יהלום אדום כתב:
זה שכנראה ניהלו את התקציב שלנו בתחילת השנה בצורה לא טובה לא אומר שהמצב הכלכלי שלנו מצריך שאריות מבני יהודה וק"ש.
הפועל בעונה, גם ללא אירופה, מייצרת יותר הכנסות משתיהן יחד (לק"ש יש בנוסף בעל בית שיכול לשים כסף)
ברחנו לנושא לא רלוונטי. אין שום קשר לתקציב של הקבוצות מהן מגיעים השחקנים. השחקנים האלה מגיעים להפועל כי הם נופו מהקבוצות שלהם על רקע מקצועי.
הדבר היחיד שכן רלוונטי הוא המצב הכלכלי של הפועל, ואני מניח שחוזה העתק שקיבל ורמוט לא היה בתכנון והוא סתם את התקציב, גם אחרי התחשבות בהכנסות (דובר על 7 נקודות בליגה האירופית, אז אני מניח אפילו שיש חוסר של מיליון שקל).
ובינתיים מי הלך? פטקוביץ', קוטיניו (תמורת פיצוי) ומרעי (כמה הוא כבר הרוויח?).
עד שלא תשחרר/תמכור יותר שחקנים, איך תביא שחקנים בעלי שם? שחקנים כאלה מן הסתם דורשים משכורת גבוהה.
כל עוד מדובר בעיבוי הסגל, אני חושב שגזל ונחום (כקשר) הם בחירות מצויינות (ראינו איך הספסל שלנו נראה בשבועיים-שלושה האחרונים).
יש קשר לתקציב של הקבוצות מהן מגיעים השחקנים כשאתה אומר "מה שמביך זה המצב הכלכלי שלנו, ובגלל המצב הכלכלי המביך שלנו אנחנו מביאים שאריות של בני יהודה וקריית שמונה." ואני מסכים איתך שהמשפט הזה לא קשור בכלל לנושא של ניר נחום ושל גזל, את שניהם החליטו שלא רוצים בקבוצות שלהם, אם הם מתאימים לנו מבחינת עלות מול תועלת, סבבה שיבואו אם זה סתם כדי להגיד שהבאנו כי הם זולים אז חבל על המאמץ.