוזר להגן על מישהו? ואם תפגע במישהו עם הכסא והוא נניח יזדקק לאישפוז, אז האלימות תעצר או שהיא תגבר?
האם אתה חושב שיש באקט של זריקת כסאות תרומה להרגעת הרוחות באופן כללי?

אל תגיד וואלה. רק ערסים מטונפים אומרים וואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 11:43 
Frank Serpico כתב:
עבד 14 כתב:
Frank Serpico כתב:
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:

אדם אלי צדק!

אין ספק שאני אשם בזה.

במה שאתה כותב את משתף איתם פעולה, קצת הזדהות עם החברים שלך שעברו אתמול חוויה קשה, קצת הזדהות עם אותו קהל שכמעט בכל מקום ממתינים לו חבורה של טרורסטים כדי לפגוע בו.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
(נכתב ע"י מישהו מארגון העילית B.W)
ציטוט:
קצת סדר בבאלגן... אתמול הגענו למשחק עצבניים בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם(שאנחנו שרנו על טועמה והם שרו על קסאמים)..גם הקומץ שלנו וגם הקהל הרחב..אפשר להגיד שחיפשנו אותם..לפני המשחק ישבנו 50 חברה שלנו ליד האולם,קצת שתייה קצת עידוד קצת עשן,היה שמח...לאחר מכן נכנסנו למשחק היה עידוד טוב משתי הצדדים היה טוב...במחצית המשחק היה פגישה של שתי מחנות האוהדים במסדרון והמשטרה עמדה ביננו והפרידה..הרבה קללות היה שמח(יש סרטון אולי יעלה בהמשך) ...ואז הגיע סוף המשחק....השאירו את אוהדי הפועל ביציעים, וחברה שלנו ירדו לפרקט לקפל ציוד כמו בכל משחק..הכרוז שלנו שהוא אוהד ידוע שלנו התחיל להתגרות באוהדי הפועל...כל החברה שלנו שהיו על הפרקט פלוס כמה אנשים שעובדים בקבוצה התחילו להתעמת עם אנשים ואוהדים של הפועל שהיו על הפרקט..אוהד שלנו תפס מקל של תוף והביא לאחד מהם בראש, ואחר כך זרק עליהםגם מקל של מטאטא..הם בתגובה התחילו לעקור כיסאות ביציע, שהסדרנים קלטו את זה הם עלו ליציע שלהם והתחילו להרביץ להם ואז התחיל באלגן שלהם עם סדרנים ומשטרה..אנחנו בינתיים חיכינו בחוץ אבל הם יצאו בליווי משטרה ולא היה כלום..כוח משטרה גדול שהיה לא איפשר לדברים להתפתח יותר מידי...

כך היה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 12:10 
orrie.r כתב:
ציטוט:
קצת סדר בבאלגן... אתמול הגענו למשחק עצבניים בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם(שאנחנו שרנו על טועמה והם שרו על קסאמים)..גם הקומץ שלנו וגם הקהל הרחב..אפשר להגיד שחיפשנו אותם..לפני המשחק ישבנו 50 חברה שלנו ליד האולם,קצת שתייה קצת עידוד קצת עשן,היה שמח...לאחר מכן נכנסנו למשחק היה עידוד טוב משתי הצדדים היה טוב...במחצית המשחק היה פגישה של שתי מחנות האוהדים במסדרון והמשטרה עמדה ביננו והפרידה..הרבה קללות היה שמח(יש סרטון אולי יעלה בהמשך) ...ואז הגיע סוף המשחק....השאירו את אוהדי הפועל ביציעים, וחברה שלנו ירדו לפרקט לקפל ציוד כמו בכל משחק..הכרוז שלנו שהוא אוהד ידוע שלנו התחיל להתגרות באוהדי הפועל...כל החברה שלנו שהיו על הפרקט פלוס כמה אנשים שעובדים בקבוצה התחילו להתעמת עם אנשים ואוהדים של הפועל שהיו על הפרקט..אוהד שלנו תפס מקל של תוף והביא לאחד מהם בראש, ואחר כך זרק עליהםגם מקל של מטאטא..הם בתגובה התחילו לעקור כיסאות ביציע, שהסדרנים קלטו את זה הם עלו ליציע שלהם והתחילו להרביץ להם ואז התחיל באלגן שלהם עם סדרנים ומשטרה..אנחנו בינתיים חיכינו בחוץ אבל הם יצאו בליווי משטרה ולא היה כלום..כוח משטרה גדול שהיה לא איפשר לדברים להתפתח יותר מידי...

כך היה ?

חוץ מהמוט שלדעתי לא פגע באף אחד, והשקרים שכאילו חיכו לנו בחוץ, אותו אוהד שלהם שזרק את המוט לא יצא מתוך האולם.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
מסכת השקרים של האשקלונים ממשיכה.

מאיפה בא השקר הזה שאוהדי הפועל שרו אתמול צבע אדום\שיפלו עליכם גראדים?

רמי כהן, גל"צ 8:40.
יש לציין שהוא אמר שהקריאות האלו והשירה הגיעו אחרי השלכת המוט.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 12:21 
orrie.r כתב:
ציטוט:

לסרפיקואים לסוגיהם, נעים מאוד זו מדינת ישראל - פורום "אוהדי כדורסל". אתם רוצים להמשיך להרביץ לעצמכם, הם מוכנים לעזור לכם כדי שזה יכאב יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
בשורה התחתונה, אחרי כל הדיבורים והרעש, תצפו שיטילו עלינו עונש קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: