תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד הרצליה: יום א' 6.1 בשעה 19:40
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 23:18 
הוקיץ' כתב:
למה לא לעניין? כי אנחנו לא יודעים מה המצב התקציבי לפרטי פרטים ולהטיל האשמות כל כך נחרצות, ללא שום מקום לספק, באנשים שעשו ויעשו כל כך הרבה למען המועדון לדעתי זה קצת מגעיל.
בטח כשמשתמשים במילים כמו "ביזיון", "מחדל" וכו'. יש דרך וצורה לעשות כל דבר.

אני לא מטיח האשמות. אני מעביר ביקורת. ואני חושב גם שהביקורת נכונה. אני לא משתמש בשפה לא נאותה. אני אומר את דעתי. וזה לא גורע מכך שאני חושב שכל חברי ההנהלה הם אנשים טובים שאוהבים את המועדון. ועדיין, ההתנהלות בסוגיית הזרים היא מביכה, לא רצינית, לא מתאימה לליגת העל. מה לעשות, זה שהפועל במחזור ה12 עדיין בלי גארד זר זה מחדל. אין לי הגדרה אחרת. ואני לא צריך לדעת את המצב לפרטי פרטים. אני רואה מול עיני מה קורה, ומה שקורה זה שהפועל מופיעה למשחק ליגה מול הרצליה עם סגל חלש יותר מבעונה שעברה. וזה לא רציני.
וההתנהלות צריכה להיות אחרת. כי במתכונת הנוכחית הפועל תרד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 23:25 
הוקיץ' כתב:
למה לא לעניין? כי אנחנו לא יודעים מה המצב התקציבי לפרטי פרטים ולהטיל האשמות כל כך נחרצות, ללא שום מקום לספק, באנשים שעשו ויעשו כל כך הרבה למען המועדון לדעתי זה קצת מגעיל.
בטח כשמשתמשים במילים כמו "ביזיון", "מחדל" וכו'. יש דרך וצורה לעשות כל דבר.

הוקיץ, סלח לי אבל זה קשקוש.

אמרתי את זה כבר לפני כמה ימים - אם אין כסף להביא זר אז שיאמרו לנו. זה לגיטימי לחלוטין ואני מסוגל לקבל את זה שאין כסף ואי אפשר להביא זר.

זה כמובן מחדל אטומי וניהול מחפיר של התקציב ומישהו בהחלט צריך לתת על זה את הדין (דבר שכמובן לא יקרה אף פעם), אבל אם זה המצב אז אין לי מה לשאול יותר למה לא מביאים זר.

אבל אם מתכוונים להביא זר/ים, אז העובדה שלא הביאו עד עכשיו אף אחד היא מחדל הרבה יותר גדול, מכיוון שכמו שאמרתי לדעתי במצבנו כל זר, בינוני ככל שיהיה, היה עוזר לנו ואפילו עוזר לנו מאד.

והזמן לשבת ולחכות ולומר אמן אחרי כל דבר שההנהלה אומרת בענין כשהמחדל הזה ממשיך להתרחש כבר עבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 00:52 
תהיו רפויים, לפי הפרסום שהיה אני מאמין שזר אחד לפחות יגיע בקרוב.
אני די בטוח שארז וההנהלה רוצים את זה לא פחות מאיתנו. כשארז מסתכל על הספסל
ורואה כלום - אני בטוח שזה מפריע לו יותר מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 03:42 
נקודת אור אחת במשחק, קליעות העונשין - 20 מ- 23 שהם 87% !! עם אחוז כזה היינו מנצחים באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:20 
ההנהלה בושה? ארז לא מאמן?
תגידו לי, מה הם אשמים?!
ארז מאמן שהעלה אותכם ליגה, ועושה כל מה שהוא יכול בקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגה.
מה ההנהלה אשמה?! מה?! זה אנשים שבלעדיהם לא רק שלא הייתם בליגת העל, אלא אפילו לא הייתה לכם קבוצה!
אין כסף, זה לא סוד, ובנתיים אנחנו מסתדרים יחסית לא רע בשביל סגל ותקציב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
רוב אוהדי הפועל לא יודעים מה זה כדורסל ומה זאת ליגת העל, אז הקטע הזה עובר בשקט, ואפילו נובחים על מי שמבקר.
תתעוררו, ליגת העל זה ארבעה זרים, ואם זר נפצע לך אתה מנחית פה זר דחוף למשחק הבא, או מקסימום מרשה לעצמך לשחק רק משחק אחד עם חיסרון של זר.
המצב שלנו כיום זה כמו לעלות עם עשרה שחקנים בכל משחק בכדורגל.
ומי שלא מסוגל לעשות את זה, ומושך את זה במשך מספר משחקים, יהיו הנסיבות אשר יהיו, ראוי לכל הביקורת על המחדל הלא קטן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:06 
אנטיגונה כתב:
רוב אוהדי הפועל לא יודעים מה זה כדורסל ומה זאת ליגת העל, אז הקטע הזה עובר בשקט, ואפילו נובחים על מי שמבקר.
תתעוררו, ליגת העל זה ארבעה זרים, ואם זר נפצע לך אתה מנחית פה זר דחוף למשחק הבא, או מקסימום מרשה לעצמך לשחק רק משחק אחד עם חיסרון של זר.
המצב שלנו כיום זה כמו לעלות עם עשרה שחקנים בכל משחק בכדורגל.
ומי שלא מסוגל לעשות את זה, ומושך את זה במשך מספר משחקים, יהיו הנסיבות אשר יהיו, ראוי לכל הביקורת על המחדל הלא קטן הזה.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה ומקורמן. נכון אבל זאת אחת הבעיות המרכזיות במודל בו הקבוצה מתנהלת.
אמרתי את זה הרבה בנוגע לכדורגל, אבל זה נכון גם כאן. אנחנו יכולים להחתים נגיד שני
זרים מהר בסיכון מסויים ב 40 אלף כל אחד עד יוני. הבעייה היא מה קורה אם הם מתגלים ככישלון? לא רק שלקחת סיכון עם הכסף, אתה במצב שגם אין לך יכולת לתקן.
היכולת שלך לטעות הרבה חותר קטנה, במיוחד לאחר "שטעית" כבר 3 פעמים עם זרים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
יש דבר בסיסי בליגה הזאת, שהוא להעמיד קבוצה עם ארבעה זרים, ועדיף משמעותיים כי בגדול זאת ליגה של זרים, ורמתם ותרומתם לקבוצה די קובעת פה את הצלחת הקבוצה או כישלונה.
ואם ההנהלה לא מסוגלת לעמוד בדבר הבסיסי הזה, צריך להגיד לה שמדובר בכישלון ובמחדל.
מה בעצם התפקיד העיקרי של ההנהלה בקיום קבוצה בליגת העל?
להביא הכנסות ממנויים, כרטיסים, ספונסרים וכו', ולהעמיד קבוצה עם ארבעה זרים, כלומר לתת לקבוצה את הכלים הבסיסיים על מנת להתמודד בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
בסוף העונה שעברה אמרתי שהבעיה המרכזית שלנו השנה תהיה מתן נאור.
אני מת עליו, אבל כתור מספר 3 פותח, הוא פשוט נופל באתלטיות, זריזות רגלים ויכולת להכניס את הכדור לסל מכל שחקן אחר בעמדה הזאת
בליגת העל, מסיבה יחסית פשוטה, כולם זרים בני עשרים שקטנים ממנו ב 10 שנים. מנגד הוא מקבל שכר כזה שלא מאפשר לך להגדיר אותו כשחקן
ספסל (ואם כן אז משהו דפוק בניהול).
אני לא יודע מה המשכורת של מתן, אבל אי חושב שלתת אותה לזר, (עם כל חוקי המס) הייתה משדרגת את הקבוצה בצורה רצינית, רק שאנחנו המשכנו
עם האני מאמין של הקבוצה, ומתן הוא זה שמייצג אותו הכי טוב שאפשר. אבל אם נשארים בליגה חייבים לעשות חושבים ולשנות את העמדה, מתן טוב,
אבל כתור מחליף בלבד (ואז חבל על יותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת. הבעיה זה לא מתן. כשהיה לנו את אלן הסתדרנו עם מתן בסדר גמור, ובכלל לא כל יום הוא שומר על איזה רומל בק כזה. הבעיה היא שכשעוברים את מתן אין כלום מאחורה כי אלן פצוע, ואז במשחק כמו אתמול בק פשוט מטייל לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:46 
מתן הוא לא הבעיה. מתן הוא ישראלי טוב מאוד. הבעיה היא שבגלל ההתנהלות הלא רצינית, נוצר מצב שמתן צריך לעשות דברים שהוא לא עשה מעולם. בגלל ההתנהלות הזו מתן למעשה הפך להיות גו טו גאי, וזה לא התפקיד שלו. וגם אתמול - במקום שגארד זר אתלטי ינסה לשמור על בק (שהוא שחקן אדיר ושומרים אתלטים וטובים ממתן לא הצליחו לעצור) אז מתן ויותם היו צריכים לנסות לעצור אותו.
ובגלל שאין עוד שני זרים אז הרוטציה קצרה, ושחקנים לא יכולים לשמור כמו שצריך, ולא יכולים להקריב עבירות, ולא יכולים לשחק באינטנסיביות הרגילה.
למחדל הזה יש השפעה עמוקה על איך שהקבוצה מתפקדת. לא יעזור כלום. זו התנהלות לא רצינית שמביאה לכשלים מקצועיים מהותיים שמפסידים משחקים. ועם התנהלות רצינית ומקצועית יותר להפועל היו היום במאזן עוד לפחות שני ניצחונות. בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:47 
el dudernio כתב:
אמרתי את זה הרבה בנוגע לכדורגל, אבל זה נכון גם כאן. אנחנו יכולים להחתים נגיד שני
זרים מהר בסיכון מסויים ב 40 אלף כל אחד עד יוני. הבעייה היא מה קורה אם הם מתגלים ככישלון? לא רק שלקחת סיכון עם הכסף, אתה במצב שגם אין לך יכולת לתקן.

במצבנו היום, גם שני זרים שהם נפילה היו מביאים לנו עוד 2-3 נצחונות
רק מזה שהם היו נותנים עבירות ודקות מנוחה וקליעות מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:50 
בני12 כתב:
el dudernio כתב:

במצבנו היום, גם שני זרים שהם נפילה היו מביאים לנו עוד 2-3 נצחונות
רק מזה שהם היו נותנים עבירות ודקות מנוחה וקליעות מדי פעם.

בדיוק. ומה שמעצים את המחדל זה שאת התקופה בלי גארד זר בזבזו על משחקים שבוודאות היה אפשר לנצח. אילת, נתניה, אשדוד והרצליה. ועכשיו גם אם יביאו זר יש שורה של משחקים קשים שיהיה מאוד קשה לנצח. במקום לשחק בהרכב הכי חזק מול הקבוצות שהזכרתי, לנצח ולהיות שקט עד סיום העונה, מחפשים ומחפשים ולא מתפשרים ומפסידים לקבוצות שלא הייתה שום סיבה להפסיד להם.
התנהלות לא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
גם כשאלן היה כשיר המשחקים לא היו שונים מהותית. נכון היה לנו יותר כוח בצבע,
אבל הרבה פעמים מילאו אותנו בעבירות ככה שבסוף היה לנו בור בצבע ולא התסדרנו יותר מידי עם הגבוהים של היריב.
אבל רומל בק, טוב ככל שיהיה הוא דוגמא למספרי ה 3 של הליגה, זרים אתלטים, שיכולים לשים סל בכל מצב (בליגה הזאת),
את זה אין לנו. גם אם נביא "גו-טו-גאי" לעמדה 2, זה לא יפתור את הבעיה של עמדה 3.

סתם בשביל להסב את תשומת ליבך.
אם נעזוב רגע את מכבי (סמית לנדסברג ופניני) ונראה מה יש בקבוצות האחרות:
חיפה : דונטה סמית', פט קלאתיס וקורי קאר.
ירושלים : פלפס וגרונפלד.
הרצליה: בק ורייס
נתניה : וושינטון (אורלנד?)
אילת : יאנגר והופסון.
ואפשר להמשיך, כל קבוצה שמעלינו, וכל קבוצה שתתחזק תתחזק כנראה בעמדה הזאת, כך שהיא תהיה יותר טובה מאיתנו.
ושוב אני מת על מתן, אבל חוסר היכולת שלו לעשות סל ב 1:1 היא בעייתית לליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
כשאלן כשיר המשחקים שלנו היו מאד שונים.
זה הכי הרבה נקודות שספגנו מאז חיפה, ולא במקרה.
במרבית המשחקים השנה לא הייתה לנו כזאת טיילת מתחת לסל. רק בשניים - חיפה שהיה קטסרטופה כללית, ומשחק הפתיחה מול הרצליה, שנראינו באופן כללי בהלם מהמעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:12 
אל דוד, מתן לא צריך לעשות סל באחד על אחד. הגארד הזר היה צריך לעשות את זה. אבל אנחנו עדיין בחיפושים. בגלל שאין גארד זר מתן צריך לעשות דברים שהוא לא היה אמור לעשות.
נכון, הוא לוקח על עצמו יותר מדיי, אבל חלק מזה זה גם בגלל הסיטואציה שנוצרה. ההתנהלות הזו הביאה למצב שאין לך שחקן אחד על אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:17 
purvis short כתב:
אל דוד, מתן לא צריך לעשות סל באחד על אחד. הגארד הזר היה צריך לעשות את זה. אבל אנחנו עדיין בחיפושים. בגלל שאין גארד זר מתן צריך לעשות דברים שהוא לא היה אמור לעשות.
נכון, הוא לוקח על עצמו יותר מדיי, אבל חלק מזה זה גם בגלל הסיטואציה שנוצרה. ההתנהלות הזו הביאה למצב שאין לך שחקן אחד על אחד.

שכחת לכתוב ההתנהלות הלא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין כ"כ מה הלהיטות להחתים דווקא גארד זר.
יש לנו שני גארדים פותחים שהם ברמה טובה מאוד יחסית לליגה, אחד מהם אמור להיות דור העתיד של הכדורסל הישראלי, ובנוסף, יש את גל איתן ורום גפן כמחליפים.
הבעיה הכי גדולה שלנו היא בכלל מתחת לסל. סנטר טוב שיכול להיות באנקר בצבע גם יכול לשחרר כדור החוצה לקליעות של הגארדים.
הבעיה עם אלן היתה שהוא וקלי זה די אותו דבר. אם יצליחו להביא לפה שחקן גבוה וחזק נוכל גם לצמצם את עניין ריבאונד ההתקפה של היריבה שהורג אותנו כל פעם מחדש.
אם אחרי זה ישאר גם כסף לגארד זר שיוכל להקל על העומס ולתת את ה8-10 נקודות במשחק, מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:

:ROSE:
אנשים פה מעיקים.
ההנהלה מודעת למצב ועושים הכי טוב שאפשר כדי להנחית פה שחקן נורמלי, ביקורת זה סבבה אבל די, הבנו, מעבר לזה זה רק עושה נזק.
תתקדמו ותוציאו את הגרון משחק הבא כמה שיותר.
ידענו שתהיה עונה קשה, והיא אכן כזאת.
אנשים פה שוכחים שההנהלה כבר הביא את : טרייסי סמית', רמון מור, אט בולדין וג'ף אלן. זה המון. זה 4 זרים מעבר למה שיש לנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 12:33 
אדום שרוף100 כתב:
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:

אנשים פה מעיקים.
ההנהלה מודעת למצב ועושים הכי טוב שאפשר כדי להנחית פה שחקן נורמלי, ביקורת זה סבבה אבל די, הבנו, מעבר לזה זה רק עושה נזק.
תתקדמו ותוציאו את הגרון משחק הבא כמה שיותר.
ידענו שתהיה עונה קשה, והיא אכן כזאת.
אנשים פה שוכחים שההנהלה כבר הביא את : טרייסי סמית', רמון מור, אט בולדין וג'ף אלן. זה המון. זה 4 זרים מעבר למה שיש לנו היום.

תודה, ולתשובה עניינית לטענות:
לבוא ולהגיד שמאז מאט בולדין לא הגיע שחקן זה פשוט שקר כי רמון מור הגיע. ומה לעשות שמי שהיה באימונים וראה את רמון הבין שהשחקן כנראה
לא באמת רצה להיות פה ולא התאים לקבוצה. כשמביאים זרים ומשלמים להם חצי ממה שהם הרוויחו בקבוצה הקודמת זה הימור ולא תמיד זה מצליח, בטח בסכומים שלנו.
בניגוד להצעה שהעלו פה, אנחנו לא נביא שחקן זר כי יש לו שם משפחה אמריקאי. שחקן זר צריך לחזק את הקבוצה ולהתאים לה ובמצב שנוצר בשוק
אחרי הפציעה של מאט והפציעה של ג'ף ובמסגרת התקציבית שיש לנו - לא קל להביא משהו סביר, גם אם רוצים להתפשר מאוד על הדרישות הבסיסיות.
מה גם שצריך לזכור שאי אפשר להחליף זרים בלי הגבלה והזרים שיגיעו עכשיו הם אלו שיישארו עד לסיום העונה.
אני מודה שכנראה נכשלנו בגיוס הכספים. לא עמדנו ביעדים שקיווינו להשיג לפחות בינתיים, וגם יש לנו עלויות רבות ונוספות שלא היו במסגרת התקציב.
אבל אנחנו מודעים למצב של הקבוצה והצורך בחיזוק ולא בורחים מהאחריות הזו ומנסים לגייס עוד תרומות וחסויות.
דרך אגב, לא חייבים את הטייטל של "חבר הנהלה" כדי לנסות לגייס כסף. כל מי שיש לו יכולת או גישה לאנשים מוזמן לנסות לעזור במאמץ הזה.
בכל מקרה אני מאמין שזר אחד יחתום בקרוב ואם נצליח לגייס עוד כסף כמו שאנחנו מנסים לעשות עכשיו, נצליח להחתים זר נוסף ברמה סבירה.
ושוב - אין בעיה עם ביקורת עניינית (וגם מוצדקת לעתים). הייתה אספת חברים השבוע ורמי היה שם וענה כל שאלה וטענה וחלק מאלו שבוחרים לכתוב פה ולהתלונן לא באו לאספה לשאול שאלות ולשמוע את ההסברים. לכתוב יום אחרי יום "מחדל, שכונה, חובבנים" זו לא ביקורת עניינית לדעתי ולא מקדמת את המטרה של אף אחד מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:

אתה חייב להפסיק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
http://cheezburger.com/6937782528

זה מה שאנחנו צריכים.

שיקים צמד עם ברקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:02 
אנטיגונה כתב:
יש דבר בסיסי בליגה הזאת, שהוא להעמיד קבוצה עם ארבעה זרים, ועדיף משמעותיים כי בגדול זאת ליגה של זרים, ורמתם ותרומתם לקבוצה די קובעת פה את הצלחת הקבוצה או כישלונה.
ואם ההנהלה לא מסוגלת לעמוד בדבר הבסיסי הזה, צריך להגיד לה שמדובר בכישלון ובמחדל.
מה בעצם התפקיד העיקרי של ההנהלה בקיום קבוצה בליגת העל?
להביא הכנסות ממנויים, כרטיסים, ספונסרים וכו', ולהעמיד קבוצה עם ארבעה זרים, כלומר לתת לקבוצה את הכלים הבסיסיים על מנת להתמודד בליגה הזאת.

אני חושב שאנשים קצת הסתנוורו פה מהדיבורים על הסגל הישראלי והפריצות הגדולות. שזה אחלה, אני לא אומר שלא.
אבל זה אחלה במסגרת קבוצה תחרותית. כלומר, קבוצה עם ארבעה זרים.
אם מישהו באמת חשב לרגע שאנחנו יכולים לסחוב כל כך הרבה מחזורים בעמדת נחיתות כזאת, אז הוא עשה טעות שביטלה את ההצלחה שלנו בתחילת העונה וסיבכה אותנו מחדש בתחתית.
כרגע הפועל לא קבוצה תחרותית, וברור שכל משחק שאנחנו עולים בסגל הנוכחי זה 99% הפסד. שוב נחזור על המנטרה שכרגע הסגל פחות טוב מהסגל של שנה שעברה בלאומית.

אם מישהו חושב ש-"בינתיים זה בסדר" או ש-"אפשר להסתדר" אז הוא פשוט טועה. אי אפשר להסתדר עם הסגל הזה אפילו דקה אחת.
ולא נעים להגיד, אבל נוכח המתאם הכל כך רדוד בין זמן ההשקעה בבחירת זר לרמת ההצלחה, כמות הזמן שהסיפור הזה לוקח נראית כמו OCD יותר מאשר תהליך קבלת החלטות רציונלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: