kobster כתב:
אם נתעלם שוב מהדיון המלבב בינך לבין יחבס (אולי די עם זה ?), אז כדאי לעשות הבדל בין ביקורת מקצועית לבין ביקורת של חיים ספורטיביים. מרעי ואלרואי קיבלו (בצדק) הרבה ביקורות על היכולת שלהם על המגרש, אף פעם לא ראיתי מישהו מבקר אותם או מעלה איזשהו חשד לגבי חיים לא ספורטיביים.
נתתי כבר בתגובה הקודמת שלי דוגמא למשהו שראיתי במו עיני או יותר נכון שמעתי מאנשים בסביבה הכי קרובה של אותו שחקן. היה פה איזה אחד שטינף על אייזנשטיין ועל זה שהוא חי חיים לא ספורטיביים בעליל והוא טען שהוא יודע את זה ממקור ראשון. אם יש לך דוגמא למשהו שראית, נשמח לשמוע עליו כי אם אתה עושה קשר בין החזרה של ורמוט למגרשים לחיים לא ספורטיביים אז חובת ההוכחה עליך.
אגב, מקצועית גם אני מסכים שהתרומה של גילי להפועל עד עכשיו קרובה לאפס. מי אשם, למה זה קרה ואיך זה קרה - זה כבר עניין אחר. יש לא מעט אנשים שמעדיפים לא לחשוב על האפשרות שנפלנו איתו העונה, אני אחד מהם.
אני מאמין שגילי עוד יתרום הרבה להפועל. כבר העונה.
אין דיון ביני לבין הילד כאפות. קצת להתגרות בקופים שבכלוב.. אסור?
ויש ביקורת על שחקנים לא רק בפן המקצועי. מבקרים פה את האישיות של שחקנים מסוימים כל הזמן. "ילד זין" זו המילה הכי נפוצה בפורום.
הבנתי שמצופה ממני להסתייג. סבבה. הסתייגתי. ואחרי שעשיתי כן, לראות שחקן מותח שריר 5 דקות אחרי שנכנס, שולח אותי אחורה שנתיים וחצי לאותו משחק ארור נגד הפועל חיפה בקריה. ואין צורך להוסיף.
מקצועית, אין לי טענות לורמוט, וגם אם היו לי לא העלתי אותן כי זה לא רלוונטי.