תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 15:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפעם הוא כל כך צודק(רוזן)
הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 00:46 
שווה אשכול נפרד
ציטוט:
מכבי תהיה אלופה כותב ברקו, והאמת היא שבשלב הזה של העונה קשה לי להתווכח איתו. אני חושש שהוא צודק. אבל בעיקר אני חושש שזו לא רק מכבי שתזכה באליפות בצדק, אלא גם הפועל תל אביב שוויתרה עליה בטרם עת. אני לא מדבר על השחקנים, לא על המאמן ובטח שלא על האוהדים. אני מדבר על האווירה הכללית, שהיא אווירה של הרמת ידיים ו-ויתור מול המכונה הכספית המשומנת של מיץ' גולדהאר.
מכבי בכדורגל רחוקה עדיין שנות אור מהשליטה ומהעוצמה של אחותה מהכדורסל, אבל זה לא מפריע ליריבה האדומה, שמבחינת היכולת והשחקנים יכולה להתמודד על האליפות ואף לזכות בה, לומר שפשוט אי אפשר מול הכסף של הגולדהאר – ולוותר.

ציטוט:
לא ברור לי איך בעיצומה של העונה, במרחק של שתי נקודות מהמקום הראשון וממוקדמות ליגת האלופות, מוכנים בהפועל להתייחס ברצינות לאפשרות מכירתו של טוטו תמוז, לא נלחמים על ערן זהבי, ובמקום לחזק את הסגל המדולדל והקצר מתעסקים בעיקר בשחרור שחקנים.

ציטוט:
ברקוביץ' הציץ בעמוד האחרון של הספר, אבל אני זוכר גם את אלו שהציצו בעמוד האחרון בעונת הדאבל ההיא וסיפרו לנו כבר בחורף שמכבי חיפה תהיה אלופה בחודש מאי. כדורגל משחקים 90 דקות, עונה משחקים תשעה חודשים, ו למרות הספיולר אפשר עוד לשנות את רוע הגזרה.

ציטוט:
האדומים חייבים לחזק את הסגל, חייבים להביא את זהבי ואסור להם לשחרר שחקנים , בעיקר לא כשמתחם חודורוב מתחרה עם כמות הפצועים והחולים שלו במחלקה הפנימית של וולפסון שנמצאת מולו. גילי ורמוט, שאמור היה להיות המפתח בדרך לאליפות הולך לבלות עונה שלמה ביציע, והם עוד חושבים כמה כסף לעשות על טוטו תמוז.

[quote][ולמי שעוסק כל היום אך ורק בחישובים כספיים, ישנו גם היגיון כלכלי בהכרח להילחם העונה על האליפות בכל מחיר. הדירוג הישראלי באירופה (שהפועל היא האחראית לו) משפר מאוד את סיכוייה של האלופה להעפיל לשלב הבתים בליגת האלופות. המשמעות היא עשרות מיליוני שקלים נוספים לקופת המועדון. אם עשרות המיליונים האלו יצטרפו לתקציב השמן של גולדהאר, מכבי לא תפסיק לקחת אליפויות, וחיים רמון יצטרך לספור את כמות המינויים שהוא מוכר במאות ולא באלפים./quote]

כל מילה,ביחוד המשפטים המודגשים.
http://www.one.co.il/Article/211487.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפעם הוא כל כך צודק(רוזן)
הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 00:50 
כנראה נכון, אבל גם כנראה שאין להם עוד שקל אחד מיותר להעביר בבקרה, ככה שגם אם ממש רוצים אי אפשר לחזק. יש לי תלונות על ההתנהלות הכספית (השחרור של מרעי!!), זה עדיין לא מספיק. אם אף אחד לא מביא כסף, אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה, אבל מי יביא את הכסף? עמנואל רוזן?
אין ספק שיש לנו סגל חזק בקנה מידה של הליגה, אבל עם המון ליקויים. בתחילת העונה איכשהו הצליחו לגרד תקציב יפה, אותו ניצן שירזי ניהל בטיפשות מוחלטת עם החתמות מזוויעות וסגל לא יציב בעליל.
אין מה לעשות, עכשיו אנחנו משלמים על זה, ואי אפשר לבוא בטענות ליוסי שמנסה לאזן את הסגל במגבלות התקציביות שנקלענו אליהן.

לגבי השארת טוטו והחתמת זהבי, לפחות בעיניי זו עוד קביעה טיפשית של מר רוזן.
את טוטו אנחנו מכירים לא מהיום ויודעים שאין דבר שיותר חשוב לו מעצמו. לא יודע אם בתור מאמן הייתי רוצה "לצאת למלחמה" עם שחקן כזה שעושה טובה שהוא עדיין בקבוצה, עד שהוא משחק הוא שוב חושב רק על עצמו בכל רגע נתון שהוא מגיע למאית הזדמנות לבעוט לשער וזה בלי לדבר על האין תרומה שלו לאווירה הכללית בחדר ההלבשה.
וזהבי, עם כל הכבוד קשה לי לראות איך הוא יהיה שווה את הסכומים שצריך לזרוק עליו בשביל להביא אותו, במיוחד אחרי שהוא חוזר מפציעה לא קלה. בסכום האסטרונומי הזה אפשר לנסות להביא ישראלים רעבים שמחפשים לפרוץ, ולא לעשות עלינו סיבוב בגלל שלאישה לא נוח לחיות מחוץ לארץ. וזה מבלי להזכיר מילה על זה שהוא חשב לעבור למכבי מבלי למצמץ.

בקיצור, שמר רוזן ינסה אולי להרים את המורל בקרב השחקנים שלנו במקום לחפש את הרע, או שלחלופין ישתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט, באופן מפתיע טור מאוד נכון.

עריכה: אוף-טופיק, אבל כמובן הכל נכון וענייני למעט השטות על הניקוד (ברצינות, אני חושב שטרם נתקלתי בהתייחסות מצד עיתונות הספורט לנושא הזה שלא לוותה בשטויות וקשקושים חסרי קשר למציאות). מה שמשפר את הסיכויים שלנו להתקדם באירופה הוא לא הניקוד של ישראל (שאכן אנחנו הם האחראים לו), אלא הניקוד שלנו עצמנו.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 16 ינואר 2013, 03:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:05 
NARKOTIKA כתב:
כנראה נכון, אבל גם כנראה שאין להם עוד שקל אחד מיותר להעביר בבקרה, ככה שגם אם ממש רוצים אי אפשר לחזק. יש לי תלונות על ההתנהלות הכספית (השחרור של מרעי!!), זה עדיין לא מספיק. אם אף אחד לא מביא כסף, אנחנו בבעיה.

מצטער,אם לא היה להם כסף מהתחלה,הם לא היו צריכים להכנס.
לפחות עם טביב ידענו את מי להאשים ולקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:12 
שיבוא מר רוזן הקשקשן וישים כסף במקום לבלבל את המוח מאחורי מקלדת, שכל החוכמולוגים יביאו ערב לכיסוי הגירעון במקרה של כשלון .
מעדיף מועדון עני על מועדון שנמצא בבעלותו של פושע כמו טביב.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:25 
עבד 14 כתב:
שיבוא מר רוזן הקשקשן וישים כסף במקום לבלבל את המוח מאחורי מקלדת, שכל החוכמולוגים יביאו ערב לכיסוי הגירעון במקרה של כשלון .

כן,טביב הוא בעל הבית היחיד בעולם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:37 
nati כתב:
עבד 14 כתב:

הוא לא היחיד אבל בקיץ היחיד שהסכים לקחת על עצמו את הקבוצה מידי העבריין זה חיים רמון, לא רואה שאנשי עסקים עומדים בתור כדי לרכוש את המועדון , בקיצור הבחירה היתה בין רמון לטביב אז ברור שרמון עדיף.
זה מה יש ידענו שזה המחיר שאנחנו נשלם אחרי שנגרש את הווירוס מהמועדון, להתחיל להביא שחקנים יקרים בזמן שאתה בגירעון רק בשביל הסיכוי לאליפות זאת התאבדות וחוסר אחריות!!!יש לך איך לכסות את הגירעון הנוסף שיהיה במידה
שתיכשל?

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:41 
לדבר על אליפות ןליגת האלופות זה יפה אבל מישהו הבטיח לך שתגיע לשם בכלל? ולא משנה כמה תשקיע מישהו הבטיח לך שתשיג מקום באירופה? יש לך איך לכסות את כל הנזקים אם הקבוצה תיכשל?

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:49 
עבד 14 כתב:
nati כתב:
עבד 14 כתב:

הוא לא היחיד אבל בקיץ היחיד שהסכים לקחת על עצמו את הקבוצה מידי העבריין זה חיים רמון , לא רואה שאנשי עסקים עומדים בתור כדי לרכוש את המועדון , בקיצור הבחירה היתה בין רמון לטביב אז ברור שרמון עדיף.
זה מה יש ידענו שזה המחיר שאנחנו נשלם אחרי שנגרש את הווירוס מהמועדון, להתחיל להביא שחקנים יקרים בזמן שאתה בגירעון רק בשביל הסיכוי לאליפות זאת התאבדות וחוסר אחריות!!!יש לך איך לכסות את הגירעון הנוסף שיהיה במידה
שתיכשל?

כן,כל הזמן אומרים לנו את זה.

כמו שכתבתי,אני אולי היחיד שחושב ככה.אבל לפי המצב של היום.אני הייתי מעדיף לחכות עד שמישהו אחר עם קצת יותר כסף יבוא.
לפחות את הנבלה יכולנו להאשים ולקלל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 01:58 
nati כתב:
עבד 14 כתב:
nati כתב:
עבד 14 כתב:

הוא לא היחיד אבל בקיץ היחיד שהסכים לקחת על עצמו את הקבוצה מידי העבריין זה חיים רמון , לא רואה שאנשי עסקים עומדים בתור כדי לרכוש את המועדון , בקיצור הבחירה היתה בין רמון לטביב אז ברור שרמון עדיף.
שתיכשל?

כמו שכתבתי,אני אולי היחיד שחושב ככה.אבל לפי המצב של היום.אני הייתי מעדיף לחכות עד שמישהו אחר עם קצת יותר כסף יבוא.

כל הזמן אומרים את זה כי זאת האמת אם יש לך אמת אחרת בוא תציג אותה.
בזמן שאנחנו מקללים ומאשימים את הנבלה הוא ימשיך במסע ההרס שלו עד שיגשים את החלום המשותף שלו ושל דנה שלא תהיה יותר הפועל.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 02:01 
עברו יותר מ 6 חודשים ועדיין לא נמצא הבן אדם עם קצת יותר כסף וכנראה יעברו עוד 6 חודשים ולא יהיה כזה.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 02:06 
לגבי טוטו, זה מהבוקר בישראל היום:

הפועל ת"א. בקבוצה מקווים שהחלוץ טוטו תמוז יהיה כשיר למשחק הליגה הקרוב מול בית"ר ירושלים.
תמוז, הסובל מדלקת חריפה בברך שבה נפצע כששיחק במדי בית"ר, ואף עבר בה ניתוח, לא התאמן אתמול עם הקבוצה וערך אימון ריצה בלבד.
מידת חומרת הפציעה עדיין לא ברורה, והחלוץ צפוי לערוך סידרת בדיקות מקיפה בימים הקרובים, שבה תאובחן בדיוק הבעיה ברגלו.
בסביבתו של תמוז טוענים כי אין בכוונתו לזרז את החזרה למגרשים, וכי הוא אינו צפוי לקחת סיכונים שעשויים לפגוע בו בעתיד ולסכן את מצבו הבריאותי.

מחוייבות לסמל ולמועדון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 02:24 
כאילו שניידר וגולדהאר עמדו בתור.
בעצם מילדות החלום שלהם היה לקנות קבוצת כדורגל בארץ ישראל.
הם מיוזמתם צצו ובאו.
שנים הם עקבו וחיכו להזדמנות הראשונה.
נכון להיום יש מספיק צדדים אינטרסנטים שלא רוצים בעלות סטייל גולדהאר במועדון הפועל תל אביב.

"אני וסמי סגול חיפשנו בעלים לקבוצה אפילו בחינם ולא מצאנו".
יאללה יאללה, לכו תדחפו מים כולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
באופן מפתיע ונדיר מאוד,טור נהדר של עמנואל רוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 03:38 
הוא מאוד מדוייק במה שהוא רשם אבל בחייאט מה זה הנאחס הזה ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 03:45 
חתול אדום כתב:
הם מיוזמתם צצו ובאו.
נכון להיום יש מספיק צדדים אינטרסנטים שלא רוצים בעלות סטייל גולדהאר במועדון הפועל תל אביב.

"אני וסמי סגול חיפשנו בעלים לקבוצה אפילו [b] בחינם ולא מצאנו".[/b]

כמו הרוסי של בית"ר.
מישהו צריך לספר להם "כשלחינם" יש תנאים,זה ממש לא בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 04:05 
באמת טור נהדר בלי שגיאות כתיב
הדבר היחיד שרוזן יודע לעשות זה לכתוב אמנות

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
מה לעשות שאין כסף, אין כסף, אין כסף.
השנה הזו הייתה בכלל אמורה להיות מעין שנת התאוששות שלנו אחרי טביב.
רצה הגורל, וההנהלה החדשה, ונוצר מצב שבאמת יש לנו סגל מצויין וסיכוי ממשי לזכות באליפות,
אבל זה לא משנה את השורה התחתונה של חשבון הבנק.
וכל עוד אין כסף, אי אפשר לעשות את כל מה שמר רוזן רוצה שיעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:29 
השאלה מה עושים בשביל שכן יהיה כסף.
ואם אין, למה שחררו את ויקטור בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
לגבי מרעי, מהמר שזה כנראה אילוץ, בעקבות סעיפים בעייתיים בדיל עם פ"ת לגבי דמארי או טב"ח. אולי בשניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
השאלה מה עושים בשביל שכן יהיה כסף.
ואם אין, למה שחררו את ויקטור בחינם?

לא יודע. אבל אני מאמין שעושים, ואם יתברר שלא, אז אבוי לנו.
לגבי מרעי, אין לי מושג, ואני מקווה שלא מדובר בעוד קומבינה עם הלוזונים, ובכל מקרה זה כסף קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לגבי מרעי, מהמר שזה כנראה אילוץ, בעקבות סעיפים בעייתיים בדיל עם פ"ת לגבי דמארי או טב"ח. אולי בשניהם.

היו צריכים לתת לזה הסבר, כי זה נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
הם מיוזמתם צצו ובאו.

"אני וסמי סגול חיפשנו בעלים לקבוצה אפילו בחינם ולא מצאנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 10:30 
אם לוקחים אליפות אז ברור שאין בעיה לכסות גרעון מהבאת זהבי, אם לא ממילא ימכרו את דמארי ו/או טב"ח. אבל מוישיק יודע יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 10:40 
joshsoos כתב:
אם לוקחים אליפות אז ברור שאין בעיה לכסות גרעון מהבאת זהבי, אם לא ממילא ימכרו את דמארי ו/או טב"ח. אבל מוישיק יודע יותר טוב.

למה לפחות לא מנסים להשאיל עד סוף העונה עם אופציה לקניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 10:47 
nati כתב:
joshsoos כתב:

למה לפחות לא מנסים להשאיל עד סוף העונה עם אופציה לקניה.

לפאלרמו כבר יש הסכמה עם מכבי על קניה, וממילא הסכום לקניה הוא נמוך והעניין הוא השכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
עבד 14 כתב:
nati כתב:
עבד 14 כתב:

שתיכשל?

אז בעצם אתה אומר שהיית מעדיף שנה של התדרדרות הפועל לתהום, כדי שיהיה לך את מי לקלל בזמן שזה קורה?
אני לא מבין מה כ"כ רע לך היום? הקבוצה מקום שני, סגל לא רע ביכלל יחסית לליגה.
הקבוצה בנויה לא משהו, ביגלל אילוצים של חוסר זמן בתחילת העונה, ואם לא המאמן הכושל שבנה אותה אולי היינו ניראים עוד יותר טוב. הרימו תקציב יפה מכלום ושום דבר (שנה לפני כן היה תקציב די דומה למרות שהיו הכנסות כפולות אחרי ליגת האלופות ומכירת חיסול של שחקנים).
זה מבלי להזכיר שבתחילת השנה כולנו פיללנו לקבוצת אמצע טבלה.
מבלי להזכיר את זה שהנוער שלנו סוף סוף מרים את הראש קצת.
על מה אתה מתבכיין? תגיד תודה על מה שיש ושלא הגענו למצב גרוע יותר...
ניראה לי שאתם מבלבלים קצת בין המצב שלנו בכדורגל לזה של הכדורסל או שסתם אתם אוהבים להתבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
הוא מרוויח המווון כסף מזיוני שכל, שיתרום ויפסיק לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 01:31 
כמה השחרור של מרעי חסך למועדון, מישהו יודע? (שכר לא כולל בונוסים)

בעניין הויתור למכבי עמנואל רוזן צודק, בעניין זהבי אני מאוד לא מסכים. זו התאבדות כלכלית על שחקן שלא שיחק לאחרונה כמעט בכלל, ועבר פציעה. נשמע לכם כמו מישהו מוכר? הפועל לא יכולה להרשות לעצמה את זה כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: