מלכה לב אדום כתב:
kobster כתב:
Noam כתב:
1200? נו באמת.. טוב שלא אמרת שכר מינימום וזהו
וקובסטר, בהתחלה אולי היה מקום להפיכת ההחלטה, אבל עתליה הייתה פי מיליון יותר טובה מהשנייה (שגם הייתה לא רעה..)
אם אתה מודד קול נקי, נופר הזאת לא רואה את עתליה שמצדה נתנה הופעה לא רעה בכלל אבל מוגבלת ווקאלית.
היתרון שלה הוא שהיא שונה - זמרות כמו נופר יש כבר פחות או יותר אבל אין זמרות כיום שנראות ושרות כמו עתליה וזה מה שגרם לדעתי לשרית ללכת עליה. ילדה מהכושים העבריים בדימונה שחיה עם 19 אחים עושה את הסיפור הרבה יותר מעניין.
אם אתה מודד ביצוע נקי, עתליה לקחה.
אתה כנראה היית מוקסם מהיכולות הווקאליות שנופר הראתה במעברון לפני הביצוע.
בביצוע עצמו היא שרה מצוין אבל אפילו לא קרוב למה שהיא הראתה בחזרות.
אגב, הבחירה של שלומי דווקא הייתה הכי תמוהה.
הוא פאקינג העדיף מישהו שנשמע כאילו הוא שר באיזה סרט של דיסני.
אגב 2, למי שאמר פה שהבחירה של אביב הייתה צפויה כנראה לא ראה את העונה הראשונה.
בעונה הראשונה ליונל (נראה לי שככה קראו לו) היה הכי מתנשא ביקום וחשב שאין לו מה לחפש בתוכנית ועדיין הוא הגיע ל-2 המובילים אצל אביב.
אגב 3, תוכנית קודמת ההחלטות היו הרבה יותר מושפעות משיקולי רייטינג.
גם בביצוע עצמו (בבית השני) היא נתנה את אותה עוצמה ווקאלית. עתליה מגניבה, ללא ספק, ויש לה קול לא רע בכלל אבל לנופר יש קול עם הרבה יותר עוצמה.
לדעתי היא תפורה על אייל גולן קורא לך, פורמט יותר מתאים ושהיא תוכל לבלוט בו בקלות.
הבחירה של שלומי דבילית לחלוטין כי הבחורצ'יק הזה יפול מהר מאוד. אין לו כלום. וזה עוד כלום לעומת הבחירה המעליבה של משינה, שאין לי מושג מה עבר להם בראש. הצמד היה הרבה יותר חזק מההוא שאני אפילו לא זוכר את שמו.
ליונל היה שונה לגמרי מהגייז ששר אתמול כי הוא רצה ללמוד מאביב וכל הזמן התחנף אליו והחמיא למתחרים האחרים. הגייז אתמול בא בגישה של "אין לי תחרות פה בכלל". הדרך משם לכאפה היתה מהירה מאוד.
כל התוכניות עד לשלב ההופעות החיות יהיו מוטות רייטינג כי ההפקה מנסה להביא מתחרים שהקהל יזכור אותם ואת הסיפור שלהם. אנשים פרווה ש"רק שרים טוב" לא מביאים צופים.