תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טב"ח
הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 12:50 
פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
מצטער קרספו, אבל אתה סתם מתלהם פה.

טל בן חיים שחקן מהיר כמו שד עם אחד על אחד מצויין, אבל קבלת ההחלטות שלו במגרש וההתנהגות שלו במגרש, היא כזו שמצדיקה את הביקורת.

כן, הוא מתנהג במגרש כמו ערס קטן, הוא מקבל המון צהובים מיותרים, הוא מתעסק הרבה בויכוח עם שופטים, הוא מתנהג בצורה די אנוכית בד"כ (להזכיר לך איך גנב אתמול כדור באמצע התקפה מניר נחום, נדמה לי, ופשוט בלם את ההתקפה במו רגליו?), והולך הרבה עם הראש בקיר.

אז עם כל הכבוד לשני השערים שכבש אתמול מול ההגנה המגוחכת של סכנין, זה לא הופך אותו לחסין מביקורת. להיפך, כשאתה רואה את הדברים האלו זה רק גורם לך לחשוב כמה היינו יכולים להנות ממנו וכמה הוא היה מרוויח אם היה קצת מסדר את הראש.

יש לו צהובים מיותרים של ויכוח עם השופט,ואתמול לא היה צהוב כזה.

וכן,הגיע לנו שחקן שחקן ומהיר בצורה מפחידה ואחד שיודע לעבור שחקן שאפילו מעז לעשות טעויות .
אז לטעמי VILLA CRESPO צודק.

אם לא היתה ביקורת עליו אני מניח ששמו היה מסי.

לא נכון, חלק מהצהובים אלו עבירות מיותרות וחלק התחזויות. באופן כללי, הוא מקבל הרבה יותר מדי צהובים שהם באשמתו הישירה. זה ענין של חוסר משמעת ושל שיקול דעת לקוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 12:51 
הבעיה שלו זה ממש לא החוצפה שלו או השחצנות שלו, הבעיה שלו היא שהוא פשוט אחד השחקנים הכי טיפשים שראיתי בהפועל.
הוא כל הזמן בא אחורה למרות שאין לו מושג בהנעת כדור, הוא מחזיק את הכדור יותר מדי, הוא הולך עם הראש בקיר, והוא לא מספיק מנצל את המהירות שלו.
להגיד שמחזיקים יותר מדמארי כי דמארי הגיע במשבצת של הגאון לעומת טב"ח שהגיע במשבצת של הערס זה להיות עיוור למה שקורה במגרש.
מחזיקים יותר מדמארי כי הוא שחקן הרבה הרבה יותר טוב וחשוב מטב"ח. למעשה, האלמנט היחיד שטב"ח עולה על עומר זה המהירות וכמו שכולנו יודעים לעומר ממש אין בעיה של מהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
מצטער קרספו, אבל אתה סתם מתלהם פה.

טל בן חיים שחקן מהיר כמו שד עם אחד על אחד מצויין, אבל קבלת ההחלטות שלו במגרש וההתנהגות שלו במגרש, היא כזו שמצדיקה את הביקורת.

כן, הוא מתנהג במגרש כמו ערס קטן, הוא מקבל המון צהובים מיותרים, הוא מתעסק הרבה בויכוח עם שופטים, הוא מתנהג בצורה די אנוכית בד"כ (להזכיר לך איך גנב אתמול כדור באמצע התקפה מניר נחום, נדמה לי, ופשוט בלם את ההתקפה במו רגליו?), והולך הרבה עם הראש בקיר.

אז עם כל הכבוד לשני השערים שכבש אתמול מול ההגנה המגוחכת של סכנין, זה לא הופך אותו לחסין מביקורת. להיפך, כשאתה רואה את הדברים האלו זה רק גורם לך לחשוב כמה היינו יכולים להנות ממנו וכמה הוא היה מרוויח אם היה קצת מסדר את הראש.

יש לו צהובים מיותרים של ויכוח עם השופט,ואתמול לא היה צהוב כזה.

וכן,הגיע לנו שחקן שחקן ומהיר בצורה מפחידה ואחד שיודע לעבור שחקן שאפילו מעז לעשות טעויות .
אז לטעמי VILLA CRESPO צודק.

אם לא היתה ביקורת עליו אני מניח ששמו היה מסי.

לא נכון, חלק מהצהובים אלו עבירות מיותרות וחלק התחזויות. באופן כללי, הוא מקבל הרבה יותר מדי צהובים שהם באשמתו הישירה. זה ענין של חוסר משמעת ושל שיקול דעת לקוי.

נועם אני מסכים.
אבל אני מדבר על אתמול,ואתמול לדעתי (ואף יש כאל שגיבו זאת בתמונות) היה פנדל.
אתמול טבח לא התכווח עם השופט,ולא הגיב בערסיות שאפיינה אותו בתחילת העונה ואמן וזה תהליך שאט אט נכנס לוורידים שלו.

אתמול טבח עשה טעויות והוא ימשיך לעשות טעויות,אבל אוי ואבוי אם השחקן הזה לא היה מגיע.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 13:00 
אני לא חולק על זה שהוא שחקן מאד חשוב אצלנו כיום, אבל אני רק אומר שחלק גדול מהביקורת כלפיו מוצדקת, ושני גולים מול סכנין החלשה לא משנים את זה. אגב, בלם נורמאלי לא היה נותן לגול כזה לקרות. עידן וייצמן פשוט כבד כמו טנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני לא חולק על זה שהוא שחקן מאד חשוב אצלנו כיום, אבל אני רק אומר שחלק גדול מהביקורת כלפיו מוצדקת, ושני גולים מול סכנין החלשה לא משנים את זה. אגב, בלם נורמאלי לא היה נותן לגול כזה לקרות. עידן וייצמן פשוט כבד כמו טנק.

לדעתי,על אתמול אין מקום לביקורת על "ערסיות" מצידו של טב"ח,נקודה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 13:34 
תגידו איך הוא בהגנה ?
תהיתי אם במשחקים שאנחנו במצוקה אפשר לשבץ אותו כמגן. המהירות שלו יכולה לפצח הגנות רבות. יכול להיות שזה מטומטם ....

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 14:17 
villa crespo כתב:
יאללה, יאללה.
הגיע לכם שחקן-שחקן, שאתם עוד לפני שהגיע תייגתם אותו במשבצת של הערס הטיפש, אז כל מה שהוא יעשה או לא יעשה תגידו שזה בגלל שהוא ערס וטיפש.
דמארי הגיע במשבצת של הגאון, אז אצלו הכל נסלח. כשהוא מנסה ומאבד, אז הוא ערס וטיפש, וכשדמארי מנסה ומאבד, אז הוא היחיד שמנסה. אתם פתטיים.
"חירב לנו 90% מההתקפות" עלק. במצב של הפועל, הייתי נותן לו "לחרב" לי 100% מההתקפות. השחקן היחיד, חוץ מדמארי, שמסוגל לעבור שחקן, רק שלהבדיל מדמארי, הוא גם מהיר בצורה מפחידה. במצב של הכדורגל הישראלי בכלל והפועל בפרט, ככה מגיעים למצבים. שבוע שעבר הוא עבר שחקן על מהירות. אתמול 3 הגולים היו בגלל התנועה שלו.
אז כמה פעמים זה פחות הצליח, כי עלי עותמאן עדיין המגן הכי פיזי בארץ ושם לו גוף.
אתם מדברים כאילו יש כאן קבוצה שעושה תנועה על המגרש וכל הזמן יש שחקנים פנויים, והוא מתעקש לא למסור להם. בפועל, אם הוא לא היה מנסה לעבור ולפתוח כל הזמן, אז מצבנו היה הרבה יותר גרוע מהיום.
אבל כמו שאמרתי, אתם קברתם אותו עוד לפני שהגיע. למה? כי אין לכם מושג. גם את שכטר קברתם. יש כאן אנשים שהגיבו וכתבו "אם רק היה לו שכל". זה כבר שיפור. לפני שהוא הגיע אמרתם שהוא בכלל לא שחקן ורכש גרוע.

טל בן-חיים :HEART2:
שחקנים מהירים :HEART2:

גם דמארי מהיר....
הוא אולי לא מהיר כמו בן חיים אבל הוא בהחלט הרבה יותר מהיר מרוב החלוצים בליגה לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
על משקל בונדר - קנדה

דמארי מהיר יותר עם הכדור וטב"ח ללא הכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 17:35 
"טיפש", ערס"
יאללה יא שחצנים אידיוטים
מראיונות שראיתי איתו, עוד לפני שהגיע להפועל, ואני מדבר על ראיונות מורחבים ולא 2 דקות אחרי המשחק (למרות שגם), מדובר באחד השחקנים הכי אינטליגנטים שראיתי עם רמת ניסוח באמת גבוהה שכמעט ולא יוצא לראות אצל אף כדורגלן.
אה אה אבל בגלל שהוא מנסה לעבור שחקנים ולא תמיד מצליח הוא טיפש...

ערס? מישהו פה מכיר אותו?
בגלל שהוא לוקח קשה את המשחק והוא צועק לפעמים על השופט הוא ערס? תגידו, מה אתם כוסיות?

פעם הפורום הזה באמת היה מייצג איזשהי דיעה. היום באמת שיש הרגשה ש70 אחוז מהכותבים פה הם טרולים/רובוטים/אנשים מרירים שרק אוהבים לפזר רעל בלי קשר לכלום. בלתי נסבל. אני כבר לא יכול לחכות להיכנס לאשכול על ניר נחום לקרוא עוד קצת לכלוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 17:39 
Woody Allen כתב:
"טיפש", ערס"
יאללה יא שחצנים אידיוטים
מראיונות שראיתי איתו, עוד לפני שהגיע להפועל, ואני מדבר על ראיונות מורחבים ולא 2 דקות אחרי המשחק (למרות שגם), מדובר באחד השחקנים הכי אינטליגנטים שראיתי עם רמת ניסוח באמת גבוהה שכמעט ולא יוצא לראות אצל אף כדורגלן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טב"ח
הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:03 
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?
תהיתי אם במשחקים שאנחנו במצוקה אפשר לשבץ אותו כמגן. המהירות שלו יכולה לפצח הגנות רבות. יכול להיות שזה מטומטם ....

לא יכול להיות מטומטם, זה 100% מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טב
הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?

אתה בלחץ מהדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:06 
Woody Allen כתב:
"טיפש", ערס"
יאללה יא שחצנים אידיוטים

ערס? מישהו פה מכיר אותו?
בגלל שהוא לוקח קשה את המשחק והוא צועק לפעמים על השופט הוא ערס? תגידו, מה אתם כוסיות?

פעם הפורום הזה באמת היה מייצג איזשהי דיעה. היום באמת שיש הרגשה ש70 אחוז מהכותבים פה הם טרולים/רובוטים/אנשים מרירים שרק אוהבים לפזר רעל בלי קשר לכלום. בלתי נסבל. אני כבר לא יכול לחכות להיכנס לאשכול על ניר נחום לקרוא עוד קצת לכלוכים.

יכול להיות שהוא פרופסר לפיזיקה מחוץ למגרש, אבל במשחק הוא מתנהג כמו ילד כאפות מהשוכנה שלא התבגר, הרפרנס הכי טוב זה להעמיד מולו את חברו הטוב דמארי ולראות את ההבדל הגדול בהתנהגות שבין השניים. אחד כל היום מחפש את הנפילות, כל עבירה הוא מתגלגל כאילו שמישהו תקע לו חנית בגב והוא לא מפסיק להניף ידיים לשופט, כשכמה שאני מנסה להיות אובייקטיבי, ברוב הזמן לא בצדק. לא סתם יש לו ממוצע של 10 צהובים לעונה והוא אפילו לא שחקן הגנה או כסחן במיוחד.
גם ההתנהגות שלו בתחילת העונה כלפי החבר הכי טוב שלו (ולזכותו, הוא תיקן את זה בסוף) לא בדיוק מוסיפה לו נקודות על התנהגות בוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:17 
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
"טיפש", ערס"
יאללה יא שחצנים אידיוטים

ערס? מישהו פה מכיר אותו?

יכול להיות שהוא פרופסר לפיזיקה מחוץ למגרש, אבל במשחק הוא מתנהג כמו ילד כאפות מהשוכנה שלא התבגר, הרפרנס הכי טוב זה להעמיד מולו את חברו הטוב דמארי ולראות את ההבדל הגדול בהתנהגות שבין השניים. אחד כל היום מחפש את הנפילות, כל עבירה הוא מתגלגל כאילו שמישהו תקע לו חנית בגב והוא לא מפסיק להניף ידיים לשופט, כשכמה שאני מנסה להיות אובייקטיבי, ברוב הזמן לא בצדק. לא סתם יש לו ממוצע של 10 צהובים לעונה והוא אפילו לא שחקן הגנה או כסחן במיוחד.
גם ההתנהגות שלו בתחילת העונה כלפי החבר הכי טוב שלו (ולזכותו, הוא תיקן את זה בסוף) לא בדיוק מוסיפה לו נקודות על התנהגות בוגרת.

או, תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:19 
זה לא משנה... אני לא מבין מה כל כך כיף ללכלך על שחקן, שתכלס? הבקיע צמד אתמול, ובישל את שער הניצחון משחק קודם. אז הוא טיפש וערס על המגרש לדעתך (לדעתי לא)? so be it...

הוא לא שחקן מושלם, אין ספק, אבל זה לא קשור.
ההשוואה לדמארי לא רלוונטית לכלום. לכל שחקן, כמו לכל בנאדם, יש אופי שונה. זה יכול להתבטא על המגרש או מחוצה לו, זה לא חשוב.
אני גם יכול להגיד שדמארי התנהג כמו ערס מפגר כשהוא התחיל לצאת על בן חיים ולעשות בלאגן אחרי תקרית הפנדל. אבל ברור שאני לא, בגלל שזה עצבים תוך כדי משחק. כל מי שמשחק כדורגל אפילו בשכונה יוצא לו לפעמים לריב ולצעוק על החבר הכי טוב שלו אפילו. ואז זה עובר. שורה תחתונה, הם ליבנו את העניינים, והמחווה שבן חיים עשה לדמארי כשהביא לו את הכדור לבעוט את הפנדל כמה משחקים אחרי זה הייתה באמת יפה וההתנצלות הכי טובה.

שורה תחתונה, אני חושב שטל בן חיים לא ראוי לכל הקריאות האלה פה (ערס! טיפש!), בטח ובטח לא כשגם מקצועית הוא מספק את הסחורה, וכשהוא אחד משלושת השחקנים שמחזיקים אותנו בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:20 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
"טיפש", ערס"
יאללה יא שחצנים אידיוטים

ערס? מישהו פה מכיר אותו?

או, תודה :ROSE:

גם אני מסכים עם דברי שחר,אם כי אני חושב שנעשית עבודה לגרום לבחור קצת להתבגר ,
מקווה שהדבר ישא פירות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:26 
אל תשכחו גם שהוא בא מקבוצת הטיפוח של ההתאחדות.הוא קיבל שם יותר קרדיט מהשופטים
ממה שהוא מקבל פה, וזה הפוך מכל היגיון של ספורטאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:45 
IdanTheLittle כתב:
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?

אתה בלחץ מהדרבי?

נפל לך המצחיק.
הרמת את הראש כי הרבה זמן לא ביקרתי את אמא שלך חמוד?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
IdanTheLittle כתב:
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?

אתה בלחץ מהדרבי?

נפל לך המצחיק.

גם סגרו לך את הפורום, גם אתה מתחזה לאוהד הפועל.
מבאס להיות אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 19:23 
IdanTheLittle כתב:
Red Nightmare כתב:
IdanTheLittle כתב:
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?

אתה בלחץ מהדרבי?

נפל לך המצחיק.

גם סגרו לך את הפורום, גם אתה מתחזה לאוהד הפועל.
מבאס להיות אתה.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:
ילדון תתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 19:54 
שחקן מצויין.
אי אפשר לשפוט קבלת החלטות של שחקנים בקבוצה כל כך לא מאומנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 22:49 
אוגוסטוס היל כתב:
שחקן מצויין.

נו באמת. גם בפאולים הדביליים שהוא עושה אבוקסיס אשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טב
הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 23:06 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחקן מצויין.

לא התכוונתי לדברים האלה. זה שטויות של ילד תחרותי מדי. יעבור לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 23:32 
נכון יש לו קבלת החלטות לא מדהימה, ואני מבין את האנטי של אנשים כאן לגבי הגישה הילדותית שלו. אבל טב"ח שחקן ברמה אחרת, וכשהוא לא משחק בגלל פציעה אין לנו מה לחפש באגפים, לא בשמאל ולא בימין, מקווה שימשיך ביכולת טובה מול בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 23:46 
הכי טוב בהפועל כבר תקופה.
הכל יקום ויפול עליו נגד ביתר,מי יבשל או יבקיע חוץ ממנו או דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 23:52 
Red Nightmare כתב:
תגידו איך הוא בהגנה ?

רעיון מצויין
נשים גם את דמארי כמגן שמאלי
וטוטו ואדל בלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחקן מצויין.

למען האמת כן. לפחות בשלב הזה, לאחר תקופה לא קצרה והיכרות עם בן-חיים. ספציפית עניין הפאולים הדבילים והויכוחים עם השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 00:25 
fidel כתב:
אל תשכחו גם שהוא בא מקבוצת הטיפוח של ההתאחדות.הוא קיבל שם יותר קרדיט מהשופטים
ממה שהוא מקבל פה, וזה הפוך מכל היגיון של ספורטאי

בזה אני מסכים, למרות שיצאו משם גם שחקנים שהם אחלה ספורטאים כמו דמארי ועומר גולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שחקן מצויין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 08:46 
למרות תחרות האוהד המגניב שכרספו פתח כאן עדיין אפשר לעשות הפרדה בין יכולותיו להתנהגותו
לא זכור לי שחקן התקפה עם כלכך הרבה פעולים מסוכנים על גבול הליכה לרגליים ובטח לא אחד כזה עם כמות עצומה של צהובים בגלל זה ודיבורים .
הוא כל המשחק בעימותים עם השופט ושחקני היריב ודי מזכיר את גורדנה עם הפיוז הקצר .
התנהגות אופינית לערס בשכונה ועוד לא נגענו בחדר ההלבשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: