תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טב"ח
הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
טל בן חיים מזכיר את איתי שכטר בתחילת דרכו בהפועל,
ההבדל היחידי הוא במאמן. אין אף אחד שיכול להפוך אותו לשחקן חכם שמביא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 09:16 
אני במרומו אבל עולה עם סרט על הראש כל משחק למזל

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טב
הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אני במרומו אבל עולה עם סרט על הראש כל משחק למזל

אם היה לזה סיכוי, עכשיו הרסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:02 
בן חיים לא מזכיר את שכטר בכלום. שכטר מהרגע הראשון היה שחקן ששיחק עבור הקבוצה ועבור הקהל. בן חיים משחק קודם כל בשביל עצמו.

מעבר לכך, שכטר בעיני שחקן הרבה יותר טוב. בן חיים שחקן די חדגוני, שעיקר הכח שלו במהירות אדירה ודריבל. מעבר לזה אין לו הרבה מה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
יש שחקן שלא משחק בשביל עצמו? על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:15 
Agüero כתב:

כן. על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
כן, בטח. שחקני כדורגל משחקים עבור טובת הקבוצה ואוהדיה.
כל שחקן משחק בשביל עצמו. בשביל ההתקדמות שלו, בשביל העתיד שלו.
גם מקצועית וגם כלכלית.

בטח גם תגיד לי שלשחקן כלשהו בהפועל (היום) איכפת ממך ומה אתה חושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בן חיים לא מזכיר את שכטר בכלום. שכטר מהרגע הראשון היה שחקן ששיחק עבור הקבוצה ועבור הקהל. בן חיים משחק קודם כל בשביל עצמו.

מעבר לכך, שכטר בעיני שחקן הרבה יותר טוב. בן חיים שחקן די חדגוני, שעיקר הכח שלו במהירות אדירה ודריבל. מעבר לזה אין לו הרבה מה למכור.

זה ממש לא נכון.
אני זוכר את שכטר במחזורים הראשונים כשחקן אגואיסט ואנוכי ועם הזמן זה השתפר בעיקר בזכות גוטמן.
הם מאוד מזכירים אחד את השני בסגנון המשחק וביכולות הטכניות ובמהירות, ככה שלומר שהם לא מזכירים אחד את השני בכלום זה קצת מנותק מהמציאות.
יכול מאוד להיות שבן חיים טיפוס יותר קשה (מה שלא נראה לי נכון) אבל הנקודה שלי היא שמאמן טוב היה מרגיע את כל התכונות שאתה לא אוהב אצל טל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:43 
נועם שחם כתב:
Agüero כתב:

כן. על מה אתה מדבר?

מי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:48 
נועם שחם כתב:

בן חיים מאוד מזכיר את שכטר בתחילת דרכו
לפני ששכטר הגיע להפועל הוא היה המתחזה הכי נוראי בליגה, אגואיסט נוראי ואפילו הצליח לשבת ביציע אצל מתיאוס
גם בהפועל לקח לו קצת זמן להיגמל מהחרא הזה ולהתבגר וזה המון בזכות גוטמן ששכטר היה הבייבי שלו

חוץ מזה שגם בסגנון משחק הם מזכירים אחד את השני. הבעיה שאת שכטר לקח מאמן ועשה שחקן ואת בן חיים כרגע לא נראה שמישהו מכוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 14:18 
Agüero כתב:
כן, בטח. שחקני כדורגל משחקים עבור טובת הקבוצה ואוהדיה.
כל שחקן משחק בשביל עצמו. בשביל ההתקדמות שלו, בשביל העתיד שלו.
גם מקצועית וגם כלכלית.

בטח גם תגיד לי שלשחקן כלשהו בהפועל (היום) איכפת ממך ומה אתה חושב עליו.

מה הקשר לאכפתיות? לחלוטין לא הבנת את הכוונה שלי. הביטוי "משחק עבור הקבוצה" לא קשור ל"אכפתיות" של השחקן מהמועדון. זה קשור לתרומה שלו בהיבט הקבוצתי.

יש שחקנים שבמגרש עושים את המהלכים שיעזרו לקבוצה ופחות מסתכלים על הסטטיסטיקה האישית. שחקן כזה יעבוד יותר קשה בהגנה, יפרגן יותר לחברים, יוותר לפעמים על האגו כדי שהקבוצה תהיה טובה יותר ויתרום לקבוצה בדברים שהם מעבר ליכולת האישית.

שכטר היה שחקן ששיחק עבור חבריו לקבוצה לא פחות מאשר עבור עצמו. טל בן חיים נראה כמו אד שחושב בעיקר על עצמו, לפחות בצורת המשחק שלו. שכטר שחקן הרבה יותר קבוצתי.

מעבר לכך, שכטר שחקן שההשפעה שלו על המשחק הרבה יותר גדולה, וכבר במשחקים הראשונים ראו שלא היה לנו חלוץ ברמתו אף פעם. עם כל הכבוד לבן חיים, יש לו עוד הרבה לאן להתקדם כדי שאעריך אותו באופן שבו אני מעריך את שכטר. לא סתם שכטר הפך להיות יקיר האוהדים בפרק זמן קצר מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 14:19 
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:

בן חיים מאוד מזכיר את שכטר בתחילת דרכו
לפני ששכטר הגיע להפועל הוא היה המתחזה הכי נוראי בליגה, אגואיסט נוראי ואפילו הצליח לשבת ביציע אצל מתיאוס
גם בהפועל לקח לו קצת זמן להיגמל מהחרא הזה ולהתבגר וזה המון בזכות גוטמן ששכטר היה הבייבי שלו

חוץ מזה שגם בסגנון משחק הם מזכירים אחד את השני. הבעיה שאת שכטר לקח מאמן ועשה שחקן ואת בן חיים כרגע לא נראה שמישהו מכוון

שכטר גם בא אחרי שעבר סדרת חינוך לא פשוטה בנתניה והגיע הרבה יותר מבושל. בן חיים הגיע עם מניירות של כוכב, וזה מסביר לא מעט מההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 14:53 
אין לי בעיה עם זה שטב"ח אגואיסט לפעמים וקצת שכונתי, מה שמפריע זה ההתחזויות הבלתי פוסקות שלו ובעיקר התנועות המעצבנות כלפי השופט. שכטר אולי היה מנסה לסחוט פנדלים ברחבה, לפעמים לא בהצלחה גדולה, טב"ח בהרבה מקרים, כולל בשבת מעדיף את הצלילה וזה ממש מעצבן, אין בכלל מה להשוות בין שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
שכטר שחקן יותר טוב מטב"ח, למרות שהוא גם שחקן שונה.
לשכטר היה דריבל וכוח פריצה שאיתם הוא לקח כל שחקן בליגה באחד על אחד. אני לא רואה את זה אצל בן חיים.
בן חיים צריך שימסרו לו פס עומק כדי לנצל את המהירות שלו, בזמן ששכטר היה מקבל כדור לרגל ויוצר בעצמו את המצבים.

אם כבר אז דמארי הרבה יותר קרוב לשכטר... (וגם הוא פחות טוב ממנו לפי דעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
לקחת תכונת מנג'ר(במקרה הזה כדרור) ולפי זה להגיד ששכטר וטב"ח דומים זה כמו להגיד שמסי ורונאלדו שחקנים כי שניהם כובשים המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
לקחת תכונת מנג'ר(במקרה הזה כדרור) ולפי זה להגיד ששכטר וטב"ח דומים זה כמו להגיד שמסי ורונאלדו שחקנים כי שניהם כובשים המון.

לקחת את השורה השניה שלי ורצת לכתוב משהו שנון במקום לקרוא עד הסוף (למשל, דילגת על השורה השלישית שהסברתי למה הם שחקנים שונים).
חוץ מזה שלא כתבתי לרגע שהם דומים, וזה בדיוק מה שבאתי להראות כנגד הטענות פה שהם דומים בסגנון משחק שלהם או ביכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
Shacham כתב:

לקחת את השורה השניה שלי ורצת לכתוב משהו שנון במקום לקרוא עד הסוף (למשל, דילגת על השורה השלישית שהסברתי למה הם שחקנים שונים).
חוץ מזה שלא כתבתי לרגע שהם דומים, וזה בדיוק מה שבאתי להראות כנגד הטענות פה שהם דומים בסגנון משחק שלהם או ביכולת.

התגובה שלך היא כנראה היחידה בנושא הזה שלא קראתי לפני שכתבתי את התגובה שלי, וגם לא הבנתי מה היא קשורה למה שכתבתי, אתה רק מחזק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
IdanTheLittle כתב:
Shacham כתב:

התגובה שלך היא כנראה היחידה בנושא הזה שלא קראתי לפני שכתבתי את התגובה שלי, וגם לא הבנתי מה היא קשורה למה שכתבתי, אתה רק מחזק אותי.

אז תשתמש בציטוטים, אתה מבלבל את הסביבה (במיוחד ששאר התגובות מעלי נכתבו 4 שעות קודם לכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
טל שחקן גדול.הדבר היחיד שמרגיז בו הוא שה6 כרטיסים צהובים שלו הגיעו כולם על ויכוחים/התחזויות או שאר דברים טיפשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בן חיים לא מזכיר את שכטר בכלום. שכטר מהרגע הראשון היה שחקן ששיחק עבור הקבוצה ועבור הקהל.

מה זה אומר לשחק עבור הקהל? איך זה מתבטא במגרש לעומת מישהו שמשחק עבור הקבוצה בלבד ולא עבור הקהל?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 11:06 
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
בן חיים לא מזכיר את שכטר בכלום. שכטר מהרגע הראשון היה שחקן ששיחק עבור הקבוצה ועבור הקהל.

מה זה אומר לשחק עבור הקהל? איך זה מתבטא במגרש לעומת מישהו שמשחק עבור הקבוצה בלבד ולא עבור הקהל?

עזוב את הקהל. משחק עבור הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 11:21 
קבוצה וקהל הולך ביחד. אם אתה לא מתחבר לקהל פחות תתחבר לקבוצה ולהפך. אבל הוא טרחן אובססיבי לכל פעם שהמילה "קהל" נאמרת אפילו לכאורה בהקשר חיובי, אז תזרום איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 11:35 
זה לא משנה. הכוונה שלי הייתה ששכטר הוא שחקן שעובד במגרש עבור הקבוצה, ואצל בן חיים הרבה פעמים ההרגשה היא שהוא לא שחקן קבוצתי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
זה לא משנה. הכוונה שלי הייתה ששכטר הוא שחקן שעובד במגרש עבור הקבוצה, ואצל בן חיים הרבה פעמים ההרגשה היא שהוא לא שחקן קבוצתי במיוחד.

זה בדיוק מה שאני אמרתי, העניין הוא מי משנה את החשיבה של בן חיים.
מי מדריך אותו, מי מסביר לו את החשיבות של הדברים. ולא, זה לא מובן מאליו שטל יבין זאת לבד.
כמו שאיתי לא הבין את זה בתחילת הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לגבי עניין ה"קבוצה" ולא "הקהל", שמח שאתה מסכים.

לגבי עניין האגואיזם, לא חושב שזה כזה חד משמעי. לפעמים הדשא הישן נשמע יותר ירוק מהדשא החדש.

חפשתי בגוגל "שכטר אגואיסט" (במרכאות, כך שמדובר רק בצמד המילים כשהן אחת אחרי השניה). מצאתי 64 תוצאות. ממש ממש לא מעט. אלו רק תוצאות שבהן המילים "שכטר אגואיסט" נאמרו. אם סתם הוזכר שכטר ואז מישהו כתב "הוא אגואיסט" לדוגמא, החיפוש הזה לא הביא את זה.

חפשתי גם "טל בן-חיים אגואיסט" ולא מצאתי. צמצמתי ל"בן-חיים אגואיסט" - ומצאתי 4 תוצאות חיפוש. לא הצלחתי למצוא 'טב"ח אגואיסט' אבל אולי בגלל שהראשי תיבות בלבלו את גוגל. טב"ח אגואיסט בלי מרכאות הביא רק 9 תוצאות, שכוללות דברים בעיקר על שחקנים אחרים (טוטו אגואיסט, בן סהר אגואיסט)

בקיצור, מדד גוגל מראה שהרבה יותר טענות נגד שכטר על אגואיזם נשמעו מאשר נגד טב"ח.

כמובן שזה לא מדד לאגואסיטיות של השחקן, אלא רק למה שנתפס ע"י האנשים שכותבים באינטרנט. יתכן כמובן שהם טועים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 08:33 
הם דומים בכמה דברים, המהירות, הדריבל.
לדעתי דווקא בן חיים הוא שחקן קבוצתי יחסית, הוא בהתחלה ראה רק את עצמו, וראו את זה בתקרית הפנדל, אבל אחרי זה ראו שהוא משתדל יותר. הוא עלה לשחק בדרבי עם פציעה, והדרך הכי טובה לראות את זה היא שכשהוא לא משחק (צהובים, פציעה) הפועל לא נראית כמו קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו שכטר
לא משחק דקה ולא נראה שמישהו שם בונה עליו
יהיה הרבה יותר פשוט להביא אותו כמושאל עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 10:24 
m0sad כתב:
אפרופו שכטר

גם לי עלתה המחשבה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
m0sad כתב:
אפרופו שכטר

אני לא יודע כמה הוא רוצה, ואני לא יודע כמה באמת העתיד שלו שחור שם.
אבל אם חושבים על זה, זה לא משהו כזה בלתי אפשרי.
בהנחה שטוטו עוזב, וסוונזי תשאיל אותו ותשתתף בחלק משכרו, זה משהו שטכנית יכול לצאת לפועל.
בלי קשר, לפני שחושבים על חלוצים, צריך לחשוב קודם על מגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
m0sad כתב:
אפרופו שכטר

אני לא יודע כמה הוא רוצה, ואני לא יודע כמה באמת העתיד שלו שחור שם.
אבל אם חושבים על זה, זה לא משהו כזה בלתי אפשרי.
בהנחה שטוטו עוזב, וסוונזי תשאיל אותו ותשתתף בחלק משכרו, זה משהו שטכנית יכול לצאת לפועל.
בלי קשר, לפני שחושבים על חלוצים, צריך לחשוב קודם על מגנים.

שכטר מושאל לסוונסי מלאוטרן.
הפניה צריכה להיות ללאוטרן וקשה לי להאמין שהם יסכימו להשתף בחלק גדול מהשכר שלו.
לא נראה לי שיש לנו כסף בשביל להביא אותו לפה, גם לא לחצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: