NARKOTIKA כתב:
אתה בעצמך אמרת שזה לא הסכום ששילמנו על חנן ממן. ושוב, הוא שנה לפני סוף חוזה, הערך שלו ירד. חוץ מזה,
עד לפני 4 חודשים הוא לא עשה שום דבר יותר טוב ממרעי. אפילו פחות ממנו. אז למה הם לא שווים אותו דבר?
ולמה חן עזריאל שווה מליון יורו והוא לא? תן תשובות בן אדם. אם היינו רוצים לקנות חלוץ בינוני מינוס ברמה של מרעי, היו מבקשים ממנו חצי מליון שקל. מכבי פ"ת הייתה מבקשת חצי מליון יורו.
זה הסכום שאנחנו נשלם, אם נקנה אותו, הסכום של ההשאלה זה לא חלק מהסכום עליו, אבל נגיד שהוא עלה 350 א' יורו, אתה באמת חושב ששחקן כמוהו שנחשב שחקן מוכשר לא מעט זמן, עדיף על מרעי (הטעין עם השנה לפני סו חוזה לא תקף ככי ויקטור נמצא חצי שנה לפני סיום חוזה)? כי קבוצות אחרות אני מאמין שחושבות ככה.
אגב, עד סוף שנה שעברה:
חנן ממן - 77 הופעות (אני לא יודע, אבל מאמין שרובם בהרכב), 9 שערים.
ויקטור מרעי - 85 הופעות (אני בטוח שרובם המכריע כמחליף), 13 שערם.
חן עזריאל זה שחקן ששחר קנה כטובה לביט"ר, ממש לא דוגמא.
ואם אנחנו היינו רוצים לקנו שחקן כמו ויקטור היינו משלמים עליו הרבה יותר, מפאת העובדה שיש לנו יותר כסף,שמעון הרוש שאנחנו עכשיו חמים עליו עבר בהעברה חופשית מב"ש לסכנין, וזה לא שהוא היה הרבה פחות טוב מעכשיו כשסכנין דורשים עליו חצי מליון שקל, פשוט לקבוצה שרצתה אותו לא היו חצי מיליון שקל.
אם אתה הפועל רמת גן למשל שמחפשת חלוץ, את מי אתה לוקח - ויקטור מרעי ב150 א' יורו, או עידו אקסברד שצפוי להיות משוחקק מבאר שבע?