אדום שרוף100 כתב:
purvis short כתב:
ועדיין, לא יעזור כלום. להופיע עם הסגל הזה למשחק ליגה זה חוסר רצינות. ושוב, חוסר רצינות, ושוב, חוסר רצינות. זה סגל שלא עולה מהלאומית. להגיע למשחק חשוב נגד הרצליה עם שני זרים, זה, שוב, לא רציני.
וכל מה שהפועל כתב על ניהול המשחק נכון. ועדיין, הפועל לא הייתה קרובה אפילו לרגע להרצליה. זו הייתה אשליה אופטית. הרצליה הובילה לכל אורך המשחק. היו לה שחקנים שמשכו אותה ברגעים שהיה צריך. ואנחנו הופענו עם הרכב טלאים. לא רציני. התנהלות שמתאימה לליגה ארצית.
היום זה עוד הפסד של התנהלות, לא של כדורסל.
אבל אני מניח שעד 2014 יימצא גארד זר, ועד 2015 גם גבוה סביר. אנחנו הרי לא מתפשרים.
די כבר אתם לא מבינים שאתם עושים רק רע?
כל משחק שמפסידים, מה עם זר צריך זר הנהלה בושה אדלשטיין פדנט צריך זרררררררררר, זר זה לא קוסם ולא תמיד פוגעים.
ההנהלה אשמה שבולדין נפצע בשנייה הראשונה ואלן נפצע? ההנהלה הזאת בניגוד לכדורגל לא תביא פטקוביצ'ים למיניהם כדי להרגיע אוהדים חסרי סבלנות כמוכם.
רובכם סתם מטיחים האשמות ורובכם, במידה שאתם חברי עמותה לא הייתם באסיפה כדי להקשיב או להביע עמדה.
המאמן עושה הכל, השחקנים נותנים הכל, מה עוד אפשר? צריך להוציא את המיץ מהמצב הקיים ולקוות שימצא זר טוב במעט כסף שיש לנו.
אבל בעיקר אנחנו האוהדים לתת מלחמה בכל משחק עד סוף העונה ולקוות לטוב, ולהפסיק לזיין בשכל ולהאשים את כל העולם כמו ילדים.
זו ההודעה הכי שטותית שקראתי כאן בזמן האחרון.
ההנהלה אשמה בהחלט בזה שאין כאן זר.
ויש לי חדשות בשבילך. גם "פטקוביץ" כזה כמו שאתה קורא לו, היה עוזר לך לנצח עוד שלושה משחקים מלבד היום.
ועם הנצחונות האלה שברחו לנו מהידיים בגלל חוסר כשרון, היית היום מקום רביעי. לא שביעי. לא שישי. לא חמישי. רביעי. והיית מבטיח את ההשארות בסוף המחזור הראשון.
ולענין המקצועי - כל זמן שנגיע למשחק צמוד ונמשיך לשים את הכדור בידיים של מתן אנחנו נפסיד את המשחק.
זה כבר משחק רביעי העונה (לפחות) שהוא במו ידיו בועט בדלי ומחסל לנו את האפשרות לנצח עם ההתעקשות שלו לעשות דברים שהוא לא יודע ולא מסוגל לעשות.
ואני אשאל עוד משהו - מישהו יכול להזכיר לי מתי היתה הפעם האחרונה שמתן עשה סל כשהוא מוריד את השחקן שלו ללו-פוסט? כי אני זוכר רק איבודים או סתם זריקות חסרות סיכוי בשנתיים האחרונות.
אבל משום מה אנחנו מתעקשים ללכת על המהלך חסר הסיכוי הזה כשמתן מתעקש להיות התחנה האחרונה וגם אם באים לעזור עוד שני שחקנים הוא מתעקש לא למסור.
ואני שואל - למה? למה??