KingAlpaca כתב:
el dudernio כתב:
KingAlpaca כתב:
1. נכון. אבל זה מה שאני אומר. זה מעגל של פיזיות.
2. שצה"ל יקפוץ לי. אתה מדבר איתי. אני לא התבכיינתי.
1. מעולה זה מעגל של פיזיות ולכן אתה מציע "לכתוש" (והרי לכתוש זה לא פיזי היית עושה את זה בדרך אחרת .... פחחחחחח), כדי לשמר את המהלך, כלפי מישהו שנוקט בלא אלימות, אלא באמירה שהוא גאה שמישהו עשה משהו (דר"א חנין זועבי הייתה על המרמרה לא בל"ד).
2. אתה כבר 4 שמנים עסוק בהלתבכיין על הכל, כמה חרקא, כמה רע, כמה זוועה פה וכמה אני רוצה לעוף אבל אין לי את המינימום ביצים בשביל לעשות את זה. עלאק לא מתבכין, אתה הבכינות בתפארתה, אבל כמו שאין לך את אומץ להיות פה גזען אלים ולהגיד שמה שביצוע ליעל הזאת היה מוצדק (ומבחינתך צריכים לנקוט באלימות) אין לך את האומץ לרדת, כי אתה לא רק בכיין, אתה גם פחדן.
1. דפקט, אני לא טיפוס אלים, אם הייתי חושב שהייתי דופק להם מכות, הייתי אומר את זה, אבל אני לא. מה לעשות?
(דר"א, זה בתגובה למשפט שהיא אמרה, לא אני)
2. הפכת להיות בן 3?
בסדר, אני בכיין.
בסדר, אני לא אמיץ.
בסדר, אני פחדן.
רק טיפ קטן, אם מישהו לא אומר משהו, זה אולי כי הוא לא מאמין בו, לא בגלל שהוא רוצה לעשות דווקא לנרי.
אלפקה מחמדי, גמד נרגן יקר שלי...
ראשית אבקש סליחה על הבוטות בתגובת הבוקר, קצת עצבנת אותי =)
1. זה שאתה לא טיפוס אלים זה לא אומר שהקריאה שלך "לכתוש" היא לא קריאה לאלימות. זה לא יכול להשתמע לשני גוונים, אלא "רק" לגוון אחד, והוא מאוד מאוד שחור.
2. אני מקבל את הגישה שלך, רק שהיא גישה בכיינית וחסרת אומץ. לדעתי אתה בגלל זה גם "קורא" לכתוש מבלי שתהיה אלים, אתה סולד מהאלימות אבל תשמח אם מישהו אחר יבצע אותה =).
זה בדיוק כמו שרוני דניאל קרא לבצע א-דאחייה 2 בעזה, אבל הוא "נגד" אלימות.
אנטיגונה, מה שאתה אומר זה דבר מאוד ברור מלשמוע אותם מדברים בתקשורת, ולכן אני אומר שבעיקרון יש "הצדקה" לפסילת בל"ד.
המדינה מוגדרת כיהודית ודמוקרטית, כאשר אין תיעדוף למי מבין שתי ה"הגדרות". כאשר יש מפלגה שיוצאת נגד "הגדרות" אלא היא יוצאת
במופגן נגד אבות היסוד של המדינה ויש "סיבה" לפסול אותה (כנ"ל לגבי עוצמה לישראל).