תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 02:14 
ציטוט:
1. מאמן כדורגל צריך קודם כל ידע מקצועי , איך מעבירים אימון, איך קובעים שיטה , איך מכינים קבוצה באופן טקטי, לפי איך שהקבוצה משחקת פשוט רואים שאין יד מכוונת, כאילו אבוקסיס ממש רוצה אבל הוא פשוט לא יכול . אין שיטה, אין טקטיקה . שחקנים לא יודעים מה לעשות בהתקפה ומה לעשות בהגנה .

אני מבין שהיית בהרבה אימונים כדי לקבוע שאבוקסיס לא יודע להעביר אימון. הוא התאמן אצל המאמנים הבכירים אותם מנית למטה, הוא היה עוזר מאמן של גוטמן בתקופה הכי טובה של הפועל בעשור האחרון ושיטה, גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך(ובעיני) קיימת. זה לא מור שושן בועט לכיוון החלוצים כמו בתקופת שירזי ולא הפח אשפה שהיה בתקופת קשטן בעונה שעברה(אבל הוא מעוטר ויש לו ניסיון!!!!!11. ועדיין הוא מאמן מביש למרות הקבלות וגם איתו איבדת נקודות לקבוצות פח באשמתו הישירה). במידה ולהפועל היו את המגנים של חיפה למשל השיטה הייתה נראית יותר טוב. גם החסרון של גילי וחוסר היציבות בהגנה בכלל לא תורם(לחץ למשל לא כל כך קל לעשות כשהרביעיה האחורית שלך כזו מביכה כי אין לך גיבוי מאחור)

ציטוט:
2. מלבד יכולת מקצועית, מאמן כדורגל הוא קודם כל מנהל לכל דבר ועניין. הוא צריך לדעת איך לנהל אנשים, לטפל במשברים, לקבוע סדרי משמעת לתכנן מראש. לאבוקסיס אין את הדברים האלה . אולי יהיה לו בעתיד (אני בספק) אבל כרגע אין לו. מספיק לראות את ההתנהגות שלו על הקווים כדי להבין שהוא עדיין לא יצא ממשבצת השחקן והוא פשוט לא כשיר להיות מאמן ובטח לא של קבוצה גדולה.

כל הדברים שרשמת פה הם דעתך האישית נטו. מה זה לראות את ההתנהגות שלו על הקווים? בגלל האדום של גורדנה שאנשים טענו שנבע מההתנהגות של אבוקסיס? אני לא מסכים.
ציטוט:
3. הטענות בגלל הסגל שלא הוא בנה פשוט מצחיקות אותי. אנשים שוכחים שעשינו במכנסיים נגד הפועל עכו ולא ריאל מדריד. ממן, בן חיים, תמוז, טועמה ודמארי יותר גרועים מכוכבי עכו והפועל ר"ג? תתחילו להסתכל על המשחקים עצמם במקום לדבר על כל מה שמסביב, אנחנו עושים במכנסיים נגד קבוצות פח אשפה, לא מניעים, לא לוחצים ומשחקים בלי שיטה. וזה ממש לא קשור למי בנה או לא בנה את הסגל ומה היה עם טביב ביוני. לפי ההיגיון הזה בית"ר כבר הייתה צריכה להיות רגל וחצי בלאומית, רק ששם יש מאמן מקצוען שיודע את העבודה והרים את הקבוצה למקום רביעי עם סגל הרבה יותר נחות מהפועל.

נו, אז עשינו במכנסיים מול עכו. גם נצחנו בק"ש ובאשדוד ואת הדרבי ואת חיפה בסריה שבחיים לא היית מאמין שנביא בה 12 מ12. מול עכו הייתה מעידה ראשונה וזה דבר שיכול לקרות. מול רמת גן עם כמה שזה היה קשה בסופו של דבר הפסדת נקודות רק בגלל טעות מפגרת של אדל וחוטבא שהדף עם היד במקום לתת לכדור לפגוע לו בגוף. מול הפועל חיפה אגב, אני מאשים אך ורק את השחקנים על הזלזול והשחצנות שלהם ב2-0. גם מוריניו לא מאמן כי ריאל השנה מאבדת נקודות על ימין ועל שמאל מול נמושות הליגה הספרדית? על השיטה ועל הלחץ כבר דיברתי קודם.
לגבי בית"ר, יש להם סגל הרבה יותר טוב ממה שנהוג לחשוב(תעבור שם אחד אחד על השחקנים ואז תגיד לי אם הם לא קבוצה שהמקום הריאלי שלה הוא התמודדות על כרטיס לאירופה). בלי קשר אלי כהן אחלה מאמן(שהיית פוסל כי הוא נכשל בכל מקום לפני בית"ר בשנים האחרונות).
ציטוט:
4. נקודה אחרונה, בדבר העונה המרגשת של אבוקסיס בבני יהודה. בליגה פח הזו אתה יכול גם לשים אותי מאמן ואני אגיע עם בני יהודה למקום שלישי. על הדרך הזו שיחקו הרבה "מאמנים" שאין להם מושג איך מעבירים אימון , זה משהו שיכול להיות רק פה בארץ. החל ממשה סיני האגדי שמחזיק בקריירה של 30 שנות אימון מבלי שיש לו מושג במקצוע, דרך גיא לוזון, ניר קלינגר (שהצליח בטעות להביא אליפות) , ועד הטאלנטים החדשים בדמות אבוקסיס,עטר וטל בנין. הבעיה היא שזו מין "שיטת מצליח" שבדרך כלל מצליחה רק בקבוצות קטנות. המאמנים נותנים לקבוצה לשחק ומה שיוצא יוצא. אבל כשמגיעים לקבוצה גדולה נכנס פה כבר האלמנט של הלחץ, התכנון , בניית הסגל. וכאן הם נכשלים. ראה ערך ראובן עטר שכולם עשו ממנו מוריניו , הגיע למכבי חיפה והראה שמאמן הוא לא . כנ"ל מה שהיה עם לוזון בהפועל. בכדורגל אין כמעט קסמים. מאמנים צריכים להתחיל מלמטה בדיוק כמו קשטן , שום ,שרף או גרנט. או דוגמא יותר פיקנטית כמו בן שמעון שאחרי שעשה אליפות עם ק"ש הוא הרבה יותר מוכן לקחת קבוצה גדולה. זו השיטה וככה זה צריך לעבוד. מאמן לא צריך לקבל קבוצה כמו הפועל אחרי איזו עונה נחמדה עם בני יהודה ועד כמה שנים כשוליה של גוטמן.

כל הדברים שרק רשמת מחזקים את מה שאני אומר. ניר קלינגר לקח אליפות עם מכבי מול הפועל ומול החיפה הכי טובה בהיסטוריה שלה, אחרי שברקורד שלו היה "מאמן מכבי באר שבע". עכשיו הוא מבזה את עצמו בהפועל חיפה(ובעונה שעברה בבאר שבע) אחרי שברקורד שלו כבר רשום "זכה באליפות עם מכבי ואימן בקפריסין". משה סיני יחסית לשחקן עבר כל כך גדול אימן בקבוצות כל כך קטנות(חוץ מאצלנו שהמינוי לא היה מקצועי). גם טל בנין כשקיבל צ'אנס בהפועל חיפה המפורקת של שירזי הצליח להשאיר אותה בליגה ולמה שזה לא ירשם לזכותו? עטר שהתחיל מלמטה ועשה הרבה עונות יפות עם נתניה לא היה ראוי לקבוצה גדולה? להזכירך, גם רן בן שמעון נכשל במכבי. בנאדו מצליח בחיפה בלי ניסיון, קשטן נכשל בבני יהודה עם ערמות של ניסיון, רוני לוי הביא אליפויות לחיפה עם רזומה של מאמן נוער, עטר נכשל שם אחרי קבוצות קטנות ואלישע לוי הצליח שם אחרי קבוצות קטנות. אין חוקיות.

זה בסדר לא לאהוב את אבוקסיס, גם אני לא אהבתי אותו בחלק מהזמן(תקופת גילי לנדאו), אבל אני אמשיך לטעון שחוסר הסבלנות כלפיו הוא לא מקצועי ואנשים פה מחכים לכל מעידה על מנת להכנס בו בגלל שהם שונאים אותו מלכתחילה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
red or dead :ROSE:
אף אחד לא טוען שאבוקסיס מאמן על, אלא רק טוענים שהבסיס לקביעה הזו הוא מאוד סובייקטיבי, ושמחכים לו בפינה.
יכול להיות שאבוקסיס מאמן טוב ויכול להיות שהוא יהיה משה סיני, בכל מקרה צריך לשפוט לפי התוצאות, והמטרות של הפועל העונה זה אליפות, כשגם מקום שני יתקבל.
פחות מזה ואני מסכים שהוא צריך ללכת הבייתה (אלא אם פתאום הקבוצה משחקת מדהים וכל משחק יש 7 משקופים, ו0 שערים)ץ

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 08:43 
תראו אני יודע שהדבר הכי קשה זה ללמד ילדים שהתוצאה ברגע נתון זה לא מה שקובע וצריך להסתכל לטווח ארוך
אז אני אנסה להסביר לכם ומקווה שתבינו, מקסימום זה יבוא עם הזמן ככל שתראו יותר משחקים ותבינו מה זה כדורגל .
אני יודע שאתם חושבים שבגלל שאנחנו מקום שני אנחנו מתמודדים על האליפות. אבל לא נזכה העונה באליפות וכדאי שתפנימו את זה כדי שלא תתאכזבו.
אנחנו אמנם לקחנו הרבה נקודות , בעיקר בזכות שגנבנו משחקים נגד קבוצות כמו הפועל ר"ג, סכנין, רמת השרון ,אשדוד, דרבי ועוד כמה . יחד עם זאת מעריך שעד סוף הסיבוב כבר נהיה מספיק רחוקים כדי שאנשים יבינו שאליפות לא תהיה , אבל ברור לי שכרגע המיקום בטבלה מטעה ולכן אתן לזמן ללמד אתכם כמו שהוא לימד אותי כשהייתי צעיר ותמים.
בכל מקרה העצה שלי אליכם היא לקחת משחק של הפועל מהתקופה האחרונה ולצפות בו אבל בראש נקי , מבלי לחשוב מה המיקום שלנו בטבלה, מי בנה את הקבוצה ומה היה עם טביב בקיץ.
פשוט לראות נטו את המשחק. לראות את המהלכים בהתקפה, המהלכים בהגנה, היכולת להחזיק בכדור, התיאום, המסירות. כמו כן לראות את ההתנהגות של אבוקסיס כשמצלמים אותו . מאמין שאם באמת תעשו את זה תגיעו לבד למסקנה שהפועל תל אביב השנה לא יכולה לזכות באליפות ולא הייתה זוכה בה גם אם לא היה את מכבי.
קבוצה שאין בה יד מכוונת של מאמן והשחקנים עושים מה שבא להם לא יכולה לזכות באליפות ולא יעזור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:12 
לא מסוגל להבין אנשים שחושבים שאין בעיה מיוחדת עם אבוקסיס.
נשגב מבינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר שפתחו אשכולות כל שבוע על שירזי, או קשטן.
אבוקסיס הוא המאמן העונה. דיי. נגמר.
אני מקווה שהוא לא ישאר עונה הבאה, אבל נכון לעונה הזאת זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
כאילו מה? הייתם מעדיפים את קשטן? מה כבר הוא מצליח לעשות בבני יהודה עם סגל קצת יותר נחות?
הסגל זה העיקר. יש לנו בעיות קשות בסגל, ואנחנו עניים מכדי לתקן אותן. זו לא אשמת יוסי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כאילו מה? הייתם מעדיפים את קשטן? מה כבר הוא מצליח לעשות בבני יהודה עם סגל קצת יותר נחות?
הסגל זה העיקר. יש לנו בעיות קשות בסגל, ואנחנו עניים מכדי לתקן אותן. זו לא אשמת יוסי.

העניין הוא שאם תקח לדוגמה את בית"ר, שיש לה סגל מאוד מוגבל, תראה קבוצה עם טביעת אצבע של מאמן.
אצלנו אין את זה, אז אני יכול להבין את הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:31 
its-sick כתב:

אין שום קורלציה בין איכות הסגל לבין רמת המשחק. יש לנו בעיות בסגל אבל בעיה הרבה יותר חמורה על הקווים.
אני לא חושב שצריך לפטר עכשיו, אני חושב שזה בזיון שהביאו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
its-sick כתב:

העניין הוא שאם תקח לדוגמה את בית"ר, שיש לה סגל מאוד מוגבל, תראה קבוצה עם טביעת אצבע של מאמן.
ואותו אלי כהן גם נכשל בלא מעט שנים אחרות, כמו שלקשטן היו המון הצלחות.
בזכות "השפיץ של הנעל" אפשר למצוא דוגמא לכל דבר כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:
its-sick כתב:

ואותו אלי כהן גם נכשל בלא מעט שנים אחרות, כמו שלקשטן היו המון הצלחות.
בזכות "השפיץ של הנעל" אפשר למצוא דוגמא לכל דבר כמעט.

ברור שגם למאמן יש עונות טובות ועונות שפל.
אבל אתה לא יכול להגיד "זו לא אשמת יוסי". יש לו סגל לא רע לעבוד איתו ביחס לשאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

אין שום קורלציה בין איכות הסגל לבין רמת המשחק. יש לנו בעיות בסגל אבל בעיה הרבה יותר חמורה על הקווים.
אני לא חושב שצריך לפטר עכשיו, אני חושב שזה בזיון שהביאו אותו.
בטח שיש מתאם, ואפילו גבוה מאד.
אם כבר מחפשים סטיה מהמתאם הזה, אז לחיפה ולנבלות יש תקציב כפול משלנו (לנבלות יותר מכפול ולחיפה קצת פחות מכפול), ויחסית לתקציב אנחנו מאד יעילים בצבירת הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:39 
התכוונתי שאצלנו אין מתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
התכוונתי שאצלנו אין מתאם
זה גם מה שאני אמרתי. אנחנו הרבה יותר יעילים משתי הקבוצות הגדולות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:46 
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
התכוונתי שאצלנו אין מתאם
זה גם מה שאני אמרתי. אנחנו הרבה יותר יעילים משתי הקבוצות הגדולות האחרות.

אתה מדבר על יעילות, אני מדבר על רמת משחק.
היעילות שלנו היא נטו יכולת אישית של 3-4 שחקנים. זה יכול להספיק למקום 3-4. אולי 2 בפוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
ברור, השחקנים הטובים המעטים שלנו משחקים טוב כי זה רק יכולת אישית, והשחקנים המחורבנים שלנו משחקים רע באשמת יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 09:56 
הא?
השחקנים הטובים שלנו משחקים טוב כי הם שחקנים מצויינים, למרות שהקבוצה כקבוצה משחקת קטסטרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה משחקת קטסטרופה כי חצי סגל זה שחקנים מחורבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 10:02 
redrony כתב:
ofir כתב:
dino כתב:
ofir כתב:
אף פעם לא תיהיו מרוצים
בתחילת השנה לא היה ברור אם בכלל תיהיה לנו קבוצה נורמלית עם תקציב נורמלי ומי שהזכיר את המילה אליפות צחקו עליו
נכון הליגה שלנו פח,נכון אנחנו משחקים גרוע
אבל אנחנו מקום 1 במצב מצויין
לא משנה אם זה במזל או עם יכולת בנתיים יוסי עושה את העבודה שלו.
גם אם נסיים במקום שיוביל לאירופה לדעתי צריך להמשיך לתת ליוסי גיבוי כי זה גם הישג טוב
ועוד דבר,עם כל זה שאנחנו משחקים גרוע זה נראה בהרבה יותר טוב מאיך שנראנו עם ניצן
לא מבין איך אפשר לבוא בטענות להנהלה שלדעתי כל קבלת ההחלטות שלהם עד עכשיו מצויינת פרט למקרים בודדים(בן יוסף,חיימוביץ ועוד כמה שחקנים מטוברוק,כפר סבא שעד היום לא שמעו עליהם) שאני בספק אם אין פה משהו מסריח,קשה לי להאמין שמאמן יבוא ויגיד אני רוצה את בן יוסף ולא ילביש אותו לסגל אפילו פעם אחת זה כנראה מגורם יותר גבוה.

רק בזכות מזל וחלוצים גרועים של היריבות אתה מוכן להשאיר את אבוקסיס?

יש מבחן תוצאה
אנחנו מקום 2 מרחק 2 נקודות ממקום 1
הסיבות למצב הזה לא כל כך משנות משהו

לא, מבחן התוצאה הוא בסוף העונה ידידי. כמו שכבר כתבתי כאן לפני שבוע, בעונת הדאבל הגדולה, שההפרשים בין הפועל למכבי מבחינת יכולת, אחרי 22 משחקים לפני הדרבי 2:4 הם היו 2 נקודות מאיתנו. תוך חודש הם היו 12.
אם הפועל בצורה הזו יצליחו להישאר במאבק האליפות עד סוף העונה, תוכל להגיד שהם עמדו במבחן התוצאה (למרות שאני אגיד לך שגם אם זה יקרה זה נס). כרגע במבחן התוצאה, אתה בקו ירידה ברורה של 2 נצחונות משישה המשחקים האחרונים שמתוכם 5 משחקים נגד קבוצות מאוד חלשות.

בגלל זה אתה לא יכול לבוא לאבוקסיס בתלונות עכשיו
אם הוא יכשל בסוף העונה תדבר כמה שבאלך-ולהגיע לאירופה זה ממש לא כישלון
בנתיים הוא עומד בציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 10:14 
its-sick כתב:
הקבוצה משחקת קטסטרופה כי חצי סגל זה שחקנים מחורבנים.

באמת?
יש לך בהרכב 2-3 שחקנים לא מתאימים. וזה ממילא לא מסביר היעדר שיטה וחוסר אימון.
אבל בסדר, השחקנים אשמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: