אני באמת לא מבין את כל מי שנגד הפגנת אנטיפה במשחק ?
אני רוצה רק להזכיר לכם שבסמל של הפועל עומד איש עם פתיש ועם מגל ובהתאם לכך המועדון מייצג את כל מה שכלול בתוכו שזה בעיקר וליפני הכל שיוויון וחוסר גיזענות .
באים לבלומפילד לבית שנו למבצרנו 1700 אנשים שיש להם שנאה אדירה לכל מי שהוא לא יהודי "טהור " כמוהם ואתם נותנים להם גב ?!
ועכשיו באמת שאלה לכל החכמים . מה הופך את המשחק מול ביתר לכל כך משמעותי וחשוב ומשחק שתמיד מפוצץ איצדיונים ומלא באומוציות ?
הרי גם לחיפה יש קהל גדול ואנחנו עדיין לא סופרים אותם בתור יריבה שהיא יותר מספורטיבית
הרי ביתר בתחתית בשנים האחרונות והמשחק איתם הוא כבר הרבה שנים לא " משחק על 6 נק " (במקרה השבוע זה כבר מפגש צמרת )
אז הינה חברים שלי אוהדי הפועל שקצת איבדו את השורשים , המשחק הזה הוא כל כך טעון וחם מהסיבה הפוליטית (בטח ובטח משחק ערב בחירות) המשחק הזה הוא כל כך חם כי זה הפעם בשנה שבה הקבוצה האנטי גיזענית במדינה ומקבלת את השונה משחקת מול קבוצה של כלבים פשיסטים ומגעילים ששונאים את הערבים ואת השחורים רק בגלל שהם ערבים ושחורים .
קבוצה ששונאת את חבריכים ליציע שיושבים איתכם מידי שבוע רק בגלל שהם לא יהודים
ואותי זה מגעיל ואני נגד גזענות ובאמת שאני מקווה שתיהיה פעולה אנטי פאשיסטית במהלך המשחק כי לתת לחבורה של בבונים לבוא לבלומפילד עם המפגן הגזעני זה פשוט לברוח מאחריות שלנו כאוהדי הפועל .
יאללה

האיש עם